fanta zero
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2025
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Σε λιγο θα μας πεις πως δεν την λενε Αλεξανδρα και οτι η γη δεν ειναι επιπεδη.Η Αλεξάνδρα μόνο καινούρια δεν είναι...
Κ επουδενί 25 χρονών...
Σε λιγο θα μας πεις πως δεν την λενε Αλεξανδρα και οτι η γη δεν ειναι επιπεδη.Η Αλεξάνδρα μόνο καινούρια δεν είναι...
Κ επουδενί 25 χρονών...
Επιβεβαιώνω για Μάντυ!
Τώρα Live...
Εμετουργείο παρέα με τον μύστη @Junax
Ιάσωνος 20γ αριστερά
Μάντυ Λατίνα μελαχρινή.
Αρκετά σκούρα και μοντελέ σώμα. Απλό πρόγραμμα.
Μέσα έχει και foul extra!!!
Ιάσωνος 20β μεσαίο.
Βανέσσα Λατίνα. Με ωραίο σετ εσώρουχα.
Μου άρεσε πολύ.
Βεβαίως απλό πρόγραμμα και αυτή...
Ιάσωνος 20α δεξιά.
Βαλέρια Ρωσσόφωνη σε απλό και αυτή.
Ιάσονος 39 Πορνομόλ.
Ανοιχτό μόνο το δεξιά επάνω με δύο Ρωσσόφωνες. Πολύ μέτριες.
![]()
Η άνοιξη ήρθε στην οδό Ιάσωνος.
![]()
Μια κλήση σε συρτάρι οίκου...
![]()
Σε λίγο θα μπεις και στο κουζινακι να βάλεις χέρι στο ταμείο.Το δωμάτιο για τις δουλειές...
Μόλις διορθώθηκε.Ιάσονος 1γ η Λάρα
![]()
Τον τρολλαρανε ήδη οι άλλοι, αλλά νομίζω ονιδιοε είναι που είχε πει την Ναόμι πιτσιρικά γεννημένη στην Ελλάδα?Δεν είναι Αλβανίδα η Άννα Χωματιανού 11
Μια χαρά είναι η Ντάρια , άψογο κορμί για την ηλικία της και το βυζάκι είναι 1/1000, το να "κοροϊδεύει" το έχει πάντως λίγο , αν είναι χαβαλές η κακία δεν ξέρω αλλά όπως και να έχει της χάνεις το στόμα και παίρνεις εκδίκηση.Αγκύρας τωρα,Νταρια για καποιο λογο δεν ηταν αυτο που περιμενα διαβαζοντας,σκυλε σπασμενο προσωπο 40αρας + που δουλευει μπαρα σε Μπουρναζοκλαμπ ,συν οτι εσκασε στα γελια μαζι μου ανευ λογου μολις με ειδε (η ετσι μου φανηκε) ,ειχε ηδη ριξει ακυρο ο πουτσος μου βεβαια οποτε κλαιν γελα οσο θες clown ειμαι ετσι κ αλλιως δε κρυβεται .
Ότι θυμάσαι χαίρεσαι τύπε...Καμια σαν την παμαιρη υπάρχει;
Ποια είναι η παμαιρη;Καμια σαν την παμαιρη υπάρχει;
Μια από ινσταΠοια είναι η παμαιρη;![]()
Το πρωτο που σκεφτηκα ειναι αυτο λολ αλλα δεν με ψησε εμφανισιακα καθολου ουτε καν για hate fuck η μαπα της,μου θυμισε αυτην την Τιτη την βρωμιαρα που πηγαινε χαγιατε για καποιο λογο στο στυλ σπασμενης μαπας ,ηθελα κατι πιο cute και "κοριτσακι" σε λεπτη κοπελα για να γουσταρω την δεδομενη χρονικη στιγμη .Και γενικα ειμαι χοντρολαγνος και θα κανα εξαιρεση,οποτε απλα δεν.Η αλλη μ δωσε vibes πως δεν ηθελε καν να περασω και ηταν νομιζω αμοιβαιο το clash των ενεργειων μας ,εγω ms πριν γελασει να λεω απο μεσα χαχα θα κλαψω αν μου πεις πως ειναι αυτη που ψαχνω μιση ωρα για να περασω επειδη ηλπιζα να μοιαζει με μια που γαμαγα καποτε, και αυτη να σκαει στα γελια και να λεει κατι π δεν ακουγα (νομιζω για προσωπο) ακομα και οταν πηγε μεσα να βγει η αλλη .Ηθελα απλα να της πω πως με 20 ευρω μπορει να γελαει 10 λεπτα οσο θελει με τη μαπα μ αμα ψηνεται για να παρω την αλλη μετα απεναντι με τα λεφτα.Αλλα οπως και να χει δεν ειναι πειραγμα να γελαει καποιος στα μουτρα σου υπουλα χωρις να σε ξερει κι ας μην το κανει απο κακια στο μυαλο του,ουτε ο βιαστης κανει κατι απο κακια αν τον ρωτησεις.Να δω οταν γελασει με καναν λαθος τηγανοκεφαλο τι καταληξη θα εχει το πραγμα.Αλλα εκει λογικα ξερει και κανει μουγγα...Τον τρολλαρανε ήδη οι άλλοι, αλλά νομίζω ονιδιοε είναι που είχε πει την Ναόμι πιτσιρικά γεννημένη στην Ελλάδα?
Φαίνεται καλό παιδί αλλά αγαθούλης μάλλον και τον δουλεύουν.
Μια χαρά είναι η Ντάρια , άψογο κορμί για την ηλικία της και το βυζάκι είναι 1/1000, το να "κοροϊδεύει" το έχει πάντως λίγο , αν είναι χαβαλές η κακία δεν ξέρω αλλά όπως και να έχει της χάνεις το στόμα και παίρνεις εκδίκηση
Σε σωμα εχει καμποσες.Καμια σαν την παμαιρη υπάρχει;
Αυτό λέω σε σώμα...Π προτείνεις;Σε σωμα εχει καμποσες.