Νέα

Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Ραννια οταν λες οτι σε πουλησε η πρωην αφεντρα σου τι εννοεις? Υπηρξε πωλητηριο και αντιτιμο? Ξερεις τι τιμη επιασες?
αν θες απαντας φυσικα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.680
Πόντοι
3.846
E δεν θυμάσαι από που τον πήρες;
Την πιάτσα εννοώ, τι μάρκα αμάξι είχε;
Mercedes όπως του Αδόλφου;
Για πρόσεξε τους παλιοφασίστες είναι κουφάλες και βίαιοι.
Αν τα έχεις αναφέρει αυτά που ερώτησα sorry για την επανάληψη, όμως το νήμα είναι μεγάλο όπως η ντούντα του Καναδού ξυλοκόπου κι είναι ώρα προσωπικής σιέστας.
Μιλάμε από Δευτέρα :coffee:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
Ραννια οταν λες οτι σε πουλησε η πρωην αφεντρα σου τι εννοεις? Υπηρξε πωλητηριο και αντιτιμο? Ξερεις τι τιμη επιασες?
αν θες απαντας φυσικα.
Η τρανς Αφέντρα μου Ηλέκτρα γνώριζε πολλές Αφέντρες και Αφέντες στο χώρο του σαδομαζοχισμού και ζήτησε προσφορές κι έτσι κατέληξε στην Αφέντρα Καίτη που ήδη με είχε χρησιμοποιήσει σε διάφορες συναντήσεις που με πήγαινε η Αφέντρα Ηλέκτρα. Φυσικά και μου ανακοίνωσε ότι δεν έπιασε αυτά που ζητούσε αλλά μόνο 3.000€ πράγμα που την είχε εξοργίσει και με σακάτεψε στο ξύλο και τα μαστιγώματα από τα νεύρα της

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
E δεν θυμάσαι από που τον πήρες;
Την πιάτσα εννοώ, τι μάρκα αμάξι είχε;
Mercedes όπως του Αδόλφου;
Για πρόσεξε τους παλιοφασίστες είναι κουφάλες και βίαιοι.
Αν τα έχεις αναφέρει αυτά που ερώτησα sorry για την επανάληψη, όμως το νήμα είναι μεγάλο όπως η ντούντα του Καναδού ξυλοκόπου κι είναι ώρα προσωπικής σιέστας.
Μιλάμε από Δευτέρα :coffee:
Δεν πήγα σε κάποια πιάτσα αλλά βγαίνοντας από το play πήγα στο Μετρό του Βαρδάρη κι εκεί περνούσαν πολλά κι έτσι μπήκα τυχαία σε ένα από αυτά

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Η τρανς Αφέντρα μου Ηλέκτρα γνώριζε πολλές Αφέντρες και Αφέντες στο χώρο του σαδομαζοχισμού και ζήτησε προσφορές κι έτσι κατέληξε στην Αφέντρα Καίτη που ήδη με είχε χρησιμοποιήσει σε διάφορες συναντήσεις που με πήγαινε η Αφέντρα Ηλέκτρα. Φυσικά και μου ανακοίνωσε ότι δεν έπιασε αυτά που ζητούσε αλλά μόνο 3.000€ πράγμα που την είχε εξοργίσει και με σακάτεψε στο ξύλο και τα μαστιγώματα από τα νεύρα της
Ειναι ζητημα προσφορας και ζητησης.
Βεβαια, μπορει να επιασε τα λεφτα που ηθελε και παραπανω αλλα να σου ειπε λιγοτερα για να μην στενοχωρηθεις και χασεις την απολαυση του ξεφτυλισματος.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
120.118
Πόντοι
46.423

Πολιτισμένο καμάκι ...

:tooth:

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
81.113
Πόντοι
23.656
Σε 9 ημέρες ( σύμφωνα με τον κ. Ασκητή ) θα έχεις αναρρώσει πλήρως :coffee:
.
να σε διορθωσω φιλε-Ντιμιψωλ:coffee:
ΣΥΜΦΩΝΑ με επιστημονικες ερευνες που τυγχανει και μελετω το κλεισιμο οπης του ΓιαννοΡανια ποικιλλει..μπορει να κανει 9,10,15 μερες
ΔΙΟΤΙ συμφωνα με την επιστημη καθε κωλος ειναι διαφορετικος ΑΡΑ και η επωαση,το κλεισιμο τρυπας,πληγς κλπ ΠΟΙΚΙΛΛΕΙ απο κωλο σε κωλο
....αρχονταιοι, ξεχασατε να ζητησετε λουκανικα, συκα, αγγουρια, λαδι, ριγανη κτλ-κτλ απο τυπο Ρανια να σας στειλει με το taxi :confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756

μια ερώτηση που μπορει να ενδιαφέρει κα΄ποιους απο εδω μεσα :coffee: , με εργόσημο σε είχε ή κανονικά προσληψη ? :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.362
Πόντοι
12.756
.

....αρχονταιοι, ξεχασατε να ζητησετε λουκανικα, συκα, αγγουρια, λαδι, ριγανη κτλ-κτλ απο τυπο Ρανια να σας στειλει με το taxi :confused::confused::confused:

προσθεσε στην λιστα οτι θα φαει και ενα χερι ξυλο και ξεκωλιασμα ... αλλα δεν θα εχει προβλημα απο οτι φαινεται , ξερει πως να γιατρευτει , δειχνει ειδικός :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.652
Πόντοι
16.131
OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
252
Πόντοι
21
Ειναι ζητημα προσφορας και ζητησης.
Βεβαια, μπορει να επιασε τα λεφτα που ηθελε και παραπανω αλλα να σου ειπε λιγοτερα για να μην στενοχωρηθεις και χασεις την απολαυση του ξεφτυλισματος.
Μου είχε πει ότι περίμενε τουλάχιστον δέκα χιλιάρικα!!! Και η Αφέντρα Καίτη όταν με πήρε μου είπε ότι περιμένει να βγάλει άμεσα σε ένα δύο μήνες τα λεφτά

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
14.016
Πόντοι
2.606
ομολογεις και μαυρη αδηλωτη εργασια λοιπον μια ο εργατης ταριφας που σου ανοιξε νεα διαδρομη μετρο μια η αφεντρα που σε εσκιζε ανασφαλιστη ,τα θελει ο κωλος σου απο οτι βλεπω...μαλλον θες τσαπου και απο κανα κλιμακιο εφοριας!

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Μου είχε πει ότι περίμενε τουλάχιστον δέκα χιλιάρικα!!! Και η Αφέντρα Καίτη όταν με πήρε μου είπε ότι περιμένει να βγάλει άμεσα σε ένα δύο μήνες τα λεφτά
Για να πιασεις μονο τρια χιλιαρικα σε σχεση με τα 10 που ζηταγε, σημαινει οτι εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου…
Κακο πραγμα η αλαζονεία Ραννια.

:coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.360
Πόντοι
2.606
αν θες απαντας φυσικα.
Τύπε έχω κάτι χρέη έτσι και έπιασε καλή τιμή ο τύπος Ραννια θα πω στην αφέντρα μηπως με βγάλει και μένα στη χονδρικη πώληση :confused:

γαμησε με τωρα το ειδα για 3 χιλιαρικα θα φυγω :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
14
Like
8.834
Πόντοι
3.346
Τυπε Ρανια, πιστεύεις ότι άξιζες παραπάνω?

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.203
Πόντοι
3.556
Τύπε έχω κάτι χρέη έτσι και έπιασε καλή τιμή ο τύπος Ραννια θα πω στην αφέντρα μηπως με βγάλει και μένα στη χονδρικη πώληση :confused:

γαμησε με τωρα το ειδα για 3 χιλιαρικα θα φυγω :tooth:
τυπε , ολοι για πουλημα είμαστε, απλά η τιμη διαφερει…
ο τυπος Ριαννας , συμπαθεστατος μεν, εκτος αγορας δε.
υποτακτικος και ακριβος ειναι σχημα οξυμωρο, πρεπει να το κοιταξει λιγο το θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom