Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Άλλο ένα πραγμα που βοηθαει στον πλουτισμό .. η γνωση :coffee::coffee:
Η γνωση ειναι αυτη...
Ο φτωχος ειναι φτωχος και ειναι συνηθισμενος στην φτωχια του...Αν καποια στιγμη γινει πλουσιος κατα τυχη εχει καλως.
Ο πλουσιος ομως...αν καποια στιγμη κατι στραβωσει...κανει παταγο...
Βεβαια ξερω οτι εσυ εισαι φυλαγμενος...για αλλους λεω που τους γαμαει η εφορια τωρα πια επειδη κληρονομησαν ενα υπογειο και κλαιγονται καθε μερα για νομους...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
γιωτα σε αποκαλω ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ , κοιτα να τα έχεις καλα γιατι ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ !!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ :coffee:

βεβαια εσυ τρως και απο επιδόματα , αλλα θα τελειωσουν αυτα :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.839
Πόντοι
3.846
Το μόνο beef που ανεχόμαστε σε αυτό το νήμα αγάπης και συναδέλφωσης είναι το roast beef

Στην Ελλάδα οι φτωχοί που ξεπείνασαν δεν έγιναν πλούσιοι, έγιναν φτωχοί με πολλά λεφτά. Δηλαδή βλαχάρες που θέλουν μόνο να μπουν στο μάτι του συγχωριανού τους χωρίς να διαθέτουν την αισθητική και την κομψότητα που διαθέτουν τα μεγάλα τζάκια.
Οπότε ποιο το νόημα να τσακωνόμαστε, κατά κύριο λόγο πλούσιοι και φτωχοί τα ίδια τρώνε, την ίδια ψυχαγωγία επιλέγουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
ο εργοδοτης μου ειναι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ δεν αντιλεγω αλλα ειναι ΤΙΜΙΟΣ:coffee:

αυτος ειναι ο άμεσος εργοδοτης σου , εγω ειμαι ο εμμεσος :coffee:

Εισαι ενα πιονι στην σκακιέρα μας :coffee:
τρωγε τα καμπανελια σου και δουλευε για να παρατεινεις το χρονικό σου αποτύπωμα στην γη :coffee:

Με την δουλειά της κάθε μέρας εξασφαλιζεις οτι θα ζεις την επόμενη για να πας να ξαναδουλεψεις :coffee:

Εισαι ενα βρωμερό χαμστερ στο τροχό της ζωης και εμεις με τον εργοδοτη σου σε κοιταμε μεσα στο κλουβακι σου να ξελιγώνεσαι :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756

τρωγε τα καμπανελια σου και δουλευε για να παρατεινεις το χρονικό σου αποτύπωμα στην γη :coffee:

Με την δουλειά της κάθε μέρας εξασφαλιζεις οτι θα ζεις την επόμενη για να πας να ξαναδουλεψεις :coffee:

Εισαι ενα βρωμερό χαμστερ στο τροχό της ζωης και εμεις με τον εργοδοτη σου σε κοιταμε μεσα στο κλουβακι σου να ξελιγώνεσαι :coffee:
εγω σε πληρωνω βρε μαλακα..σιτιση,στεγη,διαφορες τοποθεσιες πχ Μαλανδρινο,Δομοκο απο τους ΦΟΡΟΥΣ μου:coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.839
Πόντοι
3.846

χαλάρωσε λίγο ρε παικτούρι, μήπως έβλεπες πολύ Φώσκολο; Διακρίνω επιρροές από αστυνόμο Θεοχάρη.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.230
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
εγω σε πληρωνω βρε μαλακα..σιτιση,στεγη,διαφορες τοποθεσιες πχ Μαλανδρινο,Δομοκο απο τους ΦΟΡΟΥΣ μου:coffee:

Ουτε τις παντοφλες μου δεν μπορεις να πληρωσεις ... :coffee:
Ολο σου το ΑΕΠ ειναι ο λογαριασμος ρευματος της γκαραζοπορτας μου :coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.948
Πόντοι
6.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756
Ουτε τις παντοφλες μου δεν μπορεις να πληρωσεις ... :coffee:
Ολο σου το ΑΕΠ ειναι ο λογαριασμος ρευματς της γκαραζοπορτας μου :coffee:
εχεις στοιχισει στο κρατος ετσι προχειρα πανω απο 3 εκ.ευρω και αλλα 30 αυτα που εκλεψες
υγ οταν θα ερθει η ωρα θα σε περιφερουμε σαν τις αρκουδες πλατεια Εσπεριδων και περιξ για γνωση και συμμορφωση:coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Τωρα μεσα στο χαος,θα πεταχτει αλλος που εφαγε σπανακορυζο και επειδη δε χορτασε θα πει τιποτα "2 κιλα κοντοσουβλι,3 κιλα παιδακια,2 εξοχικα και 7 ζιρο για σβησιμο" και το νημα θα παρει παλι το δρομο του

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.948
Πόντοι
6.756
εχεις στοιχισει στο κρατος ετσι προχειρα πανω απο 3 εκ.ευρω και αλλα 30 αυτα που εκλεψες
υγ οταν θα ερθει η ωρα θα σε περιφερουμε σαν τις αρκουδες πλατεια Εσπεριδων και περιξ για γνωση και συμμορφωση:coffee:
Είναι και τα βραχιόλακια μέσα τα πολύχρωμα?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.948
Πόντοι
6.756
Τωρα μεσα στο χαος,θα πεταχτει αλλος που εφαγε σπανακορυζο και επειδη δε χορτασε θα πει τιποτα "2 κιλα κοντοσουβλι,3 κιλα παιδακια,2 εξοχικα και 7 ζιρο για σβησιμο" και το νημα θα παρει παλι το δρομο του
Μακαρόνια με σάλτσα φτωχικό,με φάγες ρε μουνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom