Νέα

Ξεφτίλισμα από τον ταξιτζή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ράννια
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Η αλήθεια είναι πως μια βδομάδα μετά πάνω που άρχισα να συνέρχομαι μου λείπει και παρότι κινδύνεψα θα ξαναπήγαινα γιατί είμαι φύση υποτακτική και μαζοχα από πάντα και όχι role play Αφέντρα Πανδώρα

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Η αλήθεια είναι πως μια βδομάδα μετά πάνω που άρχισα να συνέρχομαι μου λείπει και παρότι κινδύνεψα θα ξαναπήγαινα γιατί είμαι φύση υποτακτική και μαζοχα από πάντα και όχι role play Αφέντρα Πανδώρα
Τι απαντας σε αυτους που το θεωρουν μυθοπλασία:coffee:

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Η φαντασία εδώ μέσα έχει πάει σε άλλ επίπεδα.
Δεν το διάβασα όλο αλλά μιλάμε για τέρας μυθοπλασίας.
Καμία μυθοπλασία αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει να πιστεύετε ότι θέλετε

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Τι απαντας σε αυτους που το θεωρουν μυθοπλασία:coffee:
Αφέντρα Πανδώρα ο καθένας και η καθεμία μπορεί να πιστευει και λέει (γράφει εν τω προκειμένω) ότι θέλει. Δεν με θίγει ούτε με προσβάλει τη στιγμή που αυτό που έγραψα είναι μια ακραία και επικίνδυνη κατάσταση που ειλικρινά βίωσα και επέζησα

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Ο μαζοχιστης δεν νευριαζει καλη μου ...απολαμβανει την πιεση που του ασκουν οι αλλοι...:coffee:
τι να νευριασω Αφέντρα Πανδώρα η τελειωμένη μαζόχα που δεκαετίες τώρα ξεφτελιζομαι διασυρομαι διαπομπεύομαι και βασανίζομαι από όλους και όλες που βγάζουν πάνω μου και χρησιμοποιώντας με χωρίς καν λέξη ασφαλείας και ξενέρωτα στημένα sessions (χωρίς να υπονοώ τίποτε για τις ανοιγόμενες Αφέντρες)

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
τι να νευριασω Αφέντρα Πανδώρα η τελειωμένη μαζόχα που δεκαετίες τώρα ξεφτελιζομαι διασυρομαι διαπομπεύομαι και βασανίζομαι από όλους και όλες που βγάζουν πάνω μου και χρησιμοποιώντας με χωρίς καν λέξη ασφαλείας και ξενέρωτα στημένα sessions (χωρίς να υπονοώ τίποτε για τις ανοιγόμενες Αφέντρες)
Τι σε ξενερωνει στα στημενα sessions ?

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Τι σε ξενερωνει στα στημενα sessions ?
το ότι με πληρωμή και σε περιορισμένο χρόνο μετατρέπουν την Αφέντρα σε μισθωμένη «εργάτρια». Εδώ και δεκαετίες έχω μια μαζοχιστική υποτακτική ζωή 24/7 και υποδουλωνομαι ακόμα και όταν αυτό μπορεί να έχει οικονομικές επιβαρύνσεις όχι όμως ως «εμπορική συμφωνία». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι απεριόριστα τις Αφέντρες που κάνουν sessions. Εχω υπάρξει και δούλα εσώκλειστη 24/7/365 για πολλά χρόνια σε δύο Αφέντρες, μία τρανς και μία μεγάλης ηλικίας παντρεμενη Κυρία για προσωπική τους και όχι μόνο χρήση. Και είμαι σίγουρη ότι το «όχι μόνο» το καταλαβαίνετε απόλυτα Αφέντρα Πανδώρα

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
Να του κάνεις μύνηση του αλήτη!!! Κινητή απειλή είναι.
Οχι δα!!! Ως μαζόχα παθητική δούλα δεν έχω δικαίωμα να μυνήσω έναν σαδιστή Αφέντη και ας με ξεφτελισε με σατραπικό τρόπο, μου αξίζει

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.665
Πόντοι
3.506
Οχι δα!!! Ως μαζόχα παθητική δούλα δεν έχω δικαίωμα να μυνήσω έναν σαδιστή Αφέντη και ας με ξεφτελισε με σατραπικό τρόπο, μου αξίζει
Πλάκα κάνω τύπισσα!!! Αλλά όχι αίματα ρε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.025
Πόντοι
2.606
Αντιθέτως Αφέντρα Magi ως παθητική μαζοχα είμαι μόνιμα έτσι και στο Play που είχα πάει είχα ντυθεί και ψωνιζόμουν για μαστιγώματα και τσιμπουκια όπως συνήθως αλλά ο νεαρός ταξιτζής ήταν απάνθρωπα βίαιος και σατράπης
ρε τον πουσταρα να φερθει ετσι βαναυσα σε ενα τρυφερο κοριτσι

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.025
Πόντοι
2.606
τυπε ραννια τραβας μεγαλο καναλι

OP
OP
Ράννια

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
243
Πόντοι
21
τυπε ραννια τραβας μεγαλο καναλι
Γιατί το λέτε αυτό είμαι συνειδητοποιημένη παθητική θυληπρεπης μαζόχα από τα 11 μου και δεν διαμαρτύρομαι απλά υποτάσσομαι και υποδουλωνομαι και είναι τιμή μου να υπηρετώ σαδιστριες Αφέντρες και σαδιστές Αφέντες. Η περίπτωση που έγραψα για πρώτη φορά ήταν κάτι το αναπάντεχο και πολύ ακραίο που από τύχη δεν με τελείωσε στην κυριολεξία

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
το ότι με πληρωμή και σε περιορισμένο χρόνο μετατρέπουν την Αφέντρα σε μισθωμένη «εργάτρια». Εδώ και δεκαετίες έχω μια μαζοχιστική υποτακτική ζωή 24/7 και υποδουλωνομαι ακόμα και όταν αυτό μπορεί να έχει οικονομικές επιβαρύνσεις όχι όμως ως «εμπορική συμφωνία». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι απεριόριστα τις Αφέντρες που κάνουν sessions. Εχω υπάρξει και δούλα εσώκλειστη 24/7/365 για πολλά χρόνια σε δύο Αφέντρες, μία τρανς και μία μεγάλης ηλικίας για προσωπική τους και όχι μόνο χρήση. Και είμαι σίγουρη ότι το «όχι μόνο» το καταλαβαίνετε απόλυτα Αφέντρα Πανδώρα
Φυσικα ..ομως γνωριζεις οτι με το βρακι μονο παιχνιδι δεν γίνεται.. Γνωριζεις οτι τα αξεσουαρ και γνωση σε τεχνικες αν δεν υπαρχουν δεν υπαρχει bdsm αλλα απλα μια kinky κατασταση ...Οι γυναικες που ειναι αφεντρες σημαίνει οτι εχουν την επιθυμια να ασκισουν ολο το πακετο και φυσικα λογο του σαδισμου ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑς ΚΑΙ 2 ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ...Οσες ειναι στο επαγγελμα ειναι γιατι μπορουν και εχουν και τα βασικα χαρακτηριστικα για αυτη την δουλεια ..δηλαδη ο ψυχολογος που πληρονεται τι ?και τοσες αλλες κατηγοριες ..Για να εισαι επαγγελματιας σημαινει οτι εχεις και τις προυποθεσεις δηλαδη τη γνωση αλλα και τη λογικη αυτα ειναι τα θεμελια για να μην γινονται ζημιες ...το κοστος οπως και σε πολλες κατηγοριες το οριζουν τα ατομα που παρεχουν τις οποιες υπηρεσιες ...

Το ποιο βασικο που γινεται μια αφεντρα επαγγελματιας ειναι γιατι ολη μερα θα κανει αυτο που αγαπα και γουσταρει και εχει ολο το χρονο και την συγκεντρωση σε αυτο που κανει ..Και αυτο κανει τη διαφορα !! απο μια μετρια κατασταση με λαθοι και μαλακιες..Για αυτο ακους επώνυμες αφεντρες με πραγματικο life style και τροπο ζωης ...Τροπος ζωης βγαινει απο τις δραστηριοτητες και οχι απο το ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Οποτε δεν ειναι υπαλληλος αλλα κανει συνεργασια για το καλυτερο αποτελεσμα ..:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.457
Πόντοι
12.756
λιγο το POS που τους εχουν γαμησει , λιγο οι λεωφορειολωρίδες την πληρωσες εσυ την νυφη .. Ναι αλλά μπες και λιγο στο πετσι του , δεν περνάει και λιγα ο κλαδος.:coffee::coffee:

Εχουμε εδω ενα παλικάρι που μπορει να σε βοηθησει να γνωρισεις τον κλαδο, Ο @celebre :coffee::coffee:

@troubakhs
@Eraser..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.025
Πόντοι
2.606
Γιατί το λέτε αυτό είμαι συνειδητοποιημένη παθητική θυληπρεπης μαζόχα από τα 11 μου και δεν διαμαρτύρομαι απλά υποτάσσομαι και υποδουλωνομαι και είναι τιμή μου να υπηρετώ σαδιστριες Αφέντρες και σαδιστές Αφέντες. Η περίπτωση που έγραψα για πρώτη φορά ήταν κάτι το αναπάντεχο και πολύ ακραίο που από τύχη δεν με τελείωσε στην κυριολεξία
εχεις λεφτα τυπε ραννια μενεις σε βιλα οδηγεις ακριβο αμαξι εισαι διασημος ? αν οχι δεν εισαι θυληπρεπεις παθητικη μαζοχα απλα ενας πουστης της σειρας

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.052
Πόντοι
36.036
Πω ρε πούστη :sad2:

Κάθεσαι σε καρέκλα τώρα τύπε Ράνια ή νοιώθεις οχλήσεις ? :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom