dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.145
- Πόντοι
- 36.036
ΝΑΙΤων εχθρών τα φουσάτα περάσαν,
σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά
(επίκαιρο στρατιωτικό τραγούδι, ζεστό καιρό έχει με αέρα)
Τα πράγματα στείλε

ΝΑΙΤων εχθρών τα φουσάτα περάσαν,
σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά
(επίκαιρο στρατιωτικό τραγούδι, ζεστό καιρό έχει με αέρα)
το εξτρα παρθενο λαδακι μην ξεχασειΝΑΙ
Τα πράγματα στείλε![]()
4 τενεκέδες έχω παραγγείλειτο εξτρα παρθενο λαδακι μην ξεχασει
Εκείνη η περιοχή μεχρι και τα Αρφαρα πρέπει να είναι η ποιο ζεστη της Μεσσηνίας.41.3 υπόσυκιάνσκιάν μερικά χιλιόμετρα παρακά από τις βάσεις δεδομένων της Ntountabet(πλησίασε το +37 εδώ)
Καλά σου λέει ο @πολυζωης από κάτω μην γαμάς τα νήματα.Σε παραλία είσαι ?
στα κρακερακια βαλε και λιγο ζαμπον ..δεν τα τρωει σκετα ο ξαδελφοςΚαλά σου λέει ο @πολυζωης από κάτω μην γαμάς τα νήματα.
48ωρο ΠΛΟΚ έχει ποδοσφαιρικά και δεν έχω χρόνο για χάσιμο.
ΨΨ @dimigoall δεν πάω παραλία γιατί θα καυλώνουν πολλά κορίτσια κι άντε να τις αντέξω![]()
Ναι αλλά δε μας λες που είσαι ?Σε βουνό ή θάλασσα?Καλά σου λέει ο @πολυζωης από κάτω μην γαμάς τα νήματα.
48ωρο ΠΛΟΚ έχει ποδοσφαιρικά και δεν έχω χρόνο για χάσιμο.
ΨΨ @dimigoall δεν πάω παραλία γιατί θα καυλώνουν πολλά κορίτσια κι άντε να τις αντέξω![]()
η coca cola παει με ολα αγαπητεΝαι αλλά δε μας λες που είσαι ?Σε βουνό ή θάλασσα?
Ο Αlex βρίσκει Coca Cola εκεί που είναι?η coca cola παει με ολα αγαπητε
αυτος ας βρει οτι θελει ..εδω μην εμφανισθειΟ Αlex βρίσκει Coca Cola εκεί που είναι?
Τώρα που βγήκαν σκάνδαλα θα έχει φουλ δουλειά σαν νομικός.αυτος ας βρει οτι θελει ..εδω μην εμφανισθει
το κανεις πολοστη φορα που με πνιγεις με τον καφεΤώρα που βγήκαν σκάνδαλα θα έχει φουλ δουλειά σαν νομικός.
Δικηγορεί ακόμα και εκεί που είναι?το κανεις πολοστη φορα που με πνιγεις με τον καφεστο τελος θα σου κανω μυνυση και θα αναλαβει αυτος να σε χωσει στην ψειρου
θα το ειχες ακουσει για καινουργιες πτερυγες κρατουμενωνΔικηγορεί ακόμα και εκεί που είναι?
Ολους ο φίλος μας τους έχωσε μέσα?θα το ειχες ακουσει για καινουργιες πτερυγες κρατουμενων
ολοι οι καλοι χωρανεΟλους ο φίλος μας τους έχωσε μέσα?