Talibanakos44
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 18
- Like
- 4.884
- Πόντοι
- 1.446
Xaxaxaxa Μια χαρά, άρα σταμάτησε μέχρι νεοτέρας.Έχτισε την μεζονέτα της στη Βουλγαρία κ κάνει διακοπές.
Xaxaxaxa Μια χαρά, άρα σταμάτησε μέχρι νεοτέρας.Έχτισε την μεζονέτα της στη Βουλγαρία κ κάνει διακοπές.
Και γτ δε βάζει το τηλ της στο σάιτ?Η ΛΑΟΥΡΑ Η ΜΑΣΑΤΖΟΥ ΑΠΟ SENSUALITY KAI ΣΥΓΓΡΟΥ 108...ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ !
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΣΕ ΠΜ !!!
Ρε παιδιά η Ειρήνη από διδύμου 22 σταμάτησε; ξέρει κανείς που θα την βρούμε;
Σιγά μη το δώσουν οι μοναχοφαιδεςΛΑΟΥΡΑ ΙΝΤ !!! Το τηλ κανεις σε pm ;;;;
Κι σε μένα αν γίνετε κάποιος θενκςΛΑΟΥΡΑ ΙΝΤ !!! Το τηλ κανεις σε pm ;;;;
Μεγάλη απώλεια σίγουρα. Ας ελπίσουμε να κάνει απλα ενα καλοκαιρινό διάλειμμαΞέρει κανείς κάτι για την Μαντόνα;
Αν σταμάτησε μιλάμε για μεγάλη απώλεια!!!
Στη Συγγρού δίπλα στο ετεκα. Επίσης εχω την εντύπωση και Πειραιώς 193 που απ όσο κατάλαβα τέλει υπό νέα διεύθυνση. Καλά γαμησια φιλεΚαλησπέρα στην παρέα..
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την sunny wild που ήταν και στο Φώκαιας 13.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Συγγρου 232 αύριο στις 20.00Στη Συγγρού δίπλα στο ετεκα. Επίσης εχω την εντύπωση και Πειραιώς 193 που απ όσο κατάλαβα τέλει υπό νέα διεύθυνση. Καλά γαμησια φιλε
Ευχαριστώ πολύΣτη Συγγρού δίπλα στο ετεκα. Επίσης εχω την εντύπωση και Πειραιώς 193 που απ όσο κατάλαβα τέλει υπό νέα διεύθυνση. Καλά γαμησια φιλε
η πρώτη έχει σταματήσει εδώ και πολλά χρόνιαΚαλησπέρα συναγωνιστές!!! Ξέρω πως έχουν περάσει χρόνια αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αυτό το διαμάντι της Πειραιώς 193, Θησέως 365 και λοιπά της σειράς, η ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ απο τη Βενεζουέλα, ξέρουμε τι απεγινε; Μιλάμε για το υπέρτατο γαμησι!!!
Επίσης η Ναταλί της κωνσταντινουπολεως 132 ειναι εκείνη η μουναρα η παλιά στην Κωνσταντινουπολεως 92Α?
Ευχαριστω
Απο τις καλυτερες πιπες !!!!!!!!!Η ΛΑΟΥΡΑ Η ΜΑΣΑΤΖΟΥ ΑΠΟ SENSUALITY KAI ΣΥΓΓΡΟΥ 108...ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ !
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΣΕ ΠΜ !!!