Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555
Δουλεύω με πολλούς από Αθήνα. Μάλλον με επηρέασαν.
οχι απλα σε επηρεασαν
Μια φορά που την πείρα μου άρεσε. Θυμάμαι γαμάγα ασταμάτητα για πολύ ώρα αλλά δεν μου πολύ αρέσει Γενικά και έτσι δεν έχω ξαναπάει.
την πειρες αλλα δεν ειχε πειρα....

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
307
Πόντοι
281
Πέρασμα πριν 1 ώρα από μπουρδελα. Πάω πρώτα Bella dona να δω την Λαρα . Ανοίγω την πόρτα και βλέπω 3 άτομα στους καναπέδες να περιμένουν . Βγαίνει η τσατσα και λέει Γεια σου και γεια σου . Είμαστε φουλ μέχρι να σχολάσει η κοπέλα . Πάτε καλά ρε μαλακές ;;;; Τι τρέλα είναι αυτή .Μετα πέρασμα από Godiva για Ναταλί . Ανοίγει η τσατσα με ρωτάει είσαι πάνω από 30;; Λέω όχι 29 είμαι γιατί; Η Ναταλί λέει δέχεται μόνο από 30 χρονών κύριους . Μεταβολή και δρόμο . Εχουν ξεφύγει τα πράγματα
Σε λιγο ταυτοτητα θα βγαζουμε χαχα

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
257
Πόντοι
21
Μινωταυρου η μελαχρινή που κάνει gag ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα? Η έστω τέτοιο επικό μπούκι έχει να προτείνει κάποιος?

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
257
Πόντοι
21
Ναι την καρίνα. Ξέρεις κάνεις αν δουλεύει σήμερα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.201
Πόντοι
39.777
Ναι την καρίνα. Ξέρεις κάνεις αν δουλεύει σήμερα?
Όχι άλλα δεν κάνει gag,κάπου τα έχεις μπερδεμένα.
Σημερινή βόλτα,τα γύρισα σχεδόν όλα,τόσες σαβουρες έχω να δω χρόνια, ευτυχώς βρήκα ένα παλικάρι που ήταν στη Γερμανία και κάναμε τσάρκα μαζί και πέρασε ευχάριστα η ώρα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Cecell

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
257
Πόντοι
21
Όχι άλλα δεν κάνει gag,κάπου τα έχεις μπερδεμένα.
Σημερινή βόλτα,τα γύρισα σχεδόν όλα,τόσες σαβουρες έχω να δω χρόνια, ευτυχώς βρήκα ένα παλικάρι που ήταν στη Γερμανία και κάναμε τσάρκα μαζί και πέρασε ευχάριστα η ώρα.
Μήπως λέμε διαφορετικη καρίνα?

White_horse

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Eίναι καιρό η Μαρίνα. Είναι αλήθεια ότι όταν την δεις στο σαλοναρισμα είναι εντυπωσιακή. Είναι αλήθεια ότι προσπαθεί. Αλλά για τα δικά μου γούστα χάνει πολύ όταν κατεβαίνει από τα τακούνια και βγάζει τα ρούχα της. Πολύ μέτρια κατατάσταση σωματικά με όντως ωραίο πρόσωπο. Από υπηρεσίες το παλεύει πάντως αλλά όχι κάτι τρομερό. Τίμια για απλό. Δεν τα κλαις τα λεφτά σου...Αλλά υπάρχουν καλύτερες για να ακουμπήσεις 100ρικο.
Αδρέρφι μ, ακου να σε πω... Εμένα μια φορά, με υποδέχτηκε χωρίς τακούνια, γυμνή και το κορμάκι της είναι για πολύ γλύψιμο... Είναι μούναρος με στύλ και φινέτσα...καθαρή και γκαυλιάρα... αυτές οι φωνούλες που βγάζει κατά τον αγώνα, σε κάνουν να την λιγουρεύεσαι νύχτα κ μέρα... Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά, οσο για το 100 μπαλο ρε συ bro, Νομίζω οτι αν περάσεις με το απλό θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χύσεις ή να έχεις να γαμήσεις κανενα μήνα, για να φύγεις με χαμόγελο κ happy end.. Γιατί οι περισσότερες μη πω όλες, θα πούνε στο 10 λεπτο, max 15 πεντάλεπτο "αντε τελείωνε¨ και θα ξενερώσεις! ο καθένας έχει τα γούστα του... οσο για τον σωματότυπο; Γουστάρω πολύ τις γαμηστροπιάστρες που έχει... Δεν είναι skinny ουτε και chubby... είναι νέο milfaki και πολύ δυνατό θα έλεγα, άξιζε κάθε ευρώ απο το 100ρικο εγω μια φορά και την επόμενη φορά και πάλι με παράβολο των 100 θα περάσω στην συγκεκριμένη

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Εχθές το βράδυ έκανα ένα πέρασμα και πραγματικά δεν είδα τίποτα καλό,παντού βραζιλιανοκολομβιανες , περασα με την Ειρήνη από Ερημίτη είναι και αδυνατούλα φορούσε κάτι γυαλιά είχε κόκκινα χείλια ήταν ακριβός για τσοντα

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Αδρέρφι μ, ακου να σε πω... Εμένα μια φορά, με υποδέχτηκε χωρίς τακούνια, γυμνή και το κορμάκι της είναι για πολύ γλύψιμο... Είναι μούναρος με στύλ και φινέτσα...καθαρή και γκαυλιάρα... αυτές οι φωνούλες που βγάζει κατά τον αγώνα, σε κάνουν να την λιγουρεύεσαι νύχτα κ μέρα... Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά, οσο για το 100 μπαλο ρε συ bro, Νομίζω οτι αν περάσεις με το απλό θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χύσεις ή να έχεις να γαμήσεις κανενα μήνα, για να φύγεις με χαμόγελο κ happy end.. Γιατί οι περισσότερες μη πω όλες, θα πούνε στο 10 λεπτο, max 15 πεντάλεπτο "αντε τελείωνε¨ και θα ξενερώσεις! ο καθένας έχει τα γούστα του... οσο για τον σωματότυπο; Γουστάρω πολύ τις γαμηστροπιάστρες που έχει... Δεν είναι skinny ουτε και chubby... είναι νέο milfaki και πολύ δυνατό θα έλεγα, άξιζε κάθε ευρώ απο το 100ρικο εγω μια φορά και την επόμενη φορά και πάλι με παράβολο των 100 θα περάσω στην συγκεκριμένη
Ναι φυσικά ο καθένας από τα γούστα του... Σίγουρα η μαρίνα είναι για μια τίμια συνάντηση με συμπαθητική για μένα εμφάνιση. Από εκεί και πέρα εσύ την βλέπεις ως κάτι σούπερ, εμένα μου φαίνεται ως μια οκ συνάντηση.

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
238
Καλημέρα στα παιδιά αύριο μέχρι κ Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μια φίλη με φουλ προγράμματα πολυ δύνατη από 6 πρωί μέχρι 6 απόγευμα στο βένους 2 οσοι ξερετε..σας περιμένει ΕΛΛΗ..
1000036777.jpg

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736
Καλημέρα στα παιδιά αύριο μέχρι κ Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μια φίλη με φουλ προγράμματα πολυ δύνατη από 6 πρωί μέχρι 6 απόγευμα στο βένους 2 οσοι ξερετε..σας περιμένει ΕΛΛΗ..
1000036777.jpg
Θα κάνετε και τριολε?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235
Ποιο μέλος είναι ο τύπος που τον κάνανε τσακωτό στο Μετρό να προσπαθεί να την βρει μόνος;

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555
1000036777.jpg
απο 6 πρωι ως 6 απογευμα λιγο δυσκολα, ισως να εννοεις το αναποδο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom