Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 654 άτομα (24 μέλη και 630 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Δεν είναι Αλβανίδα η Άννα Χωματιανού 11
Τον τρολλαρανε ήδη οι άλλοι, αλλά νομίζω ονιδιοε είναι που είχε πει την Ναόμι πιτσιρικά γεννημένη στην Ελλάδα?
Φαίνεται καλό παιδί αλλά αγαθούλης μάλλον και τον δουλεύουν.

.Αγκύρας τωρα,Νταρια για καποιο λογο δεν ηταν αυτο που περιμενα διαβαζοντας,σκυλε σπασμενο προσωπο 40αρας + που δουλευει μπαρα σε Μπουρναζοκλαμπ ,συν οτι εσκασε στα γελια μαζι μου ανευ λογου μολις με ειδε (η ετσι μου φανηκε) ,ειχε ηδη ριξει ακυρο ο πουτσος μου βεβαια οποτε κλαιν γελα οσο θες clown ειμαι ετσι κ αλλιως δε κρυβεται .
Μια χαρά είναι η Ντάρια , άψογο κορμί για την ηλικία της και το βυζάκι είναι 1/1000, το να "κοροϊδεύει" το έχει πάντως λίγο , αν είναι χαβαλές η κακία δεν ξέρω αλλά όπως και να έχει της χάνεις το στόμα και παίρνεις εκδίκηση

Tzonis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
10
Like
774
Πόντοι
311
Ξερει κανεις βεργας 7 που δουλευει ι κωνσταντινα ι κοντρη ι τσατσα ι ξανθια με κατι μπουτια λευκα με ενα μαυρο φορεμα τι φαση ειχε κοσμο αλλα θα της ελεγα αν ψηνωταν για 1πουτσο μου φανηκε οτι ηθελε να προκαλεση ολο εκανε πως καθαριζε τα δωματια με καυλοσε παντως πολυ

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.440
Πόντοι
33.108
Κατά τις 13:30-14:00 στάση στον οίκο Αλκαμένους 113 μετά από καιρό :uzi::uzi:

Καθόλου κίνηση στο σαλόνι και βγήκαν οι μουνίτσες Ειρήνη και Μαριάννα :wanker:

Άρχισα να τις ψήνω για παρτούζα κ μου έριχναν άκυρο:cry:

Χρησιμοποίησα τις σοφές μεθόδους ξεκλειδώματος του @DmtrsxXx και τελικά μου άναψαν το πράσινο φως:happy:

Μπήκαμε οι τρείς μας στο δωμάτιο, με γδύσανε εκείνες κ έπεσε μια παρτουζίτσα άλλο πράγμα:fuck2::fuck2:

Τσιμπούκια, χουφτώματα, γαμήσια στο φουλ...

Κόστος 40€
Συνέχεια στη κριτική...

Πορνοαναμνήσεις...
Το υπόγειο καλτ σπιτάκι
Καλύμνου 36
Τελευταία εδώ είχα πάρει (πριν κλείσει) τη ψιλή ξανθιά γκίλφ Ελένη, που δούλεψε κ Κολοκυνθούς 63 δεξιά
Φωτογραφία του 2015 όταν ήταν ανοιχτό
IMG_20250515_211921.jpg
40 δεν δίνω για παρτούζα για τον λόγο ότι το παραπάνω δεκάρικο ( κανονικά είναι 30) το παίρνει το αφεντικό με την τσατσά, οπότε τούς δίνω τ' αρχίδια μου. Δεν θα τούς κάνω μάγκες. Γι αυτό τον λόγο δεν πέρασα πριν λίγο με Τζανίνα και Σάρα. Ήθελαν 40 κι εκεί. Πέρασα με Λιλυ Φωκαίας 19 που είναι μεν τούμπανο αλλά αρνήτρια της πιπας. Τώρα πάω καζίνο γιατί την προηγούμενη φορά που φολιάστηκα πήγα και κέρδισα. Ας ελπίσουμε να επαναληφθεί

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.878
Πόντοι
201

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
98
Like
13.642
Πόντοι
12.436
Καλημέρα. Η Κωνσταντίνα η super duper νταρντάνα με τη θεική φίφα από το Βεργας 7 πάνω, γνωρίζει κανείς τις βάρδιες της; Συνήθως ήταν πάντα πρωινή και καθημερινή, αλλά τώρα τελευταία δε τη βρίσκω εκεί. Ξέρει κάποιος κάτι;
απ' όσο ξέρω πάντα πρωινή μέχρι 5 μ.μ περίπου και ρεπό Κυριακή. Μήπως πήρε άδεια για κάποιο διάστημα.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.280
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00 περιπου

Ιασωνος 1α το θωρηκτο η Αλεξανδρα

Ιασωνος 1β αριστερη πορτα η γεματουλα μιλφ Μαργαριτα...τωρα τελευταια η δεξια πορτα στο Ιασωνος 1β ειναι συνεχεια κλειστη και ανησυχω μηπως εχει σταματησει η μιλφαρα Βαλερια που δουλευε εκει,,,

Ι39 πορνομολ (6) επανω αριστερα σε αυτο που τα πρωινα ειναι η Χριστινα.....Ηταν μια ξανθια ψηλη (ρωσιδα μαλλον) μιλφ αδυνατη με πολυ μικρη λεκανη, ποδια κλαρακια (φοραγε καλτσον διχτυ κατι το οποιο με ξενερωνει) και παρα πολυ μεγαλα βυζια για τα κυβικα της...ειχε και λιγη κοιλιτσα...δεν μου αρεσε το σωμα της...προσωπο ειχε σχετικα ωραιο...ηταν μονη της χωρις τσατσα...πρωτη φορα την ειδα....δεν ρωτησα το ονομα της....

I39 πορνομολ(1) πρωτη πορτα δεξια επανω επισης μια καινουργια κοπελα η Ντιάνα απο Μολδαβια 35-40 χρονων μελαχρινη ισιο μαλλι, 1,65-68 υψος αρκετα γεματουλα, βυζια 3,5-4 νουμερο περιπου....το σωμα της μου θυμισε την επισης μολδαβεζα Λορρυ / Αρινα για οσους την ξερουν....το προσωπο της μετριο προς καλο... τιμηθηκε με σχετικα καλες εντυπωσεις

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Boomer1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
6
Like
272
Πόντοι
280
Έχουμε καμια ενημερωση για Φωκαίας Τρίτη βάρδια ?

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.440
Πόντοι
33.108
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom