Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (9 μέλη και 85 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.442
Πόντοι
36.228

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
462
Πόντοι
301
Καλημέρα, ξέρει κανείς εάν το Κατερινάκι από φ 19 δουλεύει??

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
452
Πόντοι
20
Σημερα πρωι, Φυλής 67 κλειστο. Καταθεση στο 66Δ στη Σαρα απο Ρωσια 23 ετων. Ειναι νταρντανα με μεγαλα βυζια, κρεμαστα καπως και βαρια. Μου αρεσαν. Γλυκυτατο προσωπο, ειδικα με το καυλι μου μεσα στο στομα της. Τελειωσα με εκεινη απο πανω και εμενα να νιωθω τα βυζια της πανω μου. Κωλος μετριος για τα γουστα μου. Πιπα με ρωτησε με ή χωρις. Φιλοτιμη γενικα, προσφερει χαδακια κ φιλακια στο σωμα.

Φ59 Βανα
Φ71 ισογειο Ντιανα
Φ71 οροφος Βικτωρια και Χλοη, η δευτερη ειναι αδυνατη με ελαφρως πεταχτο κωλαρακι

Τελευταία τροποποίηση:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Την έχεις πάρει τελευταία ?

Έχει κάτι τεράστια σπυριά στο ύψος του κόκκυγα και παραμορφωμένο δέρμα εκεί γύρο.....

Λίγο τρομακτικό - αν όχι επικίνδυνο .....:confused::badair:
Όχι, τελευταία φορά την πήρα την 1η μέρα που έπιασε στην υπόγα (μου έκανε και πλάκα ότι της κάνω ποδαρικό) και ποιο πρίν στο Φ65, αν θυμάμαι καλά 3-4 φορές.

Όσο σφιχτό μουνάκι και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ακυρη τελειως για Φυλης και κακάσχημη. Ούτε πιωμένος δεν δίνεις είκοσι ευρώ για να τη γαμησεις αυτή.
...εδώ τι να σου απαντήσω?
Εμένα το σώμα της δεν με χάλαγε καθόλου, η φάτσα κλάιν μάιν αλλά γιαυτό την έπαιρνα, γιατί μου έβγαζε και ανεχόταν πολύ δυνατό κάρφωμα, ειδικά μπρούμητα.

Μοιάζει πολύ πάντως με μια Σοφία μελαχρινή λεπτή με κοιλιακούς ινδιανόφατσα κάπως, που ήταν στις πρώτες φουρνιές λατίνων στα κεντρικά πριν τους κλείσουν , οπότε και σκόρπισαν. Μαζί με Κατερίνα, Σάρα(Μαριάννα) Σαρίτα,Νατάσα,Ρόζα και λοιπές.
Μέχρι περίπου τέτοια εποχή πέρυσι.
Αυτή βέβαια είναι ξανθιά και δε νομίζω να είναι η ίδια αλλά μοιάζει.
Όντως μοιάζει πολύ η Σαμάνθα με τη Σοφία που λες:thumbsup:
Ήταν γυρολόγος η Σοφία σε πολλά μαγαζιά...
Ναι, το είπα, δεν ξεχνιέται η φάτσα της και οι κοιλίτσα της :cheesy:

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
284
Πόντοι
21
Την Νικόλ τη μολδαβή κοκκινομάλα που ήταν μεχρι πριν κανα 2-3 μήνες πρωινή βάρδια στο Κολωνού 30Α ισόγειο μηπως την έχει πετύχει κανείς πουθενα?

Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
855
Πόντοι
81
Μετά τον εμβολιασμό της κατά του COVID19, η Βίκυ άρχισε να αλλάζει εντελώς συμπεριφορά και εμφάνιση (προς το χειρότερο δυστυχώς). Έγινε άλλη γυναίκα! Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα!
Όντως μερικοι λεγανε εδω οτι έπαθε χασιμοτο εν τω μεταξύ αρκετοί γνωστοί μου που εμβολιαστηκαν το έπαθαν τυχαίο η οχι δεν το γνωρίζω πάντως δείχνει να εχει συνέλθει αρκετά καμια σχέση με πριν βρίσκει τον καλό της εαυτό παλι.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.973
Πόντοι
28.636
Τελευταία τροποποίηση:

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.586
Πόντοι
3.491
Ωραια ειναι η μια απο τις δεκαδες φωλολατινες!!! Γενικα οι Λατινες εχουν κωλο χαρακτηρα, την εχουν δει μουναρες και εχουν αυτο το τουπέ. Μην πιανεις βυζια, δεν βγαζω σουτιεν... γενικα ειναι πολυ ΦΟΛΑ!!! Ακομα και στην χωρα τους το παίζουν γενικα ντιβες. Εγω οταν ζουσα στην Νεα Υόρκη και εκει για τον Π....καβαλα ηταν. Γενικα αντρες γυναίκες δεν εχουν μπεσα, θα σου κανουν την πουστια
Προσυπογράφω για Αμερική και ειδικά N.Y όπου έχω περάσει κι εγώ για ένα χρόνο.
Πουτανόσκυλα . Το έχει η ράτσα. Τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικούς άντρες για να παίρνουν επιδόματα.
Low life ξέκωλα.
Περιφερόμενοι γύπες !
Το DNA φυγείν αδύνατον.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Προσυπογράφω για Αμερική και ειδικά N.Y όπου έχω περάσει κι εγώ για ένα χρόνο.
Πουτανόσκυλα . Το έχει η ράτσα. Τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικούς άντρες για να παίρνουν επιδόματα.
Low life ξέκωλα.
Περιφερόμενοι γύπες !
Το DNA φυγείν αδύνατον.
Για τις μαύρες στην Αμερική τι έχετε να πείτε; Είναι τόσο σούργελα μηδενικής αξίας όπως λένε οι άνθρωποι στα social; Ή υπάρχουν και εξαιρέσεις;
Σόρρυ για το σπαμ! :priest: απλά καλά είναι να μαθαίνουμε όλοι..
Αλλιώς ας διαγραφεί και να το βάλω στο σχολιασμό :upsidedown:

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
452
Πόντοι
20
Ειμαι φαν των Λατινων, λογω του πισω συστηματος τους. Εχω παει σιγουρα με πανω απο 100. Γενικα ηταν οκ, χωρις να μου βαζουν περιορισμους που να με ενοχλουν. Καποιες ειναι πολυ ευχαριστες. Τρανταχτη φολα εχω φαει μονο μια φορα σε στουντιο. Την ειχα στα 4 και ξαφνικα κατεβασα στροφες, οχι γιατι κοντευα να τελειωσω, αλλα ετσι για να απολαυσω. Η καριολα ομως νομισε οτι το εκανα για να μην τελειωσω κ για να την καθυστερησω, κι ας μην ειχε περασει ο χρονος. Με εβρισε στα Ισπανικα λεγοντας με maldito και εφυγε. Λεγοταν Σαμανθα με πλαστικα βυζια και κωλαρα, στη Θησεως.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646
.........................................................
Στο τέλος την ρώτησα και για τον κατάλογο των Εξτραδακίων...
+20€ για ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
+50€ για Κώλο
:hi:
Μύστη, για ΑΚΑ πρωκτικό κρεμπιέ ρώτησες ή το ξέχασες? :cool2:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758
Φωκαίας 27Α

Συνημμένα

• 20250506_145854.jpg
    20250506_145854.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 55

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.820
Πόντοι
3.446
Μυστη μου τότε που πήρε τα κιλά παλι περνούσα μαζί της δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη με καυλωνει πολυ σαν γυναίκα εχει θυληκοτητα και ξέρει να ευχαριστεί τον άντρα.

Θυμάμαι πριν πάρει τα κιλά όταν την γαμουσα ελεγα μέσα μου τι μουνι γαμαω με ενα εικοσαρικο

Κλεινωντας μην με παρεξηγησετε για το λεξιλόγιο μου και τις εκφράσεις μου αλλα τα λέω στην δικιά μας γλώσσα οπως θα μιλαγατε σε έναν φιλο σας τις σέβομαι τις ιεροδουλες ποιο πολυ από τις ταχα μου παρθενοπιπιτσες που κυκλοφορουν εκει έξω
Εκφρασου ελεύθερα..... δεν παρεξηγείτε κάνεις στο μεγάλο διαδικτυακό καφενείο που αποτελεί το παρόν site.....

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
561
Πόντοι
96
Δεν την έχω δει καμιά βδομάδα τώρα.. Για αδερφάκι σπιτάκι δεν ξέρω, δεν έχω πετύχει κάποια κοπέλα - σύνδεση

Δεν την έχω δει καμιά βδομάδα τώρα.. Για αδερφάκι σπιτάκι δεν ξέρω, δεν έχω πετύχει κάποια κοπέλα - σύνδεση
Σαρα την βυζαρου πρωην ΕΥΑ απο λιοσιων

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.214
Πόντοι
446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom