You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Αυτή την ώρα, πριν τη μάσα

Φωκαίας 27 όροφος Λούπη μελαχρινή λατίνα, πιασμένα μαλλιά, μέσο ύψος. Με νορμάλ πρόγραμμα
Από 16:00 Μέλανι κ από 20:00 Τάλια.
Σε άλλα νέα, η Μίρα είναι στη πατρίδα της κ θα γυρίσει σε 10 μέρες...
Βέργας 2 Αλεξάνδρα κλασσικά
Όσοι ψάχνουν τη βυζαρού Μαρία, θα είναι από Δευτέρα στο Εξηκίου 18 όροφο είπαν...
Βέργας 7 υπόγα Άννα η μιλφ γυρολόγος κ Στέλλα επίσης γυρολόγος. Άννα με ελεύθερη φλογέρα κ Στέλλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα...
Πριν από 3 μέρες φωτογράφισα το "καταραμένο" Λιοσίων 67 κ σήμερα πέρασα κ είναι γκρεμισμένο

Φωκαίας 27 όροφος Λούπη μελαχρινή λατίνα, πιασμένα μαλλιά, μέσο ύψος. Με νορμάλ πρόγραμμα
Από 16:00 Μέλανι κ από 20:00 Τάλια.
Σε άλλα νέα, η Μίρα είναι στη πατρίδα της κ θα γυρίσει σε 10 μέρες...
Βέργας 2 Αλεξάνδρα κλασσικά
Όσοι ψάχνουν τη βυζαρού Μαρία, θα είναι από Δευτέρα στο Εξηκίου 18 όροφο είπαν...
Βέργας 7 υπόγα Άννα η μιλφ γυρολόγος κ Στέλλα επίσης γυρολόγος. Άννα με ελεύθερη φλογέρα κ Στέλλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα...
Πριν από 3 μέρες φωτογράφισα το "καταραμένο" Λιοσίων 67 κ σήμερα πέρασα κ είναι γκρεμισμένο
Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 21.643
- Πόντοι
- 7.446
Νομίζω ότι έχει ωραία πάστα φλώρα ο Γαλαξίας, ακριβώς απέναντι από τον οίκο.Τύπε, αν πας πάρε και κάνα δωράκι, μην πας με άδεια χέρια. Θα σου πρότεινα καμιά φραουλίτσα και μελάκι, ψάξε εκεί τριγύρο όλο και κάτι θα βρείς.

Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.080
- Πόντοι
- 8.585
Αν και φαντάζομαι το γνωρίζεις, το σχόλιο μου ήταν γιατί κάθε σάββατο έχει λαική στην Αλκαμένους.Νομίζω ότι έχει ωραία πάστα φλώρα ο Γαλαξίας, ακριβώς απέναντι από τον οίκο.![]()
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Συνέχεια τσάρκας

Ιωαννίνων 3 ισόγειο θεία Ελένη
η τρισάθλια τσατσά από Δ16 παλιότερα ήταν αγενέστατη
Παλιά είχε ασημένια δόντια κ τρόμαζε τον κόσμο...
Ιωαννίνων 3 όροφος Ειρήνη ξανθιά θεία με πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα
Ιωαννίνων 5 Άννα
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Νάταλι μελαχρινό ατσούμπαλο μπαζάκι με τατουάζ. Ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Τίνα με τα κοντά μαλλιά
Κων/πόλεως 166 υπόγα Λίλυ με απλό σήμερα
Μάλιστα εκνευρίστηκαν που ρώτησα για ελεύθερη φλογέρα
Κων/πόλεως Αναστασία η μελαχρινή ρουφήχτρα από Ιωαννίνων. Έκοψε το τελείωμα καταπιόνα, δυστυχώς. Σαμπίνα χοντρούλα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Πορνοαναμνήσεις...
Κολωνού 27άρια
Κολωνού 23άρια
Το Κεραμεικού 26 που δούλεψε το 2012, αλλά δεν μακροημέρευσε...

Ιωαννίνων 3 ισόγειο θεία Ελένη
η τρισάθλια τσατσά από Δ16 παλιότερα ήταν αγενέστατη
Παλιά είχε ασημένια δόντια κ τρόμαζε τον κόσμο...Ιωαννίνων 3 όροφος Ειρήνη ξανθιά θεία με πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα
Ιωαννίνων 5 Άννα
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Νάταλι μελαχρινό ατσούμπαλο μπαζάκι με τατουάζ. Ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Τίνα με τα κοντά μαλλιά
Κων/πόλεως 166 υπόγα Λίλυ με απλό σήμερα
Μάλιστα εκνευρίστηκαν που ρώτησα για ελεύθερη φλογέρα
Κων/πόλεως Αναστασία η μελαχρινή ρουφήχτρα από Ιωαννίνων. Έκοψε το τελείωμα καταπιόνα, δυστυχώς. Σαμπίνα χοντρούλα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Πορνοαναμνήσεις...
Κολωνού 27άρια
Κολωνού 23άρια
Το Κεραμεικού 26 που δούλεψε το 2012, αλλά δεν μακροημέρευσε...
Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.311
- Πόντοι
- 6.246
Βολτάρετε ρε παιδιά να βλέπετε!!Πουθενά κανενα καλο ντουέτο σήμερα?
Κάνει καλό να περπατάς!
Να κάνετε και καμιά ενημέρωση για τους συναγωνιστές.
Julio José Iglesias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 496
Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμεΚαλησπέρα, με βάση αυτά που είδα ναι έχει κονδυλώματα, οξυτενή κιόλας πιθανότατα, κρίνοντας απ το μέγεθος... (απάντηση γιατρού σε ερώτησή μου)
Γι αυτό ίσως κιόλας όποτε θέλει δεν πάει..
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 98
- Like
- 13.643
- Πόντοι
- 12.436
ε δεν νομίζω, τα κονδυλώματα θεραπεύονται, χαζή είναι να μην κάνει θεραπεία;Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.311
- Πόντοι
- 6.246
Δε νομίζω.. Επίσης δεν ξέρω αν σταμάτησε καθόλου..Δηλαδή πάει η Ναόμι όσο προλάβαμε προλάβαμε
Ακριβώς! Κι ίσως γι αυτό έλειπε 1-2 βδομάδες κάποιες φορές σερί...ε δεν νομίζω, τα κονδυλώματα θεραπεύονται, χαζή είναι να μην κάνει θεραπεία;
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Πριν λίγο στην Ιάσονος...
Ιάσονος 1β αριστερά Άννα Ελληνίδα θεία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Ιάσονος 1β δεξιά Βαλέρια ξανθιά μιλφ. Σήμερα η τσατσά έλεγε όλα με προφυλακτικό
Το Ιάσονος 10, που έχει καταληφθεί πλέον από μετανάστες...
Το Ιάσονος 16 νοικιάζεται σαν επιχείρηση...
Μεγάλη ευκαιρία να νοικιάσει κάποιος σε αυτή την ήσυχη γωνιά, μακριά από χρήστες κ φασαρίες

Ιάσονος 1β αριστερά Άννα Ελληνίδα θεία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Ιάσονος 1β δεξιά Βαλέρια ξανθιά μιλφ. Σήμερα η τσατσά έλεγε όλα με προφυλακτικό

Το Ιάσονος 10, που έχει καταληφθεί πλέον από μετανάστες...
Το Ιάσονος 16 νοικιάζεται σαν επιχείρηση...
Μεγάλη ευκαιρία να νοικιάσει κάποιος σε αυτή την ήσυχη γωνιά, μακριά από χρήστες κ φασαρίες

mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 996
- Πόντοι
- 81
Η Μαρία είναι τώρα στο βέργας 7Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Στην αλλαγή για 2η βάρδια

Λιοσίων 73β Έμμυ κοντοπούτανο, περιμένανε κι άλλες...
Λιοσίων 73α δεν άνοιξαν τη πόρτα
Βέργας 2 είδα τη Στέλλα στη καρέκλα, δεν ξέρω αν έχει κι άλλη
Βέργας 7 υπόγειο συνεχίζει η μιλφ γυρολόγος Άννα με ελεύθερη φλογέρα
Βέργας 7 ισόγειο δουλεύει η βυζαρού Μαρία
, με πορνογυαλιά σήμερα.Νορμάλ πρόγραμμα. Τη ρώτησα για το μέγεθος του στήθους και είπε πως είναι 4.5 (κατά τα λεγόμενα της πάντα).
Βέργας 3 θεία Όλγα, Σαμπρίνα καρναβάλι Πάτρας, Μαριάννα λατίνα, δύο κωλαρούδες λατίνες κ η ξανθιά σοβιετική Μαρίνα που τα έχει κάνει ράστα. Προγράμματα δεν είπαν...
Πήρα για άλλη μια φορά τη Μαρίνα και πέρασα πολύ καλά

Ωραία φλογέρα κ δυνατό γαμήσι με εναλλαγές στάσεων...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
Άνοιξα το παράθυρο κ φωτογράφισα την κρυφή εσωτερική αυλή του Βέργας 3

Λιοσίων 73β Έμμυ κοντοπούτανο, περιμένανε κι άλλες...
Λιοσίων 73α δεν άνοιξαν τη πόρτα

Βέργας 2 είδα τη Στέλλα στη καρέκλα, δεν ξέρω αν έχει κι άλλη
Βέργας 7 υπόγειο συνεχίζει η μιλφ γυρολόγος Άννα με ελεύθερη φλογέρα
Βέργας 7 ισόγειο δουλεύει η βυζαρού Μαρία
, με πορνογυαλιά σήμερα.Νορμάλ πρόγραμμα. Τη ρώτησα για το μέγεθος του στήθους και είπε πως είναι 4.5 (κατά τα λεγόμενα της πάντα).Βέργας 3 θεία Όλγα, Σαμπρίνα καρναβάλι Πάτρας, Μαριάννα λατίνα, δύο κωλαρούδες λατίνες κ η ξανθιά σοβιετική Μαρίνα που τα έχει κάνει ράστα. Προγράμματα δεν είπαν...
Πήρα για άλλη μια φορά τη Μαρίνα και πέρασα πολύ καλά

Ωραία φλογέρα κ δυνατό γαμήσι με εναλλαγές στάσεων...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
Άνοιξα το παράθυρο κ φωτογράφισα την κρυφή εσωτερική αυλή του Βέργας 3

Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.311
- Πόντοι
- 6.246
Συγχωρείστε το σπαμ!..
Μια διαφορετική αλλά σημαντική ενημέρωση απ' τον περιπατητή, από διαφορετικό μέρος αυτή τη φορά...
Παρασκευή 9 Μαΐου είδα αυτά που είδα στη Ναόμι, τρομοκρατήθηκα, και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου στον εαυτό μου χαμηλά είδα κάτι πολύ πολύ μικρά πραγματάκια και χέστηκα πάνω μου φυσικά

Οπότε Πέμπτη 15 Μαΐου που μπορούσε ένας πολύ καλός γιατρός μας, πήγα και με είδε...
Με καθησύχασε, δεν του φάνηκαν για κάτι σοβαρό, και καλού κακού..
Σάββατο 17 Μαΐου (σήμερα) όπως είχε κανονιστεί πήγα για laser..

Με αλοιφή ξυλοκαΐνης λοιπόν στα σημεία (3-4 εκεί που λυγίζει το πόδι, δεξιά απ' την επίμαχη περιοχή - ευτυχώς, και 1 στο χαλινό...) έγινε η δουλειά, σύντομη, προσεκτική, και ανώδυνη, με μόνη εξαίρεση το πρώτο απ' αυτά στο άκρως ευαίσθητο σημείο που λυγίζει το πόδι, εκεί ένιωσα λες και με τσίμπησε με πινέζα!
Όλα καλά όμως και εύκολα!
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, ειδικά για τους λάτρεις του ελεύθερου!!......
(εμένα μόνο η Ναόμι μου είχε κάνει ελεύθερο, 2-3 φορές περιστασιακά, καθότι προτιμώ πάντα με προφύλαξη)
Να γαμάτε καλά λοιπόν, και να προσέχουμε καλύτερα! Τα πάντα!..
Πάντα όρθιοι!

Μια διαφορετική αλλά σημαντική ενημέρωση απ' τον περιπατητή, από διαφορετικό μέρος αυτή τη φορά...
Παρασκευή 9 Μαΐου είδα αυτά που είδα στη Ναόμι, τρομοκρατήθηκα, και κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου στον εαυτό μου χαμηλά είδα κάτι πολύ πολύ μικρά πραγματάκια και χέστηκα πάνω μου φυσικά

Οπότε Πέμπτη 15 Μαΐου που μπορούσε ένας πολύ καλός γιατρός μας, πήγα και με είδε...

Με αλοιφή ξυλοκαΐνης λοιπόν στα σημεία (3-4 εκεί που λυγίζει το πόδι, δεξιά απ' την επίμαχη περιοχή - ευτυχώς, και 1 στο χαλινό...) έγινε η δουλειά, σύντομη, προσεκτική, και ανώδυνη, με μόνη εξαίρεση το πρώτο απ' αυτά στο άκρως ευαίσθητο σημείο που λυγίζει το πόδι, εκεί ένιωσα λες και με τσίμπησε με πινέζα!
(εμένα μόνο η Ναόμι μου είχε κάνει ελεύθερο, 2-3 φορές περιστασιακά, καθότι προτιμώ πάντα με προφύλαξη)
Πάντα όρθιοι!

Τελευταία τροποποίηση:
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 724
- Πόντοι
- 81
Οποτε ειχες κολλησει κονδυλωματα?Συγχωρείστε το σπαμ!..
Πάντα όρθιοι!
![]()
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 26.345
- Πόντοι
- 24.596

Mεταμεσονυχτια ρτουζαπα 2 ψωλες vs 1 χυσοδοχειο,01.30 χτες βραδυ,Ιασονος 44 δευτερο απο δεξια.
Dianna απο Κολομβια,chubby μελαχροινη,μακρυ ισιο μαλλι,στριγκος με περλες στην κωλοχαραδρα και δυο αυτοκολλητα με καρδουλες στις θηλες,ντατσο κανονικα,20λεπτο πληρες 40 ευρω και οι δυο,ντιπθροταρισματα,σφαλιαριδια στην κωλαρα,ελευθερα πιασιματα,η κοπελα ειναι καλη και στο δωματιο.

Καλτιλα φουλ,δωματιο τυπου hostel στο Μπλαγκλαντες ακριβως στο κουζινακι,περιφερομενο γυφτακι με περιοδο να μπαινει δωματιο απο το πουθενα και να θελει να παρτουζωθει και αυτη

Συμπαθης τσατσος να προσπαθει να βαλει ταξη στις πουτανες,στις ορδες απο Πακια,οποιος μπορει να χειριστει τετοιες καταστασεις ας δοκιμασει

koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.435
- Πόντοι
- 5.227
Πριν την εκπνοη της 1ης βαρδιας πηγα καρφωτος για την Ολγα την Μολδαβα στο Αγκυρας 9.
Ειχα να την παρω κανα χρονο τουλαχιστον.
Ωραιο σφιχτο τρομπονιασμα ,γλωσσοφιλα φουλ σεξακι σε δυο στασεις.Η πουτανοφατσα εχει απο τα πιο απαλα δερματα.Βυζακι εναμισαρι λιγο μπακα,λιγο χαλαρωση στα κωλομερια.Επισης εφτιαξε καο τα δοντια της και εινΙ πιο εμφανισιμη απ'οτι ηταν.Γαμηθηκε καλα ,αντεχει στις πουτσιες και δεν λεει μα και μου.Μουνακι φουσκωτο σαν μπριοσακι καο πολυ ευγεστο δεκτικη στο γλειφομουνι
Ειχα να την παρω κανα χρονο τουλαχιστον.
Ωραιο σφιχτο τρομπονιασμα ,γλωσσοφιλα φουλ σεξακι σε δυο στασεις.Η πουτανοφατσα εχει απο τα πιο απαλα δερματα.Βυζακι εναμισαρι λιγο μπακα,λιγο χαλαρωση στα κωλομερια.Επισης εφτιαξε καο τα δοντια της και εινΙ πιο εμφανισιμη απ'οτι ηταν.Γαμηθηκε καλα ,αντεχει στις πουτσιες και δεν λεει μα και μου.Μουνακι φουσκωτο σαν μπριοσακι καο πολυ ευγεστο δεκτικη στο γλειφομουνι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 341.621
- Πόντοι
- 49.090
Βέργας 6αριαΗ Κατερίνα η λευκορωσίδα, που για ένα διάστημα πήγε Φυλής 86, έχει ξαναγυρίσει στο Ιάσωνος όπου δούλευε παλιά;
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 2.058
- Πόντοι
- 441
πιθανον να σου εμφανιστουν μετα απο καποιο διαστημα ,καντε εμβολιο HPV να ξενιασετε,δεν θα ξαναβγαινουν κωνδυλωματα και θα εχετε καλη αμυνα στα στελεχη του hpv το εμβολιο λεγεται cardasil και γινεται σε 3 δοσεις ,σε καποιες ηλικιες παρεχεται δωρεανΣυγχωρείστε το σπαμ!..
Πάντα όρθιοι!
![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο