Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
@Saul,
Με πρώτη ύλη την υποτιμημένη,όχι μόνο από εσένα, φακη ύφανα ένα φαιοπρασινο κοστουμι τόσο απαλό και ευκολοφορετο που θα ταίριαζε πολύ άνετα στα Όσκαρ ...
Έφυγε ούτε καν με ένα κόπο ...αλλά με κλάσματα κόπου.Διχως ιχνη φρεναρισματος.Καθαροτατη δουλειά...:angel::angel:.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
@Saul,
Με πρώτη ύλη την υποτιμημένη,όχι μόνο από εσένα, φακη ύφανα ένα φαιοπρασινο κοστουμι τόσο απαλό και ευκολοφορετο που θα ταίριαζε πολύ άνετα στα Όσκαρ ...
Έφυγε ούτε καν με ένα κόπο ...αλλά με κλάσματα κόπου.Διχως ιχνη φρεναρισματος.Καθαροτατη δουλειά...:angel::angel:.
έχω παραγγείλει κρέπες και σαλάτα

τώρα θα τα πετάξω τζάμπα τα λεφτά θενκς :confused:

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
106
Πόντοι
0
Παιδιά έβαλα αγγελία στο ντόπιες παθιαρες για συνεύρεση με σκοπό να χεσω στην μούρη γκομενα , και αυτή να παιζει το μουνι της. Δυο ερωτήσεις. :
Μπορει και εσεις να βάλετε σε κάποιο σάιτ σχέσεων μια αγγελία να δούμε τι απαντούν ? Και δεύτερο μπορει κάποιος να διανθίσει την φαντασία μου για το πως γίνεται το NUTELLA PARTY ?
Δεν πρέπει να αφήνουμε τους Άραβες Καταριανους να κάνουν κάτι και εμείς να ερχόμαστε δεύτεροι. ντροπή μας.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Παιδιά έβαλα αγγελία στο ντόπιες παθιαρες για συνεύρεση με σκοπό να χεσω στην μούρη γκομενα , και αυτή να παιζει το μουνι της. Δυο ερωτήσεις. :
Μπορει και εσεις να βάλετε σε κάποιο σάιτ σχέσεων μια αγγελία να δούμε τι απαντούν ? Και δεύτερο μπορει κάποιος να διανθίσει την φαντασία μου για το πως γίνεται το NUTELLA PARTY ?
Δεν πρέπει να αφήνουμε τους Άραβες Καταριανους να κάνουν κάτι και εμείς να ερχόμαστε δεύτεροι. ντροπή μας.
Γαμω την Νουτελα ..παραδοσιακή Μερέντα ρε γατάκια!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Τελικά ήταν πολύ χαλαρό το χέσιμο που έριξα μετά τα χορταστικά γεύματα της Κυριακής (μακαρόνια με κιμά και ομελέτα).
Έγινε προχθές βράδυ ...μια σφιχταγκαλιασμενη πολυμελής παρεούλα με ομοιόμορφη φορεσιά ανοιχτη καφέ , αποχώρησε διακριτικά .
Υποθέτω ότι το ανοιχτό χρώμα οφείλεται στον πακτωλό βιταμινών όχι μόνο από τα φαγητά αλλά και απ' την σαλάτα και φυσικά ΣΤΟ ΛΑΔΙ( για κάποιους το τονίζω).
Το ανοιχτόχρωμο σκατό είναι ευτυχισμένο σκατό,είναι καλό σκατό....:angel::happy:

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
106
Πόντοι
0
Το ανοιχτόχρωμο σκατό είναι ευτυχισμένο σκατό,είναι καλό σκατό....:angel::happy:
Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Τα ανοιχτόχρωμα όμορφα φιλαρακια ,πριν γεννηθούν στην κολυμβηθρα της λεκάνεις αποτελούσαν τμήμα του εσωτερικού μας πολύτιμου κόσμου.Κοσμουσαν το έντερο και από χαρά μας τραγουδούσαν ευχάριστες πορδες. Για να μας αφήσουν πρέπει να μην είναι ποια καλά και γιαυτο εκπίπτουν από τον εσωτερικό μας κόσμο. Τα πολύ κακά πασαλείφονται στον κολο μας και το σκούπισμα τα τιμωρεί σκληρα. Τα καλύτερα βγαίνουν ατόφια .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Ευθυτενής,επιβλητικός μοναχικός ταξιδιώτης επιβιβασθηκε χθες.
Έκατσε αναπαυτικά στην υποδοχή της χέστρας κάπως πλαγιαστος.
Αγέρωχος,αλύγιστος...δεν κινήθηκε καθόλου....και χάθηκε μέσα σε αφρους που τον συνόδεψαν,ακριβώς όπως οι αφροι από την μηχανή του πλοίου .

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
418
Πόντοι
21
Εντωμεταξύ ρε παιδια το χεσιμο για εμένα είναι ιεροτελεστεία.
Από μικρός κλείνωμουνα με μπλέκ, τιραμολα, σεραφινο και τα λοιπά κομικς.Αργοτερα με αθλητικές εφημερίδες η τσόντες σε περιοδικά(οι παλιοι ξέρουν). Όπως ακόμα τώρα το τηλέφωνο η το ταμπλετ. Δεν γουσταρα να με ενοχλούν.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.833
Πόντοι
1.056
Παίρνω αντιβίωση από την προηγούμενη εβδομάδα και έχει σφίξει το σκ@το μέσα μου, αποτέλεσμα, οι αιμορροΐδες χορεύουν καρσιλαμά με αίμα ! 2 μέρες ακόμα......

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.008
Πόντοι
206
Παίρνω αντιβίωση από την προηγούμενη εβδομάδα και έχει σφίξει το σκ@το μέσα μου, αποτέλεσμα, οι αιμορροΐδες χορεύουν καρσιλαμά με αίμα ! 2 μέρες ακόμα......
Τι έγινε φίλε ξεφραξε το κωλσντερο έκανες κάνα κακό άδειασμα η ακόμα;

• Like
Αντιδράσεις: Y13

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Εντωμεταξύ ρε παιδια το χεσιμο για εμένα είναι ιεροτελεστεία.
Από μικρός κλείνωμουνα με μπλέκ, τιραμολα, σεραφινο και τα λοιπά κομικς.Αργοτερα με αθλητικές εφημερίδες η τσόντες σε περιοδικά(οι παλιοι ξέρουν). Όπως ακόμα τώρα το τηλέφωνο η το ταμπλετ. Δεν γουσταρα να με ενοχλούν.
Αν νιώθεις τόσο πιεσμένος στην ζωή σου ώστε να έχεις ανάγκη τόσες βοήθειες για να περνάς καλά ακόμα και σε συνθήκες χεσίματος η ζωη σου είναι τελείως χάλια.
Είναι όπως όταν βλέπω ανθρώπους να κυκλοφορούν έξω καλωδιωμενοι χανοντας επαφη με το περιβάλλον ,αδιαφορώντας αν τυχόν τους χτυπήσει αμαξι η ο,τιδηποτε άλλο....αξιολυπητο θεαμα είναι αυτοί...δεν έχουν άλλον τρόπο για να ακούνε ο,τι θέλουν με άλλον τρόπο οι καημένοι.

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
418
Πόντοι
21
Αν νιώθεις τόσο πιεσμένος στην ζωή σου ώστε να έχεις ανάγκη τόσες βοήθειες για να περνάς καλά ακόμα και σε συνθήκες χεσίματος η ζωη σου είναι τελείως χάλια.
Είναι όπως όταν βλέπω ανθρώπους να κυκλοφορούν έξω καλωδιωμενοι χανοντας επαφη με το περιβάλλον ,αδιαφορώντας αν τυχόν τους χτυπήσει αμαξι η ο,τιδηποτε άλλο....αξιολυπητο θεαμα είναι αυτοί...δεν έχουν άλλον τρόπο για να ακούνε ο,τι θέλουν με άλλον τρόπο οι καημένοι.
Απόλαυση.,.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Χθες το μεσημέρι στο σουβλατζίδικο είπα μαζί με τα πιτογυρα να πάρω για ορεκτικό μια φέτα ψητή. Ο μαλακας ο σουβλατζης μου έφερε μια μαλακια τυρόπιτα με μέλι και σουσάμι :jerking::jerking:. Με είδε που τον στροβοκοιταξα και με ρώτησε αν θέλω να την πάρει πίσω. Του λέω αστην θα δοκιμάσω. Έφαγα δύο κομματάκια και αμέσως αηδιασα. Συνέχισα με τα πιτογυρα μου και τις μπύρες αλλά ήδη ξεκίνησα να κλάνω :confused::confused:. Φτάνω σπίτι και χέζω κατευθείαν ενώ συνεχίζω με τα κλανιδια. Την πέφτω για κάνα 2ωρο,σηκώνομαι και ξαναχεζω :headbang::headbang:. Μέχρι τα ξημερώματα έκλανα βρωμερά με τον μαλακα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.922
Πόντοι
46.423

Όταν βιάζεσαι να πας για χέσιμο ... και σου έχουν κλειδώσει τις τουαλέτες στο ΣΕΦ ...

:tooth:

bulge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
2.008
Πόντοι
206
Χθες το μεσημέρι στο σουβλατζίδικο είπα μαζί με τα πιτογυρα να πάρω για ορεκτικό μια φέτα ψητή. Ο μαλακας ο σουβλατζης μου έφερε μια μαλακια τυρόπιτα με μέλι και σουσάμι :jerking::jerking:. Με είδε που τον στροβοκοιταξα και με ρώτησε αν θέλω να την πάρει πίσω. Του λέω αστην θα δοκιμάσω. Έφαγα δύο κομματάκια και αμέσως αηδιασα. Συνέχισα με τα πιτογυρα μου και τις μπύρες αλλά ήδη ξεκίνησα να κλάνω :confused::confused:. Φτάνω σπίτι και χέζω κατευθείαν ενώ συνεχίζω με τα κλανιδια. Την πέφτω για κάνα 2ωρο,σηκώνομαι και ξαναχεζω :headbang::headbang:. Μέχρι τα ξημερώματα έκλανα βρωμερά με τον μαλακα.
Δεν έφταιγαν τα πιτογυρα μ ότι τα χεις γεμίσει η φέτα με το μέλι σε πείραξε αδερφέ....

• Like
Αντιδράσεις: Y13

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
418
Πόντοι
21
Τυρόπιτα με μέλι και σουσάμι?
Ε τα θελε και εσένα ο Κώλος σου kostakis 27.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ζόρια Λουγκανσκ;( Ουκρανική ποδοσφαιρική ομάδα!).
Λογικά θα παιζουν εκεί.
Μήπως έχουμε κανένα τυχερό.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.557
Πόντοι
9.115
Την Δευτέρα πήρα από κουλουραδες 2 ζεστά κουλούρια,μόλις τα είχε βγάλει από τον φούρνο μια μαλακισμενη χωρίς να μου δώσει χαρτοπετσέτες. Τα τρώω και πάω για μπάνιο. Κάνω μια βουτιά και αράζω με 2 στριφτά. Μετά από καμια ώρα με πιάνει κατούρημα,βουτάω ξανά κι εκεί που κατουραω ξεκινάω να κλάνω μέσα στην θάλασσα ώσπου το κλανιδι γίνεται χέσιμο και το αποτέλεσμα άρχισε να κολυμπάει μακριά μου :confused::confused::rockon::rockon:. Ανακουφιστηκα αρκετά και συνέχισα να αράζω παρέα με το στριφτό μου :sunglasses::sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom