You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Έκανα μια βόλτα πριν λίγες μέρες πρωινή βάρδια και μπήκα στο στούντιο εφη στην Φρίξου. Είχε δυο ξανθιές κοπέλες με 30 ευρώ τ απλό. Η μια μου φάνηκε καλή, με ίσια μαλλιά εξτένσιον. Μιλούσαν καλά ελληνικά και δυο. Ήμουν έτοιμος να περασω αλλά άρχισε η τσατσα κάτι μαλακιες και έφυγα. Τώρα το σκέφτομαι να ξαναπάω Γτ με έψησε. Την ξέρει κανεις να μου πει εντυπώσεις;
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
Καλημέρα συναγωνιστές έχω χρόνο αύριο για βολτίτσα στην ροζ οδό, η Ελλη έφυγε απ την πόλη μας ή να παω καρφί να πιάσω στασίδι απ το πρωί??Καλημέρα στα παιδιά αύριο μέχρι κ Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μια φίλη με φουλ προγράμματα πολυ δύνατη από 6 πρωί μέχρι 6 απόγευμα στο βένους 2 οσοι ξερετε..σας περιμένει ΕΛΛΗ..
![]()
Linda από venus;Πέρασμα με Linda προ ολίγου θα ακολουθήσει κριτική mi amor!!
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.244
- Πόντοι
- 361
YeapLinda από venus;
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.431
- Πόντοι
- 736
Δεν βρήκα κριτική.
Θες να περιγράψεις εδώ γιατί μια φορά πήγα και εγώ και παρότι δεν πέρασα έκανε δυνατη είσοδο και μόνο από το χέρι δεν με τράβηξε
Ισχύει...Δεν βρήκα κριτική.
Θες να περιγράψεις εδώ γιατί μια φορά πήγα και εγώ και παρότι δεν πέρασα έκανε δυνατη είσοδο και μόνο από το χέρι δεν με τράβηξε
Γιακουμης!
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2023
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Ε τότε ρε φίλε γιατί δεν πέρασες πλάκα μας κάνεις μου φαίνεταιΔεν βρήκα κριτική.
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.431
- Πόντοι
- 736
Γιατί έκανα βόλτα μέχρι να περάσει η ώρα για να πάω Σόνια και Λάρα φίλε. Απλά μου κάνε καλό σαλοναρισμα και την είχα στα υπόψη από τότε.Ε τότε ρε φίλε γιατί δεν πέρασες πλάκα μας κάνεις μου φαίνεται
Οπότε αν έχει πάει ο συναγωνιστής καλό είναι να μας πει αν ειναι να πάμε και εμείς.
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 23
- Like
- 613
- Πόντοι
- 311
Καλημέρα παίζει τίποτα καλό στην πρωινή βάρδια? Θα παω βολτίτσα και λέω να μην παω χωρίς συστάσεις............
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Τωρα σου ετοιμαζω μια συστατικη επιστολη!Καλημέρα παίζει τίποτα καλό στην πρωινή βάρδια? Θα παω βολτίτσα και λέω να μην παω χωρίς συστάσεις............
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.076
Ναι δουλεύει προχθές την ειδα.Καλησπερα συναγωνιστες. Η Σαντρα στο ερημιτη εχει γυρισει?ξερει κανεις?
Μας έσπασες τα αρχιδια με την σαντραΚαλησπερα συναγωνιστες. Η Σαντρα στο ερημιτη εχει γυρισει?ξερει κανεις?
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 625
- Πόντοι
- 5.840
Αυτη δεν ειναι που οταν την πηδας κατουραει σαν σκυλος με προβλημα νεφρων; ελα ρε φιλε εμετο κοντεψα να κανωΠέρασμα από Νάταλι... πλεον ζητάει 60 κ για ακα στο 10λεπτο... και όλο μα και μου... μου είπε ότι για να περάσει καλά κ η ίδια θέλει 100για 30λεπτο τα 50 της φαίνονται πολύ λίγα όπως μου είπε... πάει κ αυτό το στάνταρακι έμαθε ότι παίζει μονη της μπάλα το πρωι κ είπε να το εκμεταλευτει
Γιακουμης!
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2023
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Τι ώρα ξεκινάει φίλε γιατί δεν την πέτυχα πριν κάνα δυο βδομαδεςΝαι δουλεύει προχθές την ειδα.
Γιακουμης!
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2023
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
Παλικάρια μια ερώτηση υπάρχει κανένα τηλέφωνο για τα σπιτάκια στου ερημίτη να ρωτήσω ποιες δουλεύουν και μέχρι τι ώρα ;
Παντως σημερα ειναι κλειστο αυτο που δουλευε μολις πηγα, απο αλλου δεν περασα γιατι ειχα λιγο χρονοΝαι δουλεύει προχθές την ειδα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις