Νέα

Λάρνακα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 592K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1
Συναγωνιστες μετα απο παρα μα πάρα πολλή καιρό βρηκα κατα την άποψη μου την τελεια εσκορτ σαν τους παλιούς καιρούς γιατι τον τελευταίο καιρό μονο φωλες βρίσκουμε οπως εχω καταλάβουμε.

η κοπελα ειναι απο πορτογαλεια τρεξτε να προλαβετε οπως μου εχει πει και καταλαβα 16/5/2025 θα παει πισω πορτογαλια .

τωρα στο ψητό μου ανηξε την πορτα με τα σεξη εσωρουχα της και με πλακονη στα γλωσοφιλα εκει με το κλησιμο της πορτας και σιγα σιγα της βγαζω τα βιζια της εξω και τα γλιφω με ρωτα για πόση ωρα θα μένω της λέω 30 λεπτα και βλεπουμε της δινω τα λεφτα και ξεκινησε ξανα γλωσοφιλα και πίπα χωρίς το σκουφακη εγω πηγα απο το σπιτι μπανιαρισμενος και της το ειχα πει πριν οπως ειχα δει στο μπανιο της μολις ειχε κανι μπανιο και αφτη μοσχοβολουσε πεντακαθαρη το μουνακι της ξηεοδμενο οπως πρεπει ετιμο για τον αγωνα πιγαμε στο κρεβατι και αρχισαμε σε κάποιαν στιγμή ηδη ενα κουτι στο κρεβάτι ηταν ενας δονητης τις τι ειναι αφτο αμεσος το πηρε και αρχισε ενω τηνγαμουσα δυνατα να παίζει μια στο μουνι μια στιν κολοτρηπιδα η κοπέλα ειναι φοτια δεννειναι το μοντελο του σαφαρι αλλα οι υπηρεσίες της ειναι 100% τοπ οφ δε τοπ

εγω παντος θα την επισκεφτώ αυτες της μερες ξανα σιγουρα εχει ορεξη τιμα τα λεφτα της με το παραπανο 100 ευρώ 30λεπτα και 80 ευρω εξτρα αναλ μου εγραψε στο μήνυμα αλλα δεν το πηρα ουτε την ρωτησα καν για αναλ ισως την επομενη φορα να το δοκιμάσω

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1
τελικα πεδια αυτη η κοπελα οπως φενευε εχει σοβαρο ψυχολογικο ( κομπλεξικο ) προβλημα

παρολα το κομεντς που λέγονται την βλεπω και θελω να την γαμισω πηγα αγορασα αλλο νούμερο τηλ τησψεστηλα μηνημα μετα απο τα πολλα σημφωνισαμε να βρεθουμε 21:30 ξεκινησα απο το σπιτι μεχρι να παο και να βρω παρκινκ 21:36 παιρνω το τηλ να της στείλω μήνυμα να μου πει το δωμάτιο βλεπο οτι 21:30 ακριβώς μου εστηλε μηνημα που ειμε της στελνω μηνημα δεν πηγενη το αποτέλεσμα με εκανε μπλοκ και ευτυχώς δηλαδη γιατι θα ηταν φωλα αλλα φενετε δυνατο μορο γιαυτο εστηλα μηνημα της κοπελας πιο πανω και περασα οπος καταλαβετε ΤΕΛΕΙΑ Julia the best

Εγγρ.
15 Δεκ 2022
Like
112
Πόντοι
0
τελικα πεδια αυτη η κοπελα οπως φενευε εχει σοβαρο ψυχολογικο ( κομπλεξικο ) προβλημα

παρολα το κομεντς που λέγονται την βλεπω και θελω να την γαμισω πηγα αγορασα αλλο νούμερο τηλ τησψεστηλα μηνημα μετα απο τα πολλα σημφωνισαμε να βρεθουμε 21:30 ξεκινησα απο το σπιτι μεχρι να παο και να βρω παρκινκ 21:36 παιρνω το τηλ να της στείλω μήνυμα να μου πει το δωμάτιο βλεπο οτι 21:30 ακριβώς μου εστηλε μηνημα που ειμε της στελνω μηνημα δεν πηγενη το αποτέλεσμα με εκανε μπλοκ και ευτυχώς δηλαδη γιατι θα ηταν φωλα αλλα φενετε δυνατο μορο γιαυτο εστηλα μηνημα της κοπελας πιο πανω και περασα οπος καταλαβετε ΤΕΛΕΙΑ Julia the best
file mu to ekane ke emena i malakismeni... argisa nomizo 8-10 lepta logo tis kinisis. mu estile minima ke mu lei pos argisa ke pos tin koroidevo ke den tha me dexti. meta me ekane block i putana. na pai na gamithi

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1
file mu to ekane ke emena i malakismeni... argisa nomizo 8-10 lepta logo tis kinisis. mu estile minima ke mu lei pos argisa ke pos tin koroidevo ke den tha me dexti. meta me ekane block i putana. na pa

file mu to ekane ke emena i malakismeni... argisa nomizo 8-10 lepta logo tis kinisis. mu estile minima ke mu lei pos argisa ke pos tin koroidevo ke den tha me dexti. meta me ekane block i putana. na pai na gamit

i φίλε εγω της εκανα και ενα ωραίο περιποιημένο κακο ρεβιου στο qscort news για να μαθη να συμπεριφέρεται η σκατοπουτανα παντός όντος αν είναι αληθή ειναι γυνεκαρα και θελω να την γαμισω αλλα μετα απο αυτο που μου εκανε αργησα 6 λεπτα σχεδων και με εκανε μπλοκ και δεν μου απάντησε να πάει να γαμιθη ουτε να με πληρώσει δεν πηγαινω μαζι της

Akapotos1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, τούτη θυμίζει μου κάποια που ήταν σούπερ. Πήγε κάποιος να μας πει εμπειρία;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
585
Πόντοι
86
Την ξέρω πολύ καλά. Εργάζεται μόνο στο Ντουμπάι. Δεν άκουσα κάτι για την Κύπρο. Φυσικά όποιος θέλει να δοκιμάσει, νομίζω ότι όλοι ξέρουμε το instagram της, οπότε αν κάποιος Κύπριος προσπαθήσει και δέχεται να πάει για λεφτά, ας μας πει.
ε ενα μας πιανουν εμας ρε πελλε και να λαλουμε οτι ε πουτανες...πασιν ντουπαι που εν τες ξερουν και ερκουντε δακατω και καμνουν μας τες παρθενες και τες επιτυχημενες ινφλιυενσερς ....ατε ολαν τσε κανει...

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1

τι λετε για αφτες της δοκιμασε καποιος να μας ενημερώσει;

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0

δοκιμασε κανεσας;
Αν είναι η Στεφανία που είναι από Αθήνα , είχα πάει πριν κάμποσους μήνες που είχε ξανακατέβει .. Πέρασα ευχάριστα .

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.438
Πόντοι
1.326
Αν είναι η Στεφανία που είναι από Αθήνα , είχα πάει πριν κάμποσους μήνες που είχε ξανακατέβει .. Πέρασα ευχάριστα .
Αυτή είναι..Νομίζω πως είναι στο ποσό των 60€, VFM..

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
162
Πόντοι
1

Ψάχνω trio...
Είναι και αυτές, δοκίμασε καποιος?

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
70
Πόντοι
1

Παρετα. Εντελος ξενεροτες. Καλητερα παιξε τον να μεν χασεις τα λεφτα σου

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.347
Καλησπέρα εδώ !είμαι αρχικά αγία Νάπα και από 26 μαΐου θα έρθω λάρνακα

Συνημμένα

• IMG_20250519_213821.jpg
    IMG_20250519_213821.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 88

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1

Petamena lefta min pate kanis

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.112
Πόντοι
456

Εγώ πάντως επειδή γουστάρω πολύ το ένα από αυτά τα καυλακια ήθελα να το κλείσω και έστειλα μήνυμα για ραντεβού μέσα στο ΣΚ και δεν απάντησαν ποτέ.
Εσένα σου απάντησαν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom