Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 200
- Like
- 52.442
- Πόντοι
- 36.228
ΣωστόςΕγώ πάντως με 20 ευρώ φουλ την είχα πάρει

Αν διαβάσεις τις κριτικές όσων έδωσαν 200άρια, θα λυθείς στο γέλιο...
ΣωστόςΕγώ πάντως με 20 ευρώ φουλ την είχα πάρει
Όχι, τελευταία φορά την πήρα την 1η μέρα που έπιασε στην υπόγα (μου έκανε και πλάκα ότι της κάνω ποδαρικό) και ποιο πρίν στο Φ65, αν θυμάμαι καλά 3-4 φορές.Την έχεις πάρει τελευταία ?
Έχει κάτι τεράστια σπυριά στο ύψος του κόκκυγα και παραμορφωμένο δέρμα εκεί γύρο.....
Λίγο τρομακτικό - αν όχι επικίνδυνο .....![]()
...εδώ τι να σου απαντήσω?Όσο σφιχτό μουνάκι και να έχει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ακυρη τελειως για Φυλης και κακάσχημη. Ούτε πιωμένος δεν δίνεις είκοσι ευρώ για να τη γαμησεις αυτή.
Μοιάζει πολύ πάντως με μια Σοφία μελαχρινή λεπτή με κοιλιακούς ινδιανόφατσα κάπως, που ήταν στις πρώτες φουρνιές λατίνων στα κεντρικά πριν τους κλείσουν , οπότε και σκόρπισαν. Μαζί με Κατερίνα, Σάρα(Μαριάννα) Σαρίτα,Νατάσα,Ρόζα και λοιπές.
Μέχρι περίπου τέτοια εποχή πέρυσι.
Αυτή βέβαια είναι ξανθιά και δε νομίζω να είναι η ίδια αλλά μοιάζει.
Όντως μοιάζει πολύ η Σαμάνθα με τη Σοφία που λες
Ήταν γυρολόγος η Σοφία σε πολλά μαγαζιά...
Ναι, το είπα, δεν ξεχνιέται η φάτσα της και οι κοιλίτσα τηςΑυτη ειναι
Όντως μερικοι λεγανε εδω οτι έπαθε χασιμοτο εν τω μεταξύ αρκετοί γνωστοί μου που εμβολιαστηκαν το έπαθαν τυχαίο η οχι δεν το γνωρίζω πάντως δείχνει να εχει συνέλθει αρκετά καμια σχέση με πριν βρίσκει τον καλό της εαυτό παλι.Μετά τον εμβολιασμό της κατά του COVID19, η Βίκυ άρχισε να αλλάζει εντελώς συμπεριφορά και εμφάνιση (προς το χειρότερο δυστυχώς). Έγινε άλλη γυναίκα! Ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα!
Χθες που είδα ανέβασε τον τιμοκατάλογο....Εγώ πάντως με 20 ευρώ φουλ την είχα πάρει
Προσυπογράφω για Αμερική και ειδικά N.Y όπου έχω περάσει κι εγώ για ένα χρόνο.Ωραια ειναι η μια απο τις δεκαδες φωλολατινες!!! Γενικα οι Λατινες εχουν κωλο χαρακτηρα, την εχουν δει μουναρες και εχουν αυτο το τουπέ. Μην πιανεις βυζια, δεν βγαζω σουτιεν... γενικα ειναι πολυ ΦΟΛΑ!!! Ακομα και στην χωρα τους το παίζουν γενικα ντιβες. Εγω οταν ζουσα στην Νεα Υόρκη και εκει για τον Π....καβαλα ηταν. Γενικα αντρες γυναίκες δεν εχουν μπεσα, θα σου κανουν την πουστια
Για τις μαύρες στην Αμερική τι έχετε να πείτε; Είναι τόσο σούργελα μηδενικής αξίας όπως λένε οι άνθρωποι στα social; Ή υπάρχουν και εξαιρέσεις;Προσυπογράφω για Αμερική και ειδικά N.Y όπου έχω περάσει κι εγώ για ένα χρόνο.
Πουτανόσκυλα . Το έχει η ράτσα. Τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικούς άντρες για να παίρνουν επιδόματα.
Low life ξέκωλα.
Περιφερόμενοι γύπες !
Το DNA φυγείν αδύνατον.
Dubai anal chocolate...Χθες που είδα ανέβασε τον τιμοκατάλογο....
Ντουμπάι
![]()
Μύστη, για ΑΚΑ πρωκτικό κρεμπιέ ρώτησες ή το ξέχασες?.........................................................
Στο τέλος την ρώτησα και για τον κατάλογο των Εξτραδακίων...
+20€ για ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
+50€ για Κώλο
![]()
Τη κάνανε Νάταλι κ Ιρίνα?Φωκαίας 27Α
Εκφρασου ελεύθερα..... δεν παρεξηγείτε κάνεις στο μεγάλο διαδικτυακό καφενείο που αποτελεί το παρόν site.....Μυστη μου τότε που πήρε τα κιλά παλι περνούσα μαζί της δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη με καυλωνει πολυ σαν γυναίκα εχει θυληκοτητα και ξέρει να ευχαριστεί τον άντρα.
Θυμάμαι πριν πάρει τα κιλά όταν την γαμουσα ελεγα μέσα μου τι μουνι γαμαω με ενα εικοσαρικο
Κλεινωντας μην με παρεξηγησετε για το λεξιλόγιο μου και τις εκφράσεις μου αλλα τα λέω στην δικιά μας γλώσσα οπως θα μιλαγατε σε έναν φιλο σας τις σέβομαι τις ιεροδουλες ποιο πολυ από τις ταχα μου παρθενοπιπιτσες που κυκλοφορουν εκει έξω
Μπορεί η γιαγιά Μανουέλα να κουράστηκε σκύψε ανέβα κατέβα στο μπουντρούμιΤη κάνανε Νάταλι κ Ιρίνα?
Δεν την έχω δει καμιά βδομάδα τώρα.. Για αδερφάκι σπιτάκι δεν ξέρω, δεν έχω πετύχει κάποια κοπέλα - σύνδεση
Σαρα την βυζαρου πρωην ΕΥΑ απο λιοσιωνΔεν την έχω δει καμιά βδομάδα τώρα.. Για αδερφάκι σπιτάκι δεν ξέρω, δεν έχω πετύχει κάποια κοπέλα - σύνδεση
Πιθανόν δεν μπήκα δίπλα για να δω. Πήγα στην Άννα στο 19 για πρώτη φορά και ήταν πάρα πολύ καλήΤη κάνανε Νάταλι κ Ιρίνα?
Παιδιά χαρά στο κουράγιο σαςΕδώ το βάζουμε ακαποτα στο ελεύθερο στοματικό θα κολοσουμε;;;
Βάσει προγράμματος ναι...το Σάββατο η Ιρινα μου είπε ότι θα καθόταν ένα μήνα ακόμα αλλάμάλλον κατάλαβα λάθος.Τη κάνανε Νάταλι κ Ιρίνα?