You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 232
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.680
- Πόντοι
- 3.846
E δεν θυμάσαι από που τον πήρες;
Την πιάτσα εννοώ, τι μάρκα αμάξι είχε;
Mercedes όπως του Αδόλφου;
Για πρόσεξε τους παλιοφασίστες είναι κουφάλες και βίαιοι.
Αν τα έχεις αναφέρει αυτά που ερώτησα sorry για την επανάληψη, όμως το νήμα είναι μεγάλο όπως η ντούντα του Καναδού ξυλοκόπου κι είναι ώρα προσωπικής σιέστας.
Μιλάμε από Δευτέρα
Αν τα έχεις αναφέρει αυτά που ερώτησα sorry για την επανάληψη, όμως το νήμα είναι μεγάλο όπως η ντούντα του Καναδού ξυλοκόπου κι είναι ώρα προσωπικής σιέστας.
Μιλάμε από Δευτέρα

North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.662
- Πόντοι
- 2.046
Κανε πιατσα στην πιατσα ταξι!Πού καλέ θα με βρει; στο δρόμο;
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Η τρανς Αφέντρα μου Ηλέκτρα γνώριζε πολλές Αφέντρες και Αφέντες στο χώρο του σαδομαζοχισμού και ζήτησε προσφορές κι έτσι κατέληξε στην Αφέντρα Καίτη που ήδη με είχε χρησιμοποιήσει σε διάφορες συναντήσεις που με πήγαινε η Αφέντρα Ηλέκτρα. Φυσικά και μου ανακοίνωσε ότι δεν έπιασε αυτά που ζητούσε αλλά μόνο 3.000€ πράγμα που την είχε εξοργίσει και με σακάτεψε στο ξύλο και τα μαστιγώματα από τα νεύρα τηςΡαννια οταν λες οτι σε πουλησε η πρωην αφεντρα σου τι εννοεις? Υπηρξε πωλητηριο και αντιτιμο? Ξερεις τι τιμη επιασες?
αν θες απαντας φυσικα.
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Δεν πήγα σε κάποια πιάτσα αλλά βγαίνοντας από το play πήγα στο Μετρό του Βαρδάρη κι εκεί περνούσαν πολλά κι έτσι μπήκα τυχαία σε ένα από αυτάE δεν θυμάσαι από που τον πήρες;
Μιλάμε από Δευτέρα![]()
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.203
- Πόντοι
- 3.556
Ειναι ζητημα προσφορας και ζητησης.Η τρανς Αφέντρα μου Ηλέκτρα γνώριζε πολλές Αφέντρες και Αφέντες στο χώρο του σαδομαζοχισμού και ζήτησε προσφορές κι έτσι κατέληξε στην Αφέντρα Καίτη που ήδη με είχε χρησιμοποιήσει σε διάφορες συναντήσεις που με πήγαινε η Αφέντρα Ηλέκτρα. Φυσικά και μου ανακοίνωσε ότι δεν έπιασε αυτά που ζητούσε αλλά μόνο 3.000€ πράγμα που την είχε εξοργίσει και με σακάτεψε στο ξύλο και τα μαστιγώματα από τα νεύρα της
Βεβαια, μπορει να επιασε τα λεφτα που ηθελε και παραπανω αλλα να σου ειπε λιγοτερα για να μην στενοχωρηθεις και χασεις την απολαυση του ξεφτυλισματος.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
bre GRAFIKE τσικουδιαρη με γυναικεια σωματα ασχολουμαστε.κωλαρακια γαμαμε, θα ασχοληθουμε![]()
vre vre ενας αρραβωνιασμένος

Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 81.113
- Πόντοι
- 23.656
.Σε 9 ημέρες ( σύμφωνα με τον κ. Ασκητή ) θα έχεις αναρρώσει πλήρως![]()
....αρχονταιοι, ξεχασατε να ζητησετε λουκανικα, συκα, αγγουρια, λαδι, ριγανη κτλ-κτλ απο τυπο Ρανια να σας στειλει με το taxiνα σε διορθωσω φιλε-Ντιμιψωλ
ΣΥΜΦΩΝΑ με επιστημονικες ερευνες που τυγχανει και μελετω το κλεισιμο οπης του ΓιαννοΡανια ποικιλλει..μπορει να κανει 9,10,15 μερες
ΔΙΟΤΙ συμφωνα με την επιστημη καθε κωλος ειναι διαφορετικος ΑΡΑ και η επωαση,το κλεισιμο τρυπας,πληγς κλπ ΠΟΙΚΙΛΛΕΙ απο κωλο σε κωλο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
Η τρανς Αφέντρα μου Ηλέκτρα γνώριζε πολλές Αφέντρες και Αφέντες στο χώρο του σαδομαζοχισμού και ζήτησε προσφορές κι έτσι κατέληξε στην Αφέντρα Καίτη που ήδη με είχε χρησιμοποιήσει σε διάφορες συναντήσεις που με πήγαινε η Αφέντρα Ηλέκτρα. Φυσικά και μου ανακοίνωσε ότι δεν έπιασε αυτά που ζητούσε αλλά μόνο 3.000€ πράγμα που την είχε εξοργίσει και με σακάτεψε στο ξύλο και τα μαστιγώματα από τα νεύρα της
μια ερώτηση που μπορει να ενδιαφέρει κα΄ποιους απο εδω μεσα
, με εργόσημο σε είχε ή κανονικά προσληψη ? 
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
.
....αρχονταιοι, ξεχασατε να ζητησετε λουκανικα, συκα, αγγουρια, λαδι, ριγανη κτλ-κτλ απο τυπο Ρανια να σας στειλει με το taxi![]()
προσθεσε στην λιστα οτι θα φαει και ενα χερι ξυλο και ξεκωλιασμα ... αλλα δεν θα εχει προβλημα απο οτι φαινεται , ξερει πως να γιατρευτει , δειχνει ειδικός

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.652
- Πόντοι
- 16.131
στο (που)ΤΣΑμια ερώτηση που μπορει να ενδιαφέρει κα΄ποιους απο εδω μεσα, με εργόσημο σε είχε ή κανονικά προσληψη ?
![]()
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Μου είχε πει ότι περίμενε τουλάχιστον δέκα χιλιάρικα!!! Και η Αφέντρα Καίτη όταν με πήρε μου είπε ότι περιμένει να βγάλει άμεσα σε ένα δύο μήνες τα λεφτάΕιναι ζητημα προσφορας και ζητησης.
Βεβαια, μπορει να επιασε τα λεφτα που ηθελε και παραπανω αλλα να σου ειπε λιγοτερα για να μην στενοχωρηθεις και χασεις την απολαυση του ξεφτυλισματος.
Ράννια
Cross
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Φυσικά χωρίςμια ερώτηση που μπορει να ενδιαφέρει κα΄ποιους απο εδω μεσα, με εργόσημο σε είχε ή κανονικά προσληψη ?
![]()
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
ομολογεις και μαυρη αδηλωτη εργασια λοιπον μια ο εργατης ταριφας που σου ανοιξε νεα διαδρομη μετρο μια η αφεντρα που σε εσκιζε ανασφαλιστη ,τα θελει ο κωλος σου απο οτι βλεπω...μαλλον θες τσαπου και απο κανα κλιμακιο εφοριας!Φυσικά χωρίς
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.203
- Πόντοι
- 3.556
Για να πιασεις μονο τρια χιλιαρικα σε σχεση με τα 10 που ζηταγε, σημαινει οτι εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου…Μου είχε πει ότι περίμενε τουλάχιστον δέκα χιλιάρικα!!! Και η Αφέντρα Καίτη όταν με πήρε μου είπε ότι περιμένει να βγάλει άμεσα σε ένα δύο μήνες τα λεφτά
Κακο πραγμα η αλαζονεία Ραννια.

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.360
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε έχω κάτι χρέη έτσι και έπιασε καλή τιμή ο τύπος Ραννια θα πω στην αφέντρα μηπως με βγάλει και μένα στη χονδρικη πώλησηΡαννια οταν λες οτι σε πουλησε η πρωην αφεντρα σου τι εννοεις? Υπηρξε πωλητηριο και αντιτιμο? Ξερεις τι τιμη επιασες?
αν θες απαντας φυσικα.
γαμησε με τωρα το ειδα για 3 χιλιαρικα θα φυγω

Τελευταία τροποποίηση:
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.834
- Πόντοι
- 3.346
Τυπε Ρανια, πιστεύεις ότι άξιζες παραπάνω?Η τρανς Αφέντρα μου Ηλέκτρα γνώριζε πολλές Αφέντρες και Αφέντες στο χώρο του σαδομαζοχισμού και ζήτησε προσφορές κι έτσι κατέληξε στην Αφέντρα Καίτη που ήδη με είχε χρησιμοποιήσει σε διάφορες συναντήσεις που με πήγαινε η Αφέντρα Ηλέκτρα. Φυσικά και μου ανακοίνωσε ότι δεν έπιασε αυτά που ζητούσε αλλά μόνο 3.000€ πράγμα που την είχε εξοργίσει και με σακάτεψε στο ξύλο και τα μαστιγώματα από τα νεύρα της
teaserman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.203
- Πόντοι
- 3.556
τυπε , ολοι για πουλημα είμαστε, απλά η τιμη διαφερει…Τύπε έχω κάτι χρέη έτσι και έπιασε καλή τιμή ο τύπος Ραννια θα πω στην αφέντρα μηπως με βγάλει και μένα στη χονδρικη πώληση
γαμησε με τωρα το ειδα για 3 χιλιαρικα θα φυγω![]()
ο τυπος Ριαννας , συμπαθεστατος μεν, εκτος αγορας δε.
υποτακτικος και ακριβος ειναι σχημα οξυμωρο, πρεπει να το κοιταξει λιγο το θεμα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις