The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.513
- Πόντοι
- 33.405
Κ γω αυτά βρήκα. Τ άλλα 2?
Πλακάκια δαπέδου αριστερά και διακεκριμένος τοίχος δεξιά.
Κ γω αυτά βρήκα. Τ άλλα 2?
Πότε το έβαλα εγώ αυτό ρε
ειδες τι καλοπαιδα ειναι τα διδυμακια ....σε εκθετουν ενα τοσο ευυποληπτο μελος θα χασεις το κυρος σουΠότε το έβαλα εγώ αυτό ρε![]()
Εννοείς διακεκομμένος?Πλακάκια δαπέδου αριστερά και διακεκριμένος τοίχος δεξιά.
Nai.Εννοείς διακεκομμένος?
Ναι, καλά για να το παρατηρήσεις αυτό χαχα!
se εχουν καταστρεψει αυτοι οι ανθρωποι
Όντως.Ναι, καλά για να το παρατηρήσεις αυτό χαχα!
Που να δοκιμάσεις κινεζικό με μπαμπού....απίστευτα έντονη μυρωδιά μπαχαρικών, σαν σκατά μύριζε...αλλά όταν κρυώσει λίγο είναι πολύ καλό.Οι ινδοί και πακιστανοί με τα μπαχαρικά τους και τα κρεμμύδια στα φαγητά τους, όταν χέζουν αφήνουν χειρότερη μυρωδιά και από πτώματα.
Ευ γέ!Τύποι λίγο offtopic το θέμα αλλά επειδή αφορά χέσιμο λέω να το ποστάρω εδώ.
Ήμουν με το αμάξι και στρίβω σε ένα στενάκι. Στη μέση του στενού ήταν μια τύπισσα η οποία είχε αφήσει το σκύλο της να χέζει στη μέση του δρόμου. Διαισθανόμενος την ιερότητα της στιγμής για το ζωντανό σταματάω σε απόσταση ώστε να απολαύσει ο σκύλος το χέσιμο με την ησυχία του. Εξάλλου δεν είχε καθόλου κίνηση.
Εκείνη τη στιγμή η τύπισσα τραβάει το σκυλί από το λουρί και του έκοψε το χέσιμο στη μέση οπότε περνώντας της λέω γιατί δεν το άφησες το ζωντανό και μου λέει να μη σε νοιάζει.
Τι τραβάνε τα καημένα τα σκυλιά στα χέρια κάθε αγάμητης; Αν ήταν άντρας το πολύ πολύ να έλεγε 5 λεπτά και να αφήναμε το ζωντανό να κάνει τη δουλειά του σιγά τώρα για 5 λεπτά.
Δηλαδή σε αυτήν θα άρεσε αν εκεί που έχεζε αμέριμνη χαζεύοντας το κινητό ή καπνίζοντας να έκαναν ντου στην τουαλέτα και να την έκαναν σηκωτή;
...και καλή μούνα στην διάθεση μας!Καλημέρα και καλό μήνα ...
![]()
...και καλή μούνα στην διάθεση μας!
Δεν είναι τυχαίο που έχουμε την έκφραση "στριμμένο άντερο" για κάποιον που είναι μίζερος...Και καλά χεσίματα ...
Το χέσιμο είναι υγεία.
![]()
Bεβαια αυτό πιο πολύ πάει στις γυναίκες....εμείς θα εκτονωθουμε με κάποιον τρόπο ,δεν έχουμε την γυναικεία συστολή σε τέτοιον βαθμό...