Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
255
Πόντοι
21
Η Ντιάνα πόσα ζητάει για χέρι, Καλαμάκι, φουλ? Το μασάζ αξίζει καθόλου?

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
215
Πόντοι
20
Η Ντιάνα πόσα ζητάει για χέρι, Καλαμάκι, φουλ? Το μασάζ αξίζει καθόλου?
Μασαζ αισθησιακό στο 20λεπτο με γύρισε
Χωρις να πώ κάτι αρχισε το χεράκι να δουλεύει.
Μ ειπε 200 για φουλ της είπα ξέχνα το.
Κ μειναμε στα 100 με στοματικο.
Πριν μου πει κάτι της έδωσα εγώ δηλαδή τα 100 να τη προλάβω.

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
538
Πόντοι
81
Πέρσι όταν ξεκίνησε την καριέρα της ζητούσε 140/150e εάν έφτασε να ζητάει 200 σημαίνει ότι κάποιοι τα δίνουν πολύ κακός για έμενα, με τις τωρινές συνθήκες.

Darko77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
2.347
Πόντοι
441
Πέρσι όταν ξεκίνησε την καριέρα της ζητούσε 140/150e εάν έφτασε να ζητάει 200 σημαίνει ότι κάποιοι τα δίνουν πολύ κακός για έμενα, με τις τωρινές συνθήκες.
Στις αρχές την είχα πάρει διπλό με την ζετα στα 180 του γραφείου για 90 λεπτά. Συν από ένα. 50 η καθεμία αυτές έκανε κουμάντο η ζετα και ήταν όλα κομπλε
Όταν την πήρα την Ντιάνα μόνη της μετά έπαιξε 90 το γραφείο για 90 λεπτά και αυτή αλλά 50 πριν 3 μήνες βρεθήκαμε πάλι με 90 στο γραφείο της άφησα έξτρα 50 δικά της και όταν ετοιμαζόταν στο τέλος μου λέει 80 θέλω όχι 50 τα έδωσα αλλά από τότε τέλος για εμένα η συγκεκριμένη!

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
323
Πόντοι
20
αδυνατη σχετικα, πολυ κοντη (μπρελοκ στυλ), ευχαριστη μεν, αλλα η φωτο στο προσωπο φιλτραρισμενη πολυ. Ελπιζω να βοηθησε..
Σε ευχαριστώ πολύ!

Αν προχωρήσει η συνάντηση θα ενημερώσω εδώ!

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Έχει δοκιμάσει κανείς Χριστιαννα από deluxe; θα ήθελα αν έχουμε πληροφορίες από υπηρεσίες και σωματοτυπο

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς Χριστιαννα από deluxe; θα ήθελα αν έχουμε πληροφορίες από υπηρεσίες και σωματοτυπο
Εχουν γραφτει αρκετα στο νημα, ειναι ωραιο τυπακι, πετιτ με φανταστικο κορμι, ωραιο στητο στηθος και κωλαρακι. Βγαζει ρουχα και προχωραει σε ιδιατερα καλη χειρωνακτικη παλινδρομηση.Δεν ειναι αρπακτικο, δεν ζηταει με βαση τιμοκαταλογο, και μπορει να περασει και σε σκουφωτο καλαμακι, αναλογα τα κεφια της (επαναλαμβανω οτι εχουν αναφερει στο νημα). Απο οτι καλυτερο κυκλοφορει στο ντελουξ και εκει εξω..

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
411
Πόντοι
3.245
Ζετα κ Ντιανα οπως κ πολλες αλλες ειναι cg αν δεν κατσουν σημαινει οτι ειναι αδιαθετες ή δεν δινει καποιος το αντιτιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ολες απο deluxe k joy καθοντε με το αναλογο τιμημα η καθε μια

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.131
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα στους συναγωνιστές! Συνήθως μπαίνω χωρίς να συνδεθώ για να χαζέψω απλα η να συλλέξω κάποια πληροφορία. Οπότε είπα κι εγώ μετα απο καιρό,ας δώσω λίγο τροφή στο νήμα με κάποιες πρόσφατες εμπειρίες.. 1.Δοκιμή με Ίνα από το massage fantasy. Ωραία κοπελίτσα εμφανισιακά,μασαζ μέτριο.Αν έβαζε λίγο παραπάνω δύναμη θα μπορούσε να είναι καλύτερο πιστεύω.Οσο για το δεύτερο μέρος έμεινε γυμνή από πάνω,αλλά στα πιασίματα δυσανασχετουσε. Έφτασε μέχρι handjob και δεν το συζητούσε καθόλου για οτιδήποτε παραπάνω.Συμπερασματικα,δύσκολα θα ξαναδοκίμασα,κόστος 80 γιούρια για μια ωρα.Δοκιμή 2 με μια Φροσω από αγγελία στο car.gr Απ ότι κατάλαβα είναι παλιά καραβάνα και δούλευε σε κατάστημα χρόνια. Πλέον δουλεύει μόνη στο χώρο της. Μασάζ αρκετά καλό,φάνηκε ότι το κατέχει και επίσης πολύ καλό πέρασμα στο 2ο μέρος στο αισθησιακό κομμάτι.Δυστυχως φτάνει μεχρι χέρι και ούτε γδυθηκε.Αν θα ξαναδοκιμαζα; Πολύ πιθανό μιας και χαλάρωσα αρκετά με το μασαζ αλλά και η χειρονακτικη ήταν πολύ καλή και γενικά ήταν τίμια η κοπέλα.Επισης με βολεύει αρκετά και η τοποθεσία που είναι κοντά μου.(Νεα ιωνια) Κοστος εδώ 60 γιούρια για μια ώρα.Για το τέλος θα άφησω 2 περιπτώσεις που δεν έχω καταφέρει ακόμα να δοκιμάσω.Πρωτον,μια Γιούλη Καραμαντζανη που έχει προφίλ στο ινστα αλλα και λινκ με δική της σελίδα όπου μπαίνεις για να κλείσεις ραντεβού.Φωτο αρκετά δυνατές.Παρ όλα αυτά μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει σε μήνυμα που έχω στείλει σε κάτι από τα δύο. Δεύτερη περίπτωση από το car.gr μια Ιφιγένεια η οποία στο viber εμφανίζεται ως Mersa..Αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσία απο τη φώτο της για μασαζ κατ οίκον.Τα προγράμματα της απ ότι ανέφερε ξεκινούν από 70 και φτάνουν μέχρι 150 €..χωρίς φυσικά να ρωτήσω λεπτομέρειες,η εμπειρία μεχρι στιγμής με εχει διδάξει να το κάνω απο κοντα.Περιλαμβάνει και body 2 body για όσους το προτιμούν.Την πρώτη φορά που μίλησα δεν ήταν διαθεσιμη,τις 2 επόμενες φορές που έστειλα μήνυμα δεν απάντησε καν..Αν έχετε όρεξη για κασκαντεριλικι ψαχτείτε,αν καταφέρετε κάτι εδώ είμαστε να μας δώσετε τα φώτα σας
Η Ινα φουλάρει. Το εκοψε;;;

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496
αληθεια τωρα? 200 για φουλ?? ξυπνησε και αυτη?? μακρια λοιπον.
το χουνε παραχεσει.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
422
Πόντοι
21
Γνωμες για massage_in_athens? Εχει δυνατες στο ινστα

xmpantis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2025
Like
162
Πόντοι
0
Ουτε 100 για στοματικό αξιζει η συγκεκριμενη πολυ λιγότερα!
Το μασαζ ενα τιποτα βιάζεται παρα πολυ να σηκωθεί να φυγει...

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Γεια σας αγαπητοί - από το DM - Lotus, μία Ελισαβετ μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τη μέση έχουμε κάποια πληροφορία;

Socrates117

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, επειδή είμαι καινούργιος στο site το delux massaz έχει site κάπου με τα κορίτσια;

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Γεια σας αγαπητοί - από το DM - Lotus, μία Ελισαβετ μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τη μέση έχουμε κάποια πληροφορία;
Ούτε μασάζ ούτε εξτρά, οι άλλες πολύ καλύτερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom