vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Ποια είναι η παμαιρη;Καμια σαν την παμαιρη υπάρχει;

Ποια είναι η παμαιρη;Καμια σαν την παμαιρη υπάρχει;
Μια από ινσταΠοια είναι η παμαιρη;![]()
Αυτό λέω σε σώμα...Π προτείνεις;Σε σωμα εχει καμποσες.
Ναι τέτοιο σωματότυποΑ αυτο λες?
Μηπως αυτο εννοεις?
40 δεν δίνω για παρτούζα για τον λόγο ότι το παραπάνω δεκάρικο ( κανονικά είναι 30) το παίρνει το αφεντικό με την τσατσά, οπότε τούς δίνω τ' αρχίδια μου. Δεν θα τούς κάνω μάγκες. Γι αυτό τον λόγο δεν πέρασα πριν λίγο με Τζανίνα και Σάρα. Ήθελαν 40 κι εκεί. Πέρασα με Λιλυ Φωκαίας 19 που είναι μεν τούμπανο αλλά αρνήτρια της πιπας. Τώρα πάω καζίνο γιατί την προηγούμενη φορά που φολιάστηκα πήγα και κέρδισα. Ας ελπίσουμε να επαναληφθείΚατά τις 13:30-14:00 στάση στον οίκο Αλκαμένους 113 μετά από καιρό
Καθόλου κίνηση στο σαλόνι και βγήκαν οι μουνίτσες Ειρήνη και Μαριάννα
Άρχισα να τις ψήνω για παρτούζα κ μου έριχναν άκυρο
Χρησιμοποίησα τις σοφές μεθόδους ξεκλειδώματος του @DmtrsxXx και τελικά μου άναψαν το πράσινο φως
Μπήκαμε οι τρείς μας στο δωμάτιο, με γδύσανε εκείνες κ έπεσε μια παρτουζίτσα άλλο πράγμα
Τσιμπούκια, χουφτώματα, γαμήσια στο φουλ...
Κόστος 40€
Συνέχεια στη κριτική...
Πορνοαναμνήσεις...
Το υπόγειο καλτ σπιτάκι
Καλύμνου 36
Τελευταία εδώ είχα πάρει (πριν κλείσει) τη ψιλή ξανθιά γκίλφ Ελένη, που δούλεψε κ Κολοκυνθούς 63 δεξιά
Φωτογραφία του 2015 όταν ήταν ανοιχτό
![]()
Τώρα πάω καζίνο γιατί την προηγούμενη φορά που φολιάστηκα πήγα και κέρδισα. Ας ελπίσουμε να επαναληφθεί
απ' όσο ξέρω πάντα πρωινή μέχρι 5 μ.μ περίπου και ρεπό Κυριακή. Μήπως πήρε άδεια για κάποιο διάστημα.Καλημέρα. Η Κωνσταντίνα η super duper νταρντάνα με τη θεική φίφα από το Βεργας 7 πάνω, γνωρίζει κανείς τις βάρδιες της; Συνήθως ήταν πάντα πρωινή και καθημερινή, αλλά τώρα τελευταία δε τη βρίσκω εκεί. Ξέρει κάποιος κάτι;
Μπορει να είναι τυχαίο αλλά κέρδισα 175 ευρώ. Έφυγα και αύριο θα πάω για κατάθεσηΌποιος χάνει στην αγάπη, κερδίζει στα λεφτά!
Με πόσα ξεκίνησες τύπε;Μπορει να είναι τυχαίο αλλά κέρδισα 175 ευρώ. Έφυγα και αύριο θα πάω για κατάθεση
Με 150 ευρώΜε πόσα ξεκίνησες τύπε;
Τους τα πήρες χοντράΜε 150 ευρώ
Όποιος πάει να τα πάρει χοντρά, το πιθανότερο είναι να φάει χοντρή πούτσα. Εγώ όταν πάρω 150-200 ευρώ φεύγω.Τους τα πήρες χοντρά![]()
Τελευταία τη Βαλέρια τη πετυχαίνω πρωινή βάρδια στο Ιάσονος 1β δεξιάτωρα τελευταια η δεξια πορτα στο Ιασωνος 1β ειναι συνεχεια κλειστη και ανησυχω μηπως εχει σταματησει η μιλφαρα Βαλερια που δουλευε εκει
Μπορει να είναι τυχαίο αλλά κέρδισα 175 ευρώ. Έφυγα και αύριο θα πάω για κατάθεση
Αν ξεκίνησες με 150€ και έφυγες με 175€ κέρδισες 25€ , κλάιν, αλλά ναι πέρασες τον χρόνο σου και έφυγες και κερδισμένος, αν εννοείς πως τα 175€ είναι καθαρό κέρδος (δλδ έφυγες με 325€) πολύ καλά έκανες.Με 150 ευρώ
Ούυ, πολλές Λατίνες έχουν παρόμοιο κορμί και που και που παίζει και κανά μπαμπάτσικο σλάβικο σε αυτό το στύλ.Καμια σαν την παμαιρη υπάρχει;
Η Βαλέρια η Ρωσίδα είναι με το τατουάζ χαμηλά στη μέση,Ι39 πορνομολ (6) επανω αριστερα σε αυτο που τα πρωινα ειναι η Χριστινα.....Ηταν μια ξανθια ψηλη (ρωσιδα μαλλον) μιλφ αδυνατη με πολυ μικρη λεκανη, ποδια κλαρακια (φοραγε καλτσον διχτυ κατι το οποιο με ξενερωνει) και παρα πολυ μεγαλα βυζια για τα κυβικα της...ειχε και λιγη κοιλιτσα...δεν μου αρεσε το σωμα της...προσωπο ειχε σχετικα ωραιο...ηταν μονη της χωρις τσατσα...πρωτη φορα την ειδα....δεν ρωτησα το ονομα της....
Μιλάμε για 175 κέρδος.Αν ξεκίνησες με 150€ και έφυγες με 175€ κέρδισες 25€ , κλάιν, αλλά ναι πέρασες τον χρόνο σου και έφυγες και κερδισμένος, αν εννοείς πως τα 175€ είναι καθαρό κέρδος (δλδ έφυγες με 325€) πολύ καλά έκανες.
Όπως και να έχει, το ένα γαμήσι θα είναι κερασμένο σίγουρα
Ούυ, πολλές Λατίνες έχουν παρόμοιο κορμί και που και που παίζει και κανά μπαμπάτσικο σλάβικο σε αυτό το στύλ.
Μείον 30 που έδωσα και πήρα παρτούζα Άννα και Αναστασία στο Αγκύρας 9. Έπιασαν τόπο πρέπει να άκουγαν απέναντι στο 12Μιλάμε για 175 κέρδος.