Νέα

Εστίαση και τουρισμός δε μπορούν να βρουν υπαλλήλους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.775
Πόντοι
456
Ο σωστος εργοδοτης δε δυσκολευεται ποτε να βρει υπαλληλους. Παρακαλανε να δουλεψουν για αυτον. Η καλη φημη ως εργοδοτης ταξιδευει ταχυτατα και σε συνοδευει για οσο ζει η επιχειρηση σου. Επισης ο ευχαριστημενος υπαλληλος θα βγαλει χαμογελο και αυτο θα ευχαριστησει τον πελατη και θα σου φερει περισσοτερα κερδη

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Ο σωστος εργοδοτης δε δυσκολευεται ποτε να βρει υπαλληλους. Παρακαλανε να δουλεψουν γα αυτον. Η καλη φημη ως εργοδοτης ταξιδευει ταχυτατα και σε συνοδευει για οσο ζει η επιχειρηση σου. Επισης ο ευχαριστημενος υπαλληλος θα βγαλει χαμογελο και αυτο θα ευχαριστησει τον πελατη και θα σου φερει περισσοτερα κερδη
Αυτήν την γαμημένη και εύκολη λογική στην οποία τόσο εύστοχα και σωστά αναφέρεσαι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ? Το έχω πραγματικά απορία!

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Για τα ποσοστά δεν γνωρίζω (μάλλον έχεις κάνει έρευνα) - αλλά απορώ πώς συνδέονται όλα αυτά τα ποσοστά με το παραπάνω στο οποίο συμφωνείς μαζί μου; Σημειωτέο μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής η Αριστερά σε όλες τις εκδοχές της.
κακως. περαν της ατοπης οικονομικης πραγματικοτητας η αριστερα φροντιζει για ενα κρατος με νορμαλ υποδομες και παροχες. δρομους, γιατρους, εκπαιδευση...

η δεξια που λεει ας ζησει απο μονος του οποιος ειναι "καλυτερος" αλλα καλυτερος ειναι αυτος που βγηκε απλα απο πλουσια @@ και αντε και κανενας τυχερος που μεσα στην τρικυμια της θαλασσας του εκατσε η μπιλια ειναι "καλυτερο" ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτήν την γαμημένη και εύκολη λογική στην οποία τόσο εύστοχα και σωστά αναφέρεσαι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ? Το έχω πραγματικά απορία!
σκλαβενιτης. λιτνλ. καρελιας. μασουτης. και πολλοι αλλοι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
κακως. περαν της ατοπης οικονομικης πραγματικοτητας η αριστερα φροντιζει για ενα κρατος με νορμαλ υποδομες και παροχες. δρομους, γιατρους, εκπαιδευση...

η δεξια που λεει ας ζησει απο μονος του οποιος ειναι "καλυτερος" αλλα καλυτερος ειναι αυτος που βγηκε απλα απο πλουσια @@ και αντε και κανενας τυχερος που μεσα στην τρικυμια της θαλασσας του εκατσε η μπιλια ειναι "καλυτερο" ?

σκλαβενιτης. λιτνλ. καρελιας. μασουτης. και πολλοι αλλοι
Εσύ προφανώς δεν αναφέρεσαι στην άχρηστη και επικίνδυνη ελληνική αριστερά. Αυτό είναι το ένα.

Όσο αφορά για τις "καλές" εταιρίες μάλλον δεν είσαι καθόλου καλά ενήμερος. Από αυτές που αναφέρεις μόνο η KARELIAS είναι. Οι άλλες απλά αυτοβραβεύονται κάθε χρόνο όπως εξάλλου συμβαίνει ανά τον κόσμο στο θεσμό του best workplace...

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
454
Πόντοι
21
και ποιός τα ταίζει τα νέα παιδιά ? οι μπαμπάδες...
Όχι καλύτερα να υπομένουν το κάθε μαλακα να τους ξεζουμιζει να βγάζει ένα τσουβαλι λεφτά και να τους στιβει δίνοντας τους ψίχουλα

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Όχι ΠΛΕΟΝ.
Από το 1989 και μετά τα ίδια σκατά και χειρότερα ήταν .
Στις ντίσκο μπορούσε να παίξει καμάκι . ΠΡΙΝ ΤΟ 1988 ΔΗΛΑΔΗ .

Από το 1989 , σκότωσαν τις ντίσκο και καμάκι δεν υπήρχε.
1990 μέχρι 2009 .... στην πρό κρίσης εποχή ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Μη μου πείτε μαλακίες.
Ο κατσικογάμης στις κυκλάδες ... που ήταν ξαπλωστράς το πρωί και μπαρμαν το βράδυ ... το έπαιζε μούρη .
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Και το πληκτρολόγιο ειναι καλύτερα.
Όλα είναι καλύτερα από τη βλαχογκλαμουριά που έπαιζε από το θάνατο των ντίσκο μέχρι και αρχή της κρίσης .
Εγω παντως ενα zeroground NAITO, εχω και ειμαι ευχαριστημενος

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Και το καράβι ... απελπισία θέλει ...........
Επιδει το "καραβι" ειταν για πολλα χρονια η δουλεια μου (Α μηχανικος) εχω να πω οτι, εξαρταται απο την νοοτροπεια του καθενος μας. Μπορει να ειναι κολαση η παραδεισος. Αν πεις οτι παω συμβαση 6 μηνες και τους αλλους 6 κανω ζωαρα, μια χαρουλα ειναι. Αν μπεις στο τρυπακι του παω να βγαλω φραγγα για να στεισω οικογενεια, να φτιαξω σπιτια, επιχειρησεις κτλ και 36000 γιουρια να περνεις τον μνα σκλαβακι θα εισαι.
Προσωπικα διαλλεξα αυτο το επαγγελμα, γιατι ειχα πεσει απο φτωχα αρχιδια. Αφοτου χωρισα και καταλαβα, οτι δεν αξιζει να παιδευεσαι για κανενα "μπουστη" παρα μονο για παρτη σου, μια χαρα περασα στα καραβια. Κι εχω κανει και με γκαζαδικα, και με φορτηγα και με κρουαζιεροπλοια. Το καθενα εχει τα καλα του και τα στραβα του.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.437
Πόντοι
37.762

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Για τα ποσοστά δεν γνωρίζω (μάλλον έχεις κάνει έρευνα) - αλλά απορώ πώς συνδέονται όλα αυτά τα ποσοστά με το παραπάνω στο οποίο συμφωνείς μαζί μου; Σημειωτέο μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής η Αριστερά σε όλες τις εκδοχές της.
Με την αναξιοκρατία.
Τα αναρχοκουμμούνια αυτά στις πολυεθνικές .... δεν αφήνουν κανέναν άλλο να πάρει κενή θέση ...
παρά μόνο σκουπίδια του συναφιού. Έγινα σαφής ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Επιδει το "καραβι" ειταν για πολλα χρονια η δουλεια μου (Α μηχανικος) εχω να πω οτι, εξαρταται απο την νοοτροπεια του καθενος μας. Μπορει να ειναι κολαση η παραδεισος. Αν πεις οτι παω συμβαση 6 μηνες και τους αλλους 6 κανω ζωαρα, μια χαρουλα ειναι. Αν μπεις στο τρυπακι του παω να βγαλω φραγγα για να στεισω οικογενεια, να φτιαξω σπιτια, επιχειρησεις κτλ και 36000 γιουρια να περνεις τον μνα σκλαβακι θα εισαι.
Προσωπικα διαλλεξα αυτο το επαγγελμα, γιατι ειχα πεσει απο φτωχα αρχιδια. Αφοτου χωρισα και καταλαβα, οτι δεν αξιζει να παιδευεσαι για κανενα "μπουστη" παρα μονο για παρτη σου, μια χαρα περασα στα καραβια. Κι εχω κανει και με γκαζαδικα, και με φορτηγα και με κρουαζιεροπλοια. Το καθενα εχει τα καλα του και τα στραβα του.
Α ρε τυπε, εχεις την ατυχια να πεσεις στον αρχιμαλακα ολων των εποχων του σαιτ που αφου του εδωσε η φαμιλια 2-3 σπιτακια ετοιμα, του εστησαν και μαγαζακι με κοπο και ιδρωτα «καταφερε» και τα μπουμπουνηξε ολα και τωρα δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Γι αυτο τον βλεπεις να του φταινε ολοι και ολα, δε θα αποδεχθει ποτε οτι για την κακια του τη μοιρα φταιει αυτος και μονο αυτος που απλα ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Παρεμπιπτόντως τα «καραβια» πλεον ειναι σε εξαιρετικο επιπεδο και φυσικα τα χρηματα της θαλασσας δεν τα βρισκεις πουθενα στη στερια. Βεβαια η δουλεια δεν ειναι για ολους, θελει να τα σερνεις και λιγακι.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Α ρε τυπε, εχεις την ατυχια να πεσεις στον αρχιμαλακα ολων των εποχων του σαιτ που αφου του εδωσε η φαμιλια 2-3 σπιτακια ετοιμα, του εστησαν και μαγαζακι με κοπο και ιδρωτα «καταφερε» και τα μπουμπουνηξε ολα και τωρα δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Γι αυτο τον βλεπεις να του φταινε ολοι και ολα, δε θα αποδεχθει ποτε οτι για την κακια του τη μοιρα φταιει αυτος και μονο αυτος που απλα ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Παρεμπιπτόντως τα «καραβια» πλεον ειναι σε εξαιρετικο επιπεδο και φυσικα τα χρηματα της θαλασσας δεν τα βρισκεις πουθενα στη στερια. Βεβαια η δουλεια δεν ειναι για ολους, θελει να τα σερνεις και λιγακι.
Aπλα κουβεντα κανουμε, εδω και λεμε γνωμες. Δεν θα σκοτωθουμε κι ολας.

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Aπλα κουβεντα κανουμε, εδω και λεμε γνωμες. Δεν θα σκοτωθουμε κι ολας.
Καλα, ναι, απλα υπαρχουν ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, οπως εξω αυτα τα διποδα που θεωρουν τη γνωμη τους και τα βιωματα τους αξιωμα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556

Τι θες να πεις ότι έχασε τα σπίτια του ;;;

Τι θες να πεις ότι έκλεισε το κτηνιατρείο του ;;;

Μίλα απλά, μίλα ξεκάθαρα

Καλα, ναι, απλα υπαρχουν ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, οπως εξω αυτα τα διποδα που θεωρουν τη γνωμη τους και τα βιωματα τους αξιωμα.
Άρχισε να λέει και για πολυεθνικές και εκλογικές προτιμήσεις……

Αλλά έχω μείνει ακόμα στην ανάλυση για τους ξαπλωστραδες που μας γαμάνε τις γκόμενες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Τι θες να πεις ότι έχασε τα σπίτια του ;;;

Τι θες να πεις ότι έκλεισε το κτηνιατρείο του ;;;

Μίλα απλά, μίλα ξεκάθαρα

Άρχισε να λέει και για πολυεθνικές και εκλογικές προτιμήσεις……

Αλλά έχω μείνει ακόμα στην ανάλυση για τους ξαπλωστραδες που μας γαμάνε τις γκόμενες
Φαντασου καταντια, ο κατα τα λοιπα ζεν πρεμιε απο τα Λιοσα, ο ανθρωπος με τα πικαπ, τα 40 τηλεκοντρολ, τα κουμπουρια και τις φαλτσετες ξυρισματος και του την εβγαινε ο αλμπανι ξαπλωστρας και του ετρωγε τα μουνετα.
Και μετα απορειτε γιατι γραφει σα μαλακας εδω μεσα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.788
Πόντοι
3.556
Φαντασου καταντια, ο κατα τα λοιπα ζεν πρεμιε απο τα Λιοσα, ο ανθρωπος με τα πικαπ, τα 40 τηλεκοντρολ, τα κουμπουρια και τις φαλτσετες ξυρισματος και του την εβγαινε ο αλμπανι ξαπλωστρας και του ετρωγε τα μουνετα.
Και μετα απορειτε γιατι γραφει σα μαλακας εδω μεσα.
Αυτο με τα τηλεκοντρόλ δε το είχα δει.

Τα σπίτια πως τα έχασε ; Από το αλκοόλ ή το μπαρμπούτι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Αυτο με τα τηλεκοντρόλ δε το είχα δει.

Τα σπίτια πως τα έχασε ; Από το αλκοόλ ή το μπαρμπούτι;
Ειναι απλα τα πραγματα, με αυτα τα μυαλα δε μπορεις να διατηρησεις οχι περιπτερο, ουτε κουμπαρα με το χαρτζηλικι απο τα καλαντα.

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
5.109
Πόντοι
456
και αλλος ενας λογος που δεν μπορουν να βρουν υπαλληλους ............ ποσο σκατοφαρα ειμαστε σαν λαος

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046

Πώς πληρώνεται η σεζόν: Τι ζητούν και τι δίνουν οι επιχειρήσεις στους εργαζόμενους​

• Like
Αντιδράσεις: srek7

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom