Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.514
- Πόντοι
- 6.256
ξεκίνησα από τα χαμηλά για να φτάσω εδώ που είμαι σήμεραΕβγαζες τις πασες με το κορταρι έξω?
ξεκίνησα από τα χαμηλά για να φτάσω εδώ που είμαι σήμεραΕβγαζες τις πασες με το κορταρι έξω?
είπαν διάλεξε αυτοφοράκιας να βγεις στα 30 με μια καλή μπάζατα χρέη ;; σε ειχαν βαλει μπροστινό μέχρι και οι δικοι σου ρε πουστη μου
Γι αυτο αυτομόλησες![]()
σιγουρα απο ίλιγγο δεν θα παθεις τιποταξεκίνησα από τα χαμηλά για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα
Το ξερω μαν, έχεις σπρωξει το μισό λαζαράτιξεκίνησα από τα χαμηλά για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα
σιγουρα απο ίλιγγο δεν θα παθεις τιποτα![]()
όταν με δείτε στο dragons den θα διαφημίσω το σαιτ να έχετε το νου σαςΤο ξερω μαν, έχεις σπρωξει το μισό λαζαράτι![]()
όταν με δείτε στο dragons den θα διαφημίσω το σαιτ να έχετε το νου σας
θα επενδύσεις στην σταρταπ μας?πες να στειλουν και κρεατα , μαναβική , κοχλιους , παστελια κτλ![]()
δεν ξέρω δεν κάνω τέτοια λάθη εγώ διπλοτσεκάρω τις καπότες μήπως τις έχει τρυπήσει καμιά κάργια
Mεχρι τότε μπορεί να ρεγουλαρει καπως η δουλειά και να έχεις λίγο χρόνο...δεν έχω χρόνο εγώ να μαγειρεύω μαν σιγά μην απλώσω και φύλο για σπανακόπιτα![]()
Μην ξηγιεσαι ετσι ρε..θα πληρώνει γυναίκα.εσυ βρε τηνειτζερ της συμφορας δεν χρειαζεται μαγειρευει η μανουλα
υγ οταν σε πεταξουν στον δρομο θα βρωμισεις ΚΑΙ θα πεινασεις![]()
δηλαδή να θέλω να έχω λιγότερη δουλειά δηλαδή λιγότερα λεφτάMεχρι τότε μπορεί να ρεγουλαρει καπως η δουλειά και να έχεις λίγο χρόνο...
Αν έχεις ατομική επιχείρηση πράγματι...μόνο το bou.ειναι μια χαλαρή νότα στην ζωή σου...κοίτα να σκουριασεις λίγο προτού καεις.δηλαδή να θέλω να έχω λιγότερη δουλειά δηλαδή λιγότερα λεφτά
για να έχω χρόνο να κάθομαι να φτιάχνω γεμιστά αντί να τα παραγγείλω για οικονομία επειδή δεν έχω δουλειά και λεφτά??
τι είδους διεστραμμένη και μαζοχιστική λογική είναι αυτή![]()
με συγκίνησες μπαγάσαΑν έχεις ατομική επιχείρηση πράγματι...μόνο το bou.ειναι μια χαλαρή νότα στην ζωή σου...κοίτα να σκουριασεις λίγο προτού καεις.
Ετσι ακριβως τυπε,ειναι μεγαλο ζορι η ατομικη επιχειρησηΑν έχεις ατομική επιχείρηση πράγματι...μόνο το bou.ειναι μια χαλαρή νότα στην ζωή σου...κοίτα να σκουριασεις λίγο προτού καεις.
Αμφιβάλεις;Ετσι ακριβως τυπε,ειναι μεγαλο ζορι η ατομικη επιχειρηση
![]()
Ετσι ακριβως τυπε,ειναι μεγαλο ζορι η ατομικη επιχειρηση
![]()
Είναι εξωγήινος ο Βιρλας;Για να διαβάζουν πιο εύκολα οι εξωγήινοι.....
Mιλουσα για επισκέπτες κυρίως...Είναι εξωγήινος ο Βιρλας;![]()
μαν για βραδινό τι τσίμπησεςΝταβιντοφ σλιμ καφέ μαν.