dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.968
- Πόντοι
- 36.036
Από ποιον τσοπάνη μαν ?Μοσχαράκι με αρακά, φέτα από τσοπάνη, zero.
Για γλυκό παγωτό Στάμου cookies. Είναι ωραίος ο άτιμος ο Στάμου.

Από ποιον τσοπάνη μαν ?Μοσχαράκι με αρακά, φέτα από τσοπάνη, zero.
Έναν θείο από το χωριό, δεν τον ξέρεις.Από ποιον τσοπάνη μαν ?![]()
Και το γύρισες στο καλαματιανό ρε;;;Όχι χώρισα
Ο αρακάς Α)φρέσκος ;Βου)Του μπάρμπα Στάθη η Γου) Στην κατάψυξη από πέρυσι;;;Μοσχαράκι με αρακά, φέτα από τσοπάνη, zero.
στειλε αυγα δικροκα,παγωτακι σπιτικο,λουκανικα,μοσχαρια,ζαρζαβατικα απο τα μερη σουΑπό ποιον τσοπάνη μαν ?![]()
το παγωτάκι σε ειδική συσκευασία μη γίνει κρεμούλαστειλε αυγα δικροκα,παγωτακι σπιτικο,λουκανικα,μοσχαρια,ζαρζαβατικα απο τα μερη σου
Τσακο και γιαούρτι σακούλαςστειλε αυγα δικροκα,παγωτακι σπιτικο,λουκανικα,μοσχαρια,ζαρζαβατικα απο τα μερη σου
Βιολογικος μπαρπα Στάθη. Μαγειρεύεται πιο εύκολα.Ο αρακάς Α)φρέσκος ;Βου)Του μπάρμπα Στάθη η Γου) Στην κατάψυξη από πέρυσι;;;
Κανει και καλυτερο τζατζικι το γιαούρτι σακούλαςΤσακο και γιαούρτι σακούλας
![]()
![]()
καλημέρα μαν καλή όρεξηΚαλημέρα παίδες σπανακόπιτα σπιτική 3 κομμάτια γιγας,χυμο πορτοκάλι από Καλαμάτα,4 απλό φρεντο εσπρέσσο σκέτο.
Στο στεγνωμα εισαι???Για παραλια??Ένα ρολό μπισκότα διπλογεμιστά Παπαδοπούλου , 1 ζαμπονοτυρόπιτα , μιλκο , τώρα φρέντο καπουτσίνο μέτριο![]()
Για να γραφεις ολη μερα εδω μεσα για ρυζογκοφρετες και "δημοκρατιες" εχεις χρονο....να φας ενα αυγο δεν εχεις.φρέντο εσπρέσο μέτριο στο χέρι δεν υπάρχει χρόνος για φαΐ
Την καλημέρα μου κύριε μπίρλα μαςΣτο στεγνωμα εισαι???Για παραλια??
Εχω άνθρωπο που γράφει τις μαλακιες για δημοκρατίες δεν μπορώ να ασχολούμαι εγώ με το δημόσιο προφίλ μουΓια να γραφεις ολη μερα εδω μεσα για ρυζογκοφρετες και "δημοκρατιες" εχεις χρονο....να φας ενα αυγο δεν εχεις.
Μακαρι να λεγες το ιδιο για τις ρυζογκοφρετες......Εχω άνθρωπο που γράφει τις μαλακιες για δημοκρατίες δεν μπορώ να ασχολούμαι εγώ με το δημόσιο προφίλ μου
Οχι αυτά τα γράφω εγώ ο ίδιος με δική μου πρωτοβουλία….Μακαρι να λεγες το ιδιο για τις ρυζογκοφρετες......