Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
I havent no idea...φιλτατε. Δωσε info σε pm.
Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση στα λεγόμενα μου, απλά παρατήρησα πως στο Bella Dona βάλανε στο πρόγραμμα Σάββατο και Κυριακή την Λαρα. 09:00-16:00 .

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
307
Πόντοι
281
Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση στα λεγόμενα μου, απλά παρατήρησα πως στο Bella Dona βάλανε στο πρόγραμμα Σάββατο και Κυριακή την Λαρα. 09:00-16:00 .
Εντομεταξυ το αλλο σαιτ, επεσε; Δεν μου το βγαζει καθολου. Οποτε δεν ξερω, γι αυτο ρωτησα φιλος.

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
Εντομεταξυ το αλλο σαιτ, επεσε; Δεν μου το βγαζει καθολου. Οποτε δεν ξερω, γι αυτο ρωτησα φιλος.
Εγώ μπαίνω κανονικά…
Ορθή επανάληψη
Παρασκευή και Σάββατο 09:00 - 16:00

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
625
Πόντοι
5.840
Δηλαδή αν τον είχες 18 θα σου ζητουσε 50???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν νομίζω να έχει κάτι αλλα πιστεύω μετά το βράδυ δεν θα περάσεις καλά με καμία..
Απο ενα σημειο και μετα χρεωνει με το IQ οσο χαμηλοτερο τοσο περισσοτερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλως ενημερωσες αλλα το μεγεθος του πουλιου σου δεν ενδιαφερει κανεναν
Ελα να δεις τι γινεται στα εισερχομενα μου και θα αλλαξεις γνωμη..

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Πήγα χθες να δω αμπέρ κατά της 1 το βράδυ μόνο το πρώτο δεξιά ανοιχτο από τα ξύλινα και που ρώτησα την τσατσά θύμωσε που δεν ρώτησα για τη δικιά της κοπέλα

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Πήγα χθες να δω αμπέρ κατά της 1 το βράδυ μόνο το πρώτο δεξιά ανοιχτο από τα ξύλινα και που ρώτησα την τσατσά θύμωσε που δεν ρώτησα για τη δικιά της κοπέλα
Πρέπει να την κοπάνησε είχε πει ότι 20 του μήνα θα φύγει

Giann333

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν 1 ώρα από μπουρδελα. Πάω πρώτα Bella dona να δω την Λαρα . Ανοίγω την πόρτα και βλέπω 3 άτομα στους καναπέδες να περιμένουν . Βγαίνει η τσατσα και λέει Γεια σου και γεια σου . Είμαστε φουλ μέχρι να σχολάσει η κοπέλα . Πάτε καλά ρε μαλακές ;;;; Τι τρέλα είναι αυτή .Μετα πέρασμα από Godiva για Ναταλί . Ανοίγει η τσατσα με ρωτάει είσαι πάνω από 30;; Λέω όχι 29 είμαι γιατί; Η Ναταλί λέει δέχεται μόνο από 30 χρονών κύριους . Μεταβολή και δρόμο . Εχουν ξεφύγει τα πράγματα

Εγγρ.
29 Ιουν 2025
Κριτικές
5
Like
130
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν 3 ώρες από σονια
4 άτομα στο σαλόνι και δύο δωμάτια σε αναμονή
Η ηλιανα είναι κανονικά στο ποστο της?
Είδες και στο κουζινάκι μήπως είχε και εκεί κάναν νοματαίο;

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
481
Πόντοι
21
Η ίνα έγινε μελίνα?? τι άλλο θα δούμε,πάντως για καλοκαίρι δε βλέπω μεγάλες και καλές μεταγραφές από Αθήνα μεριά,εκεί πρέπει να έχουν το μυαλό τους οι νταβάδες να μας φέρουν καλά κομμάτια απο Αθήνα!!!

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.373
Πόντοι
2.256
Η ίνα έγινε μελίνα?? τι άλλο θα δούμε,πάντως για καλοκαίρι δε βλέπω μεγάλες και καλές μεταγραφές από Αθήνα μεριά,εκεί πρέπει να έχουν το μυαλό τους οι νταβάδες να μας φέρουν καλά κομμάτια απο Αθήνα!!!
Η Ινα εγινε Μελινα και ισως εγινε σαν τριαξονικο επισης....

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Είχα ρεπό σήμερα, ξύπνησα νωρίς και καλά έκανα!
Δεν ήθελα να πάω για μπάνιο στην Χαλκιδική, είπα να πάω για εξερεύνηση στα καλά σπιτάκια της πόλης... Δεν άργησα να ανακαλύψω ένα σπάνιο διαμαντάκι...
Εκείνη ήταν πρωινή βάρδια στην Ερημίτη απέναντι απο medusa. Oταν μπήκα και την είδα έπαθα την πλάκα μου παιδιά!
Δεν είχα γνωρίσει ακόμα τη Μαρίνα μέχρι σήμερα, είναι ξανθιά, με μάτια μπλε σαν θάλασσα... πέρασα με 100 γιατί ήθελα κάτι λίγο πιο χαλαρό...
E! ΝΑΙ σίγουρα είναι το καλύτερο μωρό της πόλης! Έρχεται από τη Μολδαβία αν θυμάμαι καλά, όταν σου χαμογελάει και σε λέει habibi... :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::angel::angel::angel:Λιώνεις σαν παγωτό... Αυτή ή Ξανθιά οπτασία, όαση όπως θές δες το είναι όλα τα λεφτά... Αν αγαπάς τα πόδια, εδώ θα βρεις το προσωπικό σου παράδεισο... χημεία, γέλιο, παιχνίδι και πραγματική ένταση, κλείσε μάτια και πήγαινε! Η σαγηνευτική ομορφιά της και το τέλειο σώμα της ξεχωρίζουν, ένα βλέμμα που σε πιάνει απο το λαιμό... Τα πατουσάκια της, μικρά και καθαρά, δεν τα άφησα στιγμή από τα χέρια μου. Κάτι τέτοιες κοπέλες στην πόλη μας έχουμε να δούμε καιρό
Eίναι καιρό η Μαρίνα. Είναι αλήθεια ότι όταν την δεις στο σαλοναρισμα είναι εντυπωσιακή. Είναι αλήθεια ότι προσπαθεί. Αλλά για τα δικά μου γούστα χάνει πολύ όταν κατεβαίνει από τα τακούνια και βγάζει τα ρούχα της. Πολύ μέτρια κατατάσταση σωματικά με όντως ωραίο πρόσωπο. Από υπηρεσίες το παλεύει πάντως αλλά όχι κάτι τρομερό. Τίμια για απλό. Δεν τα κλαις τα λεφτά σου...Αλλά υπάρχουν καλύτερες για να ακουμπήσεις 100ρικο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Eίναι καιρό η Μαρίνα. Είναι αλήθεια ότι όταν την δεις στο σαλοναρισμα είναι εντυπωσιακή. Είναι αλήθεια ότι προσπαθεί. Αλλά για τα δικά μου γούστα χάνει πολύ όταν κατεβαίνει από τα τακούνια και βγάζει τα ρούχα της. Πολύ μέτρια κατατάσταση σωματικά με όντως ωραίο πρόσωπο. Από υπηρεσίες το παλεύει πάντως αλλά όχι κάτι τρομερό. Τίμια για απλό. Δεν τα κλαις τα λεφτά σου...Αλλά υπάρχουν καλύτερες για να ακουμπήσεις 100ρικο.
Μια φορά που την πείρα μου άρεσε. Θυμάμαι γαμάγα ασταμάτητα για πολύ ώρα αλλά δεν μου πολύ αρέσει Γενικά και έτσι δεν έχω ξαναπάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom