Χθεσινή πρωινή βόλτα. Πρώτα στο εφοσπιτο, 2 ξανθιές η μια νταρντανα όχι χοντρή κ μια πιο μικρόσωμη, κ μια τσατσά σπαστικια. Αν δεν επρηζε θα περνούσα με την μια την νταρντανα. Μετά απέναντι μια Βραζιλιάνα πολύ ψηλή, αν παραμείνει την έχω στα υπόψιν. Όπως κ μια Ισπανίδα Άννα, αν θυμάμαι καλά, στο ινκόγκνιτο. Στην συνέχεια προς το casa , στο πίσω η γνωστή Βάσω που σε βάζει χέρι, στο μεσαίο η Νικόλ, ήταν στο δωμάτιο ενώ στο πρώτο μια Λάουρα όπου κ πέρασα. Μικρούλα, δεν μιλάει Ελληνικά ή Αγγλικά μόνο Ισπανικά . Συμπαθητική, με μικρό στήθος κ σφιχτός κωλος. Χωρίς φιλιά στο στόμα μόνο στον λαιμό. Ακόμα έναν μήνα θα κάτσει. Συνεχίστηκε η βόλτα στην Ερημίτη όπου στο έναν ήταν μια Ιωάννα πάνω από 40 αλλά ελεγε κ άφηνε υποσχέσεις πως θα περάσουμε καλά. Συνέχισα την βόλτα , για κακή μου τύχη, όπου πέτυχα μια Μαρίνα, ξανθιά ψηλή, έκανε δυνατό σαλοναρισμα, μόλις βγήκε από το δωμάτιο ήρθε κάθισε μπροστά μου με έκανε διάφορα κ μπήκα. Όπου τίποτα, πήρα πρόγραμμα 69 όπου δεν έγινε. Πρώτα εγλειψα εγώ , όσο μπόρεσα γιατί ουτε που ακουμπούσα κ έλεγε απαλά , μετά αυτή που με το που έλειψε είπε έχεις πολλά υγρά κ έβαλε Καποτά. Χάλια μαύρα. Η κυρία στην υποδοχή παρα πολύ καλή