You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.177
- Πόντοι
- 10.555
οχι απλα σε επηρεασανΔουλεύω με πολλούς από Αθήνα. Μάλλον με επηρέασαν.
την πειρες αλλα δεν ειχε πειρα....Μια φορά που την πείρα μου άρεσε. Θυμάμαι γαμάγα ασταμάτητα για πολύ ώρα αλλά δεν μου πολύ αρέσει Γενικά και έτσι δεν έχω ξαναπάει.
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 307
- Πόντοι
- 281
Σε λιγο ταυτοτητα θα βγαζουμε χαχαΠέρασμα πριν 1 ώρα από μπουρδελα. Πάω πρώτα Bella dona να δω την Λαρα . Ανοίγω την πόρτα και βλέπω 3 άτομα στους καναπέδες να περιμένουν . Βγαίνει η τσατσα και λέει Γεια σου και γεια σου . Είμαστε φουλ μέχρι να σχολάσει η κοπέλα . Πάτε καλά ρε μαλακές ;;;; Τι τρέλα είναι αυτή .Μετα πέρασμα από Godiva για Ναταλί . Ανοίγει η τσατσα με ρωτάει είσαι πάνω από 30;; Λέω όχι 29 είμαι γιατί; Η Ναταλί λέει δέχεται μόνο από 30 χρονών κύριους . Μεταβολή και δρόμο . Εχουν ξεφύγει τα πράγματα
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
Μινωταυρου η μελαχρινή που κάνει gag ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα? Η έστω τέτοιο επικό μπούκι έχει να προτείνει κάποιος?
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.427
- Πόντοι
- 736
Ποια λες?Μινωταυρου η μελαχρινή που κάνει gag ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα? Η έστω τέτοιο επικό μπούκι έχει να προτείνει κάποιος?
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.177
- Πόντοι
- 10.555
προφανως την ΚαριναΠοια λες?
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
Ναι την καρίνα. Ξέρεις κάνεις αν δουλεύει σήμερα?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.201
- Πόντοι
- 39.777
Όχι άλλα δεν κάνει gag,κάπου τα έχεις μπερδεμένα.Ναι την καρίνα. Ξέρεις κάνεις αν δουλεύει σήμερα?
Σημερινή βόλτα,τα γύρισα σχεδόν όλα,τόσες σαβουρες έχω να δω χρόνια, ευτυχώς βρήκα ένα παλικάρι που ήταν στη Γερμανία και κάναμε τσάρκα μαζί και πέρασε ευχάριστα η ώρα.
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
Μήπως λέμε διαφορετικη καρίνα?Όχι άλλα δεν κάνει gag,κάπου τα έχεις μπερδεμένα.
Σημερινή βόλτα,τα γύρισα σχεδόν όλα,τόσες σαβουρες έχω να δω χρόνια, ευτυχώς βρήκα ένα παλικάρι που ήταν στη Γερμανία και κάναμε τσάρκα μαζί και πέρασε ευχάριστα η ώρα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.201
- Πόντοι
- 39.777
Μια είναι η Καρίνα οι άλλες που έχουν το ίδιο όνομα είναι σικέΜήπως λέμε διαφορετικη καρίνα?
White_horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2025
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Αδρέρφι μ, ακου να σε πω... Εμένα μια φορά, με υποδέχτηκε χωρίς τακούνια, γυμνή και το κορμάκι της είναι για πολύ γλύψιμο... Είναι μούναρος με στύλ και φινέτσα...καθαρή και γκαυλιάρα... αυτές οι φωνούλες που βγάζει κατά τον αγώνα, σε κάνουν να την λιγουρεύεσαι νύχτα κ μέρα... Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά, οσο για το 100 μπαλο ρε συ bro, Νομίζω οτι αν περάσεις με το απλό θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χύσεις ή να έχεις να γαμήσεις κανενα μήνα, για να φύγεις με χαμόγελο κ happy end.. Γιατί οι περισσότερες μη πω όλες, θα πούνε στο 10 λεπτο, max 15 πεντάλεπτο "αντε τελείωνε¨ και θα ξενερώσεις! ο καθένας έχει τα γούστα του... οσο για τον σωματότυπο; Γουστάρω πολύ τις γαμηστροπιάστρες που έχει... Δεν είναι skinny ουτε και chubby... είναι νέο milfaki και πολύ δυνατό θα έλεγα, άξιζε κάθε ευρώ απο το 100ρικο εγω μια φορά και την επόμενη φορά και πάλι με παράβολο των 100 θα περάσω στην συγκεκριμένηEίναι καιρό η Μαρίνα. Είναι αλήθεια ότι όταν την δεις στο σαλοναρισμα είναι εντυπωσιακή. Είναι αλήθεια ότι προσπαθεί. Αλλά για τα δικά μου γούστα χάνει πολύ όταν κατεβαίνει από τα τακούνια και βγάζει τα ρούχα της. Πολύ μέτρια κατατάσταση σωματικά με όντως ωραίο πρόσωπο. Από υπηρεσίες το παλεύει πάντως αλλά όχι κάτι τρομερό. Τίμια για απλό. Δεν τα κλαις τα λεφτά σου...Αλλά υπάρχουν καλύτερες για να ακουμπήσεις 100ρικο.
Εχθές το βράδυ έκανα ένα πέρασμα και πραγματικά δεν είδα τίποτα καλό,παντού βραζιλιανοκολομβιανες , περασα με την Ειρήνη από Ερημίτη είναι και αδυνατούλα φορούσε κάτι γυαλιά είχε κόκκινα χείλια ήταν ακριβός για τσοντα
Ναι φυσικά ο καθένας από τα γούστα του... Σίγουρα η μαρίνα είναι για μια τίμια συνάντηση με συμπαθητική για μένα εμφάνιση. Από εκεί και πέρα εσύ την βλέπεις ως κάτι σούπερ, εμένα μου φαίνεται ως μια οκ συνάντηση.Αδρέρφι μ, ακου να σε πω... Εμένα μια φορά, με υποδέχτηκε χωρίς τακούνια, γυμνή και το κορμάκι της είναι για πολύ γλύψιμο... Είναι μούναρος με στύλ και φινέτσα...καθαρή και γκαυλιάρα... αυτές οι φωνούλες που βγάζει κατά τον αγώνα, σε κάνουν να την λιγουρεύεσαι νύχτα κ μέρα... Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά, οσο για το 100 μπαλο ρε συ bro, Νομίζω οτι αν περάσεις με το απλό θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χύσεις ή να έχεις να γαμήσεις κανενα μήνα, για να φύγεις με χαμόγελο κ happy end.. Γιατί οι περισσότερες μη πω όλες, θα πούνε στο 10 λεπτο, max 15 πεντάλεπτο "αντε τελείωνε¨ και θα ξενερώσεις! ο καθένας έχει τα γούστα του... οσο για τον σωματότυπο; Γουστάρω πολύ τις γαμηστροπιάστρες που έχει... Δεν είναι skinny ουτε και chubby... είναι νέο milfaki και πολύ δυνατό θα έλεγα, άξιζε κάθε ευρώ απο το 100ρικο εγω μια φορά και την επόμενη φορά και πάλι με παράβολο των 100 θα περάσω στην συγκεκριμένη
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 236
Καλημέρα στα παιδιά αύριο μέχρι κ Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μια φίλη με φουλ προγράμματα πολυ δύνατη από 6 πρωί μέχρι 6 απόγευμα στο βένους 2 οσοι ξερετε..σας περιμένει ΕΛΛΗ..
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.427
- Πόντοι
- 736
Θα κάνετε και τριολε?Καλημέρα στα παιδιά αύριο μέχρι κ Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μια φίλη με φουλ προγράμματα πολυ δύνατη από 6 πρωί μέχρι 6 απόγευμα στο βένους 2 οσοι ξερετε..σας περιμένει ΕΛΛΗ..
![]()
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.830
- Πόντοι
- 16.235
Ποιο μέλος είναι ο τύπος που τον κάνανε τσακωτό στο Μετρό να προσπαθεί να την βρει μόνος;
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.177
- Πόντοι
- 10.555
απο 6 πρωι ως 6 απογευμα λιγο δυσκολα, ισως να εννοεις το αναποδο;Καλημέρα στα παιδιά αύριο μέχρι κ Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μια φίλη με φουλ προγράμματα πολυ δύνατη από 6 πρωί μέχρι 6 απόγευμα στο βένους 2 οσοι ξερετε..σας περιμένει ΕΛΛΗ..
![]()
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 236
Οχι είναι αυτο που σου έγραψα 6 το πρωί με 6 το απόγευμααπο 6 πρωι ως 6 απογευμα λιγο δυσκολα, ισως να εννοεις το αναποδο;
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.177
- Πόντοι
- 10.555
οκ. Οταν λες φουλ εννοεις και αναλ;Οχι είναι αυτο που σου έγραψα 6 το πρωί με 6 το απόγευμα
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 236
Ναιοκ. Οταν λες φουλ εννοεις και αναλ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K