Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (28 μέλη και 172 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Σύντομη επίσκεψη μετά τη δουλειά από τα μέρη..

Στα Φιλιππίδου περιέργως ησυχία, αλλά νταξ, Δευτέρα είναι...
11Α Ναόμι μόνη της, και κατόπιν εντολής από τη γνωστή καλοσυνάτη τσα2, επειδή ήρθα κυρίως για βόλτα, βγήκε και με άρπαξε στα χουφτώματα και τα φιλιά, κόλλησε πάνω μου, και φυσικά ανταπέδωσα, αλλά δε θα περάσω.. :2funny:
Παρότι το εργαλείο "άκουσε" απευθείας και χάρηκε που την είδε..
:erection:
11Β Νάταλι μόνη της
Φ59ΙΣ Σοφία κωλαρού λατίνα, αλλά πρώτα βγήκε ο τεράστιος τρβλ(?)τσατσος κι όπως καθόμουν μου φάνηκε βουνό.. :turkydance::2funny:
Φ61 Άννα κοντό λατινοκαυλάκι
Φ65Α είχα ακούσει από πηγή ότι θα ερχόταν η Μπιούτι αλλά δε μπόρεσε, οπότε σήμερα έχει Κορίνα..
Φ65Β Μπέκυ σοκολάτα υγείας σφιχτή με ωραία πιασίματα και σκληρό κωλαρουμπίνι :inlove:
Φ66Δ Νίκη με κυβικά και πεσμένες βυζάρες
Φ66Α Ρούμπι καυλολατίνα, Σολ ψηλή μιλφάρα νορμάλ με πιασίματα, κι άλλη μία καυλολατίνα
Φ67 Σάρα υπερκόμματος και υπερκαύλαρος, ψηλή όμορφη λατίνα με πολύ ωραίες καμπύλες και γαμάτο κώλο :assshake:
Φ69Α Έμμα γυρολόγος, και στα ηχεία M. J. Blige Family Affair :dancing:
Φ69Β ανοιχτό
Φ71Α ως γνωστόν αναμονή, γεια σας!...
Φ71Β δύο Πάολες αδύνατες λατινοκορμάρες (Αλήθεια, δύο είναι, τις είδα μαζί!)
Φ84Α & Β, Φ86Α κλειστά
Φ86Β ανοιχτό

Φωκ7 υπόγα Έιτζι τουμπανάκι όμορφο και χαμογελαστό, αδύνατο με σέξι βυζάκια και διάσπαρτα τατουάζ
Φωκ7Β & 9 ανοιχτά
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ13Β δύο petit λατινοκαυλάκια, Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό, και Σαμάνθα στεγνό..
Φωκ17Α Μιχαέλα με βυζούμπες υποθέτω.. Μία με μεγαλύτερες πεσμένες βυζάρες
Φωκ17Β Μόνικα μιλφάρα με φυσιολογικό καλό κορμί
Φωκ19 κλειστό
Φωκ25Α Καρίνα λατίνα ατσούμπαλη με γεμάτα πιασίματα
Φωκ25Β Σάρα γνωστό αδύνατο με φτιαγμένα βυζιά και χείλη
Φωκ27Α Μανουέλα μιλφογκίλφ κοντούλικο
Φωκ27Β σκαλάκια Νάταλι Ρωσίδα με πεσμένες βυζάρες

Συνεχίζεται...

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246

11Α Ναόμι μόνη της, και κατόπιν εντολής από τη γνωστή καλοσυνάτη τσα2, επειδή ήρθα κυρίως για βόλτα, βγήκε και με άρπαξε στα χουφτώματα και τα φιλιά, κόλλησε πάνω μου, και φυσικά ανταπέδωσα, αλλά δε θα περάσω.. :2funny:
11Β Νάταλι μόνη της
Φ59ΙΣ Σοφία κωλαρού λατίνα, αλλά πρώτα βγήκε ο τεράστιος τρβλ(?)τσατσος κι όπως καθόμουν μου φάνηκε βουνό.. :turkydance::2funny:
Φ65Α είχα ακούσει από πηγή ότι θα ερχόταν η Μπιούτι αλλά δε μπόρεσε, οπότε σήμερα έχει Κορίνα..
Φ65Β Μπέκυ σοκολάτα υγείας σφιχτή με ωραία πιασίματα και σκληρό κωλαρουμπίνι :inlove:
Φ66Α Ρούμπι καυλολατίνα, Σολ ψηλή μιλφάρα νορμάλ με πιασίματα, κι άλλη μία καυλολατίνα
Φ67 Σάρα υπερκόμματος και υπερκαύλαρος, ψηλή όμορφη λατίνα με πολύ ωραίες καμπύλες και γαμάτο κώλο :assshake:
Φ69Β ανοιχτό
Φ84Α & Β, Φ86Α κλειστά
Φ86Β ανοιχτό

Φωκ7 υπόγα Έιτζι τουμπανάκι όμορφο και χαμογελαστό, αδύνατο με σέξι βυζάκια και διάσπαρτα τατουάζ
Φωκ7Β & 9 ανοιχτά
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ13Β δύο petit λατινοκαυλάκια, Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό, και Σαμάνθα στεγνό..

Συνεχίζεται...
Η Ειτζι που χαμε δει ειναι αυτη η υπαρχει δευτερη?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
  • Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπερα σας,Η τινα απο κηφισου την εχει παρει κανενας?.Αξιζει ?.Γι αυτο ρωταω

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Πηγαινε φυλής 69β να σε περιποιηθει η Βίκυ από τις καλες περιπτώσεις ειδικά τώρα που εχει χάσει και τα κιλά που πήρε
Ωραια ειναι η μια απο τις δεκαδες φωλολατινες!!! Γενικα οι Λατινες εχουν κωλο χαρακτηρα, την εχουν δει μουναρες και εχουν αυτο το τουπέ. Μην πιανεις βυζια, δεν βγαζω σουτιεν... γενικα ειναι πολυ ΦΟΛΑ!!! Ακομα και στην χωρα τους το παίζουν γενικα ντιβες. Εγω οταν ζουσα στην Νεα Υόρκη και εκει για τον Π....καβαλα ηταν. Γενικα αντρες γυναίκες δεν εχουν μπεσα, θα σου κανουν την πουστια

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

11Β Νάταλι μόνη της
Φ69Β ανοιχτό
Φ84Α & Β, Φ86Α κλειστά
Φ86Β ανοιχτό

Φωκ7Β & 9 ανοιχτά
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ19 κλειστό

Συνεχίζεται...
Εντέλει τιμήθηκε για περίπου (ακριβώς) 10η φορά η
πάστα σοκολατίνα υγείας
Μπέκυ
:smitten:
Προσφέρθηκαν:
Ένα πολύ καλό, περιποιητικό και βαθύ στοματικό :pipa1:
Μια παθιασμένη καβάλα, λίγο ιεραποστολικό κοιτώντας την στα μάτια και χαζεύοντας τις βυζούμπες της να παίζουν πάνω κάτω :jade:
Και στη συνέχεια ξανά καβάλα, λίγο διαφορετική.. Εγώ στη μέση του κρεβατιού αλλά ανάποδη πλευρά, κι εκείνη στην αρχή αγκαλιά (καθιστή στα όρθια, face to face) πάνω μου όπως ήθελα, φιλώντας τις βυζούμπες της, αλλά μετά με ξάπλωσε κάτω και μου έκανε ένα ζόρικο γαμήσι μόνη της γεμάτο βογγητά και φωνές καύλας! :smiling-face-with-heart-eyes:
Καιρό είχε να μου κάνει τόσο καλή δουλειά... :inlove:

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.788
Πόντοι
3.446
Πηγαινε φυλής 69β να σε περιποιηθει η Βίκυ από τις καλες περιπτώσεις ειδικά τώρα που εχει χάσει και τα κιλά που πήρε
AΝ κ ξαναλεω παλι ΑΝ έχασε τα κιλά που λες.....αξιζει ένα μεγάλο μπράβο στο κορίτσι για την υγείας της κ για την εμφάνιση της.....γιατί είναι πολύ όμορφη γυναίκα Ρωσικής προέλευσης!!

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21

11Β Νάταλι μόνη της
Φ69Β ανοιχτό
Φ84Α & Β, Φ86Α κλειστά
Φ86Β ανοιχτό

Φωκ7Β & 9 ανοιχτά
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ19 κλειστό

Συνεχίζεται...
Την Σαρα την βυζαρου εκ Ρωσιας απο Φυλης 66Δ την εχεις ξαναδει..., ? Την εχω χασει. Εχει αλλο αδελφο σπιτακι το Φ66Δ μήπως?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Την Σαρα την βυζαρου εκ Ρωσιας απο Φυλης 66Δ την εχεις ξαναδει..., ? Την εχω χασει. Εχει αλλο αδελφο σπιτακι το Φ66Δ μήπως?
Δεν την έχω δει καμιά βδομάδα τώρα.. Για αδερφάκι σπιτάκι δεν ξέρω, δεν έχω πετύχει κάποια κοπέλα - σύνδεση

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.869
Πόντοι
28.636
Live Update επιγραμματικά...
:tooth::tooth::tooth:
Παρέα με τον κύριο Γιάννη και τον Περπάτημα!!!

Μετά από καιρό άνοιξε πάλι, όπως έγραψαν εκλεκτοί συναγωνιστές το...

Φωκαιας 27 Όροφος.
Η γνωστή Τσατσά με το γατί Βερόνικα (το οποίο έγινε Θραφτάρι) παρουσίασε Δύο Λατίνες!!!! :kneel:

Νόβα λοιπόν, νταρντάνα μελαχρινή με ωραίο τριάρι στήθος και μεγάλο Ζουμερό κώλο. Πρόγραμμα απλό αλλά με 69 και Ισπανικό και τελείωμα σώμα.
Με θετική ενέργεια στο σαλόνι!!!

Ταλία, αδύνατη Μοντελέ και πολύ Σοκαλατένιο χρώμα.
Βυζάκια μικρά...
Τατουάζ δεν είδα.
Πρόγραμμα απλό απλό απλό...
Πέρασα γιατί έπρεπε να δοκιμαστεί!!!
Φυσικά και μέσα δέχθηκε γλυφοκώλι και γλυφομούνι στο οποίο και τελείωσε με σπασμούς!!!
Την έστησα στα τέσσερα και τελείωσα κοιτώντας από τον καθρέφτη σε αυτή την στάση.
Στο τέλος την ρώτησα και για τον κατάλογο των Εξτραδακίων...
+20€ για ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
+50€ για Κώλο
:hi:

Φυλής 61 υπόγα.
Άννα γνωστή Λατίνα με ωραίο κορμάκι σε απλό.
Υπηρεσία η Βαλεντίνα.
Σε λίγα λεπτά έκλεισε και την βρήκαμε έξω... :confused:
- Τι έγινε, γιατί κλείσατε?
- Άστα... Η κοπέλα Δεν είχε καμία όρεξη για δουλειά. Οι πελάτες έκαναν παράπονα και ζητούσαν τα χρήματα πίσω...
Φαίνεται ότι αγάπησε το κορίτσι... :smitten:

Αντιθέτως η Ειρήνη Ειρήνα από Φώκαιας 27 σκαλάκια μάλλον δεν αγαπάει...
Την είδαμε μόνη με δύο κοπρόσκυλα :2funny: , τύπου Τσιουάουα, στη Μαγευτική Αχαρνών!!!
Με ρώτησε γιατί ο @DmtrsxXx δεν σηκώνει το τηλέφωνο??? :cry:
Προσπέρασα Χωρίς να απαντήσω. :woldman:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Φυλής 61 υπόγα.
Άννα γνωστή Λατίνα με ωραίο κορμάκι σε απλό.
Υπηρεσία η Βαλεντίνα.
Σε λίγα λεπτά έκλεισε και την βρήκαμε έξω... :confused:
- Τι έγινε, γιατί κλείσατε?
- Άστα... Η κοπέλα Δεν είχε καμία όρεξη για δουλειά. Οι πελάτες έκαναν παράπονα και ζητούσαν τα χρήματα πίσω...
Φαίνεται ότι αγάπησε το κορίτσι...
Να σημειωθεί ότι η εν λόγω Άννα είναι η τελευταία μου κριτική (απ' το Φ59ΙΣ), εμφανίσιμη λατινοφολάρα μ' ένα τούνελ σαν το σταθμό μετρό Πειραιά!... :headbang::shockedeyes:
Την αναγνώρισα με τη 2η επίσκεψη στον οίκο, από τα (ίδια) Victoria Secret εσώρουχα.. (τα οποία υποθέτω είναι Agia Varvara Secret:2funny:)

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Αντιθέτως η Ειρήνη Ειρήνα από Φώκαιας 27 σκαλάκια μάλλον δεν αγαπάει...
Την είδαμε μόνη παρέα με τα σκυλάκια της, τύπου Τσιουάουα, στη Μαγευτική Αχαρνών!!!
Τα σκυλάκια είναι της Νάταλι και η Ιρίνα τα βγάζει βόλτα όταν εκείνη δουλεύει...

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201

Το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό που έκανε στο Πιπίνου 118 και στο Βέργας 3 το συνεχίζει ή το σταμάτησε η Βίκυ;

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.305
Πόντοι
3.246

Πάντως σα Σαμάνθα δουλεύει από το Σεπτέμβριο του 2024 στο Φώκαιας 13 ισόγειο πλυν των μηνών που έλειπε ώστε να ανανεώσει τη viza της.
Μοιάζει πολύ πάντως με μια Σοφία μελαχρινή λεπτή με κοιλιακούς ινδιανόφατσα κάπως, που ήταν στις πρώτες φουρνιές λατίνων στα κεντρικά πριν τους κλείσουν , οπότε και σκόρπισαν. Μαζί με Κατερίνα, Σάρα(Μαριάννα) Σαρίτα,Νατάσα,Ρόζα και λοιπές.
Μέχρι περίπου τέτοια εποχή πέρυσι.
Αυτή βέβαια είναι ξανθιά και δε νομίζω να είναι η ίδια αλλά μοιάζει.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948

Μοιάζει πολύ πάντως με μια Σοφία μελαχρινή λεπτή με κοιλιακούς ινδιανόφατσα κάπως, που ήταν στις πρώτες φουρνιές λατίνων στα κεντρικά πριν τους κλείσουν , οπότε και σκόρπισαν. Μαζί με Κατερίνα, Σάρα(Μαριάννα) Σαρίτα,Νατάσα,Ρόζα και λοιπές.
Μέχρι περίπου τέτοια εποχή πέρυσι.
Αυτή βέβαια είναι ξανθιά και δε νομίζω να είναι η ίδια αλλά μοιάζει.
Όντως μοιάζει πολύ η Σαμάνθα με τη Σοφία που λες:thumbsup:
Ήταν γυρολόγος η Σοφία σε πολλά μαγαζιά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom