Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν νομιζω να εχω αναφερει ποτε που μηνα για βρες τυπε μου το νημα να το λεωΣε άλλο ποστ δεν έλεγες ότι μένεις, κάτω Πατήσια ;
μαγκι πως με κοβεις εκανα καλα?θα ξανα περασω αυριο το πρωι με τον καφε παω για υπνο τωρα![]()
Κι εγώ στις γυναικείες τουαλέτες πάω πάντα με παντελόνι..πιο κυριλέ...αρχοντα, εδω μου το χαλασες !!! Με μαγιο σε αφησα στην πισινα, πως βρεθηκες με παντελονι στην τουαλετα?!?!![]()
αχαχα Καλο αδερφε παιζει να εγινε και με μενα ετσι ποιος ξερειμε δεδομένο ότι είμαι ένας από τους ηρωικούς 7 που ψηφίσαμε ότι λες αλήθεια, αγαπητέ συναγωνιστή, θα μου επιτρέψεις ένα σχετικό ανέκδοτο (παλιό κι ίσως καλό) :
πάει ο Μήτσος στο νευρολόγο και του λέει : γιατρέ μου δεν είμαι καλά, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο εφιάλτη.
Ο γιατρός τον ρωτάει : τι βλέπεις λοιπόν ;
ο Μήτσος απαντά : βλέπω εμένα να έχω πάει σε μια ωραία πισίνα και να μου την πέφτει μια μουνάρα πιπίνι και να την γαμάω
ο γιατρός σκέφτεται λίγο και μετά τον ρωτάει : και γιατί ρε φίλε αυτό που βλέπεις είναι εφιάλτης κι όχι όνειρο ωραίο κι απατηλό;;;
κι ο Μήτσος απαντά : γιατί γατρέ μου στο τέλος το πιπίνι μου λέει ΜΗΤΣΟ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΚΑΛΑ
Πως την έλεγαν την κοπέλα Άννα Κοντα;
Καμιά γυναίκα δεν γαμιεται έτσι στην ψύχρα με τον κάθε καγκουρα εκτός αν είναι μεθυσμένη σε διακοπές ή αν είναι ο Σπαλιαρας ο καγκουραςΔεν ξέρω αν αυτό που γράφει είναι προϊόν της φαντασιας του η πραγματικό γεγονός.Ενα πράγμα ξέρω λόγω εμπειρίας. Οτι όλα γίνονται μα όλα . Αυτα
Μας εχει τυχει αρκετες φορες αδερφε και επειδη ειμαι μαλακομπουκωμα εκει να δεις ευκαιρειες χαμενες ο χρονος δεν γυρναει πισω δυστυχως . Εχω φιλο που δουλευε μπαρμαν σε νησι και σε κλαμπ της Αθηνας δεκαετιες ενενήντα δυο χιλιαδες εκει να δεις σκηνικα αρρωστα. Αυτα.Καμιά γυναίκα δεν γαμιεται έτσι στην ψύχρα με τον κάθε καγκουρα εκτός αν είναι μεθυσμένη σε διακοπές ή αν είναι ο Σπαλιαρας ο καγκουρας
Καλα και εγω μπαρμαν ήμουνα σε ενα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της παραλιακήςΜας εχει τυχει αρκετες φορες αδερφε και επειδη ειμαι μαλακομπουκωμα εκει να δεις ευκαιρειες χαμενες ο χρονος δεν γυρναει πισω δυστυχως . Εχω φιλο που δουλευε μπαρμαν σε νησι και σε κλαμπ της Αθηνας δεκαετιες ενενήντα δυο χιλιαδες εκει να δεις σκηνικα αρρωστα. Αυτα.
στα λόγια πολλές μαλακιες λενεΜερικα δικα μου,
δεν ειχα κατι προηγούμενος μαζι τους, ετσι αρχισαν --ο τροπος που την επεφταν--
Ξεμοναχιασματα απο εκεινες προς εμενα, κλειδωματα σε δουλειες, αποθηκες, καταστηματα,
προσκλησεις,
--παμε μεσα?
--παμε στο σπιτι??
--τωρα τι θα κανουμε οι 2μας, εχεις καμια ιδεα?,
--περιμενω τον αντρα της για δουλεια--πρωτη φορα την βλεπω--μου λεει θα αργηση, πως θα περασουμε την ωρα μας?
--ριξιμο ποτου επανω μου, συγνωμη....να το βλαλεις να στο καθαρισω....
--παμε να φυγουμε μαζι ?
--Συγνωμη ειμαι ιδρωμενη, να αλλαξω, θα με βοηθησεις..??
--θελω να μου βγαλεις το σουτιεν αλλα μην κοιτας εε????
--κοιτα τα μπουτια μου ενας μαλακας μου τα μαυρισε....,
--μου βγαζεις σε παρακαλω το σουτιεν?
--πιασε το στηθος μου, η φιλη μου τα εχει πιο μεγαλα, πιασε να δεις.....
--ποτε θα με γαμ...,
--σε γραφειο, μην φευγεις κατσε λιγο.....-μες στα υγρα-
-- πως ειναι το δωματιο σου?
--ελα σπιτι το μεσημερι θα λειπει η αδελφη μου,
--ελα απο το σπιτι τωρα-τωρα ( μια πριν τον γαμο της, οταν εμαθε οτι εφαγε κερατο)
--Δειχνεις εμπειρος, θα μπορουσες να πας τον γιο μου να γαμιση??
--λειπει ο αντρας μου, δεν ξερω τι να κανω....
Λεκτικα,
--εχω να γαμηθω πολυ καιρο ρε γαμωτο,
--θελω να με.....,
--φαε λαδι κ ελα βραδυ, --
--δεν φοραω βρακι,
--μην με αγγιξεις γιατι θα χυσω......,
--μετα τι θα κανεις...?
--πωπω...διπλα αυτοι το κανουνε, ακου τους........
Αλλα
--να φερω και μια φιλη ?
--εσυ μπορεις και με 2 εεε??,
--η φιλη μου η μαιρη......θα σου αρεσει......,--η φιλη παντρεμενη--
--πρωτη φορα για καφε, μολις ηρθε, μου δειχνει φοτο--εδω ειναι το μουνακι μου κ εδω το μουνι μιας φιλης μου....
--επειδη ειμαι μικρη να σου στειλω την θεια μου?
--εισαι πολυ καλος, να σου στειλω και την αδελφη μου?
--ερχεται η αλλη στο τραπεζι κ καθετε, μου αρεσες πολυ και ειπα να καθησω....
--λεει αλλη, ερχεσε να κατσεις στο τραπεζι μαζι μου??
--σε μαγαζι ο γκομενος της παει τουαλετα, με φωναζει, λεω εμενα?? ναι.. μου λεει τον διωχνω και παμε με, οπου θες....
--φιλη της φιλης μου, βραδυ, θα με πας μεχρι τον σταθμο του τρενου??? μην με πας απο τα σκοτεινα ομως γιατι ανατριχιαζω.....(το μουνι της εσταζε...)
--2 φιλες, στο σπιτι της μιας, λεει η μια στην αλλη δεν πας να αγορασεις τσιγαρα....??
--φιλη, μπαινω επισκεψη, την φιλαω στο μαγουλο-γυριζει στο στομα.....
κ αλλα διαφορα..........
Και μια καθημερινοτητα,
φιλος σε διακοπες σε νησι, εχθες στο τηλ.
Παρτουζωνει με 2 φιλους για μια εβδομαδα μια μασατζου.--δεν την γνωριζω για να ενημερωσω ποια--
μου ειπε οτι καθε εβδομαδα παιζει κατι αναλογο, με διαφορες ελληνιδες
--ο φιλος μπηχτης συστηματικος--
--τα κοριτσια, οταν γουσταρουν φασεις, πανε κ δωρεαν--
Εγω την Κυριακη που μας περασε,
Πεσιμο απο 22 χρονο με κορμακι σουπερ, τουμπανακι, φορουσε στρινγκ μαγιό, πολλα τατου,
βαψιμο ματια, προσωπο-σε παραλια
δεν ενεδωσα γιατι ηταν ελαφρως ασπρουλιαρικο-ανοιχτοχρωμο και δεν μου αρεσε.......πολυ
Φιλε μου, αναφερω καποιες καραμπινατες περιπτωσεις που ζηταγαν γαμιση.....και τους το εδωσα.....Εμενα μου εχει τύχει
στα λόγια πολλές μαλακιες λενε
Απορώ πως τα θυμάσαι χαχαχα
Οταν ειναι να κάνουν κατι με άγνωστο κωλονουν
Ο φιλος σου γαμαει στο νησί όπως σου είπα πριν σε διακοπές οι γκομενες γαμιουνται ευκολα