Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.729
- Πόντοι
- 3.846
Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί ότι για πτήση κάτω από 1 ώρα δεν υπάρχει γεύμα, αλλά μόνο ρόφημα, σε πολύ μεγάλες σε διάρκεια πτήσεις μπορείς να παίξει και δεύτερο γεύμα.τυπε , επειδη τα έχεις μπερδεψει , η εταιρεια ειναι υποχρεωμενη απο την στιγμη που πληρωνεις το εισιτηριο
να σε παει απο το σημειο Α στο σημειο Β που ειπε .
Ολα τα αλλα εκει μέσα ειναι εξτρα παροχες που θελει η εταιρεία και στα δινει , γι αυτο και οταν εχει αναταραξεις
δεν δινει τιποτα και σου λεει παρε τ αρχιδια μας , αν ηταν υποχρεωμενοι έννοια σου και με τους γυφτους Ελληναραδες
θα τους ειχαν ταραξει στις μηνύσεις για αποζημιώσεις επειδη δεν εφαγαν το φαγητο που ειχαν πληρωσει και θα ζητουσαν τα λεφτα πισω.
Το φαγητο , το σερβις , το ιντερνετ ειναι δεν ειναι δωρεάν , οι ενημερωμενες και καινουργιες ταινίες που μπορεις να δεις , τα καινουργια αεροσκαφη κτλ ειναι παροχες που προσφέρουν οι τυποι της εταιρείας και χρησιμεύουν για να προσελκύσουν πελάτες απο άλλες εταιρείες.
Ακριβως γιατι καποιοι τα υπολογιζουν και επιλεγουν βασει αυτων ... Τωρα στο γαμωνησι που παει μονο η Ετζιαν και μπορει και καμιά άλλη ακομα
και να μην σου δωσουν τιποτα στ αρχιδια τους , γιατι σου λεει "μονο εμεις ειμαστε ρε μαλάκα που πάμε , σιγα μην σου δωσουμε και φαγητο , ενα νερο να μην πνιγεις και τρεχουμε και πολυ σου ειναι "
Μετά υπάρχει και η πολιτική της εταιρείας - Ryanair ας πούμε στο ξεκαθαρίζει ότι δε σερβίρουμε φαγητό ,το φαγητό το πουλάμε. Δεν είμαι ειδικός δεν ξέρω αν η Ryanair είχε πτήσεις άνω των 4-5 ωρών αν θα ήταν υποχρεωμένη να έχει γεύμα στην τιμή (;)
Με Thai Air Αθήνα - Μπανκόνγκ 9 ώρες χωρίς ενδιάμεσο σταθμό είχε και πρωινό με επιλογή εκτός από το κυρίως και κουβέρτα σε κάθε επιβάτη και ταινία.
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι η Ολυμπιακή και η εμμονή του Ελληναρά με το δημόσιο (πόσα χρόνια θα περάσουν για να καταλάβετε ότι πέρασαν οι εποχές ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο, πόσα;) ,το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως να ταξιδέψουν με αεροπλάνο. Δεν ξέρουν τι σημαίνει κάθομαι και ψάχνω φτηνά εισιτήρια, εντός και εκτός Ελλάδας πτήσεις, τι σημαίνει χρέωση για αποσκευές ,πάνε σαν κοπάδι επειδή πετάνε μια στο τόσο.