το ότι με πληρωμή και σε περιορισμένο χρόνο μετατρέπουν την Αφέντρα σε μισθωμένη «εργάτρια». Εδώ και δεκαετίες έχω μια μαζοχιστική υποτακτική ζωή 24/7 και υποδουλωνομαι ακόμα και όταν αυτό μπορεί να έχει οικονομικές επιβαρύνσεις όχι όμως ως «εμπορική συμφωνία». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι απεριόριστα τις Αφέντρες που κάνουν sessions. Εχω υπάρξει και δούλα εσώκλειστη 24/7/365 για πολλά χρόνια σε δύο Αφέντρες, μία τρανς και μία μεγάλης ηλικίας για προσωπική τους και όχι μόνο χρήση. Και είμαι σίγουρη ότι το «όχι μόνο» το καταλαβαίνετε απόλυτα Αφέντρα Πανδώρα
Φυσικα ..ομως γνωριζεις οτι με το βρακι μονο παιχνιδι δεν γίνεται.. Γνωριζεις οτι τα αξεσουαρ και γνωση σε τεχνικες αν δεν υπαρχουν δεν υπαρχει bdsm αλλα απλα μια kinky κατασταση ...Οι γυναικες που ειναι αφεντρες σημαίνει οτι εχουν την επιθυμια να ασκισουν ολο το πακετο και φυσικα λογο του σαδισμου ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑς ΚΑΙ 2 ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ...Οσες ειναι στο επαγγελμα ειναι γιατι μπορουν και εχουν και τα βασικα χαρακτηριστικα για αυτη την δουλεια ..δηλαδη ο ψυχολογος που πληρονεται τι ?και τοσες αλλες κατηγοριες ..Για να εισαι επαγγελματιας σημαινει οτι εχεις και τις προυποθεσεις δηλαδη τη γνωση αλλα και τη λογικη αυτα ειναι τα θεμελια για να μην γινονται ζημιες ...το κοστος οπως και σε πολλες κατηγοριες το οριζουν τα ατομα που παρεχουν τις οποιες υπηρεσιες ...
Το ποιο βασικο που γινεται μια αφεντρα επαγγελματιας ειναι γιατι ολη μερα θα κανει αυτο που αγαπα και γουσταρει και εχει ολο το χρονο και την συγκεντρωση σε αυτο που κανει ..Και αυτο κανει τη διαφορα !! απο μια μετρια κατασταση με λαθοι και μαλακιες..Για αυτο ακους επώνυμες αφεντρες με πραγματικο life style και τροπο ζωης ...Τροπος ζωης βγαινει απο τις δραστηριοτητες και οχι απο το ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Οποτε δεν ειναι υπαλληλος αλλα κανει συνεργασια για το καλυτερο αποτελεσμα ..