Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.569
Πόντοι
2.036
Όχι ότι έχω πάει συναγωνιστή και όπως την βλέπω στην αγγελία , 57 χρ λέει (βάλε 5 ακόμα το λιγότερο) ,φώτο ακάποτο δείχνει η μία απο τις 3 , πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν κάνεις την κίνηση .

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456

Όχι ότι έχω πάει συναγωνιστή και όπως την βλέπω στην αγγελία , 57 χρ λέει (βάλε 5 ακόμα το λιγότερο) ,φώτο ακάποτο δείχνει η μία απο τις 3 , πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν κάνεις την κίνηση .
ετσι κ αλλιως η αγγελια ειναι παλια κ ανενεργη για πανω απο 3-4 μηνες!
εχει αναφερθει εδω μεσα πριν καμποσο καιρο,ισχυει για τα ακαποτα δε κολλαγε να το πει δεν ξερω αν τελικα τη συναντησε καποιος που ειχε γινει κουβεντα αλλα αν θυμαμαι καλα τη νταλαβεριζε ενας αλλος που μιλουσε κ στα τηλ που αποδειχτηκε οτι εκανε μαλακισμενα κανονισματα..

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.705
Πόντοι
3.446
Ρε μάγκες να επέστρεψε ξανά η τύπισσα στους αγώνες;
https://*****/erotikes-gnorimies/lidia24/

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.569
Πόντοι
2.036
ετσι κ αλλιως η αγγελια ειναι παλια κ ανενεργη για πανω απο 3-4 μηνες!
εχει αναφερθει εδω μεσα πριν καμποσο καιρο,ισχυει για τα ακαποτα δε κολλαγε να το πει δεν ξερω αν τελικα τη συναντησε καποιος που ειχε γινει κουβεντα αλλα αν θυμαμαι καλα τη νταλαβεριζε ενας αλλος που μιλουσε κ στα τηλ που αποδειχτηκε οτι εκανε μαλακισμενα κανονισματα..
Δυστυχώς βάζουν την καύλα τους πιο πάνω απο την υγεία τους ,δεν ξέρω ειλικρινά σε τι Θεό πιστεύουν και όχι μόνο για την συγκεκριμένη λόγω ηλικίας αλλά και για πολύ νεαρότερες κοπέλες .

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
Δυστυχώς βάζουν την καύλα τους πιο πάνω απο την υγεία τους ,δεν ξέρω ειλικρινά σε τι Θεό πιστεύουν και όχι μόνο για την συγκεκριμένη λόγω ηλικίας αλλά και για πολύ νεαρότερες κοπέλες .
συμφωνω αλλα δε ξερουμε κ οτι σιγουρα εκανα οτι εκανε.πολλες φορες οταν κανονιζει ενα ασχετο γιδι τα ραντεβου μπορει να λεει κ στα παντα ναι η αλλη να μη ξερει,μου εχει τυχει αλλα να εχω συνεννοηθει κ αλλα να συνανταω κ η γκομενα μου αρχιζε τα βραζιλιανικα η τα ρωσικα να μη συνεννοηθουμε αλλα την ωρα να τη πληρωσω εφοσον ηρθε στον χωρο μου κ αλλα τετοια χαριτωμενα!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
εγω τωρα θα ξαναρωτησω στο ασχετο,εκεινο το αδυνατουλη η λουιζα27-28 που εξαφανιστηκε απο την ενεργο δραση κρεμασε στριγκακι η παιζει καπου με αλλο ονομα κτλ;
ας ερθει κ σε πριβε μνμ εχεμυθα να μου πει αν ξερει καποιος κατι
ειχα αρρωστησει μ'αυτο το κωλαρακι!

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
111
Πόντοι
1
Ευχαριστώ, δε θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς για το αρχείο μου είναι...

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
Ευχαριστώ, δε θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς για το αρχείο μου είναι...
....πνιγικα με τον καφε εφυγε απο τη μυτη!!!
ρε μυστη πως τα λες αυτα!!γελαω εδω κ καμια ωρα ασταματητα μου κοπηκε η ανασα!!

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.460
Πόντοι
206
Καλησπέρα συναγωνιστές!!! Ξέρω πως έχουν περάσει χρόνια αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αυτό το διαμάντι της Πειραιώς 193, Θησέως 365 και λοιπά της σειράς, η ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ απο τη Βενεζουέλα, ξέρουμε τι απεγινε; Μιλάμε για το υπέρτατο γαμησι!!!

Ευχαριστω
Τεράστια Πατρίτσια φίλε ! Διαστημικές γαμησάρες !
Δεν έχω λόγια ! Μετά τον covid σταμάτησε !
Νομίζω ήταν δομινικάνα, όχι ότι παίζει ρόλο, απλά για την ιστορία.
Θυμάμαι σε έναν τοίχο που έγραφε "ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ", είχα προσθέσει με στηλό το ΙΑ , μετά το ΠΑΤΡΙΣ .

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Τεράστια Πατρίτσια φίλε ! Διαστημικές γαμησάρες !
Δεν έχω λόγια ! Μετά τον covid σταμάτησε !
Νομίζω ήταν δομινικάνα, όχι ότι παίζει ρόλο, απλά για την ιστορία.
Θυμάμαι σε έναν τοίχο που έγραφε "ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ", είχα προσθέσει με στηλό το ΙΑ , μετά το ΠΑΤΡΙΣ .

Πατρίτσια, Θρησκεία, Οικογένεια!

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.374
Πόντοι
481
Μια Ρωσίδα ανεξάρτητη με φυσικές βυζαρες 6ρες κωλαρα που την έδινε, ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, μπαμπατσικη αλλά ΟΚ, με σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά επίσης ΟΚ, με τιμή 100 την ώρα, που προτιμούσε συναντήσεις σε Πριαμο Παγκράτι και δεν είχε την καλύτερη γνώμη για το, bou μήπως θυμάται κανας έμπειρος μύστης ποια ειναι και αν συνεχίζει;
ΥΣ1. Δεν θυμάμαι όνομα
ΥΣ 2. Μια και μοναδική συνάντηση 2021

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.316
Πόντοι
6.215
Μια Ρωσίδα ανεξάρτητη με φυσικές βυζαρες 6ρες κωλαρα που την έδινε, ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, μπαμπατσικη αλλά ΟΚ, με σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά επίσης ΟΚ, με τιμή 100 την ώρα, που προτιμούσε συναντήσεις σε Πριαμο Παγκράτι και δεν είχε την καλύτερη γνώμη για το, bou μήπως θυμάται κανας έμπειρος μύστης ποια ειναι και αν συνεχίζει;
ΥΣ1. Δεν θυμάμαι όνομα
ΥΣ 2. Μια και μοναδική συνάντηση 2021
Προφανώς αναφέρεις τη λεγόμενη Karina mamba η οποία είχε αμφιλεγόμενες (έως κακές) κριτικές εδώ... Πρέπει να έχουν χαθεί τα ίχνη της εδώ και χρόνια, κάποιοι είχαν αναφέρει ότι ειχε πολύ αλλοπρόσαλο χαρακτήρα...

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.374
Πόντοι
481
Δεν θυμάμαι καθόλου το όνομα και ψάχνοντας εδώ πάλι δεν βρήκα κάτι. Θυμάμαι ότι είχε αμφιλεγόμενες αναφορές εδώ, όμως είχα περάσει πολύ καλά μαζί της και με σούπερ άνεση χρόνου στα 100…

pank2

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
8
Πόντοι
0
Katty Μολδαβή εποχή πριν Covid μινιόν ξανθό πιπινάκι
Γνωρίζει κάποιος κάτι;

geo_geo

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Η Αλεξάνδρα από Χωματιανού σταμάτησε οριστικά;
Η τσα2 μου είχε πει πριν μήνες (Μάρτιο - Απρίλιο) ότι σταμάτησε οριστικά, αλλά έχω την υποψία ότι είναι στην Θεσσαλονίκη σε studio με σχετικά μεγάλες τιμές.

makmakhard

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2025
Like
23
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Μήπως ξέρουμε η Τζοβάνα από Βριλησσού αν δουλεύει ακόμα πουθενά?

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
774
Πόντοι
366

Ηέρε κανεις αν είναι ακομα ενεργη η Χαρα ????

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
331
Πόντοι
26
καλησπερα μαγκες!!!πριν απο 5με 6 μερες βραδυνη βαρδια κατα τις 2με3 στο βεργας 7 υπογειο ειχε 2 κοπελες μια μελαχροινη 45αρα και μια μουναρα μικρη μαλλον απο ρωσια.ξαναπηγα και δεν την βρηκα....ξερει κανεις τιποτα ???ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

Thanasakis300

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Μήπως έχει κανείς ιδέα που βρίσκεται, ίσως και σε studio, η Λατίνα Ιζαμπέλλα με τα σιλικονάτα στήθη που δούλευε κυρίως Φυλής 59 και λίγο Φωκαίας 13 υπόγειο?

wodhard

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που είναι η Άννα από φυλής 59

Stories

Νέο!

Stories