Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 840K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
εγω σε πληρωνω βρε μαλακα..σιτιση,στεγη,διαφορες τοποθεσιες πχ Μαλανδρινο,Δομοκο απο τους ΦΟΡΟΥΣ μου:coffee:

Ουτε τις παντοφλες μου δεν μπορεις να πληρωσεις ... :coffee:
Ολο σου το ΑΕΠ ειναι ο λογαριασμος ρευματος της γκαραζοπορτας μου :coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.142
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
117.100
Πόντοι
16.631
Ουτε τις παντοφλες μου δεν μπορεις να πληρωσεις ... :coffee:
Ολο σου το ΑΕΠ ειναι ο λογαριασμος ρευματς της γκαραζοπορτας μου :coffee:
εχεις στοιχισει στο κρατος ετσι προχειρα πανω απο 3 εκ.ευρω και αλλα 30 αυτα που εκλεψες
υγ οταν θα ερθει η ωρα θα σε περιφερουμε σαν τις αρκουδες πλατεια Εσπεριδων και περιξ για γνωση και συμμορφωση:coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Τωρα μεσα στο χαος,θα πεταχτει αλλος που εφαγε σπανακορυζο και επειδη δε χορτασε θα πει τιποτα "2 κιλα κοντοσουβλι,3 κιλα παιδακια,2 εξοχικα και 7 ζιρο για σβησιμο" και το νημα θα παρει παλι το δρομο του

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.142
Πόντοι
12.756
εχεις στοιχισει στο κρατος ετσι προχειρα πανω απο 3 εκ.ευρω και αλλα 30 αυτα που εκλεψες
υγ οταν θα ερθει η ωρα θα σε περιφερουμε σαν τις αρκουδες πλατεια Εσπεριδων και περιξ για γνωση και συμμορφωση:coffee:
Είναι και τα βραχιόλακια μέσα τα πολύχρωμα?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
57.142
Πόντοι
12.756
Τωρα μεσα στο χαος,θα πεταχτει αλλος που εφαγε σπανακορυζο και επειδη δε χορτασε θα πει τιποτα "2 κιλα κοντοσουβλι,3 κιλα παιδακια,2 εξοχικα και 7 ζιρο για σβησιμο" και το νημα θα παρει παλι το δρομο του
Μακαρόνια με σάλτσα φτωχικό,με φάγες ρε μουνι

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.141
Πόντοι
6.246
Yπάρχει πάντως μια λογοτεχνική διάθεση στα γραπτά σήμερα.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.141
Πόντοι
6.246
μην κανεις τον Ρομπεν των Φτωχων :coffee:
Ρομπέν δεν υπήρξα ούτε τις Απόκριες κύριε Νίπλη. Μην προσπαθείτε να μου φορέσετε ένα κουστούμι που δε μου ταιριάζει. Και αν σήμερα θα φάω φακές Φαρσάλων με φρέσκια ντομάτα που τα χέρια ενός μικρού Μπαγκαλαντεσιανού με μεγάλα όνειρα έκοψαν από ένα φυτώριο στο Μαραθώνα ,ενώ εσάς εσείς θα απολαύσετε φρέσκια σφυρίδα με σαλάτα από σπαράγγια και κάποιο λευκό κρασί συνομήλικου της νεαρής που θα κάθεται δίπλα σας, τουλάχιστον θα φροντίσω αυτές τις φακές Φαρσάλων να τις απολαύσω ακούγοντας τζαζ ή κάποια παράσταση ραδιοφωνικού θεάτρου. Βλέπετε κύριε Νίπλη ο ψηφιακός πολιτισμός του 21ου αιώνα δεν έφερε την πολυπόθητη ισότητα που ονειρευόμαστε σαν έφηβοι, έφερε δωρεάν υποκατάστατα σε ηλεκτρονική μορφή, και ταξίδια αταξίδευτα σε εικόνες και ήχους από μέρη που οι περισσότεροι δε θα επισκεφτούν. Πριν περιφρονήσετε λοιπόν τους φτωχούς που ζητιανεύουν τα φανάρια, αναλογιστείτε αν με τα χρήματα που έχετε αγοράσατε μια καλύτερη ζωή. Κύριε Νίπλη.

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.702
Πόντοι
3.446
Συμφωνώ για το λεμόνι αλλά χωρίς σάλτσα δεν είναι φαγητό ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΑΤΑ.
Έκανα ένα πείραμα χωρίς σάλτσα αλλά με μπόλικο κόκκινο πιπέρι κι ευτυχώς το έσωσα...το φαγητό αυτο θέλει χρώμα αλλιώς είναι σαλάτα.
Είναι αναλόγως τα γούστα του καθενός. Εσύ λογικά το τρως κοκκινιστό εμένα ας πούμε δε μου αρέσει όπως επίσης ούτε τα φασόλια ούτε οι φακές σε αυτό τον τρόπο μαγειρέματος...:hi:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Ρομπέν δεν υπήρξα ούτε τις Απόκριες κύριε Νίπλη. Μην προσπαθείτε να μου φορέσετε ένα κουστούμι που δε μου ταιριάζει. Και αν σήμερα θα φάω φακές Φαρσάλων με φρέσκια ντομάτα που τα χέρια ενός μικρού Μπαγκαλαντεσιανού με μεγάλα όνειρα έκοψαν από ένα φυτώριο στο Μαραθώνα ,ενώ εσάς εσείς θα απολαύσετε φρέσκια σφυρίδα με σαλάτα από σπαράγγια και κάποιο λευκό κρασί συνομήλικου της νεαρής που θα κάθεται δίπλα σας, τουλάχιστον θα φροντίσω αυτές τις φακές Φαρσάλων να τις απολαύσω ακούγοντας τζαζ ή κάποια παράσταση ραδιοφωνικού θεάτρου. Βλέπετε κύριε Νίπλη ο ψηφιακός πολιτισμός του 21ου αιώνα δεν έφερε την πολυπόθητη ισότητα που ονειρευόμαστε σαν έφηβοι, έφερε δωρεάν υποκατάστατα σε ηλεκτρονική μορφή, και ταξίδια αταξίδευτα σε εικόνες και ήχους από μέρη που οι περισσότεροι δε θα επισκεφτούν. Πριν περιφρονήσετε λοιπόν τους φτωχούς που ζητιανεύουν τα φανάρια, αναλογιστείτε αν με τα χρήματα που έχετε αγοράσατε μια καλύτερη ζωή. Κύριε Νίπλη.
Συγκινηθηκα...λιγο.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.093
Πόντοι
2.606
Καπου ακουστηκε ενα ελαφρυ κραακ :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom