georgebull
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2018
- Like
- 880
- Πόντοι
- 81
καυλαρος!!!!Τι χυνω αυτο τον καιρο ο καρεολης![]()
![]()
καυλαρος!!!!Τι χυνω αυτο τον καιρο ο καρεολης![]()
![]()
κουκλαρα είναι.Καθρέφτη καθρεφτάκι μου.....
τυχερος είσαι. ωραιο κομμάτι η γυναίκα σου.Η γυναίκα μου
Είναι φαντασίωση και τέχνη μαζί.Όταν θέλει να προκαλέσει δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος. Στο μπαράκι 2:42 το πρωί
ύσκολο να πάρει κανείς τα μάτια του από αυτο το υπέροχο στήθος. — σκέτη θεά!
Είναι φαντασίωση και τέχνη μαζί.Όταν θέλει να προκαλέσει δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος. Στο μπαράκι 2:42 το πρωί
Απόλυτη θεά… η κοιλίτσα την κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητηΜπήκε να κάνει ντους να δροσισει την ξαναμενη μήτρα της που στάζει!
γυναικάρα είναι. τι τυχερος που εισαι.Ζητήθηκε να δείξει και το φόρεμα. Για να δείτε ότι δεν είναι εντελώς ξέκωλο.
Καύλαααα τι βυζάρες να βυζαξει ένας λόχος!!
Πω ρε φίλε τι κουβαλάει η τύπισσα!!........
Καύλα οι βυζάρες της!!!Ήθελε να χαρίσει ένα κοντινό πλάνο. Εγώ απλά αφαίρεσα το χρώμα. Και την κρατούσα σταθερή.
Αρρώστησα...πόσο σέξυ είναι αυτή η γυναίκα!!!Όταν θέλει να προκαλέσει δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος. Στο μπαράκι 2:42 το πρωί
Θεά η γυναικάρα, ξεχειλίζει η σεξουαλικότητα και με ένα απλό φόρεμα!!!Ζητήθηκε να δείξει και το φόρεμα. Για να δείτε ότι δεν είναι εντελώς ξέκωλο.
μπραβο τηςΌταν θέλει να προκαλέσει δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος. Στο μπαράκι 2:42 το πρωί
Παντρεμένη φίλε;Μην αρχίζετε πμ για γνωριμίες, τηλέφωνα, χρήματα και τέτοια....
αυτες ειναι βυζαρες!!ευγε!!γνωστη σου?........
ΌχιΠαντρεμένη φίλε;
Λογικά πρέπει να είναι πίσω της αυτό που ψάχνει.Κάτι έχασε και ψάχνει να το βρει.....
Και πολύ καλά κάνεις,απόλυτα λογικό με αυτό το υπέροχο θέαμα!!! Την καλημέρα μου σε εσένα και στη γυναικάρα σου!!!μας φτιάχνει την ημέρα!!!Δεν θέλω να βλέπω τίποτα άλλο όταν ξυπνάω....
Και άλλο content από το Πολωνάκι μου (για να δούμε εάν θα μου το κατεβάσουν πάλι).
Πρώτα χαλάρωμα στο τζακούζι...
![]()
![]()
Και μετά γαμήσι στο σαλόνι να μου λέει "that's what I want...".
Ολόκληρη στρατιά μπορεί να βυζαξειΚαύλαααα τι βυζάρες να βυζαξει ένας λόχος!!
Τώρα που είναι φουσκωμένο κάπου εκεί και παραπάνωΑυτό το στήθος αρέσει γιατί είναι μεγάλο και έχει μεγάλη ρογα,είναι ελαφρώς πεσμένο αλλά ανεκτό λόγω μεγέθους
4αρι είναι?