Νέα

Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.062
Πόντοι
3.846
Πριν ένα μήνα περίπου είδα στο δρόμο έναν συνταξιούχο ταρίφα τον Κυριάκο. Αυτός έτρεχε σαν παλαβός, κατέβαινα πριν χρόνια και στην ευθεία της Τρίπολης προς Μεγαλόπολη πάτησε 190 το Μερσεντικό...
Δεν ξαναμπαίνω μέσα που να με πληρώνεις του είπα και μου λέει ότι πρόσφατα είδε ένα γκομενάκι στο δρόμο και της έκανε καμάκι λέγοντας => εσένα θέλω να σε κάνω γλυφτό :zfuck:

Ακόμα έχει την κρητική μουστάκα του ο γεροταρίφας!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.062
Πόντοι
3.846
ειπα και εγω :cool2: εσυ και να μην εχεις συμμετοχη :afro:
Μετά το ανωτέρω σχόλιο για τον συνταξηγιούργο ταρίφα ας επιστρέψουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και κανονικές συνθήκες σε άλλα νήματα συζητώντας για προικοθήρες και ξαδερφάδες :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Πάντως @Ράννια έχετε λογοτεχνική φλέβα. Να κοιτάξετε λίγο το συντακτικό και να κάνετε κάποια μαθήματα δημιουργικής γραφής.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Πάντως @Ράννια έχετε λογοτεχνική φλέβα. Να κοιτάξετε λίγο το συντακτικό και να κάνετε κάποια μαθήματα δημιουργικής γραφής.
αγράμματη είμαι δυστυχώς γι αυτό και έγραψα απλά αυτό που μου συνέβη που ακόμα και σήμερα 10 μέρες μετά πονάω παντού από το ξεφτελισμα και τα μαστιγώματα που υπέστηκα

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
61.994
Πόντοι
36.036
Μετά το ανωτέρω σχόλιο για τον συνταξηγιούργο ταρίφα ας επιστρέψουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και κανονικές συνθήκες σε άλλα νήματα συζητώντας για προικοθήρες και ξαδερφάδες :coffee:
Τύπε @Ράννια όπως βλέπεις οι γνωστοί - άγνωστοι μπαχαλάκηδες του bou χτύπησαν και στο δικό σου ρομαντικό νήμα :sad2:

Στείλε μωρή γαμιόλα Ντούντα αλοιφή χειροποίητη με ρίγανη για την κωλοτρυπίδα του τύπου και μη μπαχαλέυεις το νήμα :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
αγράμματη είμαι δυστυχώς γι αυτό και έγραψα απλά αυτό που μου συνέβη που ακόμα και σήμερα 10 μέρες μετά πονάω παντού από το ξεφτελισμα και τα μαστιγώματα που υπέστηκα
Η αιτίαση μου αφορούσε κυρίως στη δυνατότητα να μην γίνεται "κουραστικός" ο γραπτός λόγος. Φυσικά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στο κρεβάτι - δεν μας πέφτει λόγος και ούτε θα μπούμε στη διαδικασία να τρολάρουμε.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.191
Πόντοι
15.931
Τύπε @Ράννια όπως βλέπεις οι γνωστοί - άγνωστοι μπαχαλάκηδες του bou χτύπησαν και στο δικό σου ρομαντικό νήμα :sad2:

Στείλε μωρή γαμιόλα Ντούντα αλοιφή χειροποίητη με ρίγανη για την κωλοτρυπίδα του τύπου και μη μπαχαλέυεις το νήμα :coffee:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.455
Πόντοι
3.936
δεν είναι φαντασία μου ούτε τα φούσκωσα καθόλου με παλούκωνε ταυτόχρονα με το γαμησι που μου έριχνε και όταν το είδα κατάλαβα το μήκος του (κατ´ εκτίμηση) ότι ήταν 30-40 εκ.
Μπάρμπα Λιλα εσύ?

Συνημμένα

• 351299-7ecad11bcbca17a67ffd9fff2c4a30dd.jpg
    351299-7ecad11bcbca17a67ffd9fff2c4a30dd.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • image.gif
    image.gif
    7,1 MB · Εμφανίσεις: 20

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.945
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς δεν είναι φαντασία μου ούτε τα φούσκωσα καθόλου με παλούκωνε ταυτόχρονα με το γαμησι που μου έριχνε και το ξύλο ήταν πεταμένο μετά κάτω και όταν το είδα κατάλαβα το μήκος του (κατ´ εκτίμηση) ότι ήταν 30-40 εκ. Στο παρελθόν με έχουν βάλει στραπον προσομοίωσης πουτσας αλόγου &50 &60 &80εκ. με πολύ λιπαντικό τζελ όμως και προοδευτικά. Αυτός ενώ με την τουλάχιστον 20εκ δικιά του χοντρή πουτσα με γαμουσε έχωσε και το ξύλο αυτό με βία δυνατά και χωρίς λιπαντικό και βόγγυξα μου γύρισαν τα μάτια θόλωσα και λιποθύμησα όσο με ξεσχιζε
Κοίτα, βρήκε ο ταρίφας ένα ξύλο πεταμένο στο δάσος χοντρό και σε γαμουσε μ' αυτο μαζί με την πούτσα του. Το οποίο τυχαίο ξύλο είναι γεμάτο εξογκώματα και σκληθρες που θα ξέσκιζαν όχι μόνο εσένα αλλά και την πούτσα τη δική του.
Αλλά οκ.
Και μετά σε πήρε 70 κιλά από το πορτμπαγκαζ και σε πέταξε μέσα στον κάδο.
Κι αρσιβαρίστας ο ταρίφας.
Εκτός από πουτσαράς με πούτσα ξυλότορνο.
Μαζί σου.

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Κοίτα, βρήκε ο ταρίφας ένα ξύλο πεταμένο στο δάσος χοντρό και σε γαμουσε μ' αυτο μαζί με την πούτσα του. Το οποίο τυχαίο ξύλο είναι γεμάτο εξογκώματα και σκληθρες που θα ξέσκιζαν όχι μόνο εσένα αλλά και την πούτσα τη δική του.
Αλλά οκ.
Μαζί σου.
Το ξύλο που μου έχωνε δεν ήταν σπασμένο κλαδί με σκληθρες αλλά ένα ίσιο 30-40 εκ και αυτός ήταν νέος ψηλός γύρω στα 1,80-1,90 μπρατσωμένος. Δεν με νοιάζει που με τρολαρετε και κοροϊδεύετε γιατί αυτά και ακόμα χειρότερα μου αξίζουν την τελειωμένη μαζόχα αλλά σας το γράφω για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μια φανταστική ιστορία ούτε φουσκωμένη παρά μια ατυχέστατη κατάσταση που παρότι πέρασαν δέκα μέρες με σακάτεψε και διέλυσε

SailorGr

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
29
Like
16.795
Πόντοι
5.236
Αλλά οκ.
Μαζί σου.
Τον κακομοιρη τον Ταξιτζη. Ακομα θα βγαζει σκληθρες απο το καυλι του....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ξύλο που μου έχωνε δεν ήταν σπασμένο κλαδί με σκληθρες αλλά ένα ίσιο 30-40 εκ και αυτός ήταν νέος ψηλός γύρω στα 1,80-1,90 μπρατσωμένος. Δεν με νοιάζει που με τρολαρετε και κοροϊδεύετε γιατί αυτά και ακόμα χειρότερα μου αξίζουν την τελειωμένη μαζόχα αλλά σας το γράφω για άλλη μια φορά ότι δεν είναι μια φανταστική ιστορία ούτε φουσκωμένη παρά μια ατυχέστατη κατάσταση που παρότι πέρασαν δέκα μέρες με σακάτεψε και διέλυσε
Εχεις τεραστια φαντασια και μαλλον αγαμητη εισαι...

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Τον κακομοιρη τον Ταξιτζη. Ακομα θα βγαζει σκληθρες απο το καυλι του....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχεις τεραστια φαντασια και μαλλον αγαμητη εισαι...
Φαντασία δεν έχω αλλά σίγουρα αγαμητη δεν είμαι… ήμουν πριν πολλά πολλά χρόνια

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.917
Πόντοι
216
Μπορούμε να έχουμε φωτογραφία της κωλοτρυπίδας για να βγάλουμε πόρισμα;

SailorGr

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
29
Like
16.795
Πόντοι
5.236

Συνημμένα

• Xvideos_horny_tranny_grazyeli_silva_assfucked_in_threesome_with_dap_and_piss_drinking_360p.mp4
    10,8 MB · Εμφανίσεις: 0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom