Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Σε λίγο θα μπεις και στο κουζινακι να βάλεις χέρι στο ταμείο.Το δωμάτιο για τις δουλειές...

Μόλις διορθώθηκε.Ιάσονος 1γ η Λάρα
![]()
Τον τρολλαρανε ήδη οι άλλοι, αλλά νομίζω ονιδιοε είναι που είχε πει την Ναόμι πιτσιρικά γεννημένη στην Ελλάδα?Δεν είναι Αλβανίδα η Άννα Χωματιανού 11
Μια χαρά είναι η Ντάρια , άψογο κορμί για την ηλικία της και το βυζάκι είναι 1/1000, το να "κοροϊδεύει" το έχει πάντως λίγο , αν είναι χαβαλές η κακία δεν ξέρω αλλά όπως και να έχει της χάνεις το στόμα και παίρνεις εκδίκηση.Αγκύρας τωρα,Νταρια για καποιο λογο δεν ηταν αυτο που περιμενα διαβαζοντας,σκυλε σπασμενο προσωπο 40αρας + που δουλευει μπαρα σε Μπουρναζοκλαμπ ,συν οτι εσκασε στα γελια μαζι μου ανευ λογου μολις με ειδε (η ετσι μου φανηκε) ,ειχε ηδη ριξει ακυρο ο πουτσος μου βεβαια οποτε κλαιν γελα οσο θες clown ειμαι ετσι κ αλλιως δε κρυβεται .
Ότι θυμάσαι χαίρεσαι τύπε...Καμια σαν την παμαιρη υπάρχει;
Ποια είναι η παμαιρη;Καμια σαν την παμαιρη υπάρχει;

Μια από ινσταΠοια είναι η παμαιρη;![]()
Αυτό λέω σε σώμα...Π προτείνεις;Σε σωμα εχει καμποσες.
Ναι τέτοιο σωματότυποΑ αυτο λες?
Μηπως αυτο εννοεις?
40 δεν δίνω για παρτούζα για τον λόγο ότι το παραπάνω δεκάρικο ( κανονικά είναι 30) το παίρνει το αφεντικό με την τσατσά, οπότε τούς δίνω τ' αρχίδια μου. Δεν θα τούς κάνω μάγκες. Γι αυτό τον λόγο δεν πέρασα πριν λίγο με Τζανίνα και Σάρα. Ήθελαν 40 κι εκεί. Πέρασα με Λιλυ Φωκαίας 19 που είναι μεν τούμπανο αλλά αρνήτρια της πιπας. Τώρα πάω καζίνο γιατί την προηγούμενη φορά που φολιάστηκα πήγα και κέρδισα. Ας ελπίσουμε να επαναληφθείΚατά τις 13:30-14:00 στάση στον οίκο Αλκαμένους 113 μετά από καιρό
Καθόλου κίνηση στο σαλόνι και βγήκαν οι μουνίτσες Ειρήνη και Μαριάννα
Άρχισα να τις ψήνω για παρτούζα κ μου έριχναν άκυρο
Χρησιμοποίησα τις σοφές μεθόδους ξεκλειδώματος του @DmtrsxXx και τελικά μου άναψαν το πράσινο φως
Μπήκαμε οι τρείς μας στο δωμάτιο, με γδύσανε εκείνες κ έπεσε μια παρτουζίτσα άλλο πράγμα
Τσιμπούκια, χουφτώματα, γαμήσια στο φουλ...
Κόστος 40€
Συνέχεια στη κριτική...
Πορνοαναμνήσεις...
Το υπόγειο καλτ σπιτάκι
Καλύμνου 36
Τελευταία εδώ είχα πάρει (πριν κλείσει) τη ψιλή ξανθιά γκίλφ Ελένη, που δούλεψε κ Κολοκυνθούς 63 δεξιά
Φωτογραφία του 2015 όταν ήταν ανοιχτό
![]()
Τώρα πάω καζίνο γιατί την προηγούμενη φορά που φολιάστηκα πήγα και κέρδισα. Ας ελπίσουμε να επαναληφθεί
απ' όσο ξέρω πάντα πρωινή μέχρι 5 μ.μ περίπου και ρεπό Κυριακή. Μήπως πήρε άδεια για κάποιο διάστημα.Καλημέρα. Η Κωνσταντίνα η super duper νταρντάνα με τη θεική φίφα από το Βεργας 7 πάνω, γνωρίζει κανείς τις βάρδιες της; Συνήθως ήταν πάντα πρωινή και καθημερινή, αλλά τώρα τελευταία δε τη βρίσκω εκεί. Ξέρει κάποιος κάτι;
Μπορει να είναι τυχαίο αλλά κέρδισα 175 ευρώ. Έφυγα και αύριο θα πάω για κατάθεσηΌποιος χάνει στην αγάπη, κερδίζει στα λεφτά!
Με πόσα ξεκίνησες τύπε;Μπορει να είναι τυχαίο αλλά κέρδισα 175 ευρώ. Έφυγα και αύριο θα πάω για κατάθεση
Με 150 ευρώΜε πόσα ξεκίνησες τύπε;
Τους τα πήρες χοντράΜε 150 ευρώ