Καλησπερα χυστες. Εχω καιρο να μπω γιατι δεν μ αρεσει να επαναλαμβανομαι. Τα γνωστα Ειρηνη Ναταλι και Ναταλι Ειρηνη (εκτος απο μερικες καταδρομικες στις οποιες για να χυσω σε μπουρδελο μου στοιχισε γυρω στα 300 ευρω και 1-2 ωρες...)εφοσον δεν παιζει τιποτα αξιολογο στην πιατσα. Χτες ολο τυχαια διαβασα το ποστ με την Ελλη και ειδα την φωτο. Αν και ειχα βαρυ προγραμμα γυμναστηριο 7 το πρωι και μετα πτηση πεταχτηκα να δω τι παιζει. Χτυπαω κατα τις 9 το πρωι και μου ανοιγουν. Μπουκαρω μεσα και βγαινει μια με κατι βυζαρες γιγαντιες μαλλον η Ανδρομαχη, πολυ ευγενικη και προλογιζει μια Ελλη. Βγαινει η Ελλη μετρια κοπελα η συνηθισμενη μιλφ της διπλανης πορτας. Μου λεει φουλ προγραμμα κανει. Μας περνεις και τις 2 αμα θες. Καυλωσα μολις το ακουσα. Δινω 60 ευρω και περνω και τις 2 πιπα γυμνη. Τιμιες και οι 2, η μια μου εγλυφε τον πουτσο και η αλλη τα αρχιδια. Τσοντα κανονικη. Διωχνω την γλυκουλα με τα μεγαλα βυζια και τις υποσχομαι οτι θα την παρω μονη της οταν γυρισω για να την ευχαριστηθω. Πλακωνω στα γαμησια την Ελλη αλλα δεν αντεξα πολυ εχυσα στο 5 λεπτο απανω. Με καυλωσε πολυ η ολη φαση. Στοργικες τιμιες καυλιαρες μαμαδες που γαμιουνται μολις φυγουν οι αντρες τους στην δουλεια. Αυτο μου εβγαλαν. Την γουσταραν την πουτσα φενεται. Πολυ τιμια επιλογη για 60 ευρω 2 μιλφακια. Συνισταται ανεπιφυλακτα γι αυτους που δεν κοιτανε πολυ εμφανιση δεν ψαχνουν πλαστικες γκομενες και αποστειρωμενα γαμησια... Εχει και εξτραδακια αν ειστε περιποιημενα ομορφοπαιδα οπως εγω. Μολις γυρισω θα ξαναπαω..
ΥΓ. Εκει απο κατω στο χωματοδρομο στο γωνιακο που τρωνε τα Πακια ειναι 2 μεγαλες σε ηλικια μια ξανθια και ενα τραβελοειδες. Να ειστε προσεκτικοι ειναι λαμογια.