Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (4 μέλη και 129 επισκέπτες)

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
441
Πόντοι
26
Δεν την έχω δει καμιά βδομάδα τώρα.. Για αδερφάκι σπιτάκι δεν ξέρω, δεν έχω πετύχει κάποια κοπέλα - σύνδεση

Δεν την έχω δει καμιά βδομάδα τώρα.. Για αδερφάκι σπιτάκι δεν ξέρω, δεν έχω πετύχει κάποια κοπέλα - σύνδεση
Σαρα την βυζαρου πρωην ΕΥΑ απο λιοσιων

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
192
Like
23.984
Πόντοι
32.478

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.590
Πόντοι
446

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
123
Like
25.422
Πόντοι
26.386
Κατά τις 12 το μεσημέρι :uzi::uzi:

Είδα στα γρήγορα...

Βέργας 6 υπόγα εμφανίστηκε χτες η Μπάρμπορα, αλλά σήμερα την έκανε:hammer:, ρεπό...Κατερίνα στο πόστο από Ι46

Βέργας 6 ισόγειο κλασσικά Άννα

Λιοσίων 73α Ρωξάνα λατίνα μπαλότσα με ελεύθερη φλογέρα

Λιοσίων 73β Μία πιτσιρίκα λατίνα. Απλό ανακοινώθηκε. Ρώτησα για ελεύθερη φλογέρα κ απάντησε δια μέσου της τσατσάς πως κάνει μόνο στο αγόρι της:idiot: Τις πρώτες μέρες της, δούλευε με ελεύθερη φλογέρα...τι άλλο θα ακούσουμε...:uglystupid:

Στροφή...
Αγκύρας 12 κλειστό

Αγκύρας 9 Ντάρια με ελεύθερη φλογέρα, Βικτώρια με νορμάλ κ αυτάρχικο για μερακλήδες :effemine:
Επιστροφή της Κριστίνας που περπατάει σαν συγκαμένη...από εδώ κ Βέργας. Ελεύθερη φλογέρα

Τελικά, την έκανα για μασαζερί...

Πορνοαναμνήσεις...
Ένα σπιτάκι από την προϊστορία...
Ζήτημα αν το πρόλαβα 2-3 φορές ανοιχτό, οι παλιότεροι θα το θυμούνται...
Σήμερα σε ετοιμόρροπη κατάσταση....
Παρασίου 39
IMG_20250419_164743.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
264.623
Πόντοι
46.232

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
316
Πόντοι
20
  • Like
Αντιδράσεις: vladgr

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.726
Πόντοι
441

Μοιάζει πολύ πάντως με μια Σοφία μελαχρινή λεπτή με κοιλιακούς ινδιανόφατσα κάπως, που ήταν στις πρώτες φουρνιές λατίνων στα κεντρικά πριν τους κλείσουν , οπότε και σκόρπισαν. Μαζί με Κατερίνα, Σάρα(Μαριάννα) Σαρίτα,Νατάσα,Ρόζα και λοιπές.
Μέχρι περίπου τέτοια εποχή πέρυσι.
Αυτή βέβαια είναι ξανθιά και δε νομίζω να είναι η ίδια αλλά μοιάζει.
Σοφια με Σαμανθα οντως μοιαζουν,νομιζω κατι ειχε γραφτει πριν καιρο οτι εχουν καποια συγγενεια,αδελφες?την Σοφια την ειχα παρει 1η φορα πριν αρκετο καιρο στο φωκαιασ 27 κατω,αρκετα καλη μεσα κ καλη πιπα βαθια,την πετυχα πριν κανα 2μηνο?στο κολωνου 45 ,με τ π με ειδε π ριξε χαμογελο ,ημουν ετοιμος να περασω αλλα πηγαινα για αλλη,Σαμανθα την εχω παρει 2 φορες απλο προγραμμα,στενομουνα,καποιος ειχε γραψει(δε λεω ποιος)οτι ειχε ριξει να παιδια τ μεσα της,απο ατυχημα:tooth::tooth:

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.726
Πόντοι
441
Σημερα πρωι, Φυλής 67 κλειστο. Καταθεση στο 66Δ στη Σαρα απο Ρωσια 23 ετων. Ειναι νταρντανα με μεγαλα βυζια, κρεμαστα καπως και βαρια. Μου αρεσαν. Γλυκυτατο προσωπο, ειδικα με το καυλι μου μεσα στο στομα της. Τελειωσα με εκεινη απο πανω και εμενα να νιωθω τα βυζια της πανω μου. Κωλος μετριος για τα γουστα μου. Πιπα με ρωτησε με ή χωρις. Φιλοτιμη γενικα, προσφερει χαδακια κ φιλακια στο σωμα.

Φ59 Βανα
Φ71 ισογειο Ντιανα
Φ71 οροφος Βικτωρια και Χλοη, η δευτερη ειναι αδυνατη με ελαφρως πεταχτο κωλαρακι
στο φυλης 71 πανω ,η Χλοη ηταν μια κωλαρου με γυαλια?

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
306
Πόντοι
20

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.509
Πόντοι
201
Σε ευχαριστώ. Απλα επειδη δουλευω πρωί δεν μπορω να παω. Αρα μπορει να παίζει και απογευματάκι στο φυλης72 λογικα. Αν δεν την βρισω στο φυλης 66Δ
Όχι, δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια και στο ένα και στο άλλο.

Red_Dragen

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Φωκαίας 25Β, Τζανινα απογευματινη βαρδια, ξερουμε καθε ποτε ερχεται ? πολλες φορες λειπει
εαν εχει καποιος κριτικη, ευπροσδεκτη

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.113
Πόντοι
2.886
Μάγκες , σήμερα Τρίτη βράδυ , προς Τετάρτη 07.05.2025
στο Αχαρνών και γωνία Φωκαίας, όροφος, αρκετά μαρμάρινα
σκαλιά , 22 χρονη Κολομβιανή ΤΑΛΙΑ
σοκολατί γάλακτος μωρό , αρκετά ψηλό, σωματάρα
και καλό πρόσωπο, κωλί σαν καουτσούκ !

images

Πιο λεπτή από την πάνω
αλλά κορμάρα

όλη τη πούτσα της την έχωσα και έπιασα πάτο στη μούνα της
μουνάρα lacta :2funny:
:2funny:
1000826322.jpg

Μου είπε θα δουλεύει Τετάρτη 3η βάρδια
θα πάω για νυχτερινό φυστίκι !

xlarge_20220421120919_ion_sokolata_galaktos_break_fystiki_aiginis_85gr.jpeg

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
598
Πόντοι
300

Είδα στα γρήγορα...

Βέργας 6 υπόγα εμφανίστηκε χτες η Μπάρμπορα, αλλά σήμερα την έκανε:hammer:, ρεπό...Κατερίνα στο πόστο από Ι46

Λιοσίων 73β Μία πιτσιρίκα λατίνα. Απλό ανακοινώθηκε. Ρώτησα για ελεύθερη φλογέρα κ απάντησε δια μέσου της τσατσάς πως κάνει μόνο στο αγόρι της:idiot: Τις πρώτες μέρες της, δούλευε με ελεύθερη φλογέρα...τι άλλο θα ακούσουμε...:uglystupid:

Στροφή...
Αγκύρας 12 κλειστό

Αγκύρας 9 Ντάρια με ελεύθερη φλογέρα, Βικτώρια με νορμάλ κ αυτάρχικο για μερακλήδες :effemine:
Επιστροφή της Κριστίνας που περπατάει σαν συγκαμένη...από εδώ κ Βέργας. Ελεύθερη φλογέρα

Πορνοαναμνήσεις...
Παρασίου 39
IMG_20250419_164743.jpg

Είδα στα γρήγορα...

Στροφή...
Αγκύρας 12 κλειστό

Πορνοαναμνήσεις...
Παρασίου 39
IMG_20250419_164743.jpg
Την Δευτέρα που πήγα από Βέργας 6 για Μπαρμπορα κατά τις 11:30 12:00 γινόταν ο χαμός από συναγωνιστές για να μπουν δωμάτιο . Η τσατσά τους έκανε τρικ ερώτηση όταν μπαίνανε λέγοντας τους "ποια κοπέλα ψάχνετε" για να δει αν είναι πελάτες της . Έβαζε μόνο συχνούς πελάτες της στα δωμάτια έτσι ώστε να πασάρει κόσμο και στην Κατερίνα αλλά τζιφος . Όταν μπήκε σε εμένα μου άρχισε ολόκληρη ιστορία πως η "άλλη κοπέλα έχει νεύρα γιατί θέλουν όλοι εμένα " και πως δεν γινόνται αυτά τα πράγματα. Στο σαλόνι όσο περίμενα υπήρξε και μανουρα σχετικά με αυτό στην γλώσσα τους αλλά δεν κατάλαβα Χριστό μιας και το φτωχό μου μυαλουδακι γνωρίζει μόνο την μητρική του γλώσσα και το σιχαμα που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια γλώσσα . Όποιος θέλει Μπαρμπορα θα κάνει αγώνα αν δεν είναι συχνός πελάτης της και δεν τον γνωρίζει καλά .

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
316
Πόντοι
20
Εισαι σιγουρος? Γιατι την εχει πετυχει συναγωνιστης απογευματινη βαρδεια και πηγα εγω γυρω στις 22:00 και την ειδα στο φυλης 66Δ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.703
Πόντοι
7.885
Την Δευτέρα που πήγα από Βέργας 6 για Μπαρμπορα κατά τις 11:30 12:00 γινόταν ο χαμός από συναγωνιστές για να μπουν δωμάτιο . Η τσατσά τους έκανε τρικ ερώτηση όταν μπαίνανε λέγοντας τους "ποια κοπέλα ψάχνετε" για να δει αν είναι πελάτες της . Έβαζε μόνο συχνούς πελάτες της στα δωμάτια έτσι ώστε να πασάρει κόσμο και στην Κατερίνα αλλά τζιφος . Όταν μπήκε σε εμένα μου άρχισε ολόκληρη ιστορία πως η "άλλη κοπέλα έχει νεύρα γιατί θέλουν όλοι εμένα " και πως δεν γινόνται αυτά τα πράγματα. Στο σαλόνι όσο περίμενα υπήρξε και μανουρα σχετικά με αυτό στην γλώσσα τους αλλά δεν κατάλαβα Χριστό μιας και το φτωχό μου μυαλουδακι γνωρίζει μόνο την μητρική του γλώσσα και το σιχαμα που έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια γλώσσα . Όποιος θέλει Μπαρμπορα θα κάνει αγώνα αν δεν είναι συχνός πελάτης της και δεν τον γνωρίζει καλά .
Αυτή η Μπάρμπαρα κατάντησε κάτι σαν το ΙΚΑ ένα πραμα :confused::confused:,και στο μπουρδέλο με μέσο για να εξυπηρετηθεις :confused::confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom