Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (16 μέλη και 25 επισκέπτες)

Orestis spin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
139
Πόντοι
0
Να δώσω και εγω το input μου σχετικα με την μασαζο μάλακση κατ οίκων,
massage Deluxe δοκιμασμένο εισ τριπλούν και εχουμε :
Ζέττα- δυνατό milfoni πρόστυχο, Ελληνίδα,σωμα καλό, μενει με εσώρουχο, μασαζ μετριο προς αδιάφορο αλλα κοιτάζει να σε καυλώσει ,περάσματα φουλ, καταλήγει σε Τσιμπουκάρα γαλαξιδιακή. Δεν προχωράει (τουλάχιστον σε εμενα)Γενικά ωραιο τυπάκι.
Λουσι- Ρωσικό milf, ευγενική ,τυπική, δεν βγαζει τπτ, δεν αφηνει μπαλαμουτι, μασαζ μετριο προς αδιαφορο , παει μονο χερι..
Μαρθα- Ουκρανικό πιτσιρικα, εχει πιασηματα και αφηνει κιολας να την πασπατευσεις, ομορφη στο προσωπο, μασαζ αδιαφορο εως τπτ, προχωράει φουλ, πιπα μετρια αλλα στησίματα ωραια..
Αυτά συναδελφοι ελπιζω να συνεβαλα κ εγω καπως ..

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
626
Πόντοι
81
Τύπε και μένα αυτό μου έκανε και μένα. Και έφαγε και χρόνο. Έχει πέσει λίγο το massaua και δεν φέρνει κάτι νέο.
Επίσης το yours έχει ίδιες με joy, που είναι τύπου osmose οι περισσότερες... τι γίνεται ....
Είναι απλό, μαύρο, και βγάλτε τις στον αέρα, οποιες είναι παπατζουδες, τουλάχιστον να μην παίρνουν κοροιδιστικα λεφτά απο την κοινότητα μας.. Εύκολα θα πέσει ο τζίρος τους.. Μην μασάτε ριχτε και ακυρα..

Orestis spin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
139
Πόντοι
0
επισης, εχει παρει κανείς Τζούλια απο Deluxe?

qsys12

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Το Attica massage λέει τίποτα η είναι στα δεν?

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.419
Πόντοι
496
Να δώσω και εγω το input μου σχετικα με την μασαζο μάλακση κατ οίκων,
massage Deluxe δοκιμασμένο εισ τριπλούν και εχουμε :
Ζέττα- δυνατό milfoni πρόστυχο, Ελληνίδα,σωμα καλό, μενει με εσώρουχο, μασαζ μετριο προς αδιάφορο αλλα κοιτάζει να σε καυλώσει ,περάσματα φουλ, καταλήγει σε Τσιμπουκάρα γαλαξιδιακή. Δεν προχωράει (τουλάχιστον σε εμενα)Γενικά ωραιο τυπάκι.
Λουσι- Ρωσικό milf, ευγενική ,τυπική, δεν βγαζει τπτ, δεν αφηνει μπαλαμουτι, μασαζ μετριο προς αδιαφορο , παει μονο χερι..
Μαρθα- Ουκρανικό πιτσιρικα, εχει πιασηματα και αφηνει κιολας να την πασπατευσεις, ομορφη στο προσωπο, μασαζ αδιαφορο εως τπτ, προχωράει φουλ, πιπα μετρια αλλα στησίματα ωραια..
Αυτά συναδελφοι ελπιζω να συνεβαλα κ εγω καπως ..
Ζετα και δεν φουλαρει? περιεργο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το Attica massage λέει τίποτα η είναι στα δεν?
δεν.. ψαξε κατι αλλο.

natura

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
31
Like
1.628
Πόντοι
2.411
Η Ζέτα φουλαρει. Όλοι το ξέρουμε. Μήπως δεν ενδιαφέρθηκε ο συναγωνιστής για κάτι παραπάνω;

Orestis spin

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
139
Πόντοι
0
Η Ζέτα φουλαρει. Όλοι το ξέρουμε. Μήπως δεν ενδιαφέρθηκε ο συναγωνιστής για κάτι παραπάνω;
ενδεχομενος εκεινη την μερα να μην ηθελε, δεν ξερω, δεν μου αφησε περιθωριο,δεν εβγαλε ουτε το εσωρουχο, μονο το σουτιεν εβγαλε..δεν το πιεσα και εγω , αφαιθηκα στο καλαμακι..next time θα δοκιμασω

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
22.916
Πόντοι
4.936
Έχει δοκιμαστεί από κανέναν η Μία και η Χάνα από deluxe. Φαίνονται καυλακια

Alex.Sti400

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2024
Like
38
Πόντοι
0

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
199
Πόντοι
1
Καλησπέρα στους συναγωνιστές! Συνήθως μπαίνω χωρίς να συνδεθώ για να χαζέψω απλα η να συλλέξω κάποια πληροφορία. Οπότε είπα κι εγώ μετα απο καιρό,ας δώσω λίγο τροφή στο νήμα με κάποιες πρόσφατες εμπειρίες.. 1.Δοκιμή με Ίνα από το massage fantasy. Ωραία κοπελίτσα εμφανισιακά,μασαζ μέτριο.Αν έβαζε λίγο παραπάνω δύναμη θα μπορούσε να είναι καλύτερο πιστεύω.Οσο για το δεύτερο μέρος έμεινε γυμνή από πάνω,αλλά στα πιασίματα δυσανασχετουσε. Έφτασε μέχρι handjob και δεν το συζητούσε καθόλου για οτιδήποτε παραπάνω.Συμπερασματικα,δύσκολα θα ξαναδοκίμασα,κόστος 80 γιούρια για μια ωρα.Δοκιμή 2 με μια Φροσω από αγγελία στο car.gr Απ ότι κατάλαβα είναι παλιά καραβάνα και δούλευε σε κατάστημα χρόνια. Πλέον δουλεύει μόνη στο χώρο της. Μασάζ αρκετά καλό,φάνηκε ότι το κατέχει και επίσης πολύ καλό πέρασμα στο 2ο μέρος στο αισθησιακό κομμάτι.Δυστυχως φτάνει μεχρι χέρι και ούτε γδυθηκε.Αν θα ξαναδοκιμαζα; Πολύ πιθανό μιας και χαλάρωσα αρκετά με το μασαζ αλλά και η χειρονακτικη ήταν πολύ καλή και γενικά ήταν τίμια η κοπέλα.Επισης με βολεύει αρκετά και η τοποθεσία που είναι κοντά μου.(Νεα ιωνια) Κοστος εδώ 60 γιούρια για μια ώρα.Για το τέλος θα άφησω 2 περιπτώσεις που δεν έχω καταφέρει ακόμα να δοκιμάσω.Πρωτον,μια Γιούλη Καραμαντζανη που έχει προφίλ στο ινστα αλλα και λινκ με δική της σελίδα όπου μπαίνεις για να κλείσεις ραντεβού.Φωτο αρκετά δυνατές.Παρ όλα αυτά μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει σε μήνυμα που έχω στείλει σε κάτι από τα δύο. Δεύτερη περίπτωση από το car.gr μια Ιφιγένεια η οποία στο viber εμφανίζεται ως Mersa..Αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσία απο τη φώτο της για μασαζ κατ οίκον.Τα προγράμματα της απ ότι ανέφερε ξεκινούν από 70 και φτάνουν μέχρι 150 €..χωρίς φυσικά να ρωτήσω λεπτομέρειες,η εμπειρία μεχρι στιγμής με εχει διδάξει να το κάνω απο κοντα.Περιλαμβάνει και body 2 body για όσους το προτιμούν.Την πρώτη φορά που μίλησα δεν ήταν διαθεσιμη,τις 2 επόμενες φορές που έστειλα μήνυμα δεν απάντησε καν..Αν έχετε όρεξη για κασκαντεριλικι ψαχτείτε,αν καταφέρετε κάτι εδώ είμαστε να μας δώσετε τα φώτα σας

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
σου τις στείλανε ή από το σάιτ τους ;
φαινονται στα stories που στελνουν καθημερινα. Και οι δυο φαινονται ξενες, απο νοτια αμερικη μερια θεωρω απο χαρακτηριστικα προσωπου

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
626
Πόντοι
81
Καλησπέρα στους συναγωνιστές! Συνήθως μπαίνω χωρίς να συνδεθώ για να χαζέψω απλα η να συλλέξω κάποια πληροφορία. Οπότε είπα κι εγώ μετα απο καιρό,ας δώσω λίγο τροφή στο νήμα με κάποιες πρόσφατες εμπειρίες.. 1.Δοκιμή με Ίνα από το massage fantasy. Ωραία κοπελίτσα εμφανισιακά,μασαζ μέτριο.Αν έβαζε λίγο παραπάνω δύναμη θα μπορούσε να είναι καλύτερο πιστεύω.Οσο για το δεύτερο μέρος έμεινε γυμνή από πάνω,αλλά στα πιασίματα δυσανασχετουσε. Έφτασε μέχρι handjob και δεν το συζητούσε καθόλου για οτιδήποτε παραπάνω.Συμπερασματικα,δύσκολα θα ξαναδοκίμασα,κόστος 80 γιούρια για μια ωρα.Δοκιμή 2 με μια Φροσω από αγγελία στο car.gr Απ ότι κατάλαβα είναι παλιά καραβάνα και δούλευε σε κατάστημα χρόνια. Πλέον δουλεύει μόνη στο χώρο της. Μασάζ αρκετά καλό,φάνηκε ότι το κατέχει και επίσης πολύ καλό πέρασμα στο 2ο μέρος στο αισθησιακό κομμάτι.Δυστυχως φτάνει μεχρι χέρι και ούτε γδυθηκε.Αν θα ξαναδοκιμαζα; Πολύ πιθανό μιας και χαλάρωσα αρκετά με το μασαζ αλλά και η χειρονακτικη ήταν πολύ καλή και γενικά ήταν τίμια η κοπέλα.Επισης με βολεύει αρκετά και η τοποθεσία που είναι κοντά μου.(Νεα ιωνια) Κοστος εδώ 60 γιούρια για μια ώρα.Για το τέλος θα άφησω 2 περιπτώσεις που δεν έχω καταφέρει ακόμα να δοκιμάσω.Πρωτον,μια Γιούλη Καραμαντζανη που έχει προφίλ στο ινστα αλλα και λινκ με δική της σελίδα όπου μπαίνεις για να κλείσεις ραντεβού.Φωτο αρκετά δυνατές.Παρ όλα αυτά μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει σε μήνυμα που έχω στείλει σε κάτι από τα δύο. Δεύτερη περίπτωση από το car.gr μια Ιφιγένεια η οποία στο viber εμφανίζεται ως Mersa..Αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσία απο τη φώτο της για μασαζ κατ οίκον.Τα προγράμματα της απ ότι ανέφερε ξεκινούν από 70 και φτάνουν μέχρι 150 €..χωρίς φυσικά να ρωτήσω λεπτομέρειες,η εμπειρία μεχρι στιγμής με εχει διδάξει να το κάνω απο κοντα.Περιλαμβάνει και body 2 body για όσους το προτιμούν.Την πρώτη φορά που μίλησα δεν ήταν διαθεσιμη,τις 2 επόμενες φορές που έστειλα μήνυμα δεν απάντησε καν..Αν έχετε όρεξη για κασκαντεριλικι ψαχτείτε,αν καταφέρετε κάτι εδώ είμαστε να μας δώσετε τα φώτα σας
Η Ινα είναι η Εύη του Αττικα? Ίδιες μου φαίνονται.. Αν ξερει κάποιος?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Αν σε έχουν αποθηκεύσει ανεβάζουν και stories στο WhatsApp για ενημέρωση
Ρωτάω γιατί την Χάνα που ήξερα παλιά την έχουν μόνο στο σάιτ και ας σταμάτησε ,έχουν καιρό να μου την στείλουνε εκτός και εαν ξαναπήγε πολύ τελευταία.

Michaelhot

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2024
Like
554
Πόντοι
81
Καλημέρα παιδιά για πρωινές ώρες ποια λέτε να πάρω;

Stories

Νέο!

Stories