Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.300
Πόντοι
1.346
Καλημέρα στα παιδιά αύριο μέχρι κ Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μια φίλη με φουλ προγράμματα πολυ δύνατη από 6 πρωί μέχρι 6 απόγευμα στο βένους 2 οσοι ξερετε..σας περιμένει ΕΛΛΗ..
1000036777.jpg
Δεν μοιαζει με την φωτογραφια που εβαλες..
και δεν μ αρεσε εμφανισιακα.

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
129
Πόντοι
1

ManuFlo

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Παιδιά γνωρίζει κάποιος κάτι για τη συγκεκριμένη?

Συνημμένα

• Screenshot_2025-07-22-12-45-56-236_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-07-22-12-45-56-236_com.android.chrome.jpg
    552,5 KB · Εμφανίσεις: 34

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Η Ελλη καμια σχεση με την φωτογραφία....

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Καλησπερα χυστες. Εχω καιρο να μπω γιατι δεν μ αρεσει να επαναλαμβανομαι. Τα γνωστα Ειρηνη Ναταλι και Ναταλι Ειρηνη (εκτος απο μερικες καταδρομικες στις οποιες για να χυσω σε μπουρδελο μου στοιχισε γυρω στα 300 ευρω και 1-2 ωρες...)εφοσον δεν παιζει τιποτα αξιολογο στην πιατσα. Χτες ολο τυχαια διαβασα το ποστ με την Ελλη και ειδα την φωτο. Αν και ειχα βαρυ προγραμμα γυμναστηριο 7 το πρωι και μετα πτηση πεταχτηκα να δω τι παιζει. Χτυπαω κατα τις 9 το πρωι και μου ανοιγουν. Μπουκαρω μεσα και βγαινει μια με κατι βυζαρες γιγαντιες μαλλον η Ανδρομαχη, πολυ ευγενικη και προλογιζει μια Ελλη. Βγαινει η Ελλη μετρια κοπελα η συνηθισμενη μιλφ της διπλανης πορτας. Μου λεει φουλ προγραμμα κανει. Μας περνεις και τις 2 αμα θες. Καυλωσα μολις το ακουσα. Δινω 60 ευρω και περνω και τις 2 πιπα γυμνη. Τιμιες και οι 2, η μια μου εγλυφε τον πουτσο και η αλλη τα αρχιδια. Τσοντα κανονικη. Διωχνω την γλυκουλα με τα μεγαλα βυζια και τις υποσχομαι οτι θα την παρω μονη της οταν γυρισω για να την ευχαριστηθω. Πλακωνω στα γαμησια την Ελλη αλλα δεν αντεξα πολυ εχυσα στο 5 λεπτο απανω. Με καυλωσε πολυ η ολη φαση. Στοργικες τιμιες καυλιαρες μαμαδες που γαμιουνται μολις φυγουν οι αντρες τους στην δουλεια. Αυτο μου εβγαλαν. Την γουσταραν την πουτσα φενεται. Πολυ τιμια επιλογη για 60 ευρω 2 μιλφακια. Συνισταται ανεπιφυλακτα γι αυτους που δεν κοιτανε πολυ εμφανιση δεν ψαχνουν πλαστικες γκομενες και αποστειρωμενα γαμησια... Εχει και εξτραδακια αν ειστε περιποιημενα ομορφοπαιδα οπως εγω. Μολις γυρισω θα ξαναπαω..
ΥΓ. Εκει απο κατω στο χωματοδρομο στο γωνιακο που τρωνε τα Πακια ειναι 2 μεγαλες σε ηλικια μια ξανθια και ενα τραβελοειδες. Να ειστε προσεκτικοι ειναι λαμογια.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.227
Πόντοι
6.135
Να γράψω και εγώ για επίσκεψη σε Ναταλί ή είναι πλεονασμός πλέον;

Γενικά είχε πολύ ζέστη για πειράματα...

salonikios86b

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
5
Like
732
Πόντοι
1.525
Πέρασμα από Νάταλι... πλεον ζητάει 60 κ για ακα στο 10λεπτο... και όλο μα και μου... μου είπε ότι για να περάσει καλά κ η ίδια θέλει 100για 30λεπτο τα 50 της φαίνονται πολύ λίγα όπως μου είπε... πάει κ αυτό το στάνταρακι έμαθε ότι παίζει μονη της μπάλα το πρωι κ είπε να το εκμεταλευτει

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.425
Πόντοι
371
Πέρασμα από Νάταλι... πλεον ζητάει 60 κ για ακα στο 10λεπτο... και όλο μα και μου... μου είπε ότι για να περάσει καλά κ η ίδια θέλει 100για 30λεπτο τα 50 της φαίνονται πολύ λίγα όπως μου είπε... πάει κ αυτό το στάνταρακι έμαθε ότι παίζει μονη της μπάλα το πρωι κ είπε να το εκμεταλευτει
Μεγάλωσε και αρκετά και δεν αξίζει

mitropanosilias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
49
Πόντοι
0
Μάγκες , επειδή έχω καιρό να πάω .. ποσό πάνε τώρα ;; Θυμάμαι ξεκινούσε από 30€ το απλό

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.464
Πόντοι
456
Μάγκες , επειδή έχω καιρό να πάω .. ποσό πάνε τώρα ;; Θυμάμαι ξεκινούσε από 30€ το απλό
Στα περισσότερα silver από τόσο ξεκινάνε, τουλάχιστον μέχρι πριν κάποιο καιρό που έκανα την τελευταία επίσκεψη.Κάποια στιγμή είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν αλλά σχεδόν επιστρέψαμε στην κανονικότητα. Οι βίλες και τα paradise ξεφεύγουν αρκετά.

Τελευταία τροποποίηση:

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
37
Like
550
Πόντοι
290
Ετσι ειναι τυπε,σωστα μιλας.Οταν δουλευε ερημιτη τακανε ολα με 30Ε.Τωρα θελει 100Ε για να γουσταρειςΛογω ελειψης μουνιων με γουστα,βρισκει και τα κανει.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Η Έλενα η Ρουμάνα με ματαρες αποσύρθηκε;;

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Εγω πριν λιγες μερες που περασα Ναταλι με 50 ευρω τα εκανα ολα... ΟΛΑ ομως εκτος κωλο. Αυτο ομως που με τρελαινει σε αυτο το πουτανακι και το οποιο δεν μου το εχει κανει ποτε καμμια μα καμμια γυναικα ειναι που μου περνει πιπα και χυνει η γαμιολα. Σε ενα απο τα τρισδιαστατα γαμησια που εχουμε κανει πριν μερικους μηνες ηθελα να την τιμωρησω, ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να μην την γαμησω να με τελειωσει με πιπα.... Μου τσακωνει τον πουτσο και μου λεει αυτο ακριβως: Τι νομιζεις οτι επειδη δεν θα με γαμησεις δεν θα χυσω? Και με αρχιζει ενα τιμωριτικο τσιμπουκι με αδειασε σε 3 λεπτα η γαμιολα. Να χυνει αυτη πισω και εγω μπροστα... Η φαση ηταν οτι μεσα σε ολα αυτα εγω σιγουρα καποια στιγμη επειδη γνωριζω καλα τον εαυτο μου θα της τον καρφωνα..... αλλα δεν προλαβα... Ετσι στην ουσια τιμωρησα εγω τον εαυτο μου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom