athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.007
- Πόντοι
- 12.756
γιωτα σε αποκαλω ΞΕΚΑΘΑΡΑΔεν ειναι αναγκη
Μπορεις απο τωρα να με αποκαλεις ή Μεσσία ΄ή ο Αφεντης σου![]()
γιωτα σε αποκαλω ΞΕΚΑΘΑΡΑΔεν ειναι αναγκη
Μπορεις απο τωρα να με αποκαλεις ή Μεσσία ΄ή ο Αφεντης σου![]()
Η γνωση ειναι αυτη...Άλλο ένα πραγμα που βοηθαει στον πλουτισμό .. η γνωση![]()
γιωτα σε αποκαλω ΞΕΚΑΘΑΡΑ
ο εργοδοτης μου ειναι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ δεν αντιλεγω αλλα ειναι ΤΙΜΙΟΣΜε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ , κοιτα να τα έχεις καλα γιατι ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ !!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ![]()
ο εργοδοτης μου ειναι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ δεν αντιλεγω αλλα ειναι ΤΙΜΙΟΣ![]()
εγω σε πληρωνω βρε μαλακα..σιτιση,στεγη,διαφορες τοποθεσιες πχ Μαλανδρινο,Δομοκο απο τους ΦΟΡΟΥΣ μουαυτος ειναι ο άμεσος εργοδοτης σου , εγω ειμαι ο εμμεσος
Εισαι ενα πιονι στην σκακιέρα μας
τρωγε τα καμπανελια σου και δουλευε για να παρατεινεις το χρονικό σου αποτύπωμα στην γη
Με την δουλειά της κάθε μέρας εξασφαλιζεις οτι θα ζεις την επόμενη για να πας να ξαναδουλεψεις
Εισαι ενα βρωμερό χαμστερ στο τροχό της ζωης και εμεις με τον εργοδοτη σου σε κοιταμε μεσα στο κλουβακι σου να ξελιγώνεσαι![]()
χαλάρωσε λίγο ρε παικτούρι, μήπως έβλεπες πολύ Φώσκολο; Διακρίνω επιρροές από αστυνόμο Θεοχάρη.αυτος ειναι ο άμεσος εργοδοτης σου , εγω ειμαι ο εμμεσος
Εισαι ενα πιονι στην σκακιέρα μας
τρωγε τα καμπανελια σου και δουλευε για να παρατεινεις το χρονικό σου αποτύπωμα στην γη
Με την δουλειά της κάθε μέρας εξασφαλιζεις οτι θα ζεις την επόμενη για να πας να ξαναδουλεψεις
Εισαι ενα βρωμερό χαμστερ στο τροχό της ζωης και εμεις με τον εργοδοτη σου σε κοιταμε μεσα στο κλουβακι σου να ξελιγώνεσαι![]()
Τι θα περιλαμβάνει δλδ?σου φτιαχνω ψυχολογικο προφιλ να ξερεις
σε ΛΙΓΕΣ μερες θα ειναι ετοιμο![]()
χαλάρωσε λίγο ρε παικτούρι, μήπως έβλεπες πολύ Φώσκολο; Διακρίνω επιρροές από αστυνόμο Θεοχάρη.
συμπεριφορισμο,αρνηση πραγματικοτητας,ψυχικα καταλοιπα,ψυχικες νοσοι κλπΤι θα περιλαμβάνει δλδ?![]()
up to the point πάντα ο κ. ατενέζος...συμπεριφορισμο,αρνηση πραγματικοτητας,ψυχικα καταλοιπα,ψυχικες νοσοι κλπ![]()
Μια ωραία ατμόσφαιρα (ξανα)προβλέπεται...συμπεριφορισμο,αρνηση πραγματικοτητας,ψυχικα καταλοιπα,ψυχικες νοσοι κλπ![]()
εγω σε πληρωνω βρε μαλακα..σιτιση,στεγη,διαφορες τοποθεσιες πχ Μαλανδρινο,Δομοκο απο τους ΦΟΡΟΥΣ μου![]()
Τι μάρκα η γκαραζοπορτα μαν?Ουτε τις παντοφλες μου δεν μπορεις να πληρωσεις ...
Ολο σου το ΑΕΠ ειναι ο λογαριασμος ρευματος της γκαραζοπορτας μου![]()
εχεις στοιχισει στο κρατος ετσι προχειρα πανω απο 3 εκ.ευρω και αλλα 30 αυτα που εκλεψεςΟυτε τις παντοφλες μου δεν μπορεις να πληρωσεις ...
Ολο σου το ΑΕΠ ειναι ο λογαριασμος ρευματς της γκαραζοπορτας μου![]()
Είναι και τα βραχιόλακια μέσα τα πολύχρωμα?εχεις στοιχισει στο κρατος ετσι προχειρα πανω απο 3 εκ.ευρω και αλλα 30 αυτα που εκλεψες
υγ οταν θα ερθει η ωρα θα σε περιφερουμε σαν τις αρκουδες πλατεια Εσπεριδων και περιξ για γνωση και συμμορφωση![]()
ολα μεσαΕίναι και τα βραχιόλακια μέσα τα πολύχρωμα?
Μακαρόνια με σάλτσα φτωχικό,με φάγες ρε μουνιΤωρα μεσα στο χαος,θα πεταχτει αλλος που εφαγε σπανακορυζο και επειδη δε χορτασε θα πει τιποτα "2 κιλα κοντοσουβλι,3 κιλα παιδακια,2 εξοχικα και 7 ζιρο για σβησιμο" και το νημα θα παρει παλι το δρομο του