You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.392
- Πόντοι
- 10.411
Τόση ώρα ήθελα να ξερα τι παρακολουθούν τα κοράκιαΡε γαμησι και ξύλο με τα μουνοπανα
Είναι δυνατόν να μην είναι αντιαθλητικό το φάουλ αυτό?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 17.192
- Πόντοι
- 7.745
Τα μουνόπανα βλέπουν ότι πάνε να χάσουν και το μπαχαλευουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποτέ δεν είναι αργά μανΈπρεπε να αφήσουν τον Αλγερινός να του βάλει το λαρύγγι στην κωλοτρυπιδα
Χαρτοβασιλειο είναι οι μηνύσεις δουλίτσα να έχουν οι δικολαβοι....μόνο ψυχιατρείο χρειάζεται να φύγει το στερητικό σύνδεγω θελω μηνυσεις και αρχης γενομενης απο παρασκευη,ανοιξε τον χορο ο πρεζακιας ας συνεχιστει.
γιωργη δωσε τον καλυτερο σου εαυτο.
Όχι βρε απλά ψάχνουν να το ρεφαρουν με τεχνική ποινή στο Φουρνιέ....αλλά και εμείς τσιμπάμε ...αλλά παρακαλάμε τώρα τους πρέζες να κάτσουν στις θέσεις τους αντί να τους προειδοποιήσουν με διακοπή αν δεν κάτσουν ήρεμα....Τόση ώρα ήθελα να ξερα τι παρακολουθούν τα κοράκια
Είναι δυνατόν να μην είναι αντιαθλητικό το φάουλ αυτό?
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10.048
- Πόντοι
- 2.306
Ειδικότης τους το μπαχαλεμα.Τα μουνόπανα βλέπουν ότι πάνε να χάσουν και το μπαχαλευουν
Είμαστε μπροστα στο σκορ ομωςκαι δεν έπρεπε να τσιμπήσει ο Γάλλος.
Δεν τα λεγα γωΧαρτοβασιλειο είναι οι μηνύσεις δουλίτσα να έχουν οι δικολαβοι....μόνο ψυχιατρείο χρειάζεται να φύγει το στερητικό σύνδ
Όχι βρε απλά ψάχνουν να το ρεφαρουν με τεχνική ποινή στο Φουρνιέ....αλλά και εμείς τσιμπάμε ...αλλά παρακαλάμε τώρα τους πρέζες να κάτσουν στις θέσεις τους αντί να τους προειδοποιήσουν με διακοπή αν δεν κάτσουν ήρεμα....
Εγώ ξέρω τι τους χρειαζεταιΕίμαστε καλύτεροι ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.392
- Πόντοι
- 10.411
Εγώ δεν βλέπω να τελειώνει το ματς στο ΣΕΦ την Κυριακή με αυτά που γίνονται και απόψεδε βλεπω να τελειώνει το παιχνίδι τύποι..
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10.048
- Πόντοι
- 2.306
Καλα οι διαιτητές παραλήρημα. Δεν ξερουν τους κανόνες ..Εγώ δεν βλέπω να τελειώνει το ματς στο ΣΕΦ την Κυριακή με αυτά που γίνονται και απόψε
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
Άσε την γκρίνια ρε μαν....έτσι δώσαμε δικαίωμα στους πουθεναδεςΔεν μας χέζεις ρε ντορσει
Πας και δίνεις φάουλ χωρίς λόγο ....Δεν μας χέζεις ρε ντορσει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 49