Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.118
Πόντοι
9.931
Νομίζω την φάση της κρίσης την εχει περάσει
Αυτή η αίσθηση μου δίνεται:
Πρωτα κλάμα στην Σκορδά και ομολογεια οτι αν δεν ηταν το παιδί θ είχε χωρίσει

Μετα weekend χωρίς το παιδί ( χαρακτηριστικό χωρισμένων γονέων) στον Φολέγανδρο μαζι με Εβελον που επίσης ψάχνει σπόνσορα

Και τέλος ξανα weekendε δικές
Ενώ συνέχεια μοσττραρει βυζι
Ψάχνεται η Ράλλη μάλλον.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.356
Πόντοι
10.131
Αν δεν βρεθεί καλος χορηγος με βάθος χρόνου δεν πρόκειται να χωρίσει... Παντως απο τι φαίνεται πρέπει να ψάχνετε.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
5.132
Πόντοι
446
Με προλάβατε σύντροφοι...
Τι λέτε θα βγάλει καλοκαίρι η σχέση/γάμος;
Γιατί είναι ξεκάθαρη η διαφήμιση της πραμάτιας.

Άλλη μια πάντως που πούλησε ιστορίες "μαμακίασης" και όταν στράβωσε το πράγμα θυμήθηκε να μοστράρει το μόνο προϊόν που διαθέτει.
Ούτε μαγειρικές με χορηγείες Ομοσπονδία, ούτε μάζεμα ελιάς. Απλά βυζιά με διάφορα background.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.356
Πόντοι
10.131
Άλλη μια πάντως που πούλησε ιστορίες "μαμακίασης" και όταν στράβωσε το πράγμα θυμήθηκε να μοστράρει το μόνο προϊόν που διαθέτει.
Ούτε μαγειρικές με χορηγείες Ομοσπονδία, ούτε μάζεμα ελιάς. Απλά βυζιά με διάφορα background.
Εννοείτε τυπε οτι θα πουλήσει την σεξουαλικότητα της, ακόμα και καλη μαγείρισσα να ειναι και καλη νοικοκυρά δεν τον ενδιαφέρει τον χορηγό, ο χορηγός θελει μονο ενα πολυ δυνατό μουνι διπλα του, μαγείρισσα και καθαρίστρια βρίσκει ευκολα.

Τελευταία τροποποίηση:

ananeotikos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
25.118
Πόντοι
9.931
Εννοείτε τυπε οτι θα πουλήσει την σεξουαλικότητα της, ακόμα και καλυ μαγείρισσα να ειναι και καλη νοικοκυρά δεν τον ενδιαφέρει τον χορηγό, ο χορηγός θελει μονο ενα πολυ δυνατό μουνι διπλα του, μαγείρισσα και καθαρίστρια βρίσκει ευκολα.
Δυνατό πακέτο η Ράλλη.

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
7.232
Πόντοι
1.056
:bigdick::erection::wanker::cum::boobies::jade::gumtits:
1000035589.jpg
Καυλομουνο για ισπανικό και χύσιμο στις βυζαρες:bigdick::bigdick::bigdick:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.968
Πόντοι
456
Εννοείτε τυπε οτι θα πουλήσει την σεξουαλικότητα της, ακόμα και καλη μαγείρισσα να ειναι και καλη νοικοκυρά δεν τον ενδιαφέρει τον χορηγό, ο χορηγός θελει μονο ενα πολυ δυνατό μουνι διπλα του, μαγείρισσα και καθαρίστρια βρίσκει ευκολα.
ε ναι ειδικα οπως εγω που μαγειρευω καλυτερα και απο κατι σεφ της τηλεορασης, τη θελω μονο για τ καλο σεξ, αλλα υπαρχει μια μικρη λετομερεια δεν εχω χρημα να σταζω ,,μαλλον δεν το βλεπω να γινεται κατι

nikolass 1

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιουλ 2021
Like
7.217
Πόντοι
1.056
δικαυλλετα ραλλη
το 1 δεν ειναι αρκετο μηπωσ να βαλουμε 2συν 1στο τ
να γινει τρικατλλεττα φαλλη

Stories