Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ορθή επανάληψη :για κατω απο 1500 δεν σηκωνω ΟΥΤΕ την φτερνα μου![]()

Περιμένω μήνυμα.Γράφτον στα αρχιδια σου θα πάμε ουρανια με τομαχοκ κτλ

Γαμιέται το σύμπαν σήμερα. Άλλαξα το ματσούκι και τώρα έφυγαν δύο νύχια από τον κουβά.![]()
ναι περιμενωορθή επανάληψη :
είναι καλό δείγμα που δεν ρώτησες πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις...δείχνει ότι δεν φοβάσαι την σκαλωσιά
θα σε ειδοποιήσουμε σίγουρα![]()
να τον πας στον μισθωτο που ειναι και νειλς αρτιστ τα βράδια για να συμπληρωσει μεροκάματο

ορθή επανάληψη :
είναι καλό δείγμα που δεν ρώτησες πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις...δείχνει ότι δεν φοβάσαι την σκαλωσιά
θα σε ειδοποιήσουμε σίγουρα![]()

Ο αλλος κατεβασε 1 κιλο μπουγατσα,το νερο σε πειραξε εσενα!!!Έχεις τα νεφρά σου και ήπιες τόσο νερό;![]()
θα καταλήξει καταζητούμενος της interpolΠες του "και καλα" για την προσληψη να σου στειλει ΑΦΜ και φωτοτυπια ταυτητας και στειλτα μου λιγο που τα θέλω![]()
ελα στα στελνω..θες και εκκαθαριστικο;Πες του "και καλα" για την προσληψη να σου στειλει ΑΦΜ και φωτοτυπια ταυτητας και στειλτα μου λιγο που τα θέλω![]()
μην απορρίψεις άλλες ευκαιρίες καλού κακούναι περιμενω
Ναι. Είναι γεγονός ότι ανησυχώ. Τελευταία είναι πολύ λιγόφαγος.Ο αλλος κατεβασε 1 κιλο μπουγατσα,το νερο σε πειραξε εσενα!!!

θα καταλήξει καταζητούμενος της interpol![]()

Για σήμερα το μεσημέρι το μενού έχει καρπατσιο χελιού με σάλτσα σαγκουινι, θα φάω ελαφρά γιατί το απόγευμα έχω μποτοξ και υαλουρονικο![]()
τυπε εγω που θελω να βαλω βλεφαριδες να φαω λες ραμεν?Για σήμερα το μεσημέρι το μενού έχει καρπατσιο χελιού με σάλτσα σαγκουινι, θα φάω ελαφρά γιατί το απόγευμα έχω μποτοξ και υαλουρονικο![]()
θα τον κάνεις και διάσιμο γιατί εκεί έχει και τα ονόματα των διαχειριστώνοχι , για καλό ειναι , θα τον κανω διευθύνοντα συμβουλο σε εταιρείες που ειναι στην λιστα της ΑΑΔΕ που βγαζει εδω και χρόνια με τις μεγάλες οφειλες
Αν το δεις απο την θετική πλευρά διευθυντη θα τον κανω , τιμη του

θα τον κάνεις και διάσιμο γιατί εκεί έχει και τα ονόματα των διαχειριστών![]()