Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181
Ρωτάω γιατί την Χάνα που ήξερα παλιά την έχουν μόνο στο σάιτ και ας σταμάτησε ,έχουν καιρό να μου την στείλουνε εκτός και εαν ξαναπήγε πολύ τελευταία.
Δεν είναι αυτή. Είναι λατίνα καινούργια.

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
304
Πόντοι
21
Καλησπερ γιουλη καραματζανη δεν υπαρχει στο ινστα αν υπαρχει και προσωπικα δε το βρισκω....στειλτο εδω

nitromg

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
527
Πόντοι
81
Καλησπερ γιουλη καραματζανη δεν υπαρχει στο ινστα αν υπαρχει και προσωπικα δε το βρισκω....στειλτο εδω

:badair::badair::uglystupid:

Απορώ με τον συναγωνιστή που του έκανε κλικ και ψήνεται για ραντεβού….

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.531
Πόντοι
206

:badair::badair::uglystupid:

Απορώ με τον συναγωνιστή που του έκανε κλικ και ψήνεται για ραντεβού….
Τί χείλη είναι αυτά ρε παιδιά;
Για να μην πούμε για τις 50 αποχρώσεις των φιλτρων ..

• Like
Αντιδράσεις: gasper

Katakouzinosss

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Αυτές οι λατίνες που κυκλοφορούν τελευταία στο your πολυ φόλες πάντως. Ούτε μασάζ, υπηρεσίες osmose.

Mad71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
249
Πόντοι
281
Καλησπέρα στους συναγωνιστές! Συνήθως μπαίνω χωρίς να συνδεθώ για να χαζέψω απλα η να συλλέξω κάποια πληροφορία. Οπότε είπα κι εγώ μετα απο καιρό,ας δώσω λίγο τροφή στο νήμα με κάποιες πρόσφατες εμπειρίες.. 1.Δοκιμή με Ίνα από το massage fantasy. Ωραία κοπελίτσα εμφανισιακά,μασαζ μέτριο.Αν έβαζε λίγο παραπάνω δύναμη θα μπορούσε να είναι καλύτερο πιστεύω.Οσο για το δεύτερο μέρος έμεινε γυμνή από πάνω,αλλά στα πιασίματα δυσανασχετουσε. Έφτασε μέχρι handjob και δεν το συζητούσε καθόλου για οτιδήποτε παραπάνω.Συμπερασματικα,δύσκολα θα ξαναδοκίμασα,κόστος 80 γιούρια για μια ωρα.Δοκιμή 2 με μια Φροσω από αγγελία στο car.gr Απ ότι κατάλαβα είναι παλιά καραβάνα και δούλευε σε κατάστημα χρόνια. Πλέον δουλεύει μόνη στο χώρο της. Μασάζ αρκετά καλό,φάνηκε ότι το κατέχει και επίσης πολύ καλό πέρασμα στο 2ο μέρος στο αισθησιακό κομμάτι.Δυστυχως φτάνει μεχρι χέρι και ούτε γδυθηκε.Αν θα ξαναδοκιμαζα; Πολύ πιθανό μιας και χαλάρωσα αρκετά με το μασαζ αλλά και η χειρονακτικη ήταν πολύ καλή και γενικά ήταν τίμια η κοπέλα.Επισης με βολεύει αρκετά και η τοποθεσία που είναι κοντά μου.(Νεα ιωνια) Κοστος εδώ 60 γιούρια για μια ώρα.Για το τέλος θα άφησω 2 περιπτώσεις που δεν έχω καταφέρει ακόμα να δοκιμάσω.Πρωτον,μια Γιούλη Καραμαντζανη που έχει προφίλ στο ινστα αλλα και λινκ με δική της σελίδα όπου μπαίνεις για να κλείσεις ραντεβού.Φωτο αρκετά δυνατές.Παρ όλα αυτά μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει σε μήνυμα που έχω στείλει σε κάτι από τα δύο. Δεύτερη περίπτωση από το car.gr μια Ιφιγένεια η οποία στο viber εμφανίζεται ως Mersa..Αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσία απο τη φώτο της για μασαζ κατ οίκον.Τα προγράμματα της απ ότι ανέφερε ξεκινούν από 70 και φτάνουν μέχρι 150 €..χωρίς φυσικά να ρωτήσω λεπτομέρειες,η εμπειρία μεχρι στιγμής με εχει διδάξει να το κάνω απο κοντα.Περιλαμβάνει και body 2 body για όσους το προτιμούν.Την πρώτη φορά που μίλησα δεν ήταν διαθεσιμη,τις 2 επόμενες φορές που έστειλα μήνυμα δεν απάντησε καν..Αν έχετε όρεξη για κασκαντεριλικι ψαχτείτε,αν καταφέρετε κάτι εδώ είμαστε να μας δώσετε τα φώτα σας
Πολύ περίεργο για Ίνα σχεδόν όλοι λένε ότι φουλάρει...γιατί έτσι

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.802
Πόντοι
4.615

Katapeltis7

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Κριτικές
41
Like
2.212
Πόντοι
2.411
Από joy ποια προτείνετε από τις υπάρχουσες;

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
411
Πόντοι
3.245
ενδεχομενος εκεινη την μερα να μην ηθελε, δεν ξερω, δεν μου αφησε περιθωριο,δεν εβγαλε ουτε το εσωρουχο, μονο το σουτιεν εβγαλε..δεν το πιεσα και εγω , αφαιθηκα στο καλαμακι..next time θα δοκιμασω
Ίσως ήταν "αδιάθετη"

STEFANOS37

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
49
Πόντοι
0
Την εχει παρει κανεις? Δεν μου φαινεται για 28 χρονων

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.863
Πόντοι
206
Την εχει παρει κανεις? Δεν μου φαινεται για 28 χρονων

Τα μαθηματικά με τις πόρνες πάνε αλλιώς μύστη. Βλέπεις ηλικία. Προσθέτεις +20 και είσαι μέσα. Μαλαπερδονιος σπηκιν

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
736
Πριν καμία 10ρια χρόνια που είχα πάρει φωτεινή Καλλιθέα κανα 2 φορές αν μου έλεγε κάποιος ότι 10 χρόνια μετά θα ψάχνουν εδώ μέσα τη φωτεινή και κάτι άλλα ρεμουλιμεντα δε θα το πίστευα με τίποτα. Πραγματικά είναι να σε πιάνει μελαγχολία, για να μην πω κατάθλιψη με το επίπεδο των προσφερομενων υπηρεσιών και την προσφορά κοριτσιών (γελάνε και οι πέτρες)

brin

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.155
Πόντοι
1.011
Καλημέρα παιδιά για πρωινές ώρες ποια λέτε να πάρω;

Κάνε συνεννόηση από την προηγούμενη ημέρα για Ζέτα ντελουξ. Αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι κάνει και πρωινα με συνεννόηση

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
323
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους,

Είχα ρωτήσει και παλαιότερα, αν μπορεί κάποιος να μου πει για την Ντιάνα, θέλω να την πάρω μαζί με Ζετα, αλά δεν μπορω να καταλάβω το σωματότυπο της .

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,

Είχα ρωτήσει και παλαιότερα, αν μπορεί κάποιος να μου πει για την Ντιάνα, θέλω να την πάρω μαζί με Ζετα, αλά δεν μπορω να καταλάβω το σωματότυπο της .
αδυνατη σχετικα, πολυ κοντη (μπρελοκ στυλ), ευχαριστη μεν, αλλα η φωτο στο προσωπο φιλτραρισμενη πολυ. Ελπιζω να βοηθησε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom