Νέα

Ολυμπιακή Αεροπορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spyrman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.001
Πόντοι
15.446
Πόσο χρονών πρέπει να είσαι για να έχεις αναμνήσεις από την Ολυμπιακή του Ωνάση; 60;
Εγώ είμαι 46 και δεν έχω.

Άρα τι μας λες τώρα ρε παίκτη, σε λίγο θα μας πεις τι ωραία που ήταν τότε που είχαμε τηλέφωνα με καντράν και όταν η Πεύκη ήταν χωράφια.
Πολύ μεγαλύτερος από 60, το 1974 θα ήταν 9 χρονών, τι να θυμάται;
Το 1974, ο Ωνάσης κατήγγειλε τη σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο, και μετά τον θάνατό του, η Ολυμπιακή Αεροπορία πέρασε ξανά στο ελληνικό δημόσιο, ο Ωνάσης πέθανε το 1975.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
889
Πόντοι
376
Καλά νταξει άστο. Το ότι έχεις βγάλει συμπέρασμα από μόνος σου ότι δεν πετάω συχνά με ξεπερναει

Δεν ξέρω που έχεις δει αυτές τις διαφορές. Και αν τις έχεις όντως θα ήταν μια πολύ ειδική περίπτωση άγνωστου λόγου.

Βαρέθηκα. Δεν ασχολούμαι άλλο.
Δεν ασχολείσαι άλλο γιατί μόνο βλακείες έχεις να προσθέσεις.
Τις διαφορές τις βλέπω γιατί θα πετάξω κάθε μήνα και παραπάνω από μια φορά το μήνα.
Εσύ δεν τις βλέπεις γιατί πας οργανωμένες εκδρομές που η τιμή είναι προκαθορισμένη.
Και ρε βλάκα εισιτήριο 48€ με φόρους αεροδρομίου όχι φαγητό δεν βγαίνει στο κόστος ούτε καν χαρτοπετσέτα.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
889
Πόντοι
376
Πολύ μεγαλύτερος από 60, το 1974 θα ήταν 9 χρονών, τι να θυμάται;
Το 1974, ο Ωνάσης κατήγγειλε τη σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο, και μετά τον θάνατό του, η Ολυμπιακή Αεροπορία πέρασε ξανά στο ελληνικό δημόσιο, ο Ωνάσης πέθανε το 1975.
Ρώτα τον τι πτήση έκανε με οα Ωνάση πόσα πλήρωσε και πόσο ήταν ο βασικός τότε.
Να δούμε τι θα απαντήσει.
Αλλά προφανώς παιδί υπαλλήλων ΟΤΑ είναι και θυμάται τις εποχές που πεταγαν τζάμπα στην ιαπωνια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756
Πόσο χρονών πρέπει να είσαι για να έχεις αναμνήσεις από την Ολυμπιακή του Ωνάση; 60;
Εγώ είμαι 46 και δεν έχω.

Άρα τι μας λες τώρα ρε παίκτη, σε λίγο θα μας πεις τι ωραία που ήταν τότε που είχαμε τηλέφωνα με καντράν και όταν η Πεύκη ήταν χωράφια.

τα μελη του μπου ειναι Χαιλαντερ, η μπλε φαντα εχει κανει την δουλεια ....αλλα που να ξερεις εσυ ..

Εχουμε τον @κωλο-γερος που εχει προλάβει τις συγκεντρωσεις της Φιλικης εταιρείας ναπουμε

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.501
Πόντοι
456
Δεν είναι υποχρεωμένος να σου σερβίρει κανείς τίποτε.
Μάλλον δεν έχεις πετάξει με πάνω από 2-3 εταιρείες στη ζωή σου και νομίζεις ότι έχεις και άποψη.

Όλη η αγορά έτσι δουλεύει.
Σκάω και 400€ και 500€ για μεγάλες εταιρείες όπως Austrian airlines και μόνο νερό σερβίρουν στην πτήση για 3-4 ώρες.

