argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.135
- Πόντοι
- 16.235
έχω παραγγείλει κρέπες και σαλάτα@Saul,
Με πρώτη ύλη την υποτιμημένη,όχι μόνο από εσένα, φακη ύφανα ένα φαιοπρασινο κοστουμι τόσο απαλό και ευκολοφορετο που θα ταίριαζε πολύ άνετα στα Όσκαρ ...
Έφυγε ούτε καν με ένα κόπο ...αλλά με κλάσματα κόπου.Διχως ιχνη φρεναρισματος.Καθαροτατη δουλειά....
Τι τρυφερότηςέχω παραγγείλει κρέπες και σαλάτα
τώρα θα τα πετάξω τζάμπα τα λεφτά θενκς![]()
Γαμω την Νουτελα ..παραδοσιακή Μερέντα ρε γατάκια!!Παιδιά έβαλα αγγελία στο ντόπιες παθιαρες για συνεύρεση με σκοπό να χεσω στην μούρη γκομενα , και αυτή να παιζει το μουνι της. Δυο ερωτήσεις. :
Μπορει και εσεις να βάλετε σε κάποιο σάιτ σχέσεων μια αγγελία να δούμε τι απαντούν ? Και δεύτερο μπορει κάποιος να διανθίσει την φαντασία μου για το πως γίνεται το NUTELLA PARTY ?
Δεν πρέπει να αφήνουμε τους Άραβες Καταριανους να κάνουν κάτι και εμείς να ερχόμαστε δεύτεροι. ντροπή μας.
Τι έγινε φίλε ξεφραξε το κωλσντερο έκανες κάνα κακό άδειασμα η ακόμα;Παίρνω αντιβίωση από την προηγούμενη εβδομάδα και έχει σφίξει το σκ@το μέσα μου, αποτέλεσμα, οι αιμορροΐδες χορεύουν καρσιλαμά με αίμα ! 2 μέρες ακόμα......
Αν νιώθεις τόσο πιεσμένος στην ζωή σου ώστε να έχεις ανάγκη τόσες βοήθειες για να περνάς καλά ακόμα και σε συνθήκες χεσίματος η ζωη σου είναι τελείως χάλια.Εντωμεταξύ ρε παιδια το χεσιμο για εμένα είναι ιεροτελεστεία.
Από μικρός κλείνωμουνα με μπλέκ, τιραμολα, σεραφινο και τα λοιπά κομικς.Αργοτερα με αθλητικές εφημερίδες η τσόντες σε περιοδικά(οι παλιοι ξέρουν). Όπως ακόμα τώρα το τηλέφωνο η το ταμπλετ. Δεν γουσταρα να με ενοχλούν.
Απόλαυση.,.Αν νιώθεις τόσο πιεσμένος στην ζωή σου ώστε να έχεις ανάγκη τόσες βοήθειες για να περνάς καλά ακόμα και σε συνθήκες χεσίματος η ζωη σου είναι τελείως χάλια.
Είναι όπως όταν βλέπω ανθρώπους να κυκλοφορούν έξω καλωδιωμενοι χανοντας επαφη με το περιβάλλον ,αδιαφορώντας αν τυχόν τους χτυπήσει αμαξι η ο,τιδηποτε άλλο....αξιολυπητο θεαμα είναι αυτοί...δεν έχουν άλλον τρόπο για να ακούνε ο,τι θέλουν με άλλον τρόπο οι καημένοι.
Ζόρια Λουγκανσκ;( Ουκρανική ποδοσφαιρική ομάδα!).ΖΟΡΙΑ ΖΟΡΙΑ.
Δεν έφταιγαν τα πιτογυρα μ ότι τα χεις γεμίσει η φέτα με το μέλι σε πείραξε αδερφέ....Χθες το μεσημέρι στο σουβλατζίδικο είπα μαζί με τα πιτογυρα να πάρω για ορεκτικό μια φέτα ψητή. Ο μαλακας ο σουβλατζης μου έφερε μια μαλακια τυρόπιτα με μέλι και σουσάμι. Με είδε που τον στροβοκοιταξα και με ρώτησε αν θέλω να την πάρει πίσω. Του λέω αστην θα δοκιμάσω. Έφαγα δύο κομματάκια και αμέσως αηδιασα. Συνέχισα με τα πιτογυρα μου και τις μπύρες αλλά ήδη ξεκίνησα να κλάνω
. Φτάνω σπίτι και χέζω κατευθείαν ενώ συνεχίζω με τα κλανιδια. Την πέφτω για κάνα 2ωρο,σηκώνομαι και ξαναχεζω
. Μέχρι τα ξημερώματα έκλανα βρωμερά με τον μαλακα.
Τυρόπιτα με μέλι και σουσάμι?Χθες το μεσημέρι στο σουβλατζίδικο είπα μαζί με τα πιτογυρα να πάρω για ορεκτικό μια φέτα ψητή. Ο μαλακας ο σουβλατζης μου έφερε μια μαλακια τυρόπιτα με μέλι και σουσάμι. Με είδε που τον στροβοκοιταξα και με ρώτησε αν θέλω να την πάρει πίσω. Του λέω αστην θα δοκιμάσω. Έφαγα δύο κομματάκια και αμέσως αηδιασα. Συνέχισα με τα πιτογυρα μου και τις μπύρες αλλά ήδη ξεκίνησα να κλάνω
. Φτάνω σπίτι και χέζω κατευθείαν ενώ συνεχίζω με τα κλανιδια. Την πέφτω για κάνα 2ωρο,σηκώνομαι και ξαναχεζω
. Μέχρι τα ξημερώματα έκλανα βρωμερά με τον μαλακα.
Λογικά θα παιζουν εκεί.Ζόρια Λουγκανσκ;( Ουκρανική ποδοσφαιρική ομάδα!).