Δεν είναι υποχρεωμένος να σου σερβίρει κανείς τίποτε.
Μάλλον δεν έχεις πετάξει με πάνω από 2-3 εταιρείες στη ζωή σου και νομίζεις ότι έχεις και άποψη.
Όλη η αγορά έτσι δουλεύει.
Σκάω και 400€ και 500€ για μεγάλες εταιρείες όπως Austrian airlines και μόνο νερό σερβίρουν στην πτήση για 3-4 ώρες.
Εντάξει όταν δίνω 1000€ να πάω Ταυλανδη με Emirates έχω άλλη αντιμετώπιση.
Αλλά γυρνώντας στο προηγούμενο θέμα, δεν μπορείς να απαιτείς κάτι που δεν υπάρχει γενικά σαν προσφορά.
Όλα πλέον σαν φαγητό είναι επί πληρωμή σε πολλές αεροπορικές.
και καλα κανεις ,σημερα δεν ειμαστε στο 1980 , υπαρχει το ιντερνετ, εγω παραδδειγμα ,εχω βαλει skyscanner και καθε μερα τσεκαρω, για Αθηνα -Πουκετ γαι Δεκςμβριο και για 60 ημερες φετος.Λοιπον εχασα για μι ημερα λογω μαλακιας με τη καρτα , πτηση της Καταρ με μια σταση και αναμινες ελαχιστες ,μονο με 568 , ,αλλα δεν σκαω θα βγαλουν ολοι και αλλες φθηνες.Αν δεν το ψαξεις προσεκτικα μπορει την ιδια θεση να τη πληρωσεις πολυ πιο ακριβα πχ η ιδια πτηση τωρα ,εχει 830-900, ψαχνετε πολυ προσεκτικα ,ετοσες εφαρμογες υπαρχουν και η Ολυμπιακη θα εχει προσφορες ,αλλα θα ειναι σε ωρες ισως ποθυ δεν βολευουν και σε ημερομηνιες που δεν εχουν γενικα πολυ κινηση ,αλιως γιατι να πουλησουν φθηνοτερα πχ για πτησεις Ελλαδα τον Αυφουστο ,?