Εντάξει όταν δίνω 1000€ να πάω Ταυλανδη με Emirates έχω άλλη αντιμετώπιση.
Αλλά γυρνώντας στο προηγούμενο θέμα, δεν μπορείς να απαιτείς κάτι που δεν υπάρχει γενικά σαν προσφορά.

Όλα πλέον σαν φαγητό είναι επί πληρωμή σε πολλές αεροπορικές.
και καλα κανεις ,σημερα δεν ειμαστε στο 1980 , υπαρχει το ιντερνετ, εγω παραδδειγμα ,εχω βαλει skyscanner και καθε μερα τσεκαρω, για Αθηνα -Πουκετ γαι Δεκςμβριο και για 60 ημερες φετος.Λοιπον εχασα για μι ημερα λογω μαλακιας με τη καρτα , πτηση της Καταρ με μια σταση και αναμινες ελαχιστες ,μονο με 568 , ,αλλα δεν σκαω θα βγαλουν ολοι και αλλες φθηνες.Αν δεν το ψαξεις προσεκτικα μπορει την ιδια θεση να τη πληρωσεις πολυ πιο ακριβα πχ η ιδια πτηση τωρα ,εχει 830-900, ψαχνετε πολυ προσεκτικα ,ετοσες εφαρμογες υπαρχουν και η Ολυμπιακη θα εχει προσφορες ,αλλα θα ειναι σε ωρες ισως ποθυ δεν βολευουν και σε ημερομηνιες που δεν εχουν γενικα πολυ κινηση ,αλιως γιατι να πουλησουν φθηνοτερα πχ για πτησεις Ελλαδα τον Αυφουστο ,?

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.588
Πόντοι
41.293
τα μελη του μπου ειναι Χαιλαντερ, η μπλε φαντα εχει κανει την δουλεια ....αλλα που να ξερεις εσυ ..

Εχουμε τον @κωλο-γερος που εχει προλάβει τις συγκεντρωσεις της Φιλικης εταιρείας ναπουμε
Τυχεροί όσοι έστω κ μια φορά έχουν ανέβει σε αεροπλάνο ...
Ελπίζω κάποτε να τα καταφέρω .

OP
OP
Spyrman

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.112
Πόντοι
1.011
Δεν ασχολείσαι άλλο γιατί μόνο βλακείες έχεις να προσθέσεις.
Τις διαφορές τις βλέπω γιατί θα πετάξω κάθε μήνα και παραπάνω από μια φορά το μήνα.
Εσύ δεν τις βλέπεις γιατί πας οργανωμένες εκδρομές που η τιμή είναι προκαθορισμένη.
Και ρε βλάκα εισιτήριο 48€ με φόρους αεροδρομίου όχι φαγητό δεν βγαίνει στο κόστος ούτε καν χαρτοπετσέτα.
Ρώτα τον τι πτήση έκανε με οα Ωνάση πόσα πλήρωσε και πόσο ήταν ο βασικός τότε.
Να δούμε τι θα απαντήσει.
Αλλά προφανώς παιδί υπαλλήλων ΟΤΑ είναι και θυμάται τις εποχές που πεταγαν τζάμπα στην ιαπωνια
Ρε Ξερόλα πρώτον μάθε να μιλάς ωραία και πολιτισμένα, να μην κρίνεις τον άλλον χωρίς να τον ξέρεις και να βγάζεις επίσης συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Δευτερον το τι έχω βιώσει σχετικά με την Ολυμπιακή και τι όχι το ξέρω μόνο εγώ.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
889
Πόντοι
376
Απλή αναζήτηση .
Cost flying 1969.
Ποιος θέλει να πετάει με την οα του Ωνάση και τέτοιες τιμές;

According to HuffPost, for domestic flights in 1969 you would have forked over almost $1,200 (in today's money) for a round-trip from Chicago to Phoenix. International tickets were even more prohibitively expensive. One-way to Rome? $3,000 when adjusted for inflation

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.302
Πόντοι
1.056
Για ποιο λόγο έχει δημιουργηθεί ένταση ρε ‘‘σείς τώρα; Μια κουβέντα απλή κάνουμε
Υπάρχει νήμα στο bou που μετά από 2-3 σελίδες να μην γίνονται πουτάνα όλα;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
889
Πόντοι
376
Ρε Ξερόλα πρώτον μάθε να μιλάς ωραία και πολιτισμένα, να μην κρίνεις τον άλλον χωρίς να τον ξέρεις και να βγάζεις επίσης συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις. Δευτερον το τι έχω βιώσει σχετικά με την Ολυμπιακή και τι όχι το ξέρω μόνο εγώ.
Ο πολιτισμός είναι ένα.
Η κριτική είναι άλλο.
Σε ρώτησα πώς ξέρεις τι κόστος μιας πτήσης. Δεν απάντησες. Γιατι απλά δεν μπορείς να το ξέρεις.
Αλλά το χρησιμοποιήσες σαν επιχείρημα.

Δεν χρειάζεται να σε ξέρω.
Διαβάζω αυτά που γράφεις.
Και όταν σου λένε πολιτισμένα ότι οι τιμές αλλάζουν πολύ εσύ πετάς χαρταετό και το αμφισβητείς.

Ε λοιπόν αυτή είναι απάντηση ενός βλάκα. Κριτική κάνω πολύ πολύ ευγενικά.μηπως και καταλάβεις και σταματήσεις.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
889
Πόντοι
376
εχασα για μι ημερα λογω μαλακιας με τη καρτα , πτηση της Καταρ με μια σταση και αναμινες ελαχιστες ,μονο με 568 , ,αλλα δεν σκαω θα βγαλουν ολοι και αλλες φθηνες.Αν δεν το ψαξεις προσεκτικα μπορει την ιδια θεση να τη πληρωσεις πολυ πιο ακριβα πχ η ιδια πτηση τωρα ,εχει 830-900, ψαχνετε πολυ προσεκτικα ,ετοσες
Ο spyrman τι λέει; Η διπλάσια τιμή εισιτηρίου δικαιολογεί ίδιο γεύμα;
Αλλά ξέχασα αυτά δεν συμβαίνουν.

OP
OP
Spyrman

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.112
Πόντοι
1.011
Ο πολιτισμός είναι ένα.
Η κριτική είναι άλλο.
Σε ρώτησα πώς ξέρεις τι κόστος μιας πτήσης. Δεν απάντησες. Γιατι απλά δεν μπορείς να το ξέρεις.
Αλλά το χρησιμοποιήσες σαν επιχείρημα.

Δεν χρειάζεται να σε ξέρω.
Διαβάζω αυτά που γράφεις.
Και όταν σου λένε πολιτισμένα ότι οι τιμές αλλάζουν πολύ εσύ πετάς χαρταετό και το αμφισβητείς.

Ε λοιπόν αυτή είναι απάντηση ενός βλάκα. Κριτική κάνω πολύ πολύ ευγενικά.μηπως και καταλάβεις και σταματήσεις.
Στις πτήσεις που έχω κάνει εγώ και από τα site των αεροπορικών που κλείνω απευθείας τέτοιες αυξομειώσεις δεν έχω δει. Οπότε για τους προορισμούς μου ναι ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται. Από third party sites υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο στις τιμολογήσεις.

Ναι μεν οι τιμές δεν είναι σταθερές αλλά οι αεροπορικές από εκεί που δεν τα έχουν πάρει χοντρά θα τα πάρουν από κάποιον άλλο και έτσι θα υπάρξει αντιστάθμιση. Τότε μια χαρά μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
42.868
Πόντοι
19.795

Και τότε να σκεφτείς δεν είχε αεροπλάνα, με το γάιδαρο πηγαίναμε Οδησσό - Μάνη.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.216
Πόντοι
206
O Βασιλάκης είναι μέγας γυφτουλας και τσιγκούνης σε όλες τις επιχειρήσεις του.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να κάνει κάτι καλό μια φιλανθρωπία κάτι που να τον τιμά.

Ας τα χαίρεται τα δισεκατομμύρια του αλλά ιστορία δεν θα αφήσει.Κενος περιεχομένου και αισθητικής.
Προσωπικά τον θεωρώ άτομο άνευ αξίας όπως και τον Μητσοτάκη.

Ανάξιοι λόγου.Δεν είναι τίποτα αυτοί άνθρωποι και παρουσιάζονται ως κάτι το μεγαλειώδες.

Αν τους γνωρίζατε προσωπικά θα σας έπεφταν τα σαγόνια.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
889
Πόντοι
376
Στις πτήσεις που έχω κάνει εγώ και από τα site των αεροπορικών που κλείνω απευθείας τέτοιες αυξομειώσεις δεν έχω δει. Οπότε για τους προορισμούς μου ναι ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται. Από third party sites υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο στις τιμολογήσεις.

Ναι μεν οι τιμές δεν είναι σταθερές αλλά οι αεροπορικές από εκεί που δεν τα έχουν πάρει χοντρά θα τα πάρουν από κάποιον άλλο και έτσι θα υπάρξει αντιστάθμιση. Τότε μια χαρά μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες.
αυτα τα γελοια επιχειρηματα μου αρεσουν.
δηλαδη αν κλεισεις εσυ 6 μηνες πριν για βερολινο για πτηση ιουλιο και πας σημερα να κλεισεις ενα επιπλεον θα ειναι παραπλησια η τιμη;

σου λεει ο αλλος οτι βρηκε πτηση στα 560 και την αλλη μερα ειχε παει 800+ αλλα εσυ συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο.
και κλεινεις τη προταση λεγοντας "από εκεί που δεν τα έχουν πάρει χοντρά θα τα πάρουν από κάποιον άλλο".
αρα ... αναγνωριζεις αυτο που ελεγα απο την αρχη και απεφυγες να απαντησεις.
αν λοιπον εγω πληρωσα 400 και ο αλλος 150 θα φαμε το ιδιο φαγητο; γιατι το επιχειρημα σου ηταν ακριβως αυτο.
πληρωσα 400 και το φαγητο δεν αξιζει.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Spyrman

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.112
Πόντοι
1.011
αυτα τα γελοια επιχειρηματα μου αρεσουν.
δηλαδη αν κλεισεις εσυ 6 μηνες πριν για βερολινο για πτηση ιουλιο και πας σημερα να κλεισεις ενα επιπλεον θα ειναι παραπλησια η τιμη;

σου λεει ο αλλος οτι βρηκε πτηση στα 560 και την αλλη μερα ειχε παει 800+ αλλα εσυ συνεχιζεις το ιδιο τροπαριο.
και κλεινεις τη προταση λεγοντας "από εκεί που δεν τα έχουν πάρει χοντρά θα τα πάρουν από κάποιον άλλο".
αρα ... αναγνωριζεις αυτο που ελεγα απο την αρχη και απεφυγες να απαντησεις.
αν λοιπον εγω πληρωσα 400 και ο αλλος 150 θα φαμε το ιδιο φαγητο; γιατι το επιχειρημα σου ηταν ακριβως αυτο.
πληρωσα 400 και το φαγητο δεν αξιζει.
Ρε τύπε δεν σου περνάει καθόλου από το μυαλό ότι μπορεί εγώ να ξέρω πότε θα βρω παραπλήσιες τιμές; Και όταν εννοώ παραπλήσιες τιμές εννοώ διαφορά 100€ ευρώ γιατί παραπάνω προσωπικά δεν έχω δει. Και σου ξαναλέω πάντα κλείνω απευθείας από τα sites των αεροπορικών. Δεν ξέρω πραγματικά που βρίσκετε τις τιμές αυτές των 560€ και 800+€. Η πρόταση που έγραψα "από εκεί που δεν τα έχουν πάρει χοντρά θα τα πάρουν από κάποιον άλλο" είναι ένα σχόλιο που πατάει πάνω και στις δικές σου διαφορές των 400€, που ειλικρινά δεν ξέρω που υπάρχουν αυτές, και στις δικές μου διάφορες των 100€ όπως ανέφερα παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom