Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 592K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Τι έκανε στα 60€ συναγωνιστή;
Καλησπέρα.. Γιατί δεν της στέλνεις ένα προσωπικό μύνημα να σου πεί η ίδια τι ακριβώς προσφέρει . Να ξέρεις όμως ότι γενικός ότι δίνεις , παίρνεις και δεν αναφέρομαι στα χρήματα. Πιστεύω ότι πιο καλώς μαζί της , τόσο παραπάνω θα πάρεις .. και το πιστεύω γενικά αυτό .

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.438
Πόντοι
1.326
Καλησπέρα.. Γιατί δεν της στέλνεις ένα προσωπικό μύνημα να σου πεί η ίδια τι ακριβώς προσφέρει . Να ξέρεις όμως ότι γενικός ότι δίνεις , παίρνεις και δεν αναφέρομαι στα χρήματα. Πιστεύω ότι πιο καλώς μαζί της , τόσο παραπάνω θα πάρεις .. και το πιστεύω γενικά αυτό .
Υπάρχει λόγος που θα'θελα να μου πεις εσύ τι παίχτηκε στα 60€..
Με p.m.
Αν δεν μπορείς/θέλεις, it's OK..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και βέβαια συμφωνώ μαζί σου για τη σωστή συμπεριφορά..Κι επαυξάνω.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.349
Υπάρχει λόγος που θα'θελα να μου πεις εσύ τι παίχτηκε στα 60€..
Με p.m.
Αν δεν μπορείς/θέλεις, it's OK..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και βέβαια συμφωνώ μαζί σου για τη σωστή συμπεριφορά..Κι επαυξάνω.
Βλέποντας προσωπικά μηνύματα που είχες ανταλλάξει μαζί μου.. εσύ για αθήνα δεν είχες ενδιαφερθεί? ξαφνικά τώρα θέλεις για κύπρο ?? Και στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι η κύπρος αν και θεωρείται διεθνής προορισμός και θα μπορούσα να αυξήσω τις τιμές δεν το έκανα ..κ κράτησα τις ίδιες χρεώσεις που ισχύουν κανονικά εδω κ χρόνια και για ελλάδα.
Το θέμα σου λοιπόν τελος παντων είναι ότι δεν συμφωνούσαμε στη χρέωση.. εσύ ήθελες στην τιμή του απλού όλο το πρόγραμμα !οπότε τι ψάχνεις να βρεις ακριβώς από άλλους συναγωνιστές?

Συνημμένα

• IMG_20250601_203849.jpg
    IMG_20250601_203849.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 75
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Stpzr

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.438
Πόντοι
1.326
Βλέποντας προσωπικά μηνύματα που είχες ανταλλάξει μαζί μου.. εσύ για αθήνα δεν είχες ενδιαφερθεί? ξαφνικά τώρα θέλεις για κύπρο ?? Και στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι η κύπρος αν και θεωρείται διεθνής προορισμός και θα μπορούσα να αυξήσω τις τιμές δεν το έκανα ..κ κράτησα τις ίδιες χρεώσεις που ισχύουν κανονικά εδω κ χρόνια και για ελλάδα.
Το θέμα σου λοιπόν τελος παντων είναι ότι δεν συμφωνούσαμε στη χρέωση.. εσύ ήθελες στην τιμή του απλού όλο το πρόγραμμα !οπότε τι ψάχνεις να βρεις ακριβώς από άλλους συναγωνιστές?
Συγγνώμη βρε κορίτσι, είπαμε ευγενικά Κι ανθρώπινα ότι είπαμε, Δεν τα βρήκαμε, τέλος..
Τώρα τι ρωτάς αν θέλω εγώ κάτι στην Κύπρο και νοιάζεσαι για το τι θέλω; Μη φάμε και ξύλο,ξέρω γω..

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.438
Πόντοι
1.326
Συγγνώμη βρε κορίτσι, είπαμε ευγενικά Κι ανθρώπινα ότι είπαμε, Δεν τα βρήκαμε, τέλος..
Τώρα τι ρωτάς αν θέλω εγώ κάτι στην Κύπρο και νοιάζεσαι για το τι θέλω; Μη φάμε και ξύλο,ξέρω γω..
Όλα αυτά, με καλή διάθεση και με χιούμορ,έτσι;Και με σεβασμό σε ότι κάνεις και προσφέρεις..Ίσως σε καλέσω την Τετάρτη, να τα πούμε εκεί..

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21

Καλησπέρα παιδιά. Η Μιρέλλα είναι αξιοπρόσεκτη περίπτωση. Λεπτή, νεαρή, όμορφη με όμως (δυστυχώς) παραφουρκωμένα σιλικονάτα βυζιά που δεν πολυπάνε με το υπόλοιπο σώμα. Σέρβις πολύ καλό, βασικά δεν λέει όχι. Γενική εμπειρία θα έλεγα 8/10. Τιμές: 30 λεπτά 150, 1 ώρα 200, OWO +20. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

• Like
Αντιδράσεις: LEONGR

Mar3

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
8
Πόντοι
0

Επισκέφθηκε κανένας τις πιο πάνω?

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
620
Πόντοι
86
Τι έκανε στα 60€ συναγωνιστή;
Επίσκεψη στην Στεφανία..
Ωραίο κορίτσι.. πρόσχαρο και πάντα χαμογελαστό..σου φτιάχνει την διάθεση..
Πήρα πρόγραμμα στα 100..1 ωρα
Το μασάζ τις τέλειο.. ίσος το καλητερο μασάζ που έκανα μέχρι τωρα..σε καυλώνει πολύ..στο σεξ ήταν αρκετά καλή... αξίζει μια επίσκεψη...

MarChar

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Like
20
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Στεφανία..
Το μασάζ τις τέλειο.. ίσος το καλητερο μασάζ που έκανα μέχρι τωρα..σε καυλώνει πολύ..στο σεξ ήταν αρκετά καλή... αξίζει μια επίσκεψη...
Πήγα την προηγούμενη φορά που ηταν Κύπρο, πράγματι πολυ καλη και τίμια επιλογή

MarChar

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Like
20
Πόντοι
0

Έχει ενδιαφέρον πρόγραμμα η Karina. Αν βρω ευκαιρία θα πάω. Αν εχει κανένας συναγωνιστής άποψη ας μας πει.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.124
Πόντοι
456
Έχει ενδιαφέρον πρόγραμμα η Karina. Αν βρω ευκαιρία θα πάω. Αν εχει κανένας συναγωνιστής άποψη ας μας πει.
Αν αυτή είναι 50-60 κιλά που λέει, εγώ έχω ύψος 3 μέτρα.
Αυτή φαίνεται 90 κιλά χαλαρά.
Γουστάρεις να γεμίζει το κρεβάτι τυπε;

Rosofilos74

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2019
Like
116
Πόντοι
1
Επίσκεψη στην Στεφανία..
Συμφωνώ και επαυξάνω. Ότι είπε ο φιλος, ισχύουν 100%

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
781
Πόντοι
86
Πήγα και γω στη Στεφανία στην προηγούμενη φορά που ήρθε Λεμεσό. οκ καλή ήταν κυρίως πολύ καλό και αισθησιακό μασάζ αλλά δεν τρελάθηκα στα υπόλοιπα, για μένα το πρόσωπο και σώμα ήταν πολύ μέτρια και το σεξ δεν ήταν κάτι το εξεζητημένο. στοματικό όμως το κάνει καλά

roflx

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0

Μην πάει κανένας στην Karla. Σκατόφατσα και δεν κάνει απολύτος τίποτε. Εννοείτε ότι δεν είναι η ΄διια στις φωτο. πιπα μονο με πλαστικό και τελείως άχαρη. Waste of money

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom