Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 916 άτομα (7 μέλη και 909 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636
Live Update επιγραμματικά...
:tooth::tooth::tooth:
Παρέα με τον κύριο Γιάννη και τον Περπάτημα!!!

Μετά από καιρό άνοιξε πάλι, όπως έγραψαν εκλεκτοί συναγωνιστές το...

Φωκαιας 27 Όροφος.
Η γνωστή Τσατσά με το γατί Βερόνικα (το οποίο έγινε Θραφτάρι) παρουσίασε Δύο Λατίνες!!!! :kneel:

Νόβα λοιπόν, νταρντάνα μελαχρινή με ωραίο τριάρι στήθος και μεγάλο Ζουμερό κώλο. Πρόγραμμα απλό αλλά με 69 και Ισπανικό και τελείωμα σώμα.
Με θετική ενέργεια στο σαλόνι!!!

Ταλία, αδύνατη Μοντελέ και πολύ Σοκαλατένιο χρώμα.
Βυζάκια μικρά...
Τατουάζ δεν είδα.
Πρόγραμμα απλό απλό απλό...
Πέρασα γιατί έπρεπε να δοκιμαστεί!!!
Φυσικά και μέσα δέχθηκε γλυφοκώλι και γλυφομούνι στο οποίο και τελείωσε με σπασμούς!!!
Την έστησα στα τέσσερα και τελείωσα κοιτώντας από τον καθρέφτη σε αυτή την στάση.
Στο τέλος την ρώτησα και για τον κατάλογο των Εξτραδακίων...
+20€ για ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
+50€ για Κώλο
:hi:

Φυλής 61 υπόγα.
Άννα γνωστή Λατίνα με ωραίο κορμάκι σε απλό.
Υπηρεσία η Βαλεντίνα.
Σε λίγα λεπτά έκλεισε και την βρήκαμε έξω... :confused:
- Τι έγινε, γιατί κλείσατε?
- Άστα... Η κοπέλα Δεν είχε καμία όρεξη για δουλειά. Οι πελάτες έκαναν παράπονα και ζητούσαν τα χρήματα πίσω...
Φαίνεται ότι αγάπησε το κορίτσι... :smitten:

Αντιθέτως η Ειρήνη Ειρήνα από Φώκαιας 27 σκαλάκια μάλλον δεν αγαπάει...
Την είδαμε μόνη με δύο κοπρόσκυλα :2funny: , τύπου Τσιουάουα, στη Μαγευτική Αχαρνών!!!
Με ρώτησε γιατί ο @DmtrsxXx δεν σηκώνει το τηλέφωνο??? :cry:
Προσπέρασα Χωρίς να απαντήσω. :woldman:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
46
Like
11.490
Πόντοι
6.246
Φυλής 61 υπόγα.
Άννα γνωστή Λατίνα με ωραίο κορμάκι σε απλό.
Υπηρεσία η Βαλεντίνα.
Σε λίγα λεπτά έκλεισε και την βρήκαμε έξω... :confused:
- Τι έγινε, γιατί κλείσατε?
- Άστα... Η κοπέλα Δεν είχε καμία όρεξη για δουλειά. Οι πελάτες έκαναν παράπονα και ζητούσαν τα χρήματα πίσω...
Φαίνεται ότι αγάπησε το κορίτσι...
Να σημειωθεί ότι η εν λόγω Άννα είναι η τελευταία μου κριτική (απ' το Φ59ΙΣ), εμφανίσιμη λατινοφολάρα μ' ένα τούνελ σαν το σταθμό μετρό Πειραιά!... :headbang::shockedeyes:
Την αναγνώρισα με τη 2η επίσκεψη στον οίκο, από τα (ίδια) Victoria Secret εσώρουχα.. (τα οποία υποθέτω είναι Agia Varvara Secret:2funny:)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αντιθέτως η Ειρήνη Ειρήνα από Φώκαιας 27 σκαλάκια μάλλον δεν αγαπάει...
Την είδαμε μόνη παρέα με τα σκυλάκια της, τύπου Τσιουάουα, στη Μαγευτική Αχαρνών!!!
Τα σκυλάκια είναι της Νάταλι και η Ιρίνα τα βγάζει βόλτα όταν εκείνη δουλεύει...

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.865
Πόντοι
3.236

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.329
Πόντοι
441

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.878
Πόντοι
201
Πηγαινε φυλής 69β να σε περιποιηθει η Βίκυ από τις καλες περιπτώσεις ειδικά τώρα που εχει χάσει και τα κιλά που πήρε

Το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό που έκανε στο Πιπίνου 118 και στο Βέργας 3 το συνεχίζει ή το σταμάτησε η Βίκυ;

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.546
Πόντοι
3.246

Πάντως σα Σαμάνθα δουλεύει από το Σεπτέμβριο του 2024 στο Φώκαιας 13 ισόγειο πλυν των μηνών που έλειπε ώστε να ανανεώσει τη viza της.
Μοιάζει πολύ πάντως με μια Σοφία μελαχρινή λεπτή με κοιλιακούς ινδιανόφατσα κάπως, που ήταν στις πρώτες φουρνιές λατίνων στα κεντρικά πριν τους κλείσουν , οπότε και σκόρπισαν. Μαζί με Κατερίνα, Σάρα(Μαριάννα) Σαρίτα,Νατάσα,Ρόζα και λοιπές.
Μέχρι περίπου τέτοια εποχή πέρυσι.
Αυτή βέβαια είναι ξανθιά και δε νομίζω να είναι η ίδια αλλά μοιάζει.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Μοιάζει πολύ πάντως με μια Σοφία μελαχρινή λεπτή με κοιλιακούς ινδιανόφατσα κάπως, που ήταν στις πρώτες φουρνιές λατίνων στα κεντρικά πριν τους κλείσουν , οπότε και σκόρπισαν. Μαζί με Κατερίνα, Σάρα(Μαριάννα) Σαρίτα,Νατάσα,Ρόζα και λοιπές.
Όντως μοιάζει πολύ η Σαμάνθα με τη Σοφία που λες:thumbsup:
Ήταν γυρολόγος η Σοφία σε πολλά μαγαζιά...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό που έκανε στο Πιπίνου 118 και στο Βέργας 3 το συνεχίζει ή το σταμάτησε η Βίκυ;
Ελεύθερη φλογέρα κάνει η Βίκυ, δεν τα παίρνει καταπιόνα πλέον...

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.158
Πόντοι
206

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.546
Πόντοι
3.246

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.878
Πόντοι
201
Δεν φοβάστε ρε. Μην κολλήσετε τίποτα +??

Το καυλί μου και την υπογραφή μου προσέχω πολύ που τα βάζω και για αυτό δεν πηγαίνω στο Μεταξουργείο, αλλά ούτε με όσες πηγαίνουν με αλλοδαπούς ή άπλυτους ή σαβουρογάμηδες.

Αποτέλεσμα: Έως τώρα δεν έχω κολλήσει κάτι επικίνδυνο από ελεύθερο στοματικό.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.878
Πόντοι
201
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Την εποχή εκείνη τα κατάπινε κιόλας;

Εμένα πάντως δεν μου έτυχε τέτοιο λαχείο, εσάς σας έτυχε!
Τελείωμα καταπιόνα μου έκανε παλιότερα η Βίκυ...
Γαργάρα ή γλουπ και κάτω, όχι:cool2:

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
583
Πόντοι
81

Αυτη ειναι

Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
855
Πόντοι
81
AΝ κ ξαναλεω παλι ΑΝ έχασε τα κιλά που λες.....αξιζει ένα μεγάλο μπράβο στο κορίτσι για την υγείας της κ για την εμφάνιση της.....γιατί είναι πολύ όμορφη γυναίκα Ρωσικής προέλευσης!!
Μυστη μου τότε που πήρε τα κιλά παλι περνούσα μαζί της δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη με καυλωνει πολυ σαν γυναίκα εχει θυληκοτητα και ξέρει να ευχαριστεί τον άντρα.

Θυμάμαι πριν πάρει τα κιλά όταν την γαμουσα ελεγα μέσα μου τι μουνι γαμαω με ενα εικοσαρικο

Κλεινωντας μην με παρεξηγησετε για το λεξιλόγιο μου και τις εκφράσεις μου αλλα τα λέω στην δικιά μας γλώσσα οπως θα μιλαγατε σε έναν φιλο σας τις σέβομαι τις ιεροδουλες ποιο πολυ από τις ταχα μου παρθενοπιπιτσες που κυκλοφορουν εκει έξω

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
464
Πόντοι
20
Καταθεση προσφατα στο Φ71 οροφος στη Βικτωρια. Μπηκα πρωτος στην πρωινη βαρδια. Νταρντανα με κωλο οχι τοσο τουρλωτο προς τα πισω, αλλα με πλαγιο εκτοπισμα περισσοτερο, σαν της Αλανας πιο παλια. Μιλησαμε λιγο στα ισπανικα, τη ρωτησα αν ειναι απο Βενεζουελα και μου απαντησε ενα καυλωτικο του στυλ "ελα να ανακαλυψεις τη βενεζουελάνα". Πιπα με προφυλακτικο χωρις να ζητησω ανευ. Μετα στα 4 και τελειωμα με αυτη τελειως μπρουμυτα. Ηταν πολυ καθαρη και της εγλειψα κ τον κωλο, με προκαλουν γι αυτο οι μελαμψοι κωλοι, δεν ξερω γιατι. Ευχαριστη και υπακουη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom