Μπορεί αλλά θα σε γελάσω, δεν καλοθυμάμαι.Αναφερθηκε και τατουαζ στην αριστερη κλειδα νομιζω προχθες. Ενδεχεται να ειναι η Νατασα που δουλευε πριν μηνες στο Φ 86α
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.953
- Πόντοι
- 456
Διδυμου 8.Ξέρετε μήπως διδυμου 7 η Ελένη και Βερόνικα τι ωρα σχολανε? Θέλω να πάω κατά τις 5-6, λέτε να είναι εκει?
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.246
Όχι και τώρα με τα βυζια έχει ακόμα περισσότερες ουλές, αλλά είναι τίμια.θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά
οτι το Κατερινάκι είχε αρκετή τρίχα χαμηλά στην μέση και στον κώλο! Έχει διορθωθεί καθόλου αυτό;
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.246
Βέργας 6 υπογα , Άννα μιλφ Ελ.στομ/τελειωτικό.
Βέργας 3 , 5 κοπέλες έφυγα τρέχοντας, φοβήθηκα για την ζωή μου αν έλεγα δεν περνάω με καμία.
Λιοσιων 73 Α Κίρα, Έλλη λατίνα και μια άλλη που δεν θυμάμαι.
Χωματιανού 11Β 2 Λατίνες χοντρούλες Κέλλυ και δεν είπε όνομα η άλλη. Αυτά.
Βέργας 3 , 5 κοπέλες έφυγα τρέχοντας, φοβήθηκα για την ζωή μου αν έλεγα δεν περνάω με καμία.
Λιοσιων 73 Α Κίρα, Έλλη λατίνα και μια άλλη που δεν θυμάμαι.
Χωματιανού 11Β 2 Λατίνες χοντρούλες Κέλλυ και δεν είπε όνομα η άλλη. Αυτά.
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Στοχευμένος έλεγχος του πεδίου βολής (Βικτώρια) στα μπαμ 
προς εύρεση μη-στάνταρ σοκολάτας, κατά τις 22:45..
(να προλάβουμε και τα ΜΜΜ)
Όπου βρέθηκαν:
Φ65Α Κορίνα
Φ65Β κλειστό
Φ84Α κλειστό
Φ66Α ανοιχτό (δεν έγινε έλεγχος)
Και Φ66Δ Νίκη και (επιτέλους) Έμμυ, με ωραία διάθεση, χαμογελαστή και πολύ καυλιάρα, και φυσικά επιλέχθηκε για κατάθεση ξανά επιτέλους!
Προσφέρθηκαν:
Ένα ΓΑΜΑΤΟ πεορούφηγμα που ξεκίνησε πολύ αργά, αισθησιακά, με μπόλικο γλύψιμο σ' όλο το μήκος, και λίγο στις μπάλες..
Εξελίχθηκε σε ωραία αργή πίπα, και στη συνέχεια γρήγορη και με μανία!

Τη ρώτησα αν μπορεί να τον πάρει όλο, με κοίταξε σκεπτική με τις σέξι ωραίες κόκκινες χειλάρες της, άκουσε αμέσως, και με προσεκτική προσπάθεια το έκανε!
Τα κατάφερε και χάρηκε!
Μετά καβάλα ψιλοκουρασμένη αλλά ζόρικη και γρήγορη, μ' εμένα να της παίζω τα βυζάκια, κι εκείνη να σκύβει όλο και περισσότερο πάνω μου με καύλα..
Στη συνέχεια πιστόνιασμα στα 4 κάμποση ώρα, χαζεύοντας το θέαμα, το μικρό κορμάκι και το γαμάτο κωλαράκι της.. Της τα έριξα όλα!
(εντός καποτιδίου πάντα)
Να σημειωθεί ότι..
1. Τα μουνοχειλάκια της στα 4 μόλις ανοίξεις τα κωλομέρια είναι πολύ ωραίο θέαμα..
(αναλόγως τα γούστα)
2. Είτε καπνίζει, είτε ίσως ήταν/πάει να κρυώσει or something..
3. Έχει κάποια σκούρα σημάδια στα κωλομέρια που ελπίζω να μην είναι κάτι επικίνδυνο..
4. Άμα δεν ξυριζόταν υποθέτω θα είχε παντού afro τρίχα, ίσως και σ' όλη την κωλοχαράδρα... Και στις φαβορίτες προς τα μάγουλα και στο λαιμό...
Μην το θεωρήσετε σπαμ παρακαλώ..
Να γαμάτε καλά!!

Όπου βρέθηκαν:
Φ65Α Κορίνα
Φ65Β κλειστό
Φ84Α κλειστό
Και Φ66Δ Νίκη και (επιτέλους) Έμμυ, με ωραία διάθεση, χαμογελαστή και πολύ καυλιάρα, και φυσικά επιλέχθηκε για κατάθεση ξανά επιτέλους!
Προσφέρθηκαν:
Ένα ΓΑΜΑΤΟ πεορούφηγμα που ξεκίνησε πολύ αργά, αισθησιακά, με μπόλικο γλύψιμο σ' όλο το μήκος, και λίγο στις μπάλες..

Τη ρώτησα αν μπορεί να τον πάρει όλο, με κοίταξε σκεπτική με τις σέξι ωραίες κόκκινες χειλάρες της, άκουσε αμέσως, και με προσεκτική προσπάθεια το έκανε!
Τα κατάφερε και χάρηκε!

Μετά καβάλα ψιλοκουρασμένη αλλά ζόρικη και γρήγορη, μ' εμένα να της παίζω τα βυζάκια, κι εκείνη να σκύβει όλο και περισσότερο πάνω μου με καύλα..

Στη συνέχεια πιστόνιασμα στα 4 κάμποση ώρα, χαζεύοντας το θέαμα, το μικρό κορμάκι και το γαμάτο κωλαράκι της.. Της τα έριξα όλα!
(εντός καποτιδίου πάντα)
Να σημειωθεί ότι..
1. Τα μουνοχειλάκια της στα 4 μόλις ανοίξεις τα κωλομέρια είναι πολύ ωραίο θέαμα..
(αναλόγως τα γούστα)
3. Έχει κάποια σκούρα σημάδια στα κωλομέρια που ελπίζω να μην είναι κάτι επικίνδυνο..
4. Άμα δεν ξυριζόταν υποθέτω θα είχε παντού afro τρίχα, ίσως και σ' όλη την κωλοχαράδρα... Και στις φαβορίτες προς τα μάγουλα και στο λαιμό...

Να γαμάτε καλά!!

Τελευταία τροποποίηση:
Να συμπληρώσω δεύτερη σε όσα μπήκα.Στοχευμένος έλεγχος του πεδίου βολής (Βικτώρια) στα μπαμ
Όπου βρέθηκαν:
Φ65Α Κορίνα
Φ65Β κλειστό
Φ84Α κλειστό
Προσφέρθηκαν:
Τη ρώτησα αν μπορεί να τον πάρει όλο, με κοίταξε σκεπτική με τις σέξι ωραίες κόκκινες χειλάρες της, άκουσε αμέσως, και με προσεκτική προσπάθεια το έκανε!Τα κατάφερε και χάρηκε!
Στη συνέχεια πιστόνιασμα στα 4 κάμποση ώρα, χαζεύοντας το θέαμα, το μικρό κορμάκι και το γαμάτο κωλαράκι της..
Να σημειωθεί ότι..
(αναλόγως τα γούστα)
4. Άμα δεν ξυριζόταν υποθέτω θα είχε παντού afro τρίχα, ίσως και σ' όλη την κωλοχαράδρα... Και στις φαβορίτες προς τα μάγουλα..
Να γαμάτε καλά!!![]()
Φ59όρ Έμμα
Φ59ΙΣ Βάνα Σοφία Παολίνα
Φ61 Τζένιφερ και Άννα, αρκετά καλή παρουσία η Άννα στο μισοσκόταδο βέβαια.
Φ67 Σάρα
Φ69α Βαλέρια λατίνα μίλφ μελαχρινή, όχι πολύ πειστική.
Φ69α Βίκυ στο δωμάτιο, δεν κάθησα να τη δω.
Φ71ορ Κατερίνα μελαχρινή λεπτή Ρουμάνα (?)
Φ71Α Ρεμπέκα ωραίο μελαχρινό με κότσο και αφέλειες φαίνεται αξιογάμευτο εκ πρώτης, απ' τις καλύτερες παρουσίες στη Φυλής.
Φ84Β και φιλιπίδια ανοιχτά όπως και φ54άρια,56,72υπόγ
Στη Φωκαίας ανοιχτά τα 27β,
25άρια και 9.
17β Μόνικα ξανθιά μίλφ.
13ισ Σαμάνθα και Κατερίνα.
Αυτά.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.436
- Πόντοι
- 35.948
Έχει φτιάξει οπτικά, δεν είδα τρίχες...θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά
οτι το Κατερινάκι είχε αρκετή τρίχα χαμηλά στην μέση και στον κώλο! Έχει διορθωθεί καθόλου αυτό;
Αλλά έχει μια αντιαισθητική μεγάλη τομή στη κοιλιά
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.000
- Πόντοι
- 1.326
Εχθές το πρωί, μετά από τουλάχιστον 2-3 χρόνια, κατέβηκα στο Εμετουργείο.
Δυστυχώς ήταν μία υπενθύμιση για τους λόγους που είχα σταματήσει να πηγαίνω εδώ και καιρό. Παχύσαρκες, γρίες και λατίνες...
Στα μεγάλα νούμερα της Ιάσωνος τρύπαγαν για οπτικές ίνες, στον όροφο με την περιορισμένη πρόσβαση στο σαλόνι ήταν η Σοφία. Υπόψιν ότι αυτή η βρωμιάρα έχει ό,τι ΣΜΝ κυκλοφορεί.
Στα μικρά νούμερα, στα οποία τα πρεζόνια έκαναν πάρτι, είχε στο 1β ένα σκατόμπαζο μεγάλο σε ηλικία (πίπα χωρίς καπότα, σεξ με καπότα) και στο 1γ μία skinny milf με τατουάζ που κανονικά η θέση της θα ήταν με τους ηρωινομανείς έξω.
Στα 20ρια είχε λατίνες, στον όροφο πρέπει να είναι η Βανέσα του Μήτσου. Στο αριστερό μία βαριεστημένη Μάντη. Απέναντι στο 19 είχε μία μαύρη και ένα άλλο μπάζο.
Στο καινούριο μπουρδέλο που άνοιξε στην Μ.Α. (εκεί που ήταν καφέ) δούλευε μία σχετικά εμφανίσιμη μελαχρινή με τατουάζ μανίκι. Νομίζω έχει χρόνια στην περιοχή.
Στο κουρτινάτο ήταν η Βικτώρια νιάου με 2-3 δωμάτια. Έλεος ρε πούστη μου, ποιος πηγαίνει με αυτό το μπάζο εδώ και τόσα χρόνια;
Στο 21 (αυτό με τον μαλάκα τον τσάτσο που τον θυμάμαι από παλιά) είχε στο ισόγειο μια αρκετά εμφανίσιμη λατίνα (Βάνα;) που σκυλοβρώμαγε φόλα. Στον όροφο βγήκε ένα τραβέλι και ούτε καν κάθισα να δω τι έχει.
Στο 22Α ήταν μια ξανθιά σοβιετική cougar με πλαστικό βυζί. Φαινόταν καλή περίπτωση αλλά σιχαίνομαι τα ψεύτικα στήθη.
Στο Λεωνίδου 28 είχε στο ισόγειο ένα κακάσχημο, χοντρό μπάζο. Πρέπει να συναγωνίζεται σε εμφάνιση τα τέρατα της Κολοκυνθούς. Ο τσάτσος ήταν πολύ ευγενικός πάντως. Μου έκανε εντύπωση το λέγειν του.
Στην Κολωνού στο 11α είχε το μπουρδέλο μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπόχα. Δούλευε μία μεγαλόσωμη και ατσούμπαλη ξανθιά.
Στα 30-32 είδα ότι το μπουρδέλο της Κατερίνας το έχουν κάνει σαν μπουντρούμι. Μέσα δεν θυμάμαι ποια δούλευε, πάντως βλεπόταν. Κρίμα και είχα πάει για το κοκαινισμένο ψυχάκι. Στον όροφο είδα τη μιλφ που είναι εκεί μια 10ετια με το κοντό μαλλί. Μου φαίνεται εντελώς αντιαισθητική. Στο 32α είχε 2 πουτάνες, εκ των οποίων η μία ήταν ομορφούλα (Ρόζυ). Επειδή μύριζε φόλα από χιλιόμετρα, μπήκα και διάβασα κριτικές. Ευτυχώς ο συναγωνιστής με έσωσε.
Στα μεγάλα νούμερα είχε από τη μία πλευρά τη γριά που έχει ριζώσει και στο απέναντι τις κλασικές φακλάνες που δουλεύουν με τη μελαχρινή τσατσά εδώ και χρόνια.
Εντάξει, δεν χρειάζεται να αναλύσω πόσο τραγική ήταν η τσάρκα. Καλύτερα να μη γαμάς καθόλου ή να τα αφήνεις στην άκρη και ας πηγαίνεις αραιότερα Φυλής, παρά αυτή η κατάντια.
Τέλος, μου έκανε εντύπωση η ανοικοδόμηση στην περιοχή. Ειδικά αυτός ο γίγαντας που κατασκευτάζεται στην Κολωνού...
Καλύτερα να κλείσουν μία και έξω, παρά αυτό το χάλι. Είναι κυριολεκτικά προσβολή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και αυτό το λέω ως κάποιος που δεν έχει μεγάλη ενσυναίσθηση ή κατανόηση. Αλλά αυτό παραπάει.
Δυστυχώς ήταν μία υπενθύμιση για τους λόγους που είχα σταματήσει να πηγαίνω εδώ και καιρό. Παχύσαρκες, γρίες και λατίνες...
Στα μεγάλα νούμερα της Ιάσωνος τρύπαγαν για οπτικές ίνες, στον όροφο με την περιορισμένη πρόσβαση στο σαλόνι ήταν η Σοφία. Υπόψιν ότι αυτή η βρωμιάρα έχει ό,τι ΣΜΝ κυκλοφορεί.
Στα μικρά νούμερα, στα οποία τα πρεζόνια έκαναν πάρτι, είχε στο 1β ένα σκατόμπαζο μεγάλο σε ηλικία (πίπα χωρίς καπότα, σεξ με καπότα) και στο 1γ μία skinny milf με τατουάζ που κανονικά η θέση της θα ήταν με τους ηρωινομανείς έξω.
Στα 20ρια είχε λατίνες, στον όροφο πρέπει να είναι η Βανέσα του Μήτσου. Στο αριστερό μία βαριεστημένη Μάντη. Απέναντι στο 19 είχε μία μαύρη και ένα άλλο μπάζο.
Στο καινούριο μπουρδέλο που άνοιξε στην Μ.Α. (εκεί που ήταν καφέ) δούλευε μία σχετικά εμφανίσιμη μελαχρινή με τατουάζ μανίκι. Νομίζω έχει χρόνια στην περιοχή.
Στο κουρτινάτο ήταν η Βικτώρια νιάου με 2-3 δωμάτια. Έλεος ρε πούστη μου, ποιος πηγαίνει με αυτό το μπάζο εδώ και τόσα χρόνια;
Στο 21 (αυτό με τον μαλάκα τον τσάτσο που τον θυμάμαι από παλιά) είχε στο ισόγειο μια αρκετά εμφανίσιμη λατίνα (Βάνα;) που σκυλοβρώμαγε φόλα. Στον όροφο βγήκε ένα τραβέλι και ούτε καν κάθισα να δω τι έχει.
Στο 22Α ήταν μια ξανθιά σοβιετική cougar με πλαστικό βυζί. Φαινόταν καλή περίπτωση αλλά σιχαίνομαι τα ψεύτικα στήθη.
Στο Λεωνίδου 28 είχε στο ισόγειο ένα κακάσχημο, χοντρό μπάζο. Πρέπει να συναγωνίζεται σε εμφάνιση τα τέρατα της Κολοκυνθούς. Ο τσάτσος ήταν πολύ ευγενικός πάντως. Μου έκανε εντύπωση το λέγειν του.
Στην Κολωνού στο 11α είχε το μπουρδέλο μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπόχα. Δούλευε μία μεγαλόσωμη και ατσούμπαλη ξανθιά.
Στα 30-32 είδα ότι το μπουρδέλο της Κατερίνας το έχουν κάνει σαν μπουντρούμι. Μέσα δεν θυμάμαι ποια δούλευε, πάντως βλεπόταν. Κρίμα και είχα πάει για το κοκαινισμένο ψυχάκι. Στον όροφο είδα τη μιλφ που είναι εκεί μια 10ετια με το κοντό μαλλί. Μου φαίνεται εντελώς αντιαισθητική. Στο 32α είχε 2 πουτάνες, εκ των οποίων η μία ήταν ομορφούλα (Ρόζυ). Επειδή μύριζε φόλα από χιλιόμετρα, μπήκα και διάβασα κριτικές. Ευτυχώς ο συναγωνιστής με έσωσε.
Στα μεγάλα νούμερα είχε από τη μία πλευρά τη γριά που έχει ριζώσει και στο απέναντι τις κλασικές φακλάνες που δουλεύουν με τη μελαχρινή τσατσά εδώ και χρόνια.
Εντάξει, δεν χρειάζεται να αναλύσω πόσο τραγική ήταν η τσάρκα. Καλύτερα να μη γαμάς καθόλου ή να τα αφήνεις στην άκρη και ας πηγαίνεις αραιότερα Φυλής, παρά αυτή η κατάντια.
Τέλος, μου έκανε εντύπωση η ανοικοδόμηση στην περιοχή. Ειδικά αυτός ο γίγαντας που κατασκευτάζεται στην Κολωνού...
Καλύτερα να κλείσουν μία και έξω, παρά αυτό το χάλι. Είναι κυριολεκτικά προσβολή για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και αυτό το λέω ως κάποιος που δεν έχει μεγάλη ενσυναίσθηση ή κατανόηση. Αλλά αυτό παραπάει.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.746
- Πόντοι
- 11.096
Καλημέρα κύριοι και καλή Κυριακή. Έχουμε επιστροφή της Βασίλισσας του Σταθμού Λαρίσης Μπαρμποραρας στην υπογα της Βέργας 6 από εψες μέχρι και Πέμπτη. Ολιγοωρη επιστροφή απ' ότι είδα. Από τις 09:00 έως της 13:00. Με προσοχή και ρεγουλα στη κοριτσάρα μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Αθηναίος Εξερευνητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 717
- Πόντοι
- 360
Έρχονται τρομερές αναλήψεις από τις συντάξεις για τους φαν της Βασίλισσας. Λαϊκό προσκύνημα σήμερα Κυριακή στην οδό της ακολασίαςΚαλημέρα κύριοι και καλή Κυριακή. Έχουμε επιστροφή της Βασίλισσας του Σταθμού Λαρίσης Μπαρμποραρας στην υπογα της Βέργας 6 από εψες μέχρι και Πέμπτη. Ολιγοωρη επιστροφή απ' ότι είδα. Από τις 09:00 έως της 13:00. Με προσοχή και ρεγουλα στη κοριτσάρα μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Πρυτανης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.577
- Πόντοι
- 3.491
Δεν ξέρω αν θυμάσαι μια Ελληνίδα στο Εξηκίου 20 περίπου το 2006 με απίστευτη κορμάρα γυμνασμένη, μελαχρινή με μαλλί ανταύγιες. Πάντα ωραία εσώρουχα , μαύρες γόβες πεντακάθαρη και απίστευτο κρεβάτι ! 36 μου είχε πει.Μετά από μάζωξη σε ταβερνείο, έγινε κατάχρηση σε αρνί, σταβλίσιες , καθώς κ σε άφθονο κρασί
Πώς πήγα μετά στα τσαρδιά, ένας Θεός το ξέρει
Λιοσίων 73 ισόγειο Ρωξάνη χοντρή λατίνα κ Μία η καινούρια μελαχρινή λατίνα, πιτσιρίκα,αδιάφορη. Ελεύθερη φλογέρα και οι δύο
Λιοσίων 73 όροφος σόλο η Κίρα με ελεύθερη φλογέρα
Βέργας 2 σταθερά Αλεξάνδρα
Βέργας 6 υπόγα Κατερίνα μιλφ με αφέλειες από Ιάσονος 46
Βέργας 6 ισόγειο σταθερά Άννα
Βέργας 7 υπόγα Άννα η γυρολόγος μιλφ κ Στέλλα γυρολόγος κι αυτή. Έχει σπάσει πολύ η ΣτέλλαΕλεύθερη φλογέρα κ οι δύο
Βέργας 7 ισόγειο δεν μπήκα
Βέργας 3 Μαριάννα λατίνα νταρντάνα με νορμάλ, θεία Όλγα με ελεύθερη φλογέρα, Μαρίνα το ξανθό μιλφάκι με ελεύθερη φλογέρα.
Έγινε κατάθεση στη Μαρίνα
Καλό γαμήσι, με αρκετή ενέργεια κ καλή διάθεση από μέρους της...
Σταθερά καλή, είχα γράψει κριτική...
Διδυμου 27 μόνη της το θωρηκτό Ελένη. Χωρίς μερακλήστο δωμάτιο
Πορνοαναμνήσεις...
Εξηκίου 20 αυτό το σπίτι έφερνε όλο μπάζα...
![]()
Το κάλτ "νυφόσπιτο" Προύσης 22
![]()
Είχε περάσει επίσης απο κει για αρκετό καιρό μια Πολωνή νομίζω καστανή chubby "ρομαντική" φουλ .
Τελευταία τροποποίηση:
Καλημέρα και καλή Κυριακή
Η ρομαντικές στην φυλής πάλι εμφανίστηκαν.
Αρε ελείψει κόσμου τι κάνει
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.436
- Πόντοι
- 35.948
Η μόνη που βλεπότανε ήταν αυτή που λες...Δεν ξέρω αν θυμάσαι μια Ελληνίδα στο Εξηκίου 20 περίπου το να 2006 με απίστευτη κορμάρα γυμνασμένη, μελαχρινή με μαλλί ανταύγιες. Πάντα ωραία εσώρουχα πεντακάθαρη και απίστευτο κρεβάτι ! 36 μου είχε πει.
Είχε περάσει επίσης απο κει για αρκετό καιρό μια Πολωνή νομίζω καστανή chubby "ρομαντική" φουλ .
Μετά, μέχρι και που έκλεισε, το πήγαινε σερί στα μπάζα. Λες κ τις έκανε παραγγελία

Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.436
- Πόντοι
- 35.948
Με το λέγε λέγε τους ρίχνει ο τσατσός Παναγιώτης και τον κερνάνε ρομαντικάΣτο Λεωνίδου 28 είχε στο ισόγειο ένα κακάσχημο, χοντρό μπάζο. Πρέπει να συναγωνίζεται σε εμφάνιση τα τέρατα της Κολοκυνθούς. Ο τσάτσος ήταν πολύ ευγενικός πάντως. Μου έκανε εντύπωση το λέγειν του.

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.288
- Like
- 292.485
- Πόντοι
- 47.170
τώρα live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανου 11β Κελυ, ξανθοκαστανη χοντρή λατίνα με 3.5αρια βυζία, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73β Κιρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Μία και Ρωξαννα λατίνες, η πρώτη σε απλό πρόγραμμα η 2η σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18 κλειστό.
Εξηκιου 18α Μαρία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Εξηκιου 18γ Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά Μαρίνα (έχει κάνει το μαλλί ξανθό ραστα, και Μαριάννα λατίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλεντινα λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6α Μπαρμπορα ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο,γύρισε έχοντας κάνει μία μικρό επέμβαση, τώρα είναι καλά και με τρομερή διάθεση, θα φύγει κατά τις 1400 πάρα, μαζί της και η Κατερίνα σε απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6β Άννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Βεργας 7 Έλενα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού.
Βεργας 7 υπόγειο Άννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Τροφωνιου 11 ισόγειο
ανοιχτο πάλι και πάλι με τη Μιράντα τη "Βραζιλιανα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13αρια κλειστά.
Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανου 11β Κελυ, ξανθοκαστανη χοντρή λατίνα με 3.5αρια βυζία, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73β Κιρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Μία και Ρωξαννα λατίνες, η πρώτη σε απλό πρόγραμμα η 2η σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Εξηκιου 18 κλειστό.
Εξηκιου 18α Μαρία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Εξηκιου 18γ Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.
Βεργας 2 Αλεξάνδρα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 αριστερά Μαρίνα (έχει κάνει το μαλλί ξανθό ραστα, και Μαριάννα λατίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Βεργας 3 δεξιά Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Βαλεντινα λατίνα, σε απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6α Μπαρμπορα ,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο,γύρισε έχοντας κάνει μία μικρό επέμβαση, τώρα είναι καλά και με τρομερή διάθεση, θα φύγει κατά τις 1400 πάρα, μαζί της και η Κατερίνα σε απλό πρόγραμμα.
Βεργας 6β Άννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Βεργας 7 Έλενα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού.
Βεργας 7 υπόγειο Άννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Τροφωνιου 11 ισόγειο
ανοιχτο πάλι και πάλι με τη Μιράντα τη "Βραζιλιανα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Τροφωνιου 13αρια κλειστά.
Πέρασμα χθες βράδυ από τα κεντρικά της Φυλής, στο τέλος της δεύτερης βάρδιας και αρχή της τρίτης. Στους δρόμους επικρατούσε αρκετή ησυχία σε αντίθεση με τα σαλόνια των οίκων όπου γινόταν η χαβρα των Ιουδαίων. Ή εβλεπες παντού πιτσιρικαρία μαζεμένους σε μπουλουκια των εφτά με δέκα ατόμων ή θα άκουγες παντού αλβανικά, πράγμα το οποίο με έκανε να απορώ για το αν βρίσκομαι στην Αθήνα ή στα Τίρανα.
Ξεκινώντας λοιπόν από το
Φυλής 67 όπου ήταν η λατινα μουναρα Σάρα με την ωραία κωλαρα και το μικρό βυζακι σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 71 ισόγειο δυο λατινες
Η Παολα, πανέμορφη κοντουλα, ελαφρώς τσουπωτη, με μάλλον πλαστικό 3αρι βυζι και η Σοφία με κανονικό σώμα, νορμάλ και οι δυο
Φυλής 71οροφος, δυο λατινες, η Βερονικα ψιλονταρντάνα με κωλαρα και μικρο βυζι και μαζί της η Σανέλ, ξανθιά, όμορφη με κανονικό σώμα και γρήγορο σαλοναρισμα, νορμάλ και οι δύο
Φυλής 65 όροφος ήταν η παλιά καραβανα Εμμανουέλα η οποία παραμένει το ίδιο καυλιαρα τόσα χρόνια, εχοντας από τα ωραιότερα φυσικα βυζιά της αγοράς, παρόλο που φέρνει λίγο σε νυφίτσα
Φυλής 65 ισόγειο, ηταν η Αννιτα, στις 00.30 με το που άνοιξε, είχαν κολλημένο χαρτί απ έξω ότι ο οίκος θα ξανανοίξει στις 2.30 γιατί το κοριτσι ήταν μέσα σε δύορο προγραμμα. (με τόσα που πλήρωσε ο τύπος για δυο ώρες εκεί, λογικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και γεύμα)
Φυλής 84οροφος ήταν η Αλεξάνδρα, φτάνοντας στην πόρτα του οίκου επάνω, πρέπει να είχαν παει σχολική εκδρομή καθώς η ουρά από τα πιτσιρικια, έφτανε μέχρι τις σκάλες εμποδίζοντας ακομα και τον ντελιβερα που τους πήγε την παραγγελία να φύγει. (Εμάς γιατί δε μας πήγαιναν τέτοιες εκδρομές?)
Φυλής 84Α, 86Α, 86Β, 69Α, 69Β κλειστά όπως και όλα στην Αγκυρας.
Φυλής 61 στο υπόγειο δυο λατινες, η Άννα, όμορφη με ωραίο κώλο, μικρό βυζακι και σιδερακια και η 4χ4 διλιτρη Πόρσε (σύμφωνα με τον χιουμοριστα τσα2) Τζένιφερ, με κωλαρα και πλαστικό βυζι, ψιλονταρντανα, σε νορμάλ πρόγραμμα και οι δυο. Έκαναν και παρτουζα για τους ενδιαφερόμενους.
Όση ώρα περιμέναμε στο σαλόνι, ένας μεσήλικας είχε έρθει με το φοβισμένο γιο του να τον κάνει για πρώτη φορά άντρα.
Φυλής 59 όροφος, η σοκολατί λατινα Εμμυ με νορμάλ. Εδώ άλλο ένα παιδομαζωμα από 8 άτομα, τσονταραν όλοι από ότι ψιλά είχε ο καθένας, διευρα, μονοευρα, πενηνταλεπτα, για να συμπληρώσουν τα είκοσι ευρώ που χρειαζοντουσαν για να τον βρέξει ένας φίλος τους.
Φωνες και χαχανιτά έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.
Και να ήθελες να περάσεις ήταν αδύνατον με τόση φασαρία.
Φυλής 59 ισόγειο δυο κοντές λατινες η Σοφία μπαμπατσικη με πλαστικό βυζι και άλλη μία νομίζω Κελλυ. Ψιλοαδιαφορες και οι δυο με ελ.στοματικο.
Φυλής 74 δεξιά, το γνωστό αλβανικο μπάζο που πρέπει να κοιμάται εκεί μέσα, η Άννα με ελ.στοματικο
Φυλής 74 αριστερά, ο νεαρός τσα2 παρουσιασε ένα μινιόν ομορφουλικο λατινακι? με ανύπαρκτο βυζι και στεγνό σωμα, με ελ.στοματικο. Όνομα δεν ειπε
Φιλιππίδου ισόγειο ήταν κλασικά η Ναόμι μαζι με την Μιχαελα
Φιλιππίδου όροφος η ξανθιά ρωσοφωνη μιλφαρα
Φυλής 66 άσπρη πόρτα ήταν η μαυρουλα Εμμυ
Φυλής 66 κόκκινη πόρτα 3 λατινες, η Ρουμπί κοντουλα ψιλοαδιαφορη, η Σολ ψηλή ξανθιά και άλλη μία με τεράστιο κώλο, νταρντανα ψιλοαδιαφορη κι αυτή
Φωκαιας 9 η Ντιονα η Βουλγάρα, η λατινα Τζενιφερ και η όμορφη λατινα Εμιλυ. Όλες με νορμάλ
Φωκαιας 13 ισόγειο ήταν τα δύο μινιόν πουτσομεζεδακια, η Κατερίνα, ξανθούλα με πλαστικά βυζάκια και η Σαμανθα, με ελ.στοματικο και οι δυο
Φωκαιας 13 υπόγειο ήταν η καινούργια Νικόλ, η οποία είναι μεταγραφή από Μεταξουργείο
Φωκαιας 27 σκαλακια η Νάταλι
Φωκαιας 27 όροφος κοπέλα σε μισάωρο προγραμμα
Φωκαιας 25 σκαλακια λογικά Σάρα
Φωκαιας 7αρια, 17αρια, 19, 27 υπόγειο κλειστά
Τελευταία σταση, Βέργας 7 σκαλακια όπου η φόλα ινφλουενσερ γαμιοταν στη δουλειά, με τα τραπ σκουπίδια να ακούγονται μέχρι έξω στο δρομο.
Βέργας 7 υπόγειο δύο μπάζα
Και Βεργας 3 η Ρωσίδα μιλφαρα Αλινα και η λατινα Εβελινα.
Ξεκινώντας λοιπόν από το
Φυλής 67 όπου ήταν η λατινα μουναρα Σάρα με την ωραία κωλαρα και το μικρό βυζακι σε νορμάλ πρόγραμμα.
Η Παολα, πανέμορφη κοντουλα, ελαφρώς τσουπωτη, με μάλλον πλαστικό 3αρι βυζι και η Σοφία με κανονικό σώμα, νορμάλ και οι δυο
Φυλής 71οροφος, δυο λατινες, η Βερονικα ψιλονταρντάνα με κωλαρα και μικρο βυζι και μαζί της η Σανέλ, ξανθιά, όμορφη με κανονικό σώμα και γρήγορο σαλοναρισμα, νορμάλ και οι δύο
Φυλής 65 όροφος ήταν η παλιά καραβανα Εμμανουέλα η οποία παραμένει το ίδιο καυλιαρα τόσα χρόνια, εχοντας από τα ωραιότερα φυσικα βυζιά της αγοράς, παρόλο που φέρνει λίγο σε νυφίτσα
Φυλής 65 ισόγειο, ηταν η Αννιτα, στις 00.30 με το που άνοιξε, είχαν κολλημένο χαρτί απ έξω ότι ο οίκος θα ξανανοίξει στις 2.30 γιατί το κοριτσι ήταν μέσα σε δύορο προγραμμα. (με τόσα που πλήρωσε ο τύπος για δυο ώρες εκεί, λογικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και γεύμα)
Φυλής 84οροφος ήταν η Αλεξάνδρα, φτάνοντας στην πόρτα του οίκου επάνω, πρέπει να είχαν παει σχολική εκδρομή καθώς η ουρά από τα πιτσιρικια, έφτανε μέχρι τις σκάλες εμποδίζοντας ακομα και τον ντελιβερα που τους πήγε την παραγγελία να φύγει. (Εμάς γιατί δε μας πήγαιναν τέτοιες εκδρομές?)
Φυλής 61 στο υπόγειο δυο λατινες, η Άννα, όμορφη με ωραίο κώλο, μικρό βυζακι και σιδερακια και η 4χ4 διλιτρη Πόρσε (σύμφωνα με τον χιουμοριστα τσα2) Τζένιφερ, με κωλαρα και πλαστικό βυζι, ψιλονταρντανα, σε νορμάλ πρόγραμμα και οι δυο. Έκαναν και παρτουζα για τους ενδιαφερόμενους.
Όση ώρα περιμέναμε στο σαλόνι, ένας μεσήλικας είχε έρθει με το φοβισμένο γιο του να τον κάνει για πρώτη φορά άντρα.
Φυλής 59 όροφος, η σοκολατί λατινα Εμμυ με νορμάλ. Εδώ άλλο ένα παιδομαζωμα από 8 άτομα, τσονταραν όλοι από ότι ψιλά είχε ο καθένας, διευρα, μονοευρα, πενηνταλεπτα, για να συμπληρώσουν τα είκοσι ευρώ που χρειαζοντουσαν για να τον βρέξει ένας φίλος τους.
Φυλής 59 ισόγειο δυο κοντές λατινες η Σοφία μπαμπατσικη με πλαστικό βυζι και άλλη μία νομίζω Κελλυ. Ψιλοαδιαφορες και οι δυο με ελ.στοματικο.
Φυλής 74 δεξιά, το γνωστό αλβανικο μπάζο που πρέπει να κοιμάται εκεί μέσα, η Άννα με ελ.στοματικο
Φυλής 74 αριστερά, ο νεαρός τσα2 παρουσιασε ένα μινιόν ομορφουλικο λατινακι? με ανύπαρκτο βυζι και στεγνό σωμα, με ελ.στοματικο. Όνομα δεν ειπε
Φυλής 66 κόκκινη πόρτα 3 λατινες, η Ρουμπί κοντουλα ψιλοαδιαφορη, η Σολ ψηλή ξανθιά και άλλη μία με τεράστιο κώλο, νταρντανα ψιλοαδιαφορη κι αυτή
Φωκαιας 9 η Ντιονα η Βουλγάρα, η λατινα Τζενιφερ και η όμορφη λατινα Εμιλυ. Όλες με νορμάλ
Φωκαιας 13 ισόγειο ήταν τα δύο μινιόν πουτσομεζεδακια, η Κατερίνα, ξανθούλα με πλαστικά βυζάκια και η Σαμανθα, με ελ.στοματικο και οι δυο
Φωκαιας 13 υπόγειο ήταν η καινούργια Νικόλ, η οποία είναι μεταγραφή από Μεταξουργείο
Τελευταία σταση, Βέργας 7 σκαλακια όπου η φόλα ινφλουενσερ γαμιοταν στη δουλειά, με τα τραπ σκουπίδια να ακούγονται μέχρι έξω στο δρομο.
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 423
- Πόντοι
- 21
Πολυ Μπαζολατινες γεμισαμε.... καντε επειγόντως εμπάργκο απο αυτες τις φολες, γιατι θα ξεχάσουμε το παθιασμένο γαμησι. Θέλουμε ξανα Βαλκανια!! Θέλουμε Ρωσία!!! Αυτες ξερουν μονο να μας περιποιουνται οπως πρεπει.Πέρασμα χθες βράδυ από τα κεντρικά της Φυλής, στο τέλος της δεύτερης βάρδιας και αρχή της τρίτης. Στους δρόμους επικρατούσε αρκετή ησυχία σε αντίθεση με τα σαλόνια των οίκων όπου γινόταν η χαβρα των Ιουδαίων. Ή εβλεπες παντού πιτσιρικαρία μαζεμένους σε μπουλουκια των εφτά με δέκα ατόμων ή θα άκουγες παντού αλβανικά, πράγμα το οποίο με έκανε να απορώ για το αν βρίσκομαι στην Αθήνα ή στα Τίρανα.
Ξεκινώντας λοιπόν από το
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.436
- Πόντοι
- 35.948
Αυτή την ώρα 

Φυλής 109β Βικτώρια μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα. Η Άννα θα είναι σε κάποιο απ' τα 86άρια (δεν ήξερε η τσατσά) μετά τις 17:00...
Φυλής 109α σε μισάωρο πρόγραμμα, την έκανα...
Φυλής 105 Φερνάντα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 74 αριστερά Σόνια κ Μιχαέλα, τα μπάζα από Ιάσονος 32 (κ όχι από Ι43 όπως λάθος είχα γράψει)
Φυλής 61 Άντζελα μελαχρινή από Φυλής 59 κάτω κ Φωκαίας 13 υπόγα. Ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 71 ισόγειο Ντιάνα λατίνα αγύμναστη κι ανέκφραστη
με νορμάλ πρόγραμμα
Φυλής 71 όροφος καινούριες λατίνες, δεύτερη μέρα, νορμάλ κι οι δυο. Βικτώρια μελαχρινή χαμογελαστή, κοντούλα με πιασίματα. Ναυάγιο πλήρωνε συνεχώς 50ρικα για να συνεχίσει μαζί της
Άντρεα ομορφούλα λατίνα με λίγα κιλάκια περιφέρεια, μελαχρινή, ίσιο μαλλί κ ανύπαρκτο βυζί. Καμμιά σχέση κ οι δύο με άλλες συνονόματες λατίνες...
Δοκιμάστηκε Άντρεα με καλές εντυπώσεις

Δέχεται δυνατό ξεμούνιασμα, με αλλαγές στάσεων...Επίσης έχει στενό μουνί, όχι σύνηθες για λατίνα...
Συνέχεια στη κριτική...
Τα υπόλοιπα τα ίδια και τα ίδια, σύνταξη θα πάρουν εδώ μερικές...
Πορνοαναμνήσεις...
Φυλής 102 με τον πορνογλόμπο στη θέση του, παρότι τελευταία φορά που το βρήκα ανοιχτό ήταν το 2005
Διδύμου 32 μόνο η πρόσοψη...
Παλιά μπουρδέλο, μετά σαν οικόπεδο στέκι τοξικομανών κ ουρητήριο για μύστες που δεν τα ρίξανε όλα στους νιπτήρες των οίκων ..

Φυλής 109β Βικτώρια μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα. Η Άννα θα είναι σε κάποιο απ' τα 86άρια (δεν ήξερε η τσατσά) μετά τις 17:00...
Φυλής 109α σε μισάωρο πρόγραμμα, την έκανα...
Φυλής 105 Φερνάντα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 74 αριστερά Σόνια κ Μιχαέλα, τα μπάζα από Ιάσονος 32 (κ όχι από Ι43 όπως λάθος είχα γράψει)
Φυλής 61 Άντζελα μελαχρινή από Φυλής 59 κάτω κ Φωκαίας 13 υπόγα. Ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 71 ισόγειο Ντιάνα λατίνα αγύμναστη κι ανέκφραστη

Φυλής 71 όροφος καινούριες λατίνες, δεύτερη μέρα, νορμάλ κι οι δυο. Βικτώρια μελαχρινή χαμογελαστή, κοντούλα με πιασίματα. Ναυάγιο πλήρωνε συνεχώς 50ρικα για να συνεχίσει μαζί της

Δοκιμάστηκε Άντρεα με καλές εντυπώσεις

Δέχεται δυνατό ξεμούνιασμα, με αλλαγές στάσεων...Επίσης έχει στενό μουνί, όχι σύνηθες για λατίνα...
Συνέχεια στη κριτική...
Τα υπόλοιπα τα ίδια και τα ίδια, σύνταξη θα πάρουν εδώ μερικές...
Πορνοαναμνήσεις...
Φυλής 102 με τον πορνογλόμπο στη θέση του, παρότι τελευταία φορά που το βρήκα ανοιχτό ήταν το 2005
Διδύμου 32 μόνο η πρόσοψη...
Παλιά μπουρδέλο, μετά σαν οικόπεδο στέκι τοξικομανών κ ουρητήριο για μύστες που δεν τα ρίξανε όλα στους νιπτήρες των οίκων ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις