old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.862
- Πόντοι
- 446
Δεν αναστατώσει απλά, σε στέλνει αδιάβαστο...Ντεμι η κατάσταση αλλά και πάλι αναστατώνει.
Δεν αναστατώσει απλά, σε στέλνει αδιάβαστο...Ντεμι η κατάσταση αλλά και πάλι αναστατώνει.
Μόλις είχε βγει από το ντουζΤο βγάζει η το βάζει το βρακί;
By far η καλύτερη περίοδος...Μόλις είχε βγει από το ντουζ
Θέλω από τώρα να θηλάσω...Σας έλειψαν οι βυζάρες τις γκαστρωμενης μου..
![]()
πω πω μλκ σα τον σουγκλακο στα νιατα του!η μονη διαφορα οτι ο αποστολης ηταν ωραιο παιδι αν ηθελε ....Σας έλειψαν οι βυζάρες τις γκαστρωμενης μου..
![]()
Κοριτσαρε Χέλι
Αδερφέ να τη χαίρεσαι....Ώρα να αρχίσει η μάχη με της σαπουνάδες....
Φανταστικό!! Υπέρκαυλα!’Παλιότερο βίντεο από το ξανθό Πολωνάκι που τραβιόμουνα. Βρήκαμε μια μέρα με καλο καιρό πέρυσι τέτοια εποχή και επιδοθήκαμε σε outdoor αίσχη στην Ολλανδική επαρχία! Εδώ είναι λίγο στα γρήγορα σε ένα μέρος που πέρναγε και κόσμος τακτικά, οπότε προσέχαμε να το παίζουμε cool όταν τους βλέπαμε να περνάνε. Αλλά η ξανθιά δεν κρατιότανε και ήθελε να με λούσει με τα λευκά υγρά της επιτόπου - μπορούσα να της πω όχι?
πόσο πάει το λίτρο γάλα;Σας έλειψαν οι βυζάρες τις γκαστρωμενης μου..
![]()
Την εχυνα σαν μουρλός και την αρμεγα κιολας την παλιοκαβλαΣας έλειψαν οι βυζάρες τις γκαστρωμενης μου..
![]()
Μοίρασε μας την καυλα σου ψωλίτσα..Γυμναστήριο..
Σας έλειψαν οι βυζάρες τις γκαστρωμενης μου..
![]()
Μια χαρά είναι η γυναίκα. Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της σώμα ,όπως κι ο καθένας από εσάς.Μην ξεχνάμε ότι η ηλικία,ενδεχομένως ορμονολογικα ζητήματα (πχ υποθυρεοειδισμός),ενδεχομένως εγκυμοσύνες,στρες επιβίωσης( άγχος,στεναχώριες κάθε είδους)συντελούν να υπάρχουν λίγα κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό.Δεν είναι απαραίτητο κάποια άτομα να τρώνε συνεχώς,όπως άλλοι λένε.Ειναι θέμα του μεταβολισμού .Όποτε καλό είναι να κοιτάμε το δικό μας σαρκιο και περιτύλιγμα πριν κρίνουμε.Γιατι απλά κάνεις δεν έχει το τέλειο.Από τις καλύτερες φωτο που εχουν ανέβει εδώ και καιρο...
Να προσθέσω εδώ ότι κάποιοι από εμάς αγαπούν και επιζητούν τα "παραπάνω κιλά" σε μια γυναίκα.Μια χαρά είναι η γυναίκα. Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της σώμα ,όπως κι ο καθένας από εσάς.Μην ξεχνάμε ότι η ηλικία,ενδεχομένως ορμονολογικα ζητήματα (πχ υποθυρεοειδισμός),ενδεχομένως εγκυμοσύνες,στρες επιβίωσης( άγχος,στεναχώριες κάθε είδους)συντελούν να υπάρχουν λίγα κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό.Δεν είναι απαραίτητο κάποια άτομα να τρώνε συνεχώς,όπως άλλοι λένε.Ειναι θέμα του μεταβολισμού .Όποτε καλό είναι να κοιτάμε το δικό μας σαρκιο και περιτύλιγμα πριν κρίνουμε.Γιατι απλά κάνεις δεν έχει το τέλειο.
Μια χαρά είναι η γυναίκα. Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της σώμα ,όπως κι ο καθένας από εσάς.Μην ξεχνάμε ότι η ηλικία,ενδεχομένως ορμονολογικα ζητήματα (πχ υποθυρεοειδισμός),ενδεχομένως εγκυμοσύνες,στρες επιβίωσης( άγχος,στεναχώριες κάθε είδους)συντελούν να υπάρχουν λίγα κιλά παραπάνω από το φυσιολογικό.Δεν είναι απαραίτητο κάποια άτομα να τρώνε συνεχώς,όπως άλλοι λένε.Ειναι θέμα του μεταβολισμού .Όποτε καλό είναι να κοιτάμε το δικό μας σαρκιο και περιτύλιγμα πριν κρίνουμε.Γιατι απλά κάνεις δεν έχει το τέλειο.
Δεν έγραψα το αντίθετο για εσάς.Για προηγούμενα σχόλια που έτυχε να διαβάσω.Μα εγώ καλό σχόλιο έκανα, δεν είπα κάτι κακό. Αντιθέτως μάλιστα.
Πάντα είχαν "πέραση" οι αρχοντογυναικες.Οι λάτρεις των κοκκαλιασμενων να πάνε είτε στα κοιμητήρια,είτε στο χασάπη.Να προσθέσω εδώ ότι κάποιοι από εμάς αγαπούν και επιζητούν τα "παραπάνω κιλά" σε μια γυναίκα.