Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 219 άτομα (21 μέλη και 198 επισκέπτες)

nikokiris

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
47
Πόντοι
0
Κατεβήκαμε την Κολωνού.
Στο Κ48 δεξιά όπως μπαίνουμε, η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Η κυρία της υπηρεσίας ενημέρωσε, με αυστηρό ύφος, συναγωνιστή με πατεριτσες, ότι η κοπέλα δεν θα τον πάρει. Βέβαια το Πακιστάν το έπαιρνε όλο.
Πάμε δίπλα, δύο παχουλές γιαγιούλες με σλαβικάχαρακτηριστικά με φουλ πρόγραμμα στα 10 ευρουλια.
Ξεκαυλώσαμε, και ξεκινάμε για κοντινό κουτούκι.
Μα εκεί που στρίβιουμε, νάσου το πλήρωμα καμπίνας της MALAYSIAN να μπαίνει στο WYNDHAM.
Πάμε τώρα για Φωκαίας.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.436
Πόντοι
35.948
Πολυ Μπαζολατινες γεμισαμε.... καντε επειγόντως εμπάργκο απο αυτες τις φολες, γιατι θα ξεχάσουμε το παθιασμένο γαμησι. Θέλουμε ξανα Βαλκανια!! Θέλουμε Ρωσία!!! Αυτες ξερουν μονο να μας περιποιουνται οπως πρεπει.
Θεωρητικά, έχεις δίκιο!!!
Έτσι όπως είναι η κατάσταση, αν φύγουν οι λατίνες, θα κλείσει το 70% των οίκων.
Το 25% θα είναι ηλικιωμένες, εύσωμες και παλιές
Το 5% που θα αξίζει, λόγω έλλειψης, θα έχουν ουρά μέχρι την Ομόνοια

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την μεσημεριατικη τσαρκα στο Μεταξουργειο....τιμιθηκαν back to back οι δυο σλαβες μιλφαρες με το ιδιο ονομα...πρωτα η Ντιανα ή Γιαννα στο ΜΑ 22 οροφος (ανεβαινει κριτικη) και επειτα η Ντιανα η μολδαβεζα μιλφ στο ΜΑ 28 υπογειο
1000005440.jpg

Οριστε και το κομματι που ξεκολλησε το βραδυ της προηγουμενης κυριακης απο το σφραγισμενο παραθυρο στο Κολωνου 43 και επεσε στο κεφαλι μου...νομιζα οτι ηταν λαμαρινα αλλα τελικα ηταν ξυλο...τωρα οποτε κατεβαινω Μεταξουργειο κοιταζω και ψηλα...υπαρχουν παρα πολλα ετοιμοροπα κομματια ξυλο και σκουριασμενο μεταλλο που με ενα δυνατο αερα μπορει να ξεκολλησουν...προσοχη παιδες...

Athens2001

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
87
Πόντοι
0
Επιστροφη απο την μεσημεριατικη τσαρκα στο Μεταξουργειο....τιμιθηκαν back to back οι δυο σλαβες μιλφαρες με το ιδιο ονομα...πρωτα η Ντιανα ή Γιαννα στο ΜΑ 22 οροφος (ανεβαινει κριτικη) και επειτα η Ντιανα η μολδαβεζα μιλφ στο ΜΑ 28 υπογειο
1000005440.jpg

Οριστε και το κομματι που ξεκολλησε το βραδυ της προηγουμενης κυριακης απο το σφραγισμενο παραθυρο στο Κολωνου 43 και επεσε στο κεφαλι μου...νομιζα οτι ηταν λαμαρινα αλλα τελικα ηταν ξυλο...τωρα οποτε κατεβαινω Μεταξουργειο κοιταζω και ψηλα...υπαρχουν παρα πολλα ετοιμοροπα κομματια ξυλο και σκουριασμενο μεταλλο που με ενα δυνατο αερα μπορει να ξεκολλησουν...προσοχη παιδες...
Αν επιτόπου καλούσες αστυνομία για καταγραφή γεγονότος και έκτοτε έκανες αίτηση για αποζημίωση στον δήμο θα έπαιρνες μια γενναιόδωρη αποζημίωση ..πιθανόν μετά από αρκετή γραφειοκρατία και χρόνο (ίσως και χρόνια ) αλλά ο νόμος είναι ξεκάθαρος για τα εγκαταλελειμένα κτήρια
Βέβαια ποιος θα ασχοληθεί θα μου πεις .. στην Ελλάδα είσαι που ζούμε από θαύμα .. αλλά με δύο τρεις φωτογραφίες και καταγραφή από αστυνομία δε θα μπορούσαν να κάνουν και τίποτα στο δικαστήριο όταν και αν γινόταν ..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.308
Πόντοι
3.246
Πέρασμα χθες βράδυ από τα κεντρικά της Φυλής, στο τέλος της δεύτερης βάρδιας και αρχή της τρίτης.

Φυλής 74 αριστερά, ο νεαρός τσα2 παρουσιασε ένα μινιόν ομορφουλικο λατινακι? με ανύπαρκτο βυζι και στεγνό σωμα, με ελ.στοματικο. Όνομα δεν ειπε

Φιλιππίδου ισόγειο ήταν κλασικά η Ναόμι μαζι με την Μιχαελα
Στο 74 αριστερά μάλλον είδες την τσιγγανοβουλγαρούδα Άννυ το νέο πουλέν του οίκου που την παρουσιάζουν για Ρουμάνα. Τις πρώτες μέρες ήταν κι η έτερη Βουλγαρίας η Ντιόνα εκεί αλλά την ξαναπήγαν στο φωκ9.

Θύμισε μου λίγο ποια Μιχαέλα είναι στο Φιλιππίδου με τη Ναόμι, είναι γνωστή;:think:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201
Στο 74 αριστερά μάλλον είδες την τσιγγανοβουλγαρούδα Άννυ το νέο πουλέν του οίκου που την παρουσιάζουν για Ρουμάνα. Τις πρώτες μέρες ήταν κι η έτερη Βουλγαρίας η Ντιόνα εκεί αλλά την ξαναπήγαν στο φωκ9.

Θύμισε μου λίγο ποια Μιχαέλα είναι στο Φιλιππίδου με τη Ναόμι, είναι γνωστή;:think:
Είναι γνωστή η Μιχαελα ναι, ψηλή, λεπτη, μελαχρινη με ψευτικα βυζια και συνήθως έκανε επιθετικό σαλοναρισμα. Δούλευε εκεί αρκετό καιρό πριν, μετά πήγε για λίγο στο Φωκαιας 27 υπόγειο, μετά εξαφανίστηκε για λίγο και τώρα πισω πάλι στις επάλξεις στο Φιλιππίδου.

Τώρα για το 74 πρώτη φορά την είδα καθώς δε συνηθίζω να πηγαίνω τρίτη βάρδια

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Εγώ πάντως αν ακούσω Ναόμι κάθομαι.. :smitten:
Αν δεν ακούσω Ναόμι (ή έστω καυΛούνα για μάτι :cool2:) φεύγω...
Ξέρω, σας εκπλήσσω... :2funny::2funny::2funny:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.436
Πόντοι
35.948
Είναι γνωστή η Μιχαελα ναι, ψηλή, λεπτη, μελαχρινη με ψευτικα βυζια και συνήθως έκανε επιθετικό σαλοναρισμα. Δούλευε εκεί αρκετό καιρό πριν, μετά πήγε για λίγο στο Φωκαιας 27 υπόγειο, μετά εξαφανίστηκε για λίγο και τώρα πισω πάλι στις επάλξεις στο Φιλιππίδου.

Τώρα για το 74 πρώτη φορά την είδα καθώς δε συνηθίζω να πηγαίνω τρίτη βάρδια
Η Μιχαέλα έχει περάσει κι απ' το Φωκαίας 25 ισόγειο...

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Αν επιτόπου καλούσες αστυνομία για καταγραφή γεγονότος και έκτοτε έκανες αίτηση για αποζημίωση στον δήμο θα έπαιρνες μια γενναιόδωρη αποζημίωση ..πιθανόν μετά από αρκετή γραφειοκρατία και χρόνο (ίσως και χρόνια ) αλλά ο νόμος είναι ξεκάθαρος για τα εγκαταλελειμένα κτήρια
Βέβαια ποιος θα ασχοληθεί θα μου πεις .. στην Ελλάδα είσαι που ζούμε από θαύμα .. αλλά με δύο τρεις φωτογραφίες και καταγραφή από αστυνομία δε θα μπορούσαν να κάνουν και τίποτα στο δικαστήριο όταν και αν γινόταν ..
Αν ηταν στην Αμερική, θα υπηρχε αμεση ανταπόκριση και υπερ του πολίτη (παθων). Στην Ελλάδα της γραφειοκρατίας.....θα ειχε παρει συνταξη ο άνθρωπος μεχρι να γίνει η δικη και αν εβρισκε το δικιο του

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.907
Πόντοι
1.666
Δεν ξέρω αν θυμάσαι μια Ελληνίδα στο Εξηκίου 20 περίπου το 2006 με απίστευτη κορμάρα γυμνασμένη, μελαχρινή με μαλλί ανταύγιες. Πάντα ωραία εσώρουχα , μαύρες γόβες πεντακάθαρη και απίστευτο κρεβάτι ! 36 μου είχε πει.
Είχε περάσει επίσης απο κει για αρκετό καιρό μια Πολωνή νομίζω καστανή chubby "ρομαντική" φουλ .
Την Άννα λες... φόραγε πολλές φορές και σετ βρακάκι σουτιέν με αμερικανική σημαία χαχα... πετιτ φάση... τσιμπουκαρα και στα 4 τρελή κωλαρα αλλά... την χάσαμε...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Φυλής 74 δεξιά, το γνωστό αλβανικο μπάζο που πρέπει να κοιμάται εκεί μέσα, η Άννα με ελ.στοματικο

Φωκαιας 13 ισόγειο ήταν τα δύο μινιόν πουτσομεζεδακια, η Κατερίνα, ξανθούλα με πλαστικά βυζάκια και η Σαμανθα, με ελ.στοματικο και οι δυο
Η Άννα που λές, έχει πάντως αρκετά σφιχτό μουνάκι και αν την ψήσεις λίγο σε αφήνει να τα ρήξεις και στον πάτο της εκτός από κοιλιά.

Η "Σαμάνθα" στο Φ13 , είναι η μία εκ των 2 Σόφι/Σοφία (η πιό ξινή) που είχαν δουλέψει παλιότερα στο Φ25 όροφο και στα αδελφά του μαγαζιά.

ΌΤΙ χειρότερο ρε γαμώτο ... ειδικά όταν έχεις επιλέξει την κοπέλα κυρίως λόγω κώλου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.485
Πόντοι
47.170
Η "Σαμάνθα" στο Φ13 , είναι η μία εκ των 2 Σόφι/Σοφία (η πιό ξινή) που είχαν δουλέψει παλιότερα στο Φ25 όροφο και στα αδελφά του μαγαζιά.
Πάντως σα Σαμάνθα δουλεύει από το Σεπτέμβριο του 2024 στο Φώκαιας 13 ισόγειο πλυν των μηνών που έλειπε ώστε να ανανεώσει τη viza της.

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
551
Πόντοι
301
υπαρχει elvira milf γνωριζει κσποιος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom