Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (5 μέλη και 85 επισκέπτες)

genocidal-humanoid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Κριτικές
12
Like
421
Πόντοι
290
Καλησπερα, λεω να πεταχτω για ειρηνη στο αλκαμενους αυριο. Δουλευει τα σαββατα κανονικα ?

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
12
Like
3.818
Πόντοι
2.727

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.567
Πόντοι
201

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
73
Like
26.729
Πόντοι
21.636
Mini Ενημέρωση
Πριν λίγο....

Δύο καινούργια σήμερα.

Φωκαίας 19.
Η γνωστή Κάρλα Ρουμάνα σε απλό.
Η καινούργια Λίλη (Λατίνα νομίζω) σε ελεύθερο στοματικό και 69.
Ψηλή μελαχρινή νταρντάνα με μεγάλο πλαστικό βυζί.
Τρεις μέρες στη δουλειά είπε η υπηρεσία....
Κάνει και κώλο μέσα με έξτρα.
Φαίνεται παλιά καραβάνα.
Εγώ δεν την έχω δει αλλού.
Δεν αξίζει πάντως.

Φυλής 86.
Η καινούργια Κατερίνα Μολδαβή ξανθιά με κανονικό προς γεμάτο σώμα με τριάρι στήθος. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Λίγες μέρες εκεί είπε η τσα2 Αλίνα.
Πάντως είχα καιρό να δω τόσο επικοινωνιακή κοπέλα.
Τέλεια αγγλικά.
Πολύ καλή και μέσα!!!

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
4
Like
706
Πόντοι
81
Καλησπέρα ναιομι από Φιλιππίδου 11 έχει σμν?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.755
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα ναιομι από Φιλιππίδου 11 έχει σμν?
Καλησπέρα, με βάση αυτά που είδα ναι έχει κονδυλώματα, οξυτενή κιόλας πιθανότατα, κρίνοντας απ το μέγεθος... (απάντηση γιατρού σε ερώτησή μου)
Γι αυτό ίσως κιόλας όποτε θέλει δεν πάει..

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
74
Like
16.732
Πόντοι
13.636
Επιστροφη απο την νυχτερινη τσαρκα στο Μεταξουργειο η οποια ηταν ξανα επεισοδιακη.

Ειπα μετα απο καιρο να ξαναπαω με την Γκιλφ Δαναη στο Ι20α...μπαινω να περιμενω στο δεξι δωματιο του σαλονιου.... πριν απο εμενα ειχε να μπει σε εναν αλλον στο αριστερο δωματιο... μετα απο λιγο ξαφνικα ακουω την Δαναη να φωναζει. Μαλλον επεσε σε μεθυσμενο ή τρελο ο οποιος την χτυπαγε...στο σαλονι ειχε και κανα δυο ατομα ακομα....Μπουκαρε μεσα ο τσατσος ο Σωτηρης, εβγαλε την Δαναη απο το δωματιο και καλεσε το "ιππικο" για να μαζεψουν τον τυπο που δεν ελεγε να βγει απο το δωματιο...σε λιγοτερο απο ενα λεπτο κατευθασε το ιππικο..ακουσα παλι την Δαναη να φωναζει στο τυπο "ελα τελειωνε βγες τωρα σε περιμενουν απο εξω να τις φας", βγηκε ο τυπος και ζηταγε συγνωμη χαχαχα..... εγω εντωμεταξυ μεσα στο δικο μου δωματιο απλα ακουγα τι γινοτανε...τελικα εφυγε ο τυπος τον πηρανε δεν ξερω μετα τι εγινε....μετα απο κανα πενταλεπτο παντως ηρθε η Δαναη σαν να μην συμβαινει τιποτα και τις εριξα μια γρηγορη καταθεση χαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: Nik30k

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
2.085
Πόντοι
6.820
Καλησπερα, λεω να πεταχτω για ειρηνη στο αλκαμενους αυριο. Δουλευει τα σαββατα κανονικα ?
Τύπε, αν πας πάρε και κάνα δωράκι, μην πας με άδεια χέρια. Θα σου πρότεινα καμιά φραουλίτσα και μελάκι, ψάξε εκεί τριγύρο όλο και κάτι θα βρείς.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
32.279
Πόντοι
9.846
Το ξεχνάς. Αύριο στην Αλκαμένους έχει λαϊκή. Τράβα όμως και δεν θα χάσεις. Απέναντι από το 'δελο έχει έναν αυγουλά με ωραία XL για να φτιάξεις ωραία Σαββατιατικη ομελέτα με κορν μπιφ και τηγανιτές πατάτες.
Έχει και ελευθέρας βοσκής για να φτιάξεις και χτυπητά με ζαχαριτσα!
:rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom