Νέα

Εστίαση και τουρισμός δε μπορούν να βρουν υπαλλήλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Εγω πιστευω οτι και οι δυο πλευρες ευθυνονται. Και οι νεοι μας ειναι "βαρδα ζορι" και οι επιχειρηματιες δεν ειναι σωστοι.
Εγω το βλεπω λιγο διαφορετικα. Οταν παω να δουλεψω μια σαιζον 3-6 μηνες, σε μια δουλεια γενικοτερα, πηγαινω για να ΚΟΝΟΜΙΣΩ! Δεχομαι λοιπον να μην εχω ρεπο, δεχομαι 10-12 και 14 ωρες, οπως παει η δουλεια, ξεχναω βολτες, μπαρακια, γκομενες κτλ και ειμαι δουλεια, φαγητο και υπνο. Αλλα θα μου τα σκασεις κυριε και 1500 Ε ειναι λιγα κατα την γνωμη μου. Επισης θα με ταισεις με φαγητο της προκοπης, οχι με οτι πεταει η κουζινα. Τελος θα μου εχεις ενα δωματιο,πεντακαθαρο με το κρεβατι του, το ντουζ του, ωστε μετα την δουλεια να παω να ξεκουραστω σαν ανθρωπος. Οχι με αλλον συγκατοικιση. να ειμαι αναγκασμενος να ανεχτω την οποια βρωμια του αλλου.
Και στα καραβια καπως ετσι ειμασταν. Συμβαση 6μηνη, χωρις ρεπο, Σαββατοκυριακα, Χριστουγεννα, Πασχα κτλ. Οι μηχανικοι αν μας τυχαινε και καμια ζημια και 12ωρα και 18ωρα και 48ωρα στους 40+ βαθμους. Μετα ομως ειχα την καμπιναρα μου, την μπαναρα μου, την αρκοντισιοναρα μου, την κρεβαταρα μου να παω να πλυθω και να ξεκουραστω σαν ανθρωπος. Το φαγητο μου το ωραιο, το νερακι μου το παγομενο, το ποτακι μου και μισθοι αναλογα με την θεση 6-12 χιλιαρικακια το μηνα, μπορει να περισσοτερα. Ετσι ναι να παω, να δουλεψω, να ζοριστω, να στεριθω, αλλα και να κονομισω. Και βεβαια να κονομισει και το αφεντικο μου, απο την δουλεια μου. Και την επομενη σαιζον να ξανασυνεργαστουμε. Ο ξυπνιος επιχειρηματιας που θελει να εχει μεγαλο κερδος και για ολη την ζωη της επιχειρησης του, δεν κοιταζει να ξεζουμισει τον υπαλληλο του, αλλα να τον εχει ευχαριστημενο και να εκμεταλευτει τις ικανοτητες του για ακομα μεγαλυτερο κερδος. Κι αν βρει και την πιτσουλα υπαλληλο που του τα φερνει, ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙ! Τον κανει στελεχος, τον κανει Golden, τον κανει συγκενη, δεν ξερω τι, αλλα δεν τον χανει. Αυτη η νοοτρποια στο Αμερικα ομως, εδω ειμαστε ακομα με νοοτροποια Ψωροκωσταινας

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.367
Πόντοι
2.306
Εγω πιστευω οτι και οι δυο πλευρες ευθυνονται. Και οι νεοι μας ειναι "βαρδα ζορι" και οι επιχειρηματιες δεν ειναι σωστοι.
Εγω το βλεπω λιγο διαφορετικα. Οταν παω να δουλεψω μια σαιζον 3-6 μηνες, σε μια δουλεια γενικοτερα, πηγαινω για να ΚΟΝΟΜΙΣΩ! Δεχομαι λοιπον να μην εχω ρεπο, δεχομαι 10-12 και 14 ωρες, οπως παει η δουλεια, ξεχναω βολτες, μπαρακια, γκομενες κτλ και ειμαι δουλεια, φαγητο και υπνο. Αλλα θα μου τα σκασεις κυριε και 1500 Ε ειναι λιγα κατα την γνωμη μου. Επισης θα με ταισεις με φαγητο της προκοπης, οχι με οτι πεταει η κουζινα. Τελος θα μου εχεις ενα δωματιο,πεντακαθαρο με το κρεβατι του, το ντουζ του, ωστε μετα την δουλεια να παω να ξεκουραστω σαν ανθρωπος. Οχι με αλλον συγκατοικιση. να ειμαι αναγκασμενος να ανεχτω την οποια βρωμια του αλλου.
Και στα καραβια καπως ετσι ειμασταν. Συμβαση 6μηνη, χωρις ρεπο, Σαββατοκυριακα, Χριστουγεννα, Πασχα κτλ. Οι μηχανικοι αν μας τυχαινε και καμια ζημια και 12ωρα και 18ωρα και 48ωρα στους 40+ βαθμους. Μετα ομως ειχα την καμπιναρα μου, την μπαναρα μου, την αρκοντισιοναρα μου, την κρεβαταρα μου να παω να πλυθω και να ξεκουραστω σαν ανθρωπος. Το φαγητο μου το ωραιο, το νερακι μου το παγομενο, το ποτακι μου και μισθοι αναλογα με την θεση 6-12 χιλιαρικακια το μηνα, μπορει να περισσοτερα. Ετσι ναι να παω, να δουλεψω, να ζοριστω, να στεριθω, αλλα και να κονομισω. Και βεβαια να κονομισει και το αφεντικο μου, απο την δουλεια μου. Και την επομενη σαιζον να ξανασυνεργαστουμε. Ο ξυπνιος επιχειρηματιας που θελει να εχει μεγαλο κερδος και για ολη την ζωη της επιχειρησης του, δεν κοιταζει να ξεζουμισει τον υπαλληλο του, αλλα να τον εχει ευχαριστημενο και να εκμεταλευτει τις ικανοτητες του για ακομα μεγαλυτερο κερδος. Κι αν βρει και την πιτσουλα υπαλληλο που του τα φερνει, ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙ! Τον κανει στελεχος, τον κανει Golden, τον κανει συγκενη, δεν ξερω τι, αλλα δεν τον χανει. Αυτη η νοοτρποια στο Αμερικα ομως, εδω ειμαστε ακομα με νοοτροποια Ψωροκωσταινας

Με το μέτρο της κάρτας εργασίας αυτό είναι ανέφικτο, δεν υπάρχει λογικός εργοδότης να ρισκάρει 10.000 πρόστιμα, εκτός από τους τυχάρπαστους

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
1.207
Πόντοι
1.071
Πλέον είναι αλήθεια ότι λίγοι ρισκάρουν να σε πάρουν σε δουλειά χωρίς ένσημα! Το αποτέλεσμα όμως του να είναι όλα δηλωμένα και νόμιμα είναι η αύξηση του λειτουργικού κόστους των καταστημάτων! Με συνέπεια να ακριβαίνουν οι τιμές για να βγαίνουν τα έξοδα και το όποιο κέρδος πρέπει να βγει! Αυτό δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να το καταλάβεις! Οπότε η κατάσταση θα χειροτερεύει για τα επόμενα χρόνια μέχρι να "φρακάρει" το σύστημα εντελώς και να πάμε όλοι μαζί κουβά!!!

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Πλέον είναι αλήθεια ότι λίγοι ρισκάρουν να σε πάρουν σε δουλειά χωρίς ένσημα! Το αποτέλεσμα όμως του να είναι όλα δηλωμένα και νόμιμα είναι η αύξηση του λειτουργικού κόστους των καταστημάτων! Με συνέπεια να ακριβαίνουν οι τιμές για να βγαίνουν τα έξοδα και το όποιο κέρδος πρέπει να βγει! Αυτό δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να το καταλάβεις! Οπότε η κατάσταση θα χειροτερεύει για τα επόμενα χρόνια μέχρι να "φρακάρει" το σύστημα εντελώς και να πάμε όλοι μαζί κουβά!!!
Δεν θα γίνει έτσι .
Θα κλείσουν οι μικρές μονάδες ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Όχι μόνο εμπορικά και παροχή υπηρεσιών και επιστήμονες , όλα.
Και θα μείνουν μόνο οι μεγάλες εταιρείες των διαπλεκόμενων ολιγαρχών .
Και το πόπολο θα ζει σκλαβιά, για να ψοφάει πολύ πριν τη σύνταξη .
Έτσι θα αυξηθεί το μπαγιόκο για ολιγάρχες, εταιρείες διαπλεκόμενων και φυσικά πολιτικούς και συνδικαλιστές.

Πχ δεν θα υπάρχει υδραυλικός και ηλέκτρολόγος.
Θα δίνεις σε εταιρεία μισό μισθό για ένα καζανάκι , βρύση και δυο μισθούς για ηλεκτρικό πίνακα.
Σιγά σιγά ... δεν θα έχουν και σπίτια πολλοί .... μόνο τα πάνω στρώματα ........

Οι παρακάτω η πλεμπα άστεγοι και φαβιέλες με παράγκες.
Στις .... ΗΠΑ .... πάνω από 10% του πληθυσμού ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ.
Εδώ θα το πάνε πάνω από 30%.

Επίσκεψη σε ιατρό ; Δεν θα έχει ιδιωτικά ιατρεία. Μόνο ιδιωτικά νοσοκομεία. Επίσκεψη διάγνωση 2000€ .
Μόνο για λίγους. Οι άλλοι ψόφο στα ράτζα.

Έτσι όσο περισσότεροι ψοφάνε πριν τη σύνταξη .... τόσο καλύτερα για τα ταμεία ... και τους πολιτικούς που τα ροκανάνε
με τις τράπεζες. Ακόμη πιο πλούσιοι οι κανακάρηδες ..... που διορίζονται τσέοι .... με τα βαριά βιογραφικά
από τις πληρωμένες σχολές του κώλου του εξωτερικου ............

ΣΚΑΤΑ ΖΩΗ ;; ΝΑΙ
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ .
Αφού δεν πάνε να ψηφίσουν .
Και φοβούνται .... το φασισμό !

Στις φαβιέλες και σε τσαντήρια τύπου λος άντζελες ή ρημάδια τύπου ντρητρόϊτ ... και πολύ τους πέφτει .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Υπάρχει καχυποψία μεγάλη στη κουλτούρα
Θα συγκατοίκησω λένε με έναν που δεν τον ξέρω,η θα βγω ραντεβού χωρίς να τον ξέρω τον αλλον
Λογικό είναι να υπάρχει καχυποψία - εδώ ο κάθε δεύτερος μπορεί να σου παίξει πουστιά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Nαι αλλά αν είσαι συνέχεια μη το ένα μη το άλλο δεν προχωράς καθόλου στη ζωή σου
Φυσικά και έχεις όχι απλά δίκιο - αλλά απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες - αλλά δυστυχώς, και αναφέρομαι στο θέμα της συγκατοίκησης μεταξύ αγνώστων, το τονίζω, μόνο αρνητικά ακούω. Μόνο. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοια κουλτούρα. Εδώ στις πολυκατοικίες δεν μπορούν να συνεννοηθούν για κεντρική θέρμανση. Όλοι κλαίγονται ότι δεν έχουν να πληρώσουν αλλά έχουν να πληρώνουν ξεχωριστά πολλαπλάσια - για να μην πω ότι αγοράζουν και πανάκριβα αυτοκίνητα... Που να πας να συγκατοικήσεις; Με ποιόν; Ο ένας στους δύο κλαίγονται. Μόνο με τη κοπέλα σου ή τη μάνα σου αξίζει. Τουλάχιστον αυτοί δεν είναι απολύτως ξένοι.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Το είδα όλο! Πολύ σωστά τα περισσότερα τα όσα αναφέρει ο φίλος.

Το δικό μου σχόλιο και πολύ σύντομο: Αυτή είναι η στάνη μας, αυτό το γάλα δίνει.

Ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα είναι σε μαύρο χάλι. Υπάρχει τεράστια ζήτηση για εργαζόμενους "λάντζας" - ενώ έχουμε τεράστιο απόθεμα υποψήφιων εργαζόμενων "επιπέδου". Τα πράγμα είναι εξαιρετικά απλά.

Ως προς τους μισθούς: Δυστυχώς είναι τέτοια η οικονομία μας, με αμέτρητες μικρές "ταβέρνες" μιας και το αναφέρει στο παράδειγμα το νομοσχέδιο της Κεραμέως, που αναγκαστικά θα δώσουν πολύ λίγα λεφτά στους εργαζόμενους - και αυτό με τη σειρά του οδηγεί στο κακό hr turn over δηλαδή στην έντονη μετακίνηση των υπαλλήλων από εταιρεία σε εταιρεία
.

Το κράτος με την νομοθεσία του βασικού μισθού δεν καταφέρνει και πολλά. Με το που αυξάνει τον μισθό ανεβαίνουν και οι τιμές στα ράφια. ΌΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ καταλαβαίνει τον λόγο: Δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα.

Η ελληνική οικονομία βασίζεται στον "ασθενή" και επίφοβο τουρισμό, στην ξενιτεμένη ναυτιλία και ελάχιστα στην αγροτική παραγωγή. Έχουμε δηλαδή πάντα στην Ελλάδα, και ειδικά τα τελευταία χρόνια επενδύσεις χαμηλής έντασης: REAL ESTATE, Τουρισμός και κάτι ΑΠΕ. Αυτά δεν παράγουν ούτε εξυψώνουν τους οικονομικούς δείκτες.

Σε όλα αυτά προσθέτω και την πλήρη αναξιοκρατία που επικρατεί στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα όπου κυριαρχούν η Γκομενοκρατία, η Οικογενειοκρατία και η Παρεοκρατία. Αυτό αφορά τεράστιο ποσοστό επιχειρήσεων ανεξαρτήτως του μεγέθους τους.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.335
Πόντοι
2.746
Δεν θα γίνει έτσι .
Θα κλείσουν οι μικρές μονάδες ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Όχι μόνο εμπορικά και παροχή υπηρεσιών και επιστήμονες , όλα.
Και θα μείνουν μόνο οι μεγάλες εταιρείες των διαπλεκόμενων ολιγαρχών .
Και το πόπολο θα ζει σκλαβιά, για να ψοφάει πολύ πριν τη σύνταξη .
Έτσι θα αυξηθεί το μπαγιόκο για ολιγάρχες, εταιρείες διαπλεκόμενων και φυσικά πολιτικούς και συνδικαλιστές.

Πχ δεν θα υπάρχει υδραυλικός και ηλέκτρολόγος.
Θα δίνεις σε εταιρεία μισό μισθό για ένα καζανάκι , βρύση και δυο μισθούς για ηλεκτρικό πίνακα.
Σιγά σιγά ... δεν θα έχουν και σπίτια πολλοί .... μόνο τα πάνω στρώματα ........

Οι παρακάτω η πλεμπα άστεγοι και φαβιέλες με παράγκες.
Στις .... ΗΠΑ .... πάνω από 10% του πληθυσμού ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ.
Εδώ θα το πάνε πάνω από 30%.

Επίσκεψη σε ιατρό ; Δεν θα έχει ιδιωτικά ιατρεία. Μόνο ιδιωτικά νοσοκομεία. Επίσκεψη διάγνωση 2000€ .
Μόνο για λίγους. Οι άλλοι ψόφο στα ράτζα.

Έτσι όσο περισσότεροι ψοφάνε πριν τη σύνταξη .... τόσο καλύτερα για τα ταμεία ... και τους πολιτικούς που τα ροκανάνε
με τις τράπεζες. Ακόμη πιο πλούσιοι οι κανακάρηδες ..... που διορίζονται τσέοι .... με τα βαριά βιογραφικά
από τις πληρωμένες σχολές του κώλου του εξωτερικου ............

ΣΚΑΤΑ ΖΩΗ ;; ΝΑΙ
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ .
Αφού δεν πάνε να ψηφίσουν .
Και φοβούνται .... το φασισμό !

Στις φαβιέλες και σε τσαντήρια τύπου λος άντζελες ή ρημάδια τύπου ντρητρόϊτ ... και πολύ τους πέφτει .
Να πάμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) λοιπόν να ψηφίσουμε την Νίκη και τους Σπαρτιάτες στις επόμενες εκλογές... Ο Βελόπουλος αποκλείεται γιατί σοσιαλίζει... Την περίοδο 1967 - 1974 ούτε τζάκια υπήρχαν, ούτε ολιγάρχες...

Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.042
Πόντοι
9.345
Έτσι ακριβώς, με την κρίση στην Ευρώπη θα σκάσει κι η φούσκα των 5στερων

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
διπλες ωρες με διπλο μισθο? ευκαιρια ακουγεσαι! την εκπτωση φανταζομαι την κανεις απο μονος σου στις υπερωριες, αφου με τοσο εξαντληση στα κοκκινα σιγα μην εισαι και αποδοτικος, οπως ενας φρεσκος ξεκουραστος

ρε που φτασαμε να θεωρουνται τα 1500 κονομα!!!!!
μεγαλο ταβανι εχετε! το συγκρινες και με τα καραβια... χιλιες φορες καραβι αλλα θελει αντερα και @@

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.068
Πόντοι
16.235
Oσοι κάνουν την διαφορά και φέρονται ανθρώπινα στο προσωπικό έχουν πιο ποιοτικές υπηρεσίες και τους προτιμά ο κόσμος.
Αν το προσωπικό είναι ξεζουμισμενο από τρελα ωράρια και άσχημες συνθήκες διαβίωσης αυτό ενδέχεται να φανεί και στον πελάτη.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.068
Πόντοι
16.235
Υπάρχει καχυποψία μεγάλη στη κουλτούρα
Θα συγκατοίκησω λένε με έναν που δεν τον ξέρω,η θα βγω ραντεβού χωρίς να τον ξέρω τον αλλον
Δηλαδή αυτοί που κυκλοφορούν ζευγαρωμενοι γνωρίζονταν από το Δημοτικό;
Απλώς πάτησαν τα κατάλληλα κουμπιά σε ένα διαδικτυακό μπλιμπλικι και "ταίριαξαν"( άγνωστο για πόσο...)...άνδρες με όργανα που θα προσεγγίσουν άγνωστες είναι είδος υπό εξαφάνιση.Οι πιο πολλοι πλέον δεν έχουν όργανα αλλά ...πληκτρολόγιο .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Οι πιο πολλοι πλέον δεν έχουν όργανα αλλά ...πληκτρολόγιο .
Όχι ΠΛΕΟΝ.
Από το 1989 και μετά τα ίδια σκατά και χειρότερα ήταν .
Στις ντίσκο μπορούσε να παίξει καμάκι . ΠΡΙΝ ΤΟ 1988 ΔΗΛΑΔΗ .

Από το 1989 , σκότωσαν τις ντίσκο και καμάκι δεν υπήρχε.
1990 μέχρι 2009 .... στην πρό κρίσης εποχή ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Μη μου πείτε μαλακίες.
Ο κατσικογάμης στις κυκλάδες ... που ήταν ξαπλωστράς το πρωί και μπαρμαν το βράδυ ... το έπαιζε μούρη .
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Και το πληκτρολόγιο ειναι καλύτερα.
Όλα είναι καλύτερα από τη βλαχογκλαμουριά που έπαιζε από το θάνατο των ντίσκο μέχρι και αρχή της κρίσης .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
ρε που φτασαμε να θεωρουνται τα 1500 κονομα!!!!!
μεγαλο ταβανι εχετε! το συγκρινες και με τα καραβια... χιλιες φορες καραβι αλλα θελει αντερα και @@
Και το καράβι ... απελπισία θέλει ...........

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Να πάμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) λοιπόν να ψηφίσουμε την Νίκη και τους Σπαρτιάτες στις επόμενες εκλογές...
Στις επόμενες ... αν είναι 2027 ... πολλοί δεν θα μπορέσουν να πάνε να ψηφίσουν ... γιατί θα δουλεύουν 7/18 .

Και γουστάρω. Δεν τους χαλάει το 7d/18h. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν .
Ο ... φασισμός τους χαλάει .
Φασισμό δεν θα έχουν .

Η ... ramming speed ... δεν τους χαλάει !!!!!!!!!
KIpTzA.gif

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Σε όλα αυτά προσθέτω και την πλήρη αναξιοκρατία που επικρατεί στον ελληνικό ιδιωτικό τομέα όπου κυριαρχούν η Γκομενοκρατία, η Οικογενειοκρατία και η Παρεοκρατία. Αυτό αφορά τεράστιο ποσοστό επιχειρήσεων ανεξαρτήτως του μεγέθους τους.
Πρώτες οι πολυεθνικές.
Στις πολυεθνικές αν κάνεις ... γκάλοπ .... είναι ....

40% ΑΝΤΑΡΣΥΑ
30% ΚΚΕ
20% ΣΥΡΙΖΑ
10% ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Πρώτες οι πολυεθνικές.
Στις πολυεθνικές αν κάνεις ... γκάλοπ .... είναι ....

40% ΑΝΤΑΡΣΥΑ
30% ΚΚΕ
20% ΣΥΡΙΖΑ
10% ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ
Για τα ποσοστά δεν γνωρίζω (μάλλον έχεις κάνει έρευνα) - αλλά απορώ πώς συνδέονται όλα αυτά τα ποσοστά με το παραπάνω στο οποίο συμφωνείς μαζί μου; Σημειωτέο μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής η Αριστερά σε όλες τις εκδοχές της.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom