Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
Αυτο ειναι χειροτερο...Οχι αυτά τα γράφω εγώ ο ίδιος με δική μου πρωτοβουλία….
Αυτο ειναι χειροτερο...Οχι αυτά τα γράφω εγώ ο ίδιος με δική μου πρωτοβουλία….
Εγώ θεωρώ ότι είναι κάτι που έλειπε από το σάιτΑυτο ειναι χειροτερο...
Αυτα να τα πεις στους αλλους εδω μεσα....απο κοντα αν σου βασταει!!!Εγώ θεωρώ ότι είναι κάτι που έλειπε από το σάιτ
Θα φέρω να τους κεράσω ρυζογκοφρέτες από το κωργιόΑυτα να τα πεις στους αλλους εδω μεσα....απο κοντα αν σου βασταει!!!
Θα φέρω να τους κεράσω ρυζογκοφρέτες από το κωργιό
Αδυνατώ να κάνω την σύνδεση
Kι ενα καθαρτικο την ιδια δουλεια θα εκανε λογικαΈνα ρολό μπισκότα διπλογεμιστά Παπαδοπούλου , 1 ζαμπονοτυρόπιτα , μιλκο , τώρα φρέντο καπουτσίνο μέτριο![]()
Στομάχι μπετονιέρα κύριε "κίτρινη φυλή"Kι ενα καθαρτικο την ιδια δουλεια θα εκανε λογικα![]()
Θα σου κανα αναφορα για το μετριο καπουτσινο,αλλα κριμα ειναι να εισαι εκτος σαη τοσες ωρες κλεισμενος στην τουαλεταΣτομάχι μπετονιέρα κύριε "κίτρινη φυλή"
Δεν μας πειράζει τίποτα![]()
το πεκορίνο Αμφιλοχίας από που?Γαλέος ψητός στη σχάρα. Πουρές με μανιτάρια και πεκορινο Αμφιλοχίας. Τυρόπιτα Ντομάτοκεφτέδες.
![]()
Από τον Σκλαβενίτη.το πεκορίνο Αμφιλοχίας από που?![]()
Αμα τα δει ο νιπλης πεταμενα όλα σ ενα πιατο νομίζω θα είναι η τελευταία σουΓαλέος ψητός στη σχάρα. Πουρές με μανιτάρια και πεκορινο Αμφιλοχίας. Τυρόπιτα Ντομάτοκεφτέδες.
![]()
Από τον Σκλαβενίτη.
Μαν τελικά δε μπορείςΑμα τα δει ο νιπλης πεταμενα όλα σ ενα πιατο νομίζω θα είναι η τελευταία σου![]()
Ρε παίκτη δε θες να πλένεις πιάτα ή φορτώνεις από μπουφέ; Όχι όλα στο ίδιο πιάτο, ανακατεύονται οι γεύσειςΓαλέος ψητός στη σχάρα. Πουρές με μανιτάρια και πεκορινο Αμφιλοχίας. Τυρόπιτα Ντομάτοκεφτέδες.
![]()
Δεν είναι σίγουρο. Θα το ξερω σίγουρα τη Κυριακή αν κάτι αλλάξει θα ενημερώσω τον Άγιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαν τελικά δε μπορείς![]()
Ναι,εξάλλου σε έχω μεσαΔεν είναι σίγουρο. Θα το ξερω σίγουρα τη Κυριακή αν κάτι αλλάξει θα ενημερώσω τον Άγιο.