Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.743
Πόντοι
36.036
Xes1.jpg
Πότε το έβαλα εγώ αυτό ρε :confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.128
Πόντοι
16.131

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.128
Πόντοι
16.131
se εχουν καταστρεψει αυτοι οι ανθρωποι :undecided-old: φαντασου τον μυθο που επλασες γυρω σου με τον οσφπ και τον μακαριτη :undecided-old: το λιγοτερο πρεπει να τους στειλεις διακοπες στους κορυδαλλιους νησους :cool2: διαμονη εισιτηρια ολα πληρωμενα :afro:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.846
Πόντοι
456
Τύποι λίγο offtopic το θέμα αλλά επειδή αφορά χέσιμο λέω να το ποστάρω εδώ.

Ήμουν με το αμάξι και στρίβω σε ένα στενάκι. Στη μέση του στενού ήταν μια τύπισσα η οποία είχε αφήσει το σκύλο της να χέζει στη μέση του δρόμου. Διαισθανόμενος την ιερότητα της στιγμής για το ζωντανό σταματάω σε απόσταση ώστε να απολαύσει ο σκύλος το χέσιμο με την ησυχία του. Εξάλλου δεν είχε καθόλου κίνηση.
Εκείνη τη στιγμή η τύπισσα τραβάει το σκυλί από το λουρί και του έκοψε το χέσιμο στη μέση οπότε περνώντας της λέω γιατί δεν το άφησες το ζωντανό και μου λέει να μη σε νοιάζει.
Τι τραβάνε τα καημένα τα σκυλιά στα χέρια κάθε αγάμητης; Αν ήταν άντρας το πολύ πολύ να έλεγε 5 λεπτά και να αφήναμε το ζωντανό να κάνει τη δουλειά του σιγά τώρα για 5 λεπτά.

Δηλαδή σε αυτήν θα άρεσε αν εκεί που έχεζε αμέριμνη χαζεύοντας το κινητό ή καπνίζοντας να έκαναν ντου στην τουαλέτα και να την έκαναν σηκωτή;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.341
Πόντοι
16.235
Οι ινδοί και πακιστανοί με τα μπαχαρικά τους και τα κρεμμύδια στα φαγητά τους, όταν χέζουν αφήνουν χειρότερη μυρωδιά και από πτώματα.
Που να δοκιμάσεις κινεζικό με μπαμπού....απίστευτα έντονη μυρωδιά μπαχαρικών, σαν σκατά μύριζε...αλλά όταν κρυώσει λίγο είναι πολύ καλό.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.341
Πόντοι
16.235
Ήταν 04:36,σήμερα.
Ξύπνησα στιγμιαία κάπου αναμεσα στους κύκλους του ύπνου κι ετοιμαζομουν να συνεχίσω στην επόμενη πίστα / κύκλο ωσπου ένιωσα ότι τα τορτελινια με μπόλικα τυριά , κασερια και ζαμπόν Φουαντρε με μπόλικη σαλάτα ραδίκια και το υπέροχο πορτοκάλι που απόλαυσα λίγες ώρες αργότερα μεταβλήθηκαν σε κάτι που αν το άφηνα κι άλλο θα άρχιζε να κάνει χειραψίες με το σωβρακο.
Γέμισα με μπόλικα θρεπτικά συστατικά και κυρίως αντιοξειδωτικά αλλά ομολογώ ότι τόσο γρήγορα δεν περίμενα το κάλεσμα της χέστρας.
Σηκώθηκα και βγήκαν όλα τόσο αβίαστα και αβαδιστα....
Διακριτικό λεπτό άρωμα...
Χωρίς φρενάρισμα.
Ελάχιστο κωλοχαρτο χρησιμοποιήθηκε.
Υποδειγματικά όλα!
Ήμουν τόσο χαρούμενος από όλα αυτα που δεν σκέφτηκα καν ότι κόπηκε λίγο ο ύπνος μου.
Γράφω για χέσιμο,βλέπω ΤσουΛου( τι έκανε πάλι ο Γιαμαλ!),δεν μου τα πρήζει καμμία...ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στον τελευταίο γνήσιο ανδρικό διαδικτυακό παράδεισο.
Τύποι λίγο offtopic το θέμα αλλά επειδή αφορά χέσιμο λέω να το ποστάρω εδώ.

Ήμουν με το αμάξι και στρίβω σε ένα στενάκι. Στη μέση του στενού ήταν μια τύπισσα η οποία είχε αφήσει το σκύλο της να χέζει στη μέση του δρόμου. Διαισθανόμενος την ιερότητα της στιγμής για το ζωντανό σταματάω σε απόσταση ώστε να απολαύσει ο σκύλος το χέσιμο με την ησυχία του. Εξάλλου δεν είχε καθόλου κίνηση.
Εκείνη τη στιγμή η τύπισσα τραβάει το σκυλί από το λουρί και του έκοψε το χέσιμο στη μέση οπότε περνώντας της λέω γιατί δεν το άφησες το ζωντανό και μου λέει να μη σε νοιάζει.
Τι τραβάνε τα καημένα τα σκυλιά στα χέρια κάθε αγάμητης; Αν ήταν άντρας το πολύ πολύ να έλεγε 5 λεπτά και να αφήναμε το ζωντανό να κάνει τη δουλειά του σιγά τώρα για 5 λεπτά.

Δηλαδή σε αυτήν θα άρεσε αν εκεί που έχεζε αμέριμνη χαζεύοντας το κινητό ή καπνίζοντας να έκαναν ντου στην τουαλέτα και να την έκαναν σηκωτή;
Ευ γέ!
Μόνο μέλος μας θα είχε το θάρρος και τα όργανα να μιλησει σε αυτήν την ιερή στιγμή όπως πολύ σωστά σημειωσες.
Οι γυναίκες ως γνωστόν δεν χεζουν για αυτο..δεν νιώθουν εύκολα στο θέμα αυτό.:2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.275
Πόντοι
46.423
Καλημέρα και καλό μήνα ...

:badair: