Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 124
- Like
- 25.658
- Πόντοι
- 26.386
Ξέχασες να γράψεις και για πριν την πρωτοχρονιά χαχαΚαταθέσεις της εβδομάδας
Πριν το Πάσχα
(Απόγευμα)
Στο κ45 ευθεία
Μια λατίνα με τατουάζ στο κωλομαγουλο
Δεν με έκανε πίπα ήμουν μισό σηκωμένος και με λέει μπες
Έκανε και ψεύτικα βογγητα
Συγκεντρώθηκα στο ότι έδωσα λεφτά και πρέπει να τελειώσω
Σκέφτηκα την στριπτιτζου που πήρα χορο το προηγούμενο βράδυ και τελείωσα
(Ιεραποστολικά)
Δεν ξανά πάω εκεί
Κ53 με τα 15 ευρώ ένα τέρμα αδύνατο με το που το είδα βγήκα
Κ47 νμζ ..σκαλιά ξύλινα Λάρισα
Πάντα αυτό το μιλφοσπιτο είναι τοπ περασα τέλεια
Ι 19 μια ψιλή σλαβα με το που άκουσε ελληνικά να μιλάω με την τσατσα έκανε σαν τρελή ενώ είχε Πέρσες το δωμάτιο ήρθε σε εμένα μπήκα σε 2 στάσεις
Θύμιστε το όνομα της ρε παιδιά
είναι η τύπισσα που θα γουστάρεις να την κεράσεις στο κλαμπ
..
Μεγάλου Αλεξάνδρου γωνία πέρδικα σκαλιά η αλβανίδα τσατσά μικρής Ηλικίας παρουσιάζει μια λατίνα
Ε λέω θα κάτσω να τη δω
Πείραγμα παντού η τύπισσα άσε μωρη τίποτα φυσικό
Τον κωλο τι μου το φουσκωσες μαρή
Μούρη στήθος ήταν καύλα έβγαζε από Μπροστά κάτι πουτανε
Στο σεξ στα 4 η τύπισσα κουνιόταν συνεχώς πήγαινε δέκα εκατοστά δεξιά δέκα αριστερά
Άντε να τελειώσεις λέω
Μπλέξαμε
Στην τελική την πολεμισα και τελείωσα συγκεντρώθηκα στο
Πώς έβλεπα το Σουφρι τις
Θα ξαναπάω αλλάζοντας στάση σε αυτήν να δω τι παίζει
Στο μεγάλου Αλεξάνδρου 21
(Δίπλα στην πινακίδα Κολωνού )
Ισόγειο είχε 2 λάτιν πήρα την πιο μικρή χολα κομεστα με έλεγε άκρη δεν βγάλαμε στο σοσιαλ πάντως
Ωραία στα 4 με έκατσε
Καύλωσα άσχημα με την φάση
Μόνο μειων ότι το δωμάτιο είχε
Πολύ φώς κάντε το λίγο πιο ρομαντικό βρε
Bonus
Στο ι 30 κάτι... Πράσινο υπογα
Που έχει κουρτίνα
και αριστερά δωματιο
Η τσατσά παρουσιάζει μια ξανθιά
με πιασίματα μεγάλη
Αυτή φαινόταν τόσο καυλιάρα
Με το ασπρο κιμονό
Λέω εδώ είμαστε
Πληρώνω
Έρχεται δωμάτιο
Ξαπλώνει αυτή με κάνει πίπα
Εγώ να είμαι όρθιος
Ήταν λες και έπαιζα σε τσόντα
Με λέει έτσι όπως είμαστε ιεραποστολικο σεξ
Μίσος να πατάω έξω με το άλλο πόδι να είναι στο κρεβάτι σε
Άλλη φάση ήμουν
δυστυχώς δεν είναι για πολλά πολλά με άφησε έτσι και έφυγε
Σλογκαν της... πίπα νο πλαστικ
(με την έκανε όμως με πλαστικ)
Πείτε μου το όνομα επειδή δεν το θυμάμαι Και προσοχή σε αυτήν
Καλά γαμησια σε όλους
Διάστημα 8-13 Απριλίου έγινεΞέχασες να γράψεις και για πριν την πρωτοχρονιά χαχα
αρκεί να έρχονται κοπέλες από βαλκάνια/αν. Ευρώπη και να μην ψάχνουμε εργαζόμενη με το τουφέκιΑν πάψετε να πηγαίνετε...θα βεβρωμισει ο τοπος απο δαυτες και θα γαμαμε ξανα Βαλκανια και Ρωσιδες που ειναι πολυ πιο τιμιες απο αυτες τις φολες
Και εγώ τα ίδια έπαθα! Κωλαρακι γιόκ! Γύρισε βέβαια ανανεωμένη θα έλεγα και λίγο αδυνατισμένη….Ιβάνα , νονό, με το που κατάλαβε πως πάω να τον χώσω στον κώλο όπως πάντα, άρχισε να ουρλιάζει, no ass no ass .... OK λέω, δίνω 1 λεπτό στην μουνάρα της , πάω να τον ξαναχώσω πίσω (που είχε τζελ) τα ίδια, ήρθε η τσατσά και ρώταγε αν είναι οκ.
Δεν είναι η μέρα της σήμερα.
Και μόνο οι φωτογραφίες με κάνουν να θέλω να περάσω..Αυτή την ώρα
Στοχευμένη κατάθεση στη θεία Σοφία στο Ιάσονος 1β αριστερά
Σούπερ σοβιετική φλογέραδυνατό σεξ κ τελείωμα στις αμυγδαλές
Συνέχεια στη κριτική...
Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο...
![]()
![]()
Ειχε βαλει τζελ και δεν ηθελε κωλο....θα μου πεις τρελη ειναι. Εξαλλου ποτε δεν ανακοινωθηκε κωλος στο σαλονι μονη της τον εβαλε στο προγραμμα μονη της τον βγαζει.Ιβάνα , νονό, με το που κατάλαβε πως πάω να τον χώσω στον κώλο όπως πάντα, άρχισε να ουρλιάζει, no ass no ass .... OK λέω, δίνω 1 λεπτό στην μουνάρα της , πάω να τον ξαναχώσω πίσω (που είχε τζελ) τα ίδια, ήρθε η τσατσά και ρώταγε αν είναι οκ.
Δεν είναι η μέρα της σήμερα.
Τα κατάπιε πάλι ;;Και εγώ τα ίδια έπαθα! Κωλαρακι γιόκ! Γύρισε βέβαια ανανεωμένη θα έλεγα και λίγο αδυνατισμένη….
Πρεπει κι εμεις να φερομαστε αναλογα,.μονο ορθιοι στο δωματιο,την βαζεις για πιπα χωρις να αγγιζει χερια ,την γυριζεις πισοκωλητο,εσυ παντα ορθιος, και της το χωνεις δυνατα .Οταν τελειωσεις της λες αμεσως : finish,GO !Γέμισαν τα σπιτακια της φυλης και περιξ με ΦΩΛΟΛΑΤΙΒΕΣ!!!!
Μπηκα στο φωκαιας13 με υπερυψωμένα σκαλακια και λεει η τσα2 οι κοπελες δεν δέχονται φιλακια , ουτε αγγιγμα στηθος!!!!! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? Τι είμαστε δηλαδη ...να βαλουμε το πουλι μας στην τρυπα της για να χυσοσμε???? Το 99% των λατινων ειναι φολαρες απο χιλιομετρο!!! Καντε εμπαργκο στις φωλο λατινες ....για να φυγουν, να μπορουμε να γαμαμε σαν ανθρωποι. Θα χασουμε και το αισθημα του ερωτισμου με δαυτες....
Αν πάψετε να πηγαίνετε...θα βεβρωμισει ο τοπος απο δαυτες και θα γαμαμε ξανα Βαλκανια και Ρωσιδες που ειναι πολυ πιο τιμιες απο αυτες τις φολες
Από τότε που πήρα λατινες παρτούζα στο Λ73α/β και με άφησαν αχυστο στο 7 λεπτό χτύπησε η τσατσά την πόρτα και εξαφανίστηκαν, τον Δεκέμβριο του 24, τρελάθηκα. Ούτε να τις βλέπω εκεί και πουθενά αλλού.Γέμισαν τα σπιτακια της φυλης και περιξ με ΦΩΛΟΛΑΤΙΒΕΣ!!!!
Μπηκα στο φωκαιας13 με υπερυψωμένα σκαλακια και λεει η τσα2 οι κοπελες δεν δέχονται φιλακια , ουτε αγγιγμα στηθος!!!!! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? Τι είμαστε δηλαδη ...να βαλουμε το πουλι μας στην τρυπα της για να χυσοσμε???? Το 99% των λατινων ειναι φολαρες απο χιλιομετρο!!! Καντε εμπαργκο στις φωλο λατινες ....για να φυγουν, να μπορουμε να γαμαμε σαν ανθρωποι. Θα χασουμε και το αισθημα του ερωτισμου με δαυτες....
Αν πάψετε να πηγαίνετε...θα βεβρωμισει ο τοπος απο δαυτες και θα γαμαμε ξανα Βαλκανια και Ρωσιδες που ειναι πολυ πιο τιμιες απο αυτες τις φολες
Απογευματινη βαρδια.Δηλαδη 5 και μετα.Από τι ώρα ξεκινάει αύριο? Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι στο πρόγραμμά της...
συνήθως καθημερινές 1-5 μεσημέριΚαλησπέρα συναγωνιστές.
Η Τάνια από Διδυμου 27 ξέρει κάνεις τι ώρες και μέρες δουλεύει?
Μισό ένσημο δηλαδή και όποιος προλάβει.συνήθως καθημερινές 1-5 μεσημέρι
Φ61 μάλλον...Επιτυχής επίσκεψη στην λατίνα ΛούναΦυλ71.
Την αφιερώνω στον περπάτημα που μου την σύστησε. Πραγματικά καλή βαθιά πίπα και ωραίο χαλαρωτικό γλυψαρχίδι χωρίς να πονάει